2010. január 17. vasárnap

jan. 17
0:51
Portugália: a Pacos Ferrira ellen ikszelt otthon a Porto (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában az FC Porto pályaválasztóként nem bírt a Pacos Ferreira csapatával, előbbiek büntetése mínusz két pont lett.
jan. 17
1:27
Ferencváros: Haber a tatabányai teremtornán pofozkodott egy ellenféllel (She)
Kis híján tömegverekedés alakult ki a tatabányai centenáriumi teremtornán, méghozzá a küzdőtéren a Ferencváros–Cibalia Vinkovci döntő hajrájában.
jan. 17
3:33
Szerb légió (Blikk)
TELKI ‒ Hajdanán szovjetek, később kubaiak, újabban pedig szerbek segítenek a magyar férfi kézilabda-válogatotton.
jan. 17
4:45
Irány Afrika! (Blikk)
BUDAPEST ‒ Vigyázz, kész, rajt, irány Afrika! Pontosabban Mantova, hiszen a 2010-es BudapestBamako-rali első napjának célállomását az olasz városban jelölték ki a szervezők.
jan. 17
7:09
NFL: besült a baltimore-i gépezet a Colts otthonában (She)
Rendkívül sima, 20–3-as győzelmet aratott az Indianapolis Colts a Baltimore Ravens ellen az AFC elődöntőjében.
jan. 17
7:11
Női kézilabda: Heidi Löke egy meccsen 24 gólt dobott a Larvikban (She)
Az elmúlt napokban talán a Löke a kézilabdavilág leggyakrabban említett családneve.
jan. 17
7:27
NHL: kikapott a Devils Denverben, elvesztette egyik kulcsemberét (She)
Nagyüzem volt az észak-amerikai profi jégkorongliga 101. játéknapján, 26 csapat lendült akcióba. A New Jersey Devils fájdalmas pofont kapott a Coloradótól, ráadásul elképzelhető, hogy elvesztette a Ryan Wilson keménykedése után hordágyon távozó kitűnő csatárát, Patrik Eliast, akit a csarnokból a denveri kórházba vittek kivizsgálásra.
jan. 17
7:29
NBA: a Spurs legyőzésével franchise-rekordot döntött a Grizzlies (She)
Franchise-rekordot döntött a Memphis csapata az NBA alapszakaszának 81. játéknapján: a Grizzlies szoros meccsen legyőzte a San Antonio Spurst, ezzel zsinórban 8. hazai győzelmét aratta. A Wizards mestere, Flip Saunders NBA-karrierje 600. győzelmét ünnepelhette a Kings ellen.
jan. 17
8:57
Anglia: Beckham cáfolta, hogy visszavonulna a vb után (She)
David Beckham cáfolta, hogy a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság után befejezi a pályafutását.
jan. 17
9:33
Afrika-kupa: Yobónak sérülés miatt valószínűleg véget ért a torna (She)
Valószínűleg már nem léphet pályára a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján Joseph Yobo, a nigériai válogatott és az Everton védője.
jan. 17
9:39
Dzsudzsák góllal járult hozzá a PSV továbbjutásához (Metropol)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven szombaton 3-1-re nyert Heerenveen otthonában a labdarúgó holland Kupa nyolcaddöntőjében. A magyar válogatott középpályás csapata első gólját szerezte.
jan. 17
9:39
Beckham nem vonul vissza a vb után (Behaviour)
David Beckham cáfolta, hogy a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság után befejezi a pályafutását. Ezt a futballsztár egyik szóvivője közölte, miután a The Sun című bulvárlap azt írta, hogy a 34 éves középpályás a vb után a vitrinbe teszi a stoplis cipőit, hazaköltözik Angliába, és a jövőben csak a családjával foglalkozik.
