2010. január 17. vasárnap

jan. 17
0:12
Péniszgyűrű, amikor a nőnél van a gyűrűs doboz - Videó! (HáziPatika)
Férfiaknak való segédeszközökről beszél szakértőnk, aki nézőinkkel-olvasóinkkal megosztja azt is, hogy miként tréfálhatja meg egy nő a párját úgy, hogy az este lehetőleg az új eszköz kipróbálásával végződjön.
jan. 17
4:24
Az allergiás nátha kezelésének lépései (WebBeteg)
Az egyes terápiás lehetőségek figyelembe vételével alakították ki az allergiás eredetű nátha kezelésének lépcsőzetes elvét, amely a tünetek osztályozásán alapul.
jan. 17
7:33
Autoimmun betegségek - MCTD, Sharp-szindróma (WebBeteg)
Vannak olyan betegek, akik a tünetek alapján egyik poliszisztémás (több szervet érintő) autoimmun betegségbe sem sorolhatóak be. Ennek az az oka, hogy a főbb autoimmun betegségek bizonyos tünetei egyszerre, egymást átfedő módon állnak fenn.
jan. 17
8:09
Digitális X-generáció: nem elválaszt, hanem összeköt az internet (Infostart)
Egy új generáció attitűdjeit azonosította a napokban közzétett, hat európai országra kiterjedő kutatásában a Disney. A szakértők által XD generációnak nevezett 8-14 évesek életét és jövőképét alapjaiban határozza meg, hogy ők már az internet világába születtek.
jan. 17
9:39
Simpson család hat és fél napon át, kifulladásig (Infostart)
Világrekordot készül felállítani egy walesi Simpson-rajongó azzal, hogy egyhuzamban végignézi a sorozat összes epizódját.
jan. 17
9:39
Gyógyulj itthon! (Blikk)
jan. 17
9:39
A köhögés és csillapítása (WebBeteg)
A gyermekorvosi rendelőkben megfordulók több mint 50 százaléka panaszkodik köhögésre a hideg idő beköszöntével. Ez a sokszor egyszerű tünet nagyon megnehezíti mind a gyermekek, mind a szüleik nappalait, éjszakáit.
jan. 17
12:48
Testsúlyfüggő, hogy mennyi antibiotikumra van szükségünk? (WebBeteg)
A növekvő mértékű elhízásra tekintettel nagyobb adag antibiotikum szedését kellene elrendelniük az orvosoknak a betegek számára - írják amerikai és görög kutatók a The Lancet című tudományos hetilapban megjelent tanulmányukban.
jan. 17
12:57
A tökmag és a szex - Prosztatavédő ételek (NLC)
A férfiak jelentős részének tudomása van a prosztatája létezéséről, ugyanis számtalan kellemetlen tünet okozója lehet ez a szerv. Amíg jól működik, jelenléte teljesen észrevétlen marad. Fontos tehát, hogy megóvjuk egészségét intimtornával és táplálkozással. Íme a legfontosabb prosztatavédő élelmiszerek.
jan. 17
13:18
Gyűrű a hímvesszőn, és a nőnél van a gyűrűs doboz! - Videó! (HáziPatika)
Férfiaknak való segédeszközökről beszél szakértőnk, aki nézőinkkel-olvasóinkkal megosztja azt is, hogy miként tréfálhatja meg egy nő a párját úgy, hogy az este lehetőleg az új eszköz kipróbálásával végződjön.
jan. 17
13:51
Szereted a hamburgert? Íme az egészséges változat! (NLC)
Ha imádod a hamburgert, jó hírünk van: az egészséges táplálkozás jegyében sem kell feltétlenül lemondanod róla. De ne a gyorsétteremben hódolj a szenvedélyednek, inkább készítsd el magadnak a tökéletesen egészséges és ízletes változatot!
jan. 17
15:57
Hasnyálmirigy daganat (WebBeteg)
A hasnyálmirigy daganata Magyarországon a rákos megbetegedések közül az ötödik leggyakoribb, 80 százalékban 40 és 70 éves kor között jelentkezik.
jan. 17
16:15
Az olasz aranyékszer-export 20 százalékkal esett tavaly (Infostart)
Olaszország aranyékszer-exportja tavaly mintegy 20 százalékkal csökkent értékben számolva az előző évhez képest - közölte az olasz statisztikai hivatal, az Istat nem végleges adat alapján az olaszországi Fiera di Vicenza ékszerkiállítás hétvégi megnyitójához időzítve.
jan. 17
16:15
A lazac a szív fővédnöke (Metropol)
Ritkábban kerülnek szívroham miatt kórházba azok a középkorú férfiak, akik rendszeresen esznek zsíros halból készült ételeket.
jan. 17
17:18
Milyen betegségeket okozhat Haitin a vízhiány? (WebBeteg)
A földrengés súlytotta Haiti fővárosát a tiszta ivóvíz hiánya miatt számos betegség fenyegeti. Miután az emberek megfelelő higénia nélkül, nagyszámban vannak kis helyen összezsúfolva, máris nagy a különféle járványok veszélye, melyet súlyosbít, hogy nincs tiszta ivóvíz sem.
jan. 17
17:45
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták:
jan. 17
18:03
Örököltek a király unokái egy alattvalótól (Infostart)
Örökölt a király egy alattvalójától Spanyolországban, pontosabban csak a családja.
jan. 17
19:24
E-számok az élelmiszercímkéken: félnünk kell tőlük? (WebBeteg)
Figyelni kell az élelmiszerek csomagolásán föltüntetett táplálék-kiegészítőkre, de ezek használatának teljes megszüntetése veszélyes volna: ide tartoznak ugyanis az ételekhez hozzáadott, létfontosságú vitaminok is.
jan. 17
19:51
Kigurultak a sorsológömbből a hatoslottó számai (Infostart)
Az első szám kihúzása után, a zárszerkezet hibája miatt, kigurultak a számokat rejtő gömbök a sorsológömbből a hatoslottó vasárnapi sorsolásán.
jan. 17
22:33
A lazacfogyasztás csökkenti a szívroham kockázatát (WebBeteg)
Ritkábban kerülnek szívroham miatt kórházba azok a középkorú férfiak, akik rendszeresen esznek zsíros halból készült ételeket. Korosodó dán polgárok vizsgálatának eredményeit az European Heart Journal közölte.

Keresés