2010. január 18. hétfő

jan. 18
0:18
Két jó tipp prosztatarák ellen (HáziPatika.com)
Két nemrégiben közzétett vizsgálat szerint segítheti a prosztatarák elleni harcot a kávé és a testmozgás, ám hatékonyságuk egyelőre vitatott.
jan. 18
0:22
Amit még érdemes tudni az új inflenzáról (HáziPatika.com)
Az elmúlt hónapokban rengeteget hallottunk az újinfluenzát (H1N1-et) okozó vírus veszélyeiről, és az általa okozott súlyos megbetegedésekről. Cikkünkből kiderül, hogyan fertőz a vírus és miben különbözik a szezonális influenzától.
jan. 18
0:39
Napi Horoszkóp - 2010.01.18. (Ezoterikus.hu)
Mai napi horoszkópunk könnyed útmutató ahhoz, hogy mit, hogyan érdemes lépni, ha sikert akarunk elérni. Van, akinek kevésbé jó nap a mai, aggodalomra nincs ok.
jan. 18
0:57
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 18
3:48
"Zöldhályogom van?" - Az orvos válaszol (WebBeteg)
"Több hete érzek szúró fájdalmat a szememben, és félek, hogy zöldhályogom van, ugyanis édesanyámnak is van, és úgy tudom, ez örökölhető. A szemész szteroid tartalmú cseppet írt fel, és azt mondta, csak meg vannak fázva a szemeim.
jan. 18
4:51
A meghűlés, megfázás, nátha (WebBeteg)
A nátha közönséges esetben néhány nap alatt kezelés nélkül is megszűnik, ám hajlamosító tényezők esetén súlyosabb szövődmények léphetnek fel.
jan. 18
5:21
Hogyan gyógyít az oxigénes víz? (Édenkert)
Tízezer éve a Föld légkörének oxigéntartalma még 38%-os volt, mára az arány 21%-ra csökkent. Vérünk kevesebb oxigént szállít, ezért szerveink, szöveteink állandó oxigénhiányban szenvednek, ez pedig sok betegség forrása lehet. Szerzőnk találmányával a megoldást kereste.
jan. 18
5:23
Miért szeretjük a rózsát? (Édenkert)
Mi minden kapcsolódik a kertek leggyakoribb virágához? Milyen színű rózsa jelenik meg először lelki szemeink előtt? Szeretjük a rózsát. Egy felmérés szerint például a legtöbb ember a rózsát választja a vágott virágok közül is. Mit tudunk a rózsáról?
jan. 18
7:51
Az elhízottaknak nagyobb adag antibiotikumra lenne szükségük (Inforádió)
A növekvő mértékű elhízásra tekintettel nagyobb adag antibiotikum szedését kellene elrendelniük az orvosoknak a betegek számára - írják amerikai és görög kutatók a The Lancet című tudományos hetilapban megjelent tanulmányukban.
jan. 18
7:51
Asztrológiai előrejelzés - 01.18.-01.24. (Ezoterikus.hu)
A hét bolygóállása nagy mértékben befolyásolhatja, hogy miben lehetünk most sikeresek, vagy épp mikor ütközhetünk váratlan akadályokba...
jan. 18
7:53
Heti Horoszkóp január 18-től (Ezoterikus.hu)
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Vízöntő vagy Ikrek vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod!
jan. 18
8:00
Inkontinencia - Igaz vagy hamis? (WebBeteg)
A tévhitek valószínűleg azért alakultak ki, mert az emberek ritkán beszélnek az inkontinenciáról. A következő kérdések sorra veszik az inkontinenciával kapcsolatban elterjedt tévhiteket.
jan. 18
8:09
Hétfői HarmoNet horoszkóp 2010-01-18 (HarmoNet)
Ma érzékeny hangulatban leszünk, könnyen megbánthatjuk egymást. Ha bíráló észrevételeket szeretnénk tenni a munkahelyünkön, akkor fogalmazzunk óvatosabban! Ellenkező esetben könnyen sértődés lehet a vége. Ma a lábaink, talpaink lesznek érzékenyebbek, így nem mindegy, hogy milyen cipőbe bújtatjuk a lábainkat. Ha gyakran fáj a lábunk, akkor jó ötlet, ha megnézetjük egy ortopéd orvossal.…
jan. 18
8:09
Tőzsdézni akar? Hallgasson a majomra! (Inforádió)
Egy majom bizonyult a tavaly legsikeresebb tőzsdecápának Oroszországban - méghozzá toronymagasan. S ez nem lehet véletlen: egy majom az Egyesült Államokban is maga mögé utasította befektetési tehetségével emberi vetélytársai 70 százalékát.
jan. 18
8:11
Heti munka horoszkóp 2010. január 18-tól 24-ig (HarmoNet)
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
jan. 18
8:12
Éjjeli vágta (astronet.hu)
A sötét, ködbe süllyedt, égbenyúló fákat már a hold nyirkos, hideg, vézna keze markolássza, mikor keresztülvágtatsz az alacsony, szúrós...
