2010. január 17. vasárnap

jan. 17
0:12
Péniszgyűrű, amikor a nőnél van a gyűrűs doboz - Videó! (HáziPatika.com)
Férfiaknak való segédeszközökről beszél szakértőnk, aki nézőinkkel-olvasóinkkal megosztja azt is, hogy miként tréfálhatja meg egy nő a párját úgy, hogy az este lehetőleg az új eszköz kipróbálásával végződjön.
jan. 17
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 17
4:24
Az allergiás nátha kezelésének lépései (WebBeteg)
Az egyes terápiás lehetőségek figyelembe vételével alakították ki az allergiás eredetű nátha kezelésének lépcsőzetes elvét, amely a tünetek osztályozásán alapul.
jan. 17
5:12
Hogyan hozzuk rendbe az elhanyagolt kertünket? (Édenkert)
Sokan soha nem kertészkedtek, aztán egyszer csak elkezdik, mert úgy hozza a sors. Az újdonsült kertgazdáknak gondot okoz már az is, hogy hogyan tegyék rendbe a földjüket? Mik legyenek az első teendők, hogy ne egy Godzilla által sújtott területre hasonlítson a szülőföld egy saját darabja. Vegyük sorra, mit kell tennünk, ha eddig csak bukfenc volt vetve a kertünkben...
jan. 17
5:14
Mivel és hogyan szerves trágyázzunk? (Édenkert)
Az istállótrágya felhasználásától a kerti komposzt készítéséig ismerjünk meg minden szerves trágyát!
jan. 17
7:33
Autoimmun betegségek - MCTD, Sharp-szindróma (WebBeteg)
Vannak olyan betegek, akik a tünetek alapján egyik poliszisztémás (több szervet érintő) autoimmun betegségbe sem sorolhatóak be. Ennek az az oka, hogy a főbb autoimmun betegségek bizonyos tünetei egyszerre, egymást átfedő módon állnak fenn.
jan. 17
8:09
Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2010-01-17 (HarmoNet)
Ma erőteljesebb lehet szabadságvágyunk. Igényünk támadhat egy kis egyedüllétre is. Sétáljunk egy nagyot, s közben rendezhetjük a gondolatainkat. Ma kissé kihűlnek az érzelmek, távolságtartóan viselkedünk családtagjainkkal. Ma jobban kell vigyáznunk a lábszárunkra, bokánkra. Ha kirándulni szeretnénk ma, akkor induljunk neki, de mindenképpen gondoskodjunk a kényelmes lábbeliről. Ha úgy érezzük, hogy…
jan. 17
8:09
Digitális X-generáció: nem elválaszt, hanem összeköt az internet (Inforádió)
Egy új generáció attitűdjeit azonosította a napokban közzétett, hat európai országra kiterjedő kutatásában a Disney. A szakértők által XD generációnak nevezett 8-14 évesek életét és jövőképét alapjaiban határozza meg, hogy ők már az internet világába születtek.
jan. 17
8:11
Heti wellness horoszkóp 2010. január 17-től 23-ig (HarmoNet)
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
jan. 17
9:03
Napi horoszkóp: sok feladat vár rád (Borsa)
Napi horoszkóp: sok feladat vár rád
jan. 17
9:03
Napi Horoszkóp - 2010.01.17. (Ezoterikus.hu)
Mai napi horoszkópunk könnyed útmutató ahhoz, hogy mit, hogyan érdemes lépni, ha sikert akarunk elérni. Van, akinek kevésbé jó nap a mai, aggodalomra nincs ok.
jan. 17
9:05
10 tipp, hogyan éld túl a szingliséget (Ezoterikus.hu)
A szingli fenomén nemcsak a fiatalokat érinti, hanem a társadalom szinte minden rétegét, korra és nemre való tekintet nélkül. Az élet egyedül nagyon magányosnak tűnhet.
jan. 17
9:21
4 lehengerlő kalóriabomba - de megéri... (Ezoterikus.hu)
Nem hiszem, hogy van ember a Földön, aki legalább alkalmanként ne csábulna el valami finomság láttán. Íme négy kalóriabomba, aminek nehéz ellen állni...
jan. 17
9:27
Egyre fiatalabbakat érint a cukorbetegség (kamaszpanasz)
A diabétesz ugyan súlyos betegség, mégsem jelenti azt, hogy a sportot el kell felejteni. Sőt, a komoly szövődmények megelőzésének leghatásosabb módszerei a személyre szabott étkezés és a - tervszerűen és felügyelettel végzett - mozgás.
