2009. december 31. csütörtök

dec. 31
0:27
Szilveszter, horror nélkül (HáziPatika.com)
Jó éve volt, és reméli, hogy az új is ilyen lesz, vagy alig várja, hogy vége legyen? Akárhogy is, egy fergeteges bulira mindenképpen jó alkalom a szilveszter. Hogy később is jó emlékekkel gondolhasson vissza rá, fogadjon meg...
dec. 31
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
dec. 31
4:39
"Hidegfront és fejfájás" - Az orvos válaszol (WebBeteg)
"Mindig érzékeny voltam a hidegfontra, de egyre gyakrabban érzek erős fejfájást is ilyenkor, ami akár 3 napig is eltarthat. Általában mikor már megérkezik a hideg, akkor kezdődik, szurkáló, lüktetű jelleggel, főleg a fejtető és tarkó felé, majd átmegy zsibbbadásszerű érzésbe. Ezek a tünetek utalhatnak migrénre?" - A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
dec. 31
5:18
Szilveszteri gyors koktélötletek! (Édenkert)
A szilveszter nem igazi egy jó buli és a barátok nélkül. A tökéletes hangulathoz elengedhetetlenek a finom italok, ezért a pezsgő mellett néhány különlegesebb kortyolnivalóról is célszerű gondoskodni. Néhány gyors és finom koktélötlet a jó bulihoz!
dec. 31
7:48
Miért kerülhetnek kórházba a gyerekek az ünnepek alatt? (WebBeteg)
A kórházba szállított gyerekek 56 százaléka lenyelt vagy részben megevett valamilyen üvegdíszt, esetleg elektromos égőt.
dec. 31
8:09
Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2009-12-31 (HarmoNet)
Ma érzékeny hangulatban leszünk, nosztalgikus érzelmeink támadhatnak az óévvel kapcsolatban. Idézzük fel a legszebb pillanatokat, a szilveszter hangulatát, pedig osszuk meg kedvesünkkel, barátainkkal. A mai napnak misztikus hangulata és ereje van! Ne feledjük az újévi fogadalmak varázserejét! Az újév új kezdetet jelent, hagyjuk el a rossz szokásokat! Izgalmas program lehet az újévi viaszöntés, ami…
dec. 31
8:09
Szilveszterezzen kolostorban! (Infostart)
Kolostori szilveszterezésre invitálja a nyugalomra vágyókat egy klastrom Lengyelországban.
dec. 31
8:11
Heti anyukák és babáik horoszkóp 2009. december 31-től 2010. január 6-ig (HarmoNet)
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
dec. 31
8:13
Energiavámpírok - egy fürdőzés margójára (HarmoNet)
Ismerős mindenki számára az a szó, hogy energiavámpír? Ő az, aki nem kérdez vissza a beszélgetésben, csak magát helyezi előtérbe. Számára egy a fontos Ő saját maga, és senki más. A társaságában teljesen kimerültnek érezzük magunkat, ha tehetjük elkerüljük. De mi van akkor, ha a családunk egy tagja kezdi megközelíteni ezt a fogalmat?
dec. 31
8:15
Napi Horoszkóp - 09.12.31. (Ezoterikus.hu)
Mai napi horoszkópunk könnyed útmutató ahhoz, hogy mit, hogyan érdemes lépni, ha sikert akarunk elérni. Van, akinek kevésbé jó nap a mai, aggodalomra nincs ok.
dec. 31
8:17
10 dolog, amiről le kellene szokni újév előtt (Ezoterikus.hu)
Az újév itt van a küszöbön, és most már tényleg eljött az ideje, hogy átgondold, mi az, amit már tavaly is meg akartál tenni: amikről még szilveszter előtt le kell mondanunk!
dec. 31
8:33
9 SMS, amit IGEN, 6, amit NEM szabad elküldeni ma éjjel! (Ezoterikus.hu)
Jó vagy sem, néhány év alatt elsöprő hagyománnyá vált, hogy rokonokat, barátokat SMS-sel lepünk meg, s kívánunk nekik boldog új évet. Íme néhány példa:
dec. 31
8:35
Szilveszteri vicces bulihoroszkóp (Ezoterikus.hu)
Nem tudod, hogy mitől dobódnál fel a leginkább? Előtted az éjszaka, de még nem döntötted el, hogy hová vezet majd az utad?
