2010. január 1. péntek

jan. 1
8:03
2010-ben lesz pénzünk autóra? (Vezess)
Vérzivataros éven van túl a magyar autópiac. Az örök elsőnek hitt, több mint egy évtizeden át piacvezető Swiftnél nemcsak a Ford Focus és az Opel Astra volt kelendőbb, de az SX4-is. 2010-ben lassan magára találhat a piac, amiben az érkező sok új modell is segíthet egy kicsit.
jan. 1
12:15
Ketten haltak meg egy balesetben (HVG)
Ketten haltak meg a helyszínen abban a balesetben, amelynek során két személyautó frontálisan ütközött a 35-ös számú főúton Hajdúböszörmény és a bodaszőlői bekötőút között - közölte a katasztrófavédelem helyi ügyelete pénteken.
jan. 1
12:45
A belgák nem tudják, mi az a téli gumi (autozz.blog.hu)
Lerántotta a leplet Belgiumról milk4, úgy tűnik, Brüsszelben sem fenékig tejfel a közlekedés, hiába van nagyon nyugaton, idióták ott is vannak. Erre persze valószínűleg nagyban rásegít az is, hogy nagyon vegyes az ott élők összetétele. Ha pedig leesik a hó, megbénul az ország. Eddig csak olvasója vagyok/voltam a blognak ,de mindig is megakartam írni ezt a cikket. De valamiért úgy gondoltam, hogy…
jan. 1
14:18
2009 legdurvább gyorshajtója (Vezess)
Közzétette a 2009-es "legeket" a rendőrség. Itt sorakozik a legtöbb haláleset, a legnagyobb bírság és a legdurvább gyorshajtó.
jan. 1
14:21
Villanyoszlopnak csapódott egy rendőrautó (HVG)
Villanyoszlopnak csapódott egy rendőrautó Békéscsabán - közölte a rendőrség pénteken.
jan. 1
18:09
Griffin Up! - Mentsük meg a Saab-ot! (4x4 online)
Most, hogy megszűnik, a sikerlisták élére kerülhet a Saab.
jan. 1
19:09
Boldog új évet kívánunk! (F1világ)
Az F1világ.hu szerkesztősége ezúton kíván mindenkinek eredményekben gazdag, boldog új évet!

Keresés