2010. január 16. szombat

jan. 16
0:03
Nem fogadják a donorszerveket a kórházak (WebBeteg)
Hiába ajánlotta fel több alkalommal is a balassagyarmati kórház agyhalott betegek transzplantációra alkalmas szerveit, azokat sok esetben nem fogadták - írja a Nógrád Megyei Hírlap.
jan. 16
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 16
0:39
Napi Horoszkóp - 2010.01.16. (Ezoterikus.hu)
Mai napi horoszkópunk könnyed útmutató ahhoz, hogy mit, hogyan érdemes lépni, ha sikert akarunk elérni. Van, akinek kevésbé jó nap a mai, aggodalomra nincs ok.
jan. 16
1:12
Életmentő információk síelni készülőknek (HáziPatika.com)
Szerencsére a téli sportolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az első havas napok beköszöntével egyre többen keresik fel a szomszédos országok síterepeit. Vajon milyen veszélyek leselkednek ránk? És vajon tudjuk-e kezelni...
jan. 16
3:12
Óvatosan a paracetamollal! (WebBeteg)
Asztma, allergiás nátha, bőrkiütés - egy új tanulmány szerint a paracetamoltartalmú gyógykészítmények 46 százalékkal is növelhetik az asztma kialakulását gyermekeknél. Az orvosok óvatosságra, körültekintésre intenek a mindennapos hatóanyag használatával kapcsolatban.
jan. 16
5:09
Építsünk egy talpalatnyi földből kertet! (Édenkert)
A legkisebb kert is kert! Ugyanolyan pontos és alapos tervezést igényel, mint több hektáros társa. Egy kis felületen ugyanis korlátozottak a lehetőségek a fajok méretét és fajtáját tekintve, ezért jól át kell gondolnunk, mit, hová ültetünk. Lássunk pár olyan növényt, amelyeket a legkisebb területen is nagyon jól mutatnak és tágasabbá is teszik a falatnyi kiskertünket.
jan. 16
5:18
A sport és a vérnyomás (WebBeteg)
Fizikai terhelés közben a szimpatikus idegrendszer maximális aktivitása szükséges, és amikor az edzés vagy a verseny befejeződik, a szimpatikus túlsúly hirtelen eltűnik.
jan. 16
7:24
Gyerek a televizió előtt - Jótanácsok szülőknek (WebBeteg)
„A gyerekek életük legfontosabb szféráiban magukra hagyottak, a sebek, amelyeket elsősorban a családi élet és az iskola kudarcai ütnek, kezeletlenül szorongásokká, indulatokká mérgesednek és ez a lelkiállapot fogékonnyá tesz a képernyőről áradó durva erőszakra, a könyörtelen agresszivitásra”- olvashatjuk Ranschburg Jenő: Szemben a képernyővel c. tanulmányában.
jan. 16
7:51
Kamasztestbe kényszerítve (saját élmény) (Ezoterikus.hu)
Szeretném az elején kezdeni, hiszen mégsem vághatok bele in medias res. Én egy kamasz testbe kényszerített, koromnál (14 év) érettebb lány vagyok, akit hamar megérintett a Fény.
jan. 16
8:09
Szombati HarmoNet horoszkóp 2010-01-16 (HarmoNet)
A mai nap kiváló a baráti találkozókra. Szervezzünk közös programokat! Jó ötlet, ha beülünk beszélgetni egy kávézóba, de a mozi is kiváló program lehet. Ha délutáni időtöltésre vágyunk, akkor menjünk közösen korcsolyázni! Ma ne fogyasszunk zsírban gazdag ételeket, hiszen könnyebben felszívódnak, mint máskor. Különösen ügyeljünk erre akkor, ha egyébként is túlsúllyal küzdünk. Aki viszont…
jan. 16
8:11
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2010. január 16-tól 22-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
jan. 16
8:45
Óvakodj a celebtől! Lehet, hogy butaságokat beszél (Infostart)
Tudja, mi a közös Megan Foxban és Cindy Crawfordban? Mindketten azt vallják, hogy az ecet segít nekik vékonynak maradni. A legtöbb sztárnak megvan a saját szépségápolási tippje, amelyet előszeretettel oszt meg a nagyérdeművel, de ezeket nem árt józanul fogadni. A szakemberek ugyanis gyakran a fejüket fogják a hajmeresztő ötletektől.
jan. 16
9:15
Napi horoszkóp: ma sikeres napod lehet (Borsa)
Napi horoszkóp: ma sikeres napod lehet
jan. 16
9:18
Az alkohol és koffein együttes hatásai (kamaszpanasz)
Attól, hogy legurítasz egy bögre kávét, nem maradsz józan, viszont éppen eléggé tart ébren ahhoz, hogy az már veszélyes legyen! tételezi fel egy a napjainkban világot látott kutatás.
jan. 16
9:21
4 olcsó csicsókarecept - és gyors, és finom... (Ezoterikus.hu)
Próbáltad már a csicsókát, például burgonya helyett a konyhádban? Négy egyszerű és finom receptünk gyorsan elkészíthető, és az ára is megfizethető...