jan. 17
9:39
Simpson család hat és fél napon át, kifulladásig (Inforádió)
Világrekordot készül felállítani egy walesi Simpson-rajongó azzal, hogy egyhuzamban végignézi a sorozat összes epizódját.
jan. 17
9:39
A köhögés és csillapítása (WebBeteg)
A gyermekorvosi rendelőkben megfordulók több mint 50 százaléka panaszkodik köhögésre a hideg idő beköszöntével. Ez a sokszor egyszerű tünet nagyon megnehezíti mind a gyermekek, mind a szüleik nappalait, éjszakáit.
jan. 17
9:57
Tessék figyelni a kilókra: az elhízottaknak nagyobb adag antibiotikumra lenne szükségük (ma.hu)
A növekvő mértékű elhízásra tekintettel nagyobb adag antibiotikum szedését kellene elrendelniük az orvosoknak a betegek számára - írják amerikai és görög kutatók a The Lancet című tudományos hetilapban megjelent tanulmányukban.
jan. 17
10:06
Szavazhatsz az EU bio-logójára (Borsa)
Az Unióban készült organikus termékeken nyártól fel kell tüntetni az EU egységes bio-logóját. Hogy a logó milyen legyen, arról bárki szavazhat.
jan. 17
10:06
A fűszerillatú kasszia (Cassia corymbosa) (Édenkert)
A júliustól októberig virágzó kasszia, vagy más néven szenna fűszeres illatú, gazdagon virágzó balkonnövény, amely sok napsütést igényel.
jan. 17
10:15
A szépség ellenes merényletek 24 parancsolata (HarmoNet)
24 fontos tiltás, amit soha ne kövess el saját szépséged ellen. Az alábbiak elkövetői gyakran súlyos árat fizetnek saját hibájukért, mely elsőre aprónak tűnik, de gyakrab hetekig-hónapokig, vagy élet-hosszign tartó problémát okoznak maguknak vele.
jan. 17
10:15
Az egész Földet megrázó rengések jöhetnek (astronet.hu)
A Föld köpenye tíz év óta kritikus állapotban van, ezért orosz kutatók szerint egy megaföldrengés a bolygó egész köpenyét érinti. A...
jan. 17
12:12
Egyedül. Magammal. (kamaszpanasz)
Juss el a kijáratig minden pályán. Vajon eléred-e egyedül, vagy szükséged lesz-e saját magad segítségére?
jan. 17
12:39
Indul a téli Bringázz a munkába kampány (ma.hu)
Országos téli kampánnyal állt elő a Magyar Kerékpárosklub: január 24. és 29. között minden nap más szempontból veszik górcső alá a bringázást.
jan. 17
12:48
Testsúlyfüggő, hogy mennyi antibiotikumra van szükségünk? (WebBeteg)
A növekvő mértékű elhízásra tekintettel nagyobb adag antibiotikum szedését kellene elrendelniük az orvosoknak a betegek számára - írják amerikai és görög kutatók a The Lancet című tudományos hetilapban megjelent tanulmányukban.
jan. 17
12:57
A tökmag és a szex - Prosztatavédő ételek (NLCafé)
A férfiak jelentős részének tudomása van a prosztatája létezéséről, ugyanis számtalan kellemetlen tünet okozója lehet ez a szerv. Amíg jól működik, jelenléte teljesen észrevétlen marad. Fontos tehát, hogy megóvjuk egészségét intimtornával és táplálkozással. Íme a legfontosabb prosztatavédő élelmiszerek.
jan. 17
13:18
Gyűrű a hímvesszőn, és a nőnél van a gyűrűs doboz! - Videó! (HáziPatika.com)
Férfiaknak való segédeszközökről beszél szakértőnk, aki nézőinkkel-olvasóinkkal megosztja azt is, hogy miként tréfálhatja meg egy nő a párját úgy, hogy az este lehetőleg az új eszköz kipróbálásával végződjön.
jan. 17
13:51
Szereted a hamburgert? Íme az egészséges változat! (NLCafé)
Ha imádod a hamburgert, jó hírünk van: az egészséges táplálkozás jegyében sem kell feltétlenül lemondanod róla. De ne a gyorsétteremben hódolj a szenvedélyednek, inkább készítsd el magadnak a tökéletesen egészséges és ízletes változatot!
jan. 17
15:30
A füves orvosság: A tinik nyugtatóként használják a Cannabist? (kamaszpanasz)
Amikor a szokásos gyógymódok befuccsolnak, néhány tini a droghoz, pontosabban a Cannabishoz fordul. Egy napjainkban felszínre került kutatásból kiderült ugyanis, hogy a tinik nagy része azért szívja a Cannabist, hogy megnyugodjon, meggyógyuljon, nem pedig azért, hogy egész este partizzon.
