2010. január 2. szombat

jan. 2
0:21
A fogyás fő ellenségei (HáziPatika.com)
Az év eleje az új kezdetek ideje. Nem csak a fogadalmak hívei örülnének, ha néhány dologban végre fordulat következne be életük egy-egy területén. Sokaknak ilyen a fogyás kérdése, cukorbetegen különösen...
jan. 2
0:36
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 2
1:06
Napi Horoszkóp - 10.01.02. (Ezoterikus.hu)
Mai napi horoszkópunk könnyed útmutató ahhoz, hogy mit, hogyan érdemes lépni, ha sikert akarunk elérni. Van, akinek kevésbé jó nap a mai, aggodalomra nincs ok.
jan. 2
5:00
Velőcsőzáródási rendellenességek, nyitott gerinc (WebBeteg)
A velőcsőzáródási rendellenességek a leggyakoribb fejlődési rendellenességek közé tartoznak. A magzati idegrendszer fejlődése során az agy és a gerincvelő az ún. velőlemezből képződik, mely normális esetben ún. velőcsővé záródik.
jan. 2
5:18
Gladiátorok a balkonládában! (Édenkert)
A tetőkerteken, erkélyeken és magasan fekvő ablakpárkányokon tartott növények sokkal jobban szenvednek a szélsőséges melegtől hidegtől és a széltől, mint a talaj szintjén élő társaik. A szél nem nem csak cibálja őket, de a talajukat is kiszárítja, és erre a folyamatra csak rátesz a napsütés. Ennek ellenére szerencsére nagy a választék olyan növényekből, amelyek jól tűrik a barátságtalan…
jan. 2
8:06
Szombati HarmoNet horoszkóp 2010-01-02 (HarmoNet)
Ma játékos hangulatban leszünk, ami különösen a gyerekekkel való, közös időtöltésnek kedvez. Találjunk ki játékokat, amelyeket közösen játszhatunk, és mindenki örömére vannak. Egy könnyű séta ma nagyon előnyös! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több táplálékra tartunk igényt, s egy kicsivel valóban ehetünk többet, hiszen az emésztésünk gyorsabb, mint a megszokott. Igaz lehet az is, hogy hajlamosabbak…
jan. 2
8:08
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2010. január 2-től 8-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
jan. 2
8:09
Gáz- és gyógyszermérgezés - Tünetek és elsősegély (WebBeteg)
Bajbajutott embertársaink közül a mérgezettek azok, akik nagy valószínűséggel mindenképpen külső segítségre szorulnak. Magyarországon sajnálatosan még dobogós az öngyilkosságok száma, és természetesen ezen belül az egyik leggyakoribb módszer a gyógyszerrel, vegyszerrel elkövetet szándékos mérgezés.
jan. 2
9:09
Napi horoszkóp: próbálj ki valami újat (Borsa)
Napi horoszkóp: próbálj ki valami újat
jan. 2
9:18
12 fogyókúra hiba és azok elkerülése (kamaszpanasz)
A fogyókúra hibák befolyásolhatják a súlyodat Szimpla fogyókúra hibák is könnyen kisiklathatják az erőfeszítéseidet azért, hogy felvedd a kedvenc farmered. Hogyha a mérleg beragadt, vagy a súlyod leugrik és egyből vissza, akkor lehet, hogy te is elköveted valamelyiket ezek közül a hibák közül
jan. 2
9:48
Januári Időjóslás (Ezoterikus.hu)
A januári hónap a tél közepe, a növényzetnek és a földnek még pihenőre van szüksége, a napsütéses, langyos idő káros a fáknak, a korán kibújt gabonának.
jan. 2
10:06
Mikor születtél? Ebben lehetsz sikeres januárban! (Ezoterikus.hu)
Bizonyára te is gyakran találod magad szembe ellenszéllel, s bármit teszel, csak kudarc követ kudarcot! Inkább kérd a támogató hátszelek segítségét cikkünkkel!
jan. 2
10:12
Nyugtalanító trendek 2009-ben (Borsa)
A gazdasági recesszió eltünteti a szemöldököket és kihegyezi a női melleket. Nyugtalanító trendek ütötték fel a fejüket 2009-ben.