jan. 17
9:41
Négy góllal győzött a Barcelona (Metropol)
Négygólos győzelmet aratott a Barcelona csapata a Sevilla együttese felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 17
10:09
Csoknyai: "Bízom benne, hogy én is csúcsformába kerülök" (Infostart)
Jövő keddtől rendezik Ausztriában a férfi kézilabda Európa-bajnokságot. A magyar együttes elsődleges célja a középdöntőbe kerülés - közölte Csoknyai István szövetségi kapitány.
jan. 17
10:09
Győr: újabb légiósokat vár az ETO Grúziából és Montenegróból (She)
Újabb légiósokat tesztel jövő héten a Győri ETO labdarúgócsapata: ezúttal Grúziából és Montenegróból érkeznek próbajátékosok a légiósokkal így is alaposan „megpakolt” zöld-fehérekhez.
jan. 17
10:27
Inter: Mourinho szerint a játékvezető segítette a Barit (She)
Élesen kritizálta José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának trénere a játékvezetőt a Bari elleni idegenbeli 2–2-es bajnoki után.
jan. 17
11:03
Hétmillió eurós nyereséggel zárta a Barcelona az előző félévet (Infostart)
Hétmillió eurós nyereséggel zárta az előző fél évet a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgóklubja.
jan. 17
11:03
Videó: Fellaini a Zidane-csellel nagyon átverte Bellamyt (She)
Marouane Fellaini, az Everton „mikrofonfejű" belga játékosa tegnap a Manchester City ellen 2–0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen egy Zinadine Zidane-tól ellesett csellel csapta be Craig Bellamyt. Íme, a remek mozdulat videón!
jan. 17
11:05
PMFC: Kvekveskipit tovább tesztelik, Lázárral később tárgyalnak (She)
Két próbajátékos lépett pályára a PMFC labdarúgócsapatában az egymás közötti edzőmérkőzésen: az Oroszországból érkezett Irakli Kvekveskipit tovább teszteli Várhidi Péter vezetőedző.
jan. 17
11:21
Premier League: a Manchester City viheti Joe Cole-t a nyáron (She)
A Sunday Mirror értesülései szerint a Manchester City szerződtetné a nyáron a Chelsea lejáró szerződésű angol válogatott középpályását, Joe Cole-t.
jan. 17
11:39
Profi ökölvívás: Ouma simán kikapott Martirosyantól (She)
Nem sikerült meglepetést szereznie a korábbi nagyváltósúlyú világbajnok Kassim Oumának, aki sima pontozással kikapott a veretlen Vanes Martirosyantól.
jan. 17
12:15
Bundesliga: Szalainak felemás érzés volt a mainzi bemutatkozás (She)
Csereként lépett pályára első mérkőzésén a Mainz színeiben Szalai Ádám. A fiatal labdarúgó, aki fél órát kapott a listavezető Bayer Leverkusen ellen, felemásnak értékelte bemutatkozását.
jan. 17
12:33
Lionel Messi újabb rekordot elérve segítette győzelemhez a Barcelonát (Infostart)
A 2009 végén a France Football aranylabdájával, s a FIFA szavazásán a világ legjobb futballistája címmel is kitüntetett Lionel Messi újabb mérföldkőhöz érkezett barcelonai pályafutása során.
jan. 17
12:51
Északír Kupa: hatalmas verekedés miatt szakadt félbe a Newry-Larne meccs (She)
Óriási tömegverekedés miatt a 82. percben félbe kellett szakítani a Newry City–Larne Északír Kupa-találkozót szombaton. A szövetség hivatalos vizsgálatot indított, valószínűleg mindkét együttest kizárják.
jan. 17
13:09
Barcelona: Guardiolának húsvétig döntenie kell; az MU hívja? (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke elmondta, mindenképpen szeretné, hogy még húsvét előtt eldőljön, hogy Josep Guardiola meghosszabbítja-e az idény végén lejáró szerződését a katalán csapattal.
jan. 17
13:27
Felkészülési mérkőzés: a dánok megverték Lengyelországot (She)
A világbajnoki résztvevő dán labdarúgó-válogatott 3–1-re legyőzte Lengyelországot felkészülési mérkőzésen.