jan. 18
8:27
Fogyókúrás édesség házilag - fogj hozzá! (HarmoNet)
Puffasztott elemeket tartalmaz, mint azok a gyakran íztelen szeletek, amiket kínodban tömsz magadba, ezen kívül édes ízeket, amik táplálóak, fitté tesznek. Ez valóban mennyi, ám nem hizlal.
jan. 18
8:27
Mi zavarja a japánokat a vasúton? (Inforádió)
Listát állítottak össze a vasút utasait leginkább zavaró viselkedésről Japánban.
jan. 18
8:33
Mit mesél a hajad az egészségedről? 1. rész (kamaszpanasz)
Az ápolatlan ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet, csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!
jan. 18
8:45
Már félmillió forinttól licitálhat a Titanicra! (Inforádió)
Eladó egy Titanic, tökéletesen működőképes, bár legfeljebb 8 kilométer per órás sebességgel tud haladni, és ennyivel is csak hullámmentes vízen.
jan. 18
8:45
A világ 9 legbizarrabb orvosi csodája (NLCafé)
Szinte naponta olvashatunk olyan orvosi csodákról, amelyeket a média szívesen tálal sokkoló esetekként: a kutyák rákot diagnosztizálnak, 10 évig élt két szívvel egy ember, valaki felébredt 19 év kóma után. Ezek tényleg csak kiszínezett hétköznapi esetek? Sok esetben nem! Néhány hangzatos címlapsztori mögött valódi orvosi csoda rejlik.
jan. 18
8:45
Jupiter a Halakba lép - 2010-ben mit hoz? (Ezoterikus.hu)
Az asztrológia egy szimbólumnyelv, - tele titkokkal, megfejtésre váró talányokkal. Hogy milyen szerepet tölt be a Jupiter 2010-ben, megtudhatjuk a következő írásból.
jan. 18
9:03
Ragaszkodunk vagy tapadunk? (HarmoNet)
Egy idő után hajlamos az ember a megszokott ragaszkodásokat fárasztónak érezni. Mintha a társam gondjait elviselni sok lenne a saját problémáim mellett. Miközben meg akarjuk tartani a másik embert, igyekszünk elfelejtkezni személyes bajairól, hogy a magunkéval foglalkozhassunk. Ilyenkor akkora szakadék támadhat a két ember között, ami később áthidalhatatlanná válik.
jan. 18
9:03
Nem zavarja a cseheket a túlsúly (orientpress)
Egy nemzetközi kutatás eredményei szerint kevéssé foglalkoztatja a cseheket a testsúlyuk, így nem különösebben zavarja őket az sem, ha itt-ott egy kis plusz kiló is van rajtuk. Annak ellenére vélekednek így, hogy szakértői becslések szerint a helyiek ötöde elhízott, több mint fele pedig túlsúlyos.
jan. 18
9:03
Egy falat falat? Kínai nagy fal csokiból (Inforádió)
A legfinomabb falat építették meg Kínában: a nagy falat - csokiból.
jan. 18
9:03
Tesztoszteronhiány miatt száradhat ki a szem (ma.hu)
Hormonális okból, tesztoszteronhiány miatt száradhat ki a szem - állítják német kutatók.
jan. 18
9:03
A száraz szem oka - Kutatás (WebBeteg)
Hormonális okból, tesztoszteronhiány miatt száradhat ki a szem - állítják német kutatók.
jan. 18
9:12
Napi horoszkóp: befordulós napod lehet ma (Borsa)
Napi horoszkóp: befordulós napod lehet ma
jan. 18
9:21
Magyarország napi Harmóniakártyája (2010-01-18) (HarmoNet)
Ma minden törekvésünk eredménnyel kecsegtet. Beérhetnek vágyaink, elérhetőek céljaink. Ma érdemes gőzerővel dolgozni és a jövőt tervezni.
jan. 18
9:21
8 neves titok a világból (Ezoterikus.hu)
Ahány nép, annyi szokás, - szól a fáma, s bizony van alapja! A világ különböző helyein, az eltérő népek mind számon tartanak egy-két szavakkal kapcsolatos hagyományt, babonát...
jan. 18
9:51
Testjelek (astronet.hu)
A test üzen, ha valami nincs rendben. Sokan mégis csak akkor fordulnak orvoshoz, ha komoly fájdalommal küszködnek.
jan. 18
9:53
Az ájurvéda: cukorbetegség és elhízás ellen is használ (astronet.hu)
Segítségével sok betegség kialakulása megelőzhető, illetve a már jelentkezett bajok, panaszok felszámolhatók.
jan. 18
9:54
Hagymát hagymával- avagy a hagymafajták (Édenkert)
Kabos Gyula örökzöld mondása hűen tükrözi a magyar ember kapcsolatát a hagymával. Valamilyen formában minden nap asztalunkra kerül, zöldségként vagy fűszerként, nyersen vagy szárítva, esetleg por formájában. Évente – állítólag - 7-8 kg-ot is megeszünk hagymából. Az általánosan használt vöröshagymán kívül, azonban még vannak számunkra kevésbé ismert hagymafélék, amelyekkel a modern receptekben…
jan. 18
9:55
A szikla (astronet.hu)
Éjszaka volt. Az ember a kunyhójában aludt, mikor hirtelen fény töltötte be a szobát és megjelent Isten.