jan. 17
15:57
Hasnyálmirigy daganat (WebBeteg)
A hasnyálmirigy daganata Magyarországon a rákos megbetegedések közül az ötödik leggyakoribb, 80 százalékban 40 és 70 éves kor között jelentkezik.
jan. 17
16:15
Az olasz aranyékszer-export 20 százalékkal esett tavaly (Inforádió)
Olaszország aranyékszer-exportja tavaly mintegy 20 százalékkal csökkent értékben számolva az előző évhez képest - közölte az olasz statisztikai hivatal, az Istat nem végleges adat alapján az olaszországi Fiera di Vicenza ékszerkiállítás hétvégi megnyitójához időzítve.
jan. 17
16:15
A lazac a szív fővédnöke a zsíros halhúsok közül (ma.hu)
Ritkábban kerülnek szívroham miatt kórházba azok a középkorú férfiak, akik rendszeresen esznek zsíros halból készült ételeket. Korosodó dán polgárok vizsgálatának eredményeit az European Heart Journal közölte.
jan. 17
17:18
Milyen betegségeket okozhat Haitin a vízhiány? (WebBeteg)
A földrengés súlytotta Haiti fővárosát a tiszta ivóvíz hiánya miatt számos betegség fenyegeti. Miután az emberek megfelelő higénia nélkül, nagyszámban vannak kis helyen összezsúfolva, máris nagy a különféle járványok veszélye, melyet súlyosbít, hogy nincs tiszta ivóvíz sem.
jan. 17
17:45
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Inforádió)
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták:
jan. 17
18:03
Örököltek a király unokái egy alattvalótól (Inforádió)
Örökölt a király egy alattvalójától Spanyolországban, pontosabban csak a családja.
jan. 17
18:21
225 millióból fejlesztenek Dunaújvárosban (orientpress)
Csaknem 225 millió forintból valósulhat meg a sürgősségi betegellátás fejlesztése a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban. 'Az uniós forrásból kiírt pályázatok hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek számára minden régióban elérhető közelségbe kerüljön a magas színvonalú egészségügyi ellátás' - mutatott rá Ujhelyi István, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára a beruházás támogatási szerződésének…
jan. 17
19:15
Táplálékkiegészítők: kell bele az E (ma.hu)
Figyelni kell az élelmiszerek csomagolásán föltüntetett táplálék-kiegészítőkre, de ezek használatának teljes megszüntetése veszélyes volna: ide tartoznak ugyanis az ételekhez hozzáadott, létfontosságú vitaminok is.
jan. 17
19:21
7 iPhone alkalmazás, amit életet menthet (kamaszpanasz)
A mobiltechnika rohamos fejlődése számos új lehetőséget hordoz magában. Bár ezek a szolgáltatások nálunk még nem igazán elérhetőek, elterjedésük nagy valószínűséggel nem sokáig várat magára. Íme néhány példa, ismerkedj meg velük.
jan. 17
19:24
E-számok az élelmiszercímkéken: félnünk kell tőlük? (WebBeteg)
Figyelni kell az élelmiszerek csomagolásán föltüntetett táplálék-kiegészítőkre, de ezek használatának teljes megszüntetése veszélyes volna: ide tartoznak ugyanis az ételekhez hozzáadott, létfontosságú vitaminok is.
jan. 17
19:51
Kigurultak a sorsológömbből a hatoslottó számai (Inforádió)
Az első szám kihúzása után, a zárszerkezet hibája miatt, kigurultak a számokat rejtő gömbök a sorsológömbből a hatoslottó vasárnapi sorsolásán.
jan. 17
21:03
Tíz tévhit az alakformálásról (HVG)
A futás tényleg tönkreteszi a térdünket? A jóga valóban tökéletes alakformáló? Míg edzünk, azt ehetünk, amit csak akarunk? A köztudatban makacsul tartják magukat az olyan információk, amelyek nem, vagy csak részben igazak, mégis hajlamosak vagyunk őket készpénznek venni. Összegyűjtöttük a tíz leggyakoribb vélekedést.
jan. 17
22:33
A lazacfogyasztás csökkenti a szívroham kockázatát (WebBeteg)
Ritkábban kerülnek szívroham miatt kórházba azok a középkorú férfiak, akik rendszeresen esznek zsíros halból készült ételeket. Korosodó dán polgárok vizsgálatának eredményeit az European Heart Journal közölte.

Keresés