jan. 17
13:29
Alpesi sí: Kathrin Zettel szlalomban is nyert Mariborban (She)
Kathrin Zettel győzelmével ért véget Mariborban a nők műlesikló-világkupaversenye. Az osztrák klasszis másodszor nyert a hétvégén, szombaton óriás-műlesiklásban volt a legjobb.
jan. 17
13:31
Bayern München: Rummenigge ódája ezer euróba került a Bayernnek (She)
A Bayern München ezer eurót fizetett egy költőnek, mivel Karl-Heinz Rummenigge ügyvezető forrásmegjelölés nélkül szavalta el egyik versét novemberben Franz Beckenbauernek, a futballklub leköszönő elnökének.
jan. 17
13:33
Férfi röplabda: a Szolnok öt játszmában verte meg a Kazincbarcikát (She)
A Szolnok öt szettben legyőzte a Kazincbarcikát hazai pályán a férfi röplabda Extraliga középszakaszának vasárnap délelőtti mérkőzésén.
jan. 17
13:45
Ferencváros: próbajátékra jöhet a magyar válogatott máltai „kivégzője" (She)
Az osztrák laola1.at és a Neue Kärnter Tageszeitung értesülései szerint próbajátékra érkezik a Ferencváros labdarúgócsapatához az Austria Kärnten máltai csatára, Andre Schembri.
jan. 17
14:03
Sífutás: svéd győzelem született a férfiak sprintversenyén (She)
Emil Jönsson nyerte meg a férfiak sprint-világkupaversenyét Észtországban. A svéd karrierje harmadik egyéni győzelmét szerezte meg, a korábbiakat is sprintben érte el. A norvég Petter Northug ezúttal nem állt rajthoz, de így is megőrizte vezető pozícióját az összetettben.
jan. 17
14:21
Alpesi sí: Kostelic az első a férfiak wengeni műlesiklásán (She)
Ivica Kostelic nyerte meg a wengeni műlesikló-világkupaversenyt a férfiaknál. A horvátok világbajnok klasszisa síelt a leggyorsabban az első futamban, és bár a második részben csak a tizedik időt érte el, így is 29 százados előnnyel végzett az élen.
jan. 17
14:39
Kerékpár: Rasmussen csapatot talált, a jövő héten visszatér (She)
Talált magának csapatot, és a jövő héten visszatér Michael Rasmussen dán kerékpáros, akinek tavaly júliusban járt le a doppingvétség miatt kiszabott kétéves eltiltása.
jan. 17
14:39
Hamar kiestek a magyar vívók (Blikk)
Csalódást okozott magyar szempontból a női párbajtőr-Grand Prix-viadal egyéni küzdelme. A hazai rendezésű világversenyen ugyanis egyetlen versenyzőnk sem jutott az érmes helyek közelébe.
jan. 17
15:15
Február közepén újra pályán lehet a Hertha magyarja (Infostart)
Gyógyul hosszú sérüléséből Dárdai Pál, a Hertha BSC és a magyar válogatott labdarúgója.
jan. 17
15:15
Ferencváros: Schembri ma érkezik, holnap már a csapattal edz (She)
Igaz András, a Ferencváros labdarúgócsapatának technikai igazgatója megerősítette azokat a híreket, hogy a máltai André Schembri az együtteshez kerülhet.
jan. 17
15:21
Talált csapatot a doppingoló bringás (Metropol)
Talált magának csapatot, és jövő héten visszatér Michael Rasmussen dán kerékpáros, akinek tavaly júliusban járt le a doppingvétség miatt kiszabott kétéves eltiltása.
jan. 17
15:33
Liverpool: sajtóértesülés szerint Hughes válthatja Benítezt (She)
Az angol The People magazin híre szerint a Liverpool labdarúgócsapatának vezetői Mark Hughest szeretnék Rafael Benítez helyett a kispadon látni.
jan. 17
15:33
Dellacasa: Lesz ez még jobb is! (Blikk)
BUDAPEST – Első mérkőzésén ült a Vasas focicsapatának kispadján Giovanni Dellacasa (48). Az angyalföldiek olasz vezetőedzője a Videoton ellen 0-0-ra végződő edzőmeccsen debütált a Fáy utcában.
jan. 17
15:35
Bundesliga 2.: Torghelle duplázott az Augsburgban, Királyék döntetlenje (She)
A német labdarúgó másodosztály 18. fordulójában a Torghelle Sándort végig a soraiban tudó Augsburg a magyar játékos duplájának is köszönhetően 3–1-re győzte le hazai pályán az Energie Cottbust. Szabics Imre továbbra is sérült. Király Gáborral a soraiban ért el 2–2-es döntetlent az 1860 München úgy, hogy kétszer is hátrányból állt fel a Stieber Zoltánt a keretbe sem nevező Koblenz otthonában.
jan. 17
15:51
Vívás: a 7. helyen végzett a női párbajtőrcsapat a hazai vk-n (She)
A hetedik helyen végzett vasárnap a magyar válogatott a budapesti női párbajtőr csapatvilágkupa-versenyen, melyet a franciák nyertek meg.
jan. 17
15:57
Nincs magyar érem a párbajtőr Világkupán (Metropol)
A hetedik helyen végzett vasárnap a magyar válogatott a budapesti női párbajtőr csapat Világkupa-versenyen, melyet a franciák nyertek meg.
jan. 17
16:09
Hollandia: Dzsudzsák nem játszhat a Feyenoord elleni kupameccsen (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Holland Kupa nyolcaddöntőjében a PSV Dzsudzsák Balázs góljának is köszönhetően 3–1-re győzött  a Heerenveen ellen. Üröm az örömben, hogy a magyar középpályás sárga lapot kapott, emiatt nem játszhat a következő fordulóban.
jan. 17
16:11
Jégkorong, Mol Liga: újra nyert az SC Csíkszereda (She)
A  szombati játéknaphoz hasonlóan vasárnap is legyőzte a vendég Újpestet az SC Csíkszereda a magyar-román jégkorongbajnokságban, a Mol Ligában.
jan. 17
16:27
Névvita miatt lefújták az iszlám játékokat (Infostart)
Lefújták az Iszlám Szolidaritási Játékokat azt követően, hogy az arab országok és Irán között vita támadt a sportesemény elnevezésről.
jan. 17
16:27
Férfi kézilabda: hivatalosan bemutatták Gál Gyulát a CO Zagrebnél (She)
A CO Zagrebnél hivatalosan bemutatták a horvát bajnokcsapat legújabb játékosát, a Veszprémből távozó, és a Tatabányánál kölcsönben szereplő magyar válogatott Gál Gyulát.
jan. 17
16:45
Belgium: Juhász Rolandék simán megverték a címvédőt (She)
Magabiztos győzelmet aratott az Anderlecht a belga labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
jan. 17
16:47
Premier League: nem bírt egymással a Villa és a West Ham (She)
Gólnélküli döntetlent játszott egymással az Aston Villa és a West Ham az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójában.
jan. 17
16:49
Atlétika: Kálovics Anikó nyolcadik lett Sevillában (She)
A nyolcadik helyen végzett a vasárnapi, spanyolországi hagyományos mezeifutó-viadalon Kálovics Anikó, aki január 6-án címvédőként diadalmaskodott az év első komoly versenyén, az 53. Campaccio San Giorgio sur Legnano viadalon, Olaszországban.
jan. 17
16:51
Agadírba tartanak a Bamakósok (Metropol)
Szombaton több ismeretlen tényezővel, de elrajtolt az idei Budapest-Bamako Rali, amelynek hivatalos részét akár Budapest-Agadír Ralinak is hívhatnánk.

Keresés