jan. 2
10:15
Élet a merevedési zavarral (WebBeteg)
Attól függetlenül, hogy a háttérben álló ok fizikális, vagy pszichés, illetve ezek kombinációja, a potenciazavar komoly pszichés stresszt jelent egy férfinek és a partnerének.
jan. 2
10:24
Mi a Holdjegyed? Igy alakul szerelmi életed januárban! (Ezoterikus.hu)
A Holdjegy lelkivilágodról, ösztönös reagálásodról, alkalmazkodó képességedről beszél. De mire utal, ha szerelemről van szó? Ismerd meg januári lehetőségeidet!
jan. 2
10:42
Meglepő gyógymód szorongás ellen (NLCafé)
Világszerte népbetegség a szorongás, ám nemrég egy tanulmányból az derült ki, hogy a hagyományos gyógyszerek mellett felfedeztek egy új módszert a probléma kezelésére.
jan. 2
10:48
Nem csak a hímtagra veszélyes a vadméz! (ma.hu)
Könnyen a sürgősségi osztályon találhatják magukat azok a férfiak, akik szexuális vágyuk fokozására a vadmézzel próbálkoznak, állítják török kutatók.
jan. 2
11:24
Asztrodiéta, avagy fogyás a jegyek jegyében (astronet.hu)
Ilyen a sors...! Meg van az írva a csillagokban. A Skorpió a hasára, a Nyilas a combjaira, a Halak az arcára hízik. Vajon, akkor hogyan fogy? Ez is benne van a csillagokban.
jan. 2
11:36
Egészséghoroszkóp 2010 (Ezoterikus.hu)
Ahhoz, hogy az általánosságok mellett kellő rátekintést nyerj 2010-re, érdemes lesz elolvasnod a jegyeknek szól részletes, egészséghoroszkópokat is...
jan. 2
13:24
Kórházban van az újszíves kis Lara (WebBeteg)
Az újszíves Lara idén töltötte először otthon a karácsonyt, de az öröm sajnos nem tartott sokáig. Belázasodott ugyanis, és mivel huzamosabb ideig nem akart lemenni a láza, kórházba kellett vinni - tudta meg a Napi Ász.
jan. 2
14:42
Nem lehet bírni az alkohollal, ha a fiúk ölében a lányok (ma.hu)
Az amerikai tanulóifjúság sokkal gyakrabban részeg a koedukációs kollégiumokban, mint a szeparáltakban. A már eddig is gyakran ideges szülőket valósággal megrémítette az a tudományos vizsgálat, amelynek eredményeit az American College Health közölte.
jan. 2
15:18
USA: fiúk-lányok együtt többet isznak a kollégiumban (HVG)
Az amerikai tanulóifjúság sokkal gyakrabban részeg a koedukációs kollégiumokban, mint a szeparáltakban. A már eddig is gyakran ideges szülőket valósággal megrémítette az a tudományos vizsgálat, amelynek eredményeit az American College Health közölte.
jan. 2
15:21
Húsos rakott tészta (kamaszpanasz)
Senki nem szereti a hétvégét házimunkával tölteni, ezért esett választásunk erre a gyorsan elkészíthető, biztos sikert ígérő receptre. Próbáld ki Te is, és meglátod, milyen könnyű elbűvölni a családot!
jan. 2
16:33
Fülzúgás - Bele kell törődnöm? (WebBeteg)
Az én koromban bele kell törődnöm a helyzetembe, vagy esetleg van lehetőség a fülzúgás megszüntetésére? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
jan. 2
18:39
A most születő babák ötöde bizonyosan elhízott lesz (WebBeteg)
A január elsején született brit csecsemők ötöde várhatóan elhízottá válik, mire megkezdi az iskolát - közölték brit egészségügyi hatóságok.
jan. 2
20:18
Az első szex: Tedd feledhetetlenné! (kamaszpanasz)
Szűz vagy még? Ha igen, neked szól a cikk, melyben tanácsokat adunk, hogy még szebb és felejthetetlenebb legyen az első alkalom.
jan. 2
20:42
Az 1. heti ötöslottó sorsolás nyerőszámai (Inforádió)
Az 1. heti ötöslottó sorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki

Keresés