2010. január 16. szombat

jan. 16
0:03
Bréking nyúz - elmarad az idei Budapest Bamakó Rally??? A Gondwanateam holnap estére eléri Afrikát (BB - Gondwanateam)
2010 január 14, csütörtök, Budapest-Perpignan 1650 km Amint érkezik a hír, hogy lehet, hogy lefújják az idei Budapest-Bamakó Rallyt, eldobjuk a klaviatúrát, kötjük a bakancsot, és hat órán belül már az Osztapenkónál toljuk a gépeket. A mai gyorsreagálású etapot a spanyol határig tervezzük, nem nagyon érünk rá bolondozni... tovább
jan. 16
8:03
Qashqai I-Way - Sebeők öltönyben (Vezess)
Ahogyan az lenni szokott, a csicsás külső és az igényes belső megteszi a hatását. A kétliteres benzines I-Way olyanokat is meggyőz, akiknek eddig túl puritán volt a Qashqai. Még az összkerékhajtást sem hiányoltuk.
jan. 16
8:39
Nincs köze a repülőkhöz a BMW-logónak (Vezess)
Hivatalosan is kiderült, hogy a közhiedelemmel ellentétben a BMW logójának nincs köze a repülőgépekhez.
jan. 16
8:57
Megnézhetik magukat a gyorshajtók - az interneten (ma.hu)
A szabálysértők az interneten is megnézhetik majd az automata traffipaxok által róluk készült képeket.
jan. 16
9:33
Dakar: összekaptak a sztárok - videó (Vezess)
Durvul a harc győzelemért a Volkswagen háza táján. Carlos Sainz azt mondja, Nasser Al-Attiyah az utolsó elötti szakaszon nekiment szándékosan, a katari viszont úgy véli, ellenfelének meg kellene tanulni a gyorsabb autót kijelző sentinel műszer használatát. - Videós összefoglaló a Dakar-rali 13. szakaszáról.
jan. 16
10:21
Nehéz kicserélni azt a rohadt izzót? (autozz.blog.hu)
A címben szereplő kérdést Balage tette fel úgy általában az autósoknak, miután megelégelte, hogy rengeteg olyan autó jön vele szembe mostanában, amelyiknek csak a fél lámpája világít. Sokan "megoldják" a problémát a ködfényszóró bekapcsolásával és ezzel le is tudják a kérdést. Azt viszont aktuális posztunk beküldője is rosszul tudja, hogy ezt nem büntetik (legalábbis elméletileg) a rendőrök, mert…
jan. 16
10:45
Sportkocsigarázs a luxusjachton (Vezess)
A Caterham segítségével népszerűsíti új luxusjachtját a Sunseeker International a londoni hajóshow-n.
jan. 16
10:45
Hármas karambol, egy ember meghalt (HVG)
Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült, amikor három autó összeütközött a 64-es főúton, a 24-es kilométernél, Enying közelében szombaton - közölte a rendőrség.
jan. 16
13:09
Tó mélyéről került elő a veterán Bugatti (Vezess)
A Bonhams árverésén lehet lecsapni arra az 1925-ös Bugattira, mely 74 évet töltött egy svájci tó mélyén.
jan. 16
13:18
Bamako helyett Agadir - a Flúgos Futamot is utolérte a Dakar-átok? (4x4 online)
Elrajtolt a Műjégről a mű-Dakar.
jan. 16
13:45
Megnézhetik magukat a gyorshajtók az interneten (HVG)
A szabálysértők az interneten is megnézhetik majd az automata traffipaxok által róluk készült képeket - írja a szombati Népszabadság.
jan. 16
15:15
Terminátorosan nyomul a Mercedes - videó (Vezess)
Szokatlan tanulmányt állított ki a Mercedes a Detroiti Autószalonon, a Rising Car névre keresztelt szobor a jövő modelljeinek formavilágát ábrázolja.
jan. 16
15:24
Save Saab tüntetés lesz Budaörsön. GM = Gangster Motors? (4x4 online)
A világ 35 országában vonulnak egyszerre a GM-képviseletek elé a Saab támogatói. A magyarok a budapesti Hősök teréről indulnak.
jan. 16
15:45
Massa megverte Alonsót a jégen (F1világ.hu)
Felipe Massa és Nicky Hayden győzelmével zárult a Ferrari illetve a Ducati főszponzora, a Marlboro szervezésében immáron 20. alkalommal megrendezett Wrooom médiaesemény, ahol az utolsó este két élményversenyt is szerveztek.
jan. 16
17:57
Wurz végleg lemondott a Forma-1-ről (F1világ.hu)
Annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban számtalanszor szóba hozták az idei évben bemutatkozó Team US F1 csapattal, Alexander Wurz cáfolta azokat a híreket, amik szerint készen áll visszatérni a Forma-1-be.
jan. 16
19:27
Sainz és Despres nyerte a 2010-es Dakart (Vezess)
A 14. szakasszal ma véget ért a 2010-es Dakar-rali. A motorosoknál a Cyril Despres harmadszorra nyerte meg a viadalt, míg az autóknál Carlos Sainz sikeresen bírta a hajrát, és megőrizte előnyét csapattársával, Nasszer Al-Attiyahhal szemben.

Keresés