jan. 18
9:57
Stressz-teszt: 4 típus - te melyik vagy? (Ezoterikus.hu)
Lépj ki a stressz-körből! Fedezd fel a nyomasztó hatásokat életedben! Stresszes vagy? Nem vagy egyedül. De, hogy mennyire súlyos a helyzet, megtudhatod...
jan. 18
10:15
Magyar borok történelme (HarmoNet)
A Kárpátok védő ölelésében, egykor volt haragos tűzhányók meredek lejtőin és a szelíd domboldalakon már időszámításunk kezdete előtt termeltek szőlőt a kelták.
jan. 18
10:15
A zöld tea jótékony hatása a tüdőrákra (orientpress)
A zöld tea fogyasztása védelmet nyújthat a tüdőrák ellen, állítják a szakértők, akik Tajvan területén tanulmányozták a betegséget. A BBC News beszámolója szerint a legutóbbi, több mint 500 ember vizsgálatára kiterjedő kutatás egyre nagyobb mértékben bizonyítja, hogy az italnak rákellenes ereje van.
jan. 18
10:15
A férfiak is rákattantak a botoxra (Borsa)
A férfiak is felismerték hogy a külső megjelenés manapság különösen fontos dolog. Állítólag ezért botoxoltatnak közülük is egyre többen.
jan. 18
10:15
A nyugati díszfák nem elég kemények a magyar télhez? (Édenkert)
Azt tapasztalatból tudjuk, hogy a nyugati kocsik jobbak, mint a keletiek. Vajon a dísznövényekkel ugyanez a helyzet?
jan. 18
10:24
Kínai szerzetesek ajándéka (astronet.hu)
A szecsuáni szerzetesek kertjeiben már 2200 esztendővel ezelőtt is voltak teacserjék.
jan. 18
10:26
Kundalini, és a mennyei gyönyör (astronet.hu)
A Kundaliniről, mint rejtett energiánkról több kötetet is teleírtak az évezredek során a spirituális gondolkodók, jógik, guruk,...
jan. 18
10:28
Európa zarándokhelyei (astronet.hu)
Minden zarándoklat az anyagi világon túli értékhez kötődik, olyan esszenciához, amelyet csak a magasztosabb...
jan. 18
10:30
Égető problémák (astronet.hu)
A nők egyharmada szenved időnként húgyhólyaggyulladástól, melynek tünetei igen kellemetlenek.
jan. 18
10:33
EüM: 85 milliárd forint finanszírozást kaptak az egészségügyi intézmények januárban - frissítve (orientpress)
A kórházi szövetségekkel októberben kötött megállapodás alapján a mai napon az egészségügyi szolgáltatók megkapták a plusz egy havi OEP finanszírozást. Az ágazat szereplői szerint ezzel elhárult a közvetlen kárveszély, ám megítélésük szerint minél előbb hozzá kell látni az intézményrendszer átalakításához.
jan. 18
10:35
Az Egészségügyi Minisztérium kiírta az 'Év Kórháza 2009.' pályázatot (orientpress)
Az Egészségügyi Minisztérium nyilvános pályázatot hirdet az 'Év kórháza 2009' cím elnyerésére. A pályázat célja elismerésben részesíteni a kiemelkedő egészségügyi szolgáltató tevékenységet végző egészségügyi intézményeket.
jan. 18
10:37
Mennyire különbözőek a kutya- és a macskakedvelő emberek? (orientpress)
Örülsz, ha miákolást hallasz, de rettegsz a kutyaugatástól? Vagy nézel egy macskát, és máris testvéri érzés támad benned iránta? A kedvenced kiválasztása sokat elárul a személyiségedről. Az aranyos dolgokat művelő állatok fényképeit és videóit kedvelő weboldalak elburjánzásával könnyebb, mint valaha tisztába jönni azzal, hogy milyen állatod van, vagy milyenre vágysz. És arra is, hogy a kutyákat…
jan. 18
10:51
Árt a szemnek a 3D? (HarmoNet)
A mozi és sportrajongók az otthoni mozi élmény miatt szívesebben választják a 3D-s televíziókat. Mielőtt azonban vásárolunk egyet, érdemes megnézetnünk a szemünket, ez ugyanis növeli a televíziózás okozta fejfájás kockázatát. - állítják az amerikai kutatók.
jan. 18
10:57
Jim Carrey - túl a depresszión (astronet.hu)
A sajátos mimikája miatt gumiarcúnak titulált kanadai színész, 1962. január 17-én született, a Bak jegyében.
jan. 18
10:59
Depresszió: a természetgyógyász szemével (astronet.hu)
Minden ötödik ember életében legalább egyszer átesik depressziós időszakon.
jan. 18
11:09
Adj vért a Hold instrukciójával! (Ezoterikus.hu)
Évszázadokkal ezelőtt a gyógyítás egyik alapja az érvágás volt. Bár ez a technika elavult, de van valami, ami nem! Táblázatunk megmutatja, a Hold szerint mikor adj teljes biztonsággal vért!

Keresés