2010. január 26. kedd

jan. 26
0:36
Videó: Nigéria Zambia elleni győztes tizenegyespárbaja (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Afrika-kupa negyeddöntőjében Nigéria egy unalmas 0–0-s döntetlen után 11-esekkel 5–4-re győzött Zambia ellen. Most megnézheti a tizenegyespárbajt videón!
jan. 26
1:48
Jótékonyság: Haitiért futballozott Zidane, Figo, Kaká, Henry, de Fehérről is megemlékeztek (She)
Hétfőn este 51.300 néző előtt a lisszaboni Luz Stadionban lépett pályára a házigazda Benfica all star-válogatottja egy jótékonysági gálamérkőzésen, az ellenfél a „Zidane és barátai" fedőnéven pályára lépő alkalmi együttes volt.
jan. 26
6:21
Az ausztrál kedvenceket a világelsők állították meg Melbourne-ben (Behaviour)
Az idei Australian Open férfi egyesében hatalmas meccsek várhatók a negyeddöntőben. Az utóbbi idők legjobb formában lévő férfi teniszezője, Davigyenko a svájci Federer ellen folytatná nyerő szériáját, míg ugyanezen az ágon lesz a két évvel ezelőtti döntő visszavágója Djokovics és Tsonga között. A hölgyeknél már csak egy lépésre vagyunk a Williams testvérek családi háborújától.
jan. 26
6:39
Döbbenetes gólok meccsén jutott a négy közé a címvédő (Behaviour)
Akárcsak a vasárnap esti, Algéria–Elefántcsontpart (3-2) találkozó, úgy a tegnapi Egyiptom–Kamerun negyeddöntő is hosszabbításban dőlt el az Afrika Kupán. A címvédő Geremi és Ombaka bíró kapitális hibájával szerzett behozhatatlan előnyt a ráadás első negyedórájában.
jan. 26
6:54
FTC: Kovács az angol ötödosztályt választotta a zöld-fehérek helyett (She)
A 100% Fradi információi szerint nem lesz a Ferencváros játékosa Kovács János, ugyanis a Lincoln City hátvédje elfogadta az angol ötödosztályban (Conference National) szereplő Luton Town ajánlatát.
jan. 26
6:56
Mexikó: nem lehet eltávolítani Cabanas fejéből a golyót, állapota stabil (She)
Mint arról hétfőn beszámoltunk, az egyik mexikóvárosi szórakozóhelyen fejlövés érte Salvador Cabanast, az América paraguayi válogatott futballistáját. A támadó állapota az utolsó jelentések szerint kritikus, de stabil.
jan. 26
6:57
Szepesi Nikolett egy