jan. 16
10:15
A magyarok úgy szeretik a párjukat, amilyen (kövér) (Infostart)
Egy nemzetközi kutatás eredményei szerint kevéssé foglalkoztatja a cseheket a testsúlyuk, így nem különösebben zavarja őket az sem, ha itt-ott egy kis plusz kiló is van rajtuk. Annak ellenére vélekednek így, hogy szakértői becslések szerint a helyiek ötöde elhízott, több mint fele pedig túlsúlyos. A 16 ország 16 ezer lakosának véleményét kérdező felmérés szerint a finnek azok, akik a leginkább…
jan. 16
10:18
Mel C szerint túl szexisek jelenkor lánybandái (Borsa)
Sporty Spice úgy érzi, a Spice Girls tagjaink megjelenése visszafogott volt a jelenkori lánybandákéhoz képest. A tetkóit pedig megbánta.
jan. 16
10:33
A Teremtés koronája: gyorsan fejlődik az emberek és a csimpánzok Y-kromoszómája (ma.hu)
A korábbi, széles körben elterjedt elmélet szerint az emlősök Y (férfi)-kromoszómája lassanként elpusztul vagy legalábbis stagnál, míg egy új kutatás alapján az Y folyamatos, teljes megújulásokkal gyorsabban fejlődik, mint gondoltuk.
jan. 16
10:42
Adj hálát, és gazdag leszel! (astronet.hu)
Oprah is így csinálja. Buddha is erről beszélt. Világméretű hálaadás-kampány is létezik. A hála manapság egyetemes trend a...
jan. 16
11:36
Fogágy- és fog körüli betegségek (WebBeteg)
A fogakat támasztó és rögzítő szövetek betegségei megfelelő kezelés nélkül a fogak meglazulását, elvesztését okozhatják. Sajnos felismerésükkor általában már idült betegségek, ugyanis a fogak körüli szövet fertőződésekor sajnos még nem jelentkezünk a fogorvosnál.
jan. 16
12:03
Savanyú, vagy meszes a talaj a kertjében? (Édenkert)
A kertészkedő ember elsőszámú termelőeszköze a föld. A talajvizsgálat hozzásegít ahhoz, hogy jobban megismerjük a földünket és ezért minden évben mesterien tudjunk bánni vele.
jan. 16
12:39
Vesemedencerák (WebBeteg)
A vesemedence daganata a vesekelyheket, vesemedencét bélelő hámból indul ki. Okaként elsősorban a dohányzás, kávéfogyasztás, krónikus bakteriális infekciók, krónikus vesemedencekövesség szerepe valószínűsíthető.
jan. 16
14:27
3 szuper étel a felesleges kilók ellen (NLCafé)
A fogyás tuti módszere nem az, ha egyszerűen kevesebbet eszel. Azt is okosan kell kiválasztanod, mi kerüljön a tányérodra. Ez a három étel például minden nap legyen ott az asztalodon.
jan. 16
15:21
Két egészséges módszer arra, hogy sikerüljön leadnod pár kilót (kamaszpanasz)
Újévi fogadalmadat - mely szerint mindent megteszel, hogy leadj pár kilót és szép legyen a bőröd -, segítjük az alábbi két módszer ismertetésével.
jan. 16
16:33
Dermesztő hangon szólnak a jéghangszerek (Infostart)
Jéghangszerek "dermesztő" dallamát élvezhetik a zenerajongók az Ice Music Fesztivál keretében, amelyet január végén rendeznek Geilo norvégiai síparadicsomban.
jan. 16
18:21
A macskabarátok neurotikusabbak, a kutyások lelkiismeretesebbek (Infostart)
Valódi különbség van a kutyások és a macskás emberek között - állítják a Texasi Egyetem pszichológusai.
jan. 16
18:57
A debreceni különleges mentők is kutatnak majd Haitin (WebBeteg)
A Magyar Köztársaság hivatalos mentőcsapata is napokon belül útrakel Haitire, csütörtök délben indulnak New York-on keresztül.
jan. 16
19:33
Angolóra a lengyel "anyanyelvű" kutyának (Infostart)
Bonyodalmat okozott egy kutya egy nagy-britanniai állatotthonban, az állatnak ugyanis hiába mondtak vezényszavakat, nem reagált azokra. Nem kis fejtörést okozott a probléma, mire kiderült: a kutya lengyelül ért.
jan. 16
19:45
Nemi erőszak randidroggal (kamaszpanasz)
A randidrog tünetmentessé teszi az erőszakot és akár halált is okozhat.
jan. 16
20:09
Több liter vért veszít - naponta! (Infostart)
Egy indiai lány testének különböző részéből rejtélyes okból szivárog a vér. Az orvosok tanácstalanok, mert semmiféle sérülés nem található a bőrén.
jan. 16
20:45
Az ötös lottó 2. heti nyerőszámai (Infostart)
Az ötös lottó 2. heti nyerőszámai a következőek: 25, 35, 42, 57, 87
jan. 16
21:03
Inkontinencia: 10+1 kérdés az orvostól (WebBeteg)
Összegyűjtöttünk néhány kérdést az inkontinenciával kapcsolatban, melyeket érdemes feltennie kezelőorvosának.

Keresés