dec. 31
8:45
Valószínűleg A-típusú influenzában halt meg egy 38 éves férfi Nagykanizsán (ma.hu)
Valószínűleg A-típusú influenzában halt meg egy 38 éves férfi Nagykanizsán, a Kanizsai Dorottya Kórházban - közölte a Zalai Hírlap online kiadása szerda este.
dec. 31
8:51
7 tipp a kalóriaszegény Szilveszterhez (NLCafé)
Eddig oké: a karácsonyi vacsorát megúsztad különösebb hízás nélkül. Ha az új évbe is úgy akarsz átlépni, hogy ne kelljen aggódnod a vonalaid miatt, próbáld ki tippjeinket.
dec. 31
8:51
Szilveszter lényege az új célok kitűzése? (Ezoterikus.hu)
Célokat kell magunk elé tűznünk? Hol látod magad 5 év múlva? A szilveszter nemcsak az új dolgok kezdetét, hanem a régiek elengedését is jelenti.
dec. 31
9:03
Újévi fogadalom: keresek egy jobb állást! (HarmoNet)
Pezsgős poharak koccintva csörrennek, jókívánságoktól zajos a társaság, körbe üdvözlünk mindenkit. Éjfél után köszöntjük az új esztendőt, s közben titkon vagy hangosan megtesszük újévi fogadalmunkat. Megszabadulunk káros szenvedélyünktől, vagy megnősülünk, netán elválunk, új helyre költözünk, letesszük azt a nyavalyás vizsgát, utazunk, többet foglalkozunk valakivel, vagy valamivel stb...
dec. 31
9:09
Napi horoszkóp: pozitív változások történhetnek (Borsa)
Napi horoszkóp: pozitív változások történhetnek
dec. 31
9:09
Óriási Tini horoszkóp 2010-re! Titok rólad, kizárólag tiniknek! (Ezoterikus.hu)
A felnőtteknek szóló horoszkópok nem rólad szólnak. Te egy más világban mozogsz, s ez más horoszkópot kíván. Tinihoroszkópot tiniknek!
dec. 31
9:11
Last Minute szilveszteri parti (Ezoterikus.hu)
A "rögtön, de máris" elve keveredve a szórakozás örömével a legjobb recept egy klassz, utolsó pillanatban összedobott parti megszervezéséhez!
dec. 31
9:30
Mi okozza a másnaposságot, mit tehetünk ellene? (kamaszpanasz)
A kutatók kimutatták, hogy a szeszes italokban a az alkohol és a tejsav egymással való reakciója okozza a reggeli rosszullétet, fejfájást és az ingerlékenységet. Ezek a tünetek, és a szomjúság az alkohol kiszárító hatásainak eredménye, hiszen hogyha sok alkoholt iszol, gyakrabban kell WC-re járnod.
dec. 31
9:57
H1N1: kevésbé ragályos és legtöbbször enyhe lefolyású (HVG)
Minden magas lázzal, izomfájdalommal járó H1N1-fertőzésre négy olyan megbetegedés juthat, amelynél nincsenek komoly tünetek - jelentették francia járványügyi szakértők csütörtökön.
dec. 31
10:12
2009-ben a tervezők néha maguk ellen beszéltek (Borsa)
dec. 31
10:12
Szerencsét hoz a szilveszteri mákvetés? (Édenkert)
A mák hidegtűrő növény, ezért a magját minél korábban kell a finoman elmunkált talajba elvetni.
dec. 31
10:15
Tökéletes tükör: a pedagógust idéző gyerek (HarmoNet)
Furcsa világba kerültek a szülők, a pedagógusok. A gyerek megteheti, hogy provokálja a felnőttet direktben, és egy csendes társa titkon videózhatja a reakciót. A Youtube-on egyre több olyan órai magatartást láthatunk, amivel nem dicsekedne a pedagógus. A felnőtt azt hiszi, egy elejtett szó, gorombaság vagy igazságtalanság pillanatokon belül feledésbe megy, holott a gyerek szívében ott marad…
dec. 31
10:15
JLo, Brad Pitt és Britney Spears megmutatják: fogyás erős paprikával (ma.hu)
Az óév utolsó napjaiban indult nemzetközi kampány keretében a fogyasztás forradalmi módszereként a chili paprika erejét ajánlják a kilójuktól megszabadulni vágyóknak.
dec. 31
10:51
Nem jó a derékfájásnak az elektromos kezelés (HVG)
A krónikus hátfájdalmaknál igen gyakran alkalmazott, bőrön át történő elektromos idegingerlés, a TENS-kezelés csak idő- és pénzkidobás - állítják a Neurology című szakfolyóirat januári számában megjelenő tanulmányukban amerikai kutatók.
dec. 31
10:54
Fagykárok a kertünkben (Édenkert)
Idén a szokottnál közel egy héttel korábban borultak virágba a gyümölcsfák, de velük egyidejűleg fehér tüllruhába öltöztek a kökénybokrok, amelyekről az öregek azt mondták, hogy amikor a kökény virágzik, akkor hideg lesz.
dec. 31
10:57
Ittasság, részegség vagy alkoholmérgezés? (WebBeteg)
Ugyanazon mennyiségű alkohol a különböző személyeknél más-más fokú ittasságot-részegséget okoz, köszönhetően az egyéni toleranciának. Nagyobb mennyiségű ital fogyasztása vagy alacsonyabb alkoholtolerancia súlyos mérgezést okozhat.
dec. 31
11:09
Búcsúztasd 2009-et Bennel és a legújabb zenékkel az Oktogonnál (HarmoNet)
Szeretnél egy jót bulizni, de nincs kedved vagyonokat kifizetni egy szórakozóhelyen? Nekünk van egy ötletünk!
dec. 31
11:15
2009 divatja: a nemszeretem darabok (Borsa)
A hozzászólások alapján végignéztük az elmúlt évet, és kiválasztottuk azokat a darabokat, amelyek nem tetszettek olvasóinknak. Akad egy-két vicces dolog.
dec. 31
11:27
Nagy HarmoNet Horoszkóp 2010 (HarmoNet)
Szerelem, egészség, karrier, munka, pénz. Sikerek, lehetőségek, akadályok, gátak, bukások, szépség. Életesemények csillagjegyed szerint.
dec. 31
11:51
Az év leglátványosabb hírei (Lakáskultúra)
A design világa a funkció és forma klasszikus kettőse mellett az expresszív és néhol bizarr ötletekről is szól. Ezek a különleges, formabontó megoldások humort és könnyedséget visznek a szürke hétköznapokba. Szilveszteri összeállításunkban az év legérdekesebb híreiből válogattunk.
dec. 31
12:39
Hogyan kapcsold a kertet a lakáshoz? Növeld meg az élettered! (Édenkert)
A kert otthonunknak ugyanúgy része, mint a lakás, lakjuk, mint szobáinkat, berendezzük, dolgozunk vagy pihenünk benne. Épület és kert együttesen, egymáshoz ízesülve töltik be az otthon funkcióit.
dec. 31
12:45
Mit árul el a sztárok arca? - Szakértői vélemények (NLCafé)
Arcdiagnoszta és homeopata szakértőink három sztár arcát elemezték.
dec. 31
12:57
A másnaposság valójában alkoholmérgezés (HVG)
Másnaposság pedig nincs, illetve nem az, amit annak hiszünk - jelentette ki Jevgenyij Brjun, Oroszország fő narkológus orvosa a minap, amikor sajtótájékoztatón próbálta az orosz embereket jobb belátásra bírni a szilveszteri italozással kapcsolatban.
dec. 31
13:15
Szilveszteri bál az Operaházban (Infostart)
Az óévet búcsúztató legnagyobb szilveszteri bált az Operaházban rendezik meg, idén már 19. alkalommal. A hajnalig tartó program elején a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort.
dec. 31
14:09
Otthon maradsz a gyerekkel? 3 ingyenes szilveszteri bulijáték (HarmoNet)
Jópofa játékok, melyhez nem kell igazából semmi, s akár ketten, akár sokan játszhatjuk. Otthon szilveszterező felnőtteknek is jópofa móka, akár házibuli játéknak is elmehet!
dec. 31
14:24
Hogyan tegyük a kertünket méh-baráttá? (Édenkert)
Gyümölcsöskertjeink legkedvesebb és leghasznosabb rovarvendégei a háziméhek. Magyarországon mintegy 600 ezer méhcsalád él 38-40 ezer méhész tulajdonában.
dec. 31
15:06
Hogyan tervezz saját játszóházat a kertbe? (Édenkert)
A kerti kisházak és játszóházak hihetetlen örömet jelentenek a gyerekeknek: sajátjukként veszik birtokba, szerepjátékokat játszanak benne, és mindeközben elsajátítják az építkezés és házfenntartás felnőttes tudományát is.
dec. 31
15:08
Spenót, kicsit másképp (Édenkert)
Biztos, hogy Popey is ezt a fajta spenótot szerette? Mert az, hogy a legtöbb gyerek utálja a zöld szószt, egészen biztos.
dec. 31
15:33
A korpás hajról (kamaszpanasz)
Egyik legfőbb ékességünk a hajunk, amit ápolni kell, hogy az mindig tiszta, egészséges, csillogó, egyszóval gyönyörű legyen. A boltokban manapság rengeteg fajta sampon, balzsam és pakolás kapható, melyek gyógyírt jelenthetnek a korpa ellen, ezeket nem árt okosan használni.
dec. 31
16:12
3 hatásos varázslat a teliholdas Szilveszterre! (HarmoNet)
Varázsolj ma! Pénzt, bőséget, szerelmet, hűséget, egészséget, szépséget!
dec. 31
16:12
Újévi fogadalmak - Így könnyebb letenni a cigarettát! (WebBeteg)
Az újévi fogadalmak közül nem maradhat ki a már hagyományőrző jelleget öltő dohányzásról való leszokás sem. Jó hír az elszánt fogadkozóknak, hogy egy friss brit tanulmány megállapítása szerint a sportolás megkönnyíti a nemdohányzóvá váláshoz vezető utat.
dec. 31
17:18
Ne csak a pénzt várd tőle! - Mire jó még a lencse? (NLCafé)
Az újévi lencse a hiedelem szerint pénzt hoz a házhoz. Ám nemcsak ezért érdemes lencsét enni...
dec. 31
17:18
Mammográfia - Amit a szűrésről jó tudni! (WebBeteg)
A mammográfia során "szerzett" sugárdózis is növelheti a mellrák kockázatát azoknál a fiatal nőknél, akik a betegségre való genetikai hajlammal születtek - közölték a napokban holland kutatók.
dec. 31
17:24
Kevéssé ragályos és legtöbbször enyhe lefolyású a H1N1-influenza (ma.hu)
Minden magas lázzal, izomfájdalommal járó H1N1-fertőzésre négy olyan megbetegedés juthat, amelynél nincsenek komoly tünetek - jelentették francia járványügyi szakértők csütörtökön.
dec. 31
18:00
Kevésbé ragályos és legtöbbször enyhe lefolyású a H1N1-influenza (ma.hu)
Minden magas lázzal, izomfájdalommal járó H1N1-fertőzésre négy olyan megbetegedés juthat, amelynél nincsenek komoly tünetek - jelentették francia járványügyi szakértők csütörtökön.
dec. 31
20:30
2009 szexuális érdekességei (kamaszpanasz)
Ahogy a 2009 es év a végéhez közeledik, ideje összegezni a tanulságokat, melyeket ez év alatt szereztünk. Íme néhány érdekesség, melyeket tudományos kutatások igazoltak.
dec. 31
23:36
Neuritis vestibularis – Avagy az egyensúlyszerv idegsejtjeinek gyulladása (WebBeteg)
Abban, hogy egyensúlyunkat megtarthassuk, a belső fülben található félkörös ívjáratok játszanak fontos szerepet. E terület idegi ellátását az ún. vestibularis ideg (VIII. agyideg) biztosítja. Ha az ideg károsodik, akkor alakul ki az orvosi nyelven neuritis vestibularisként emlegetett betegség.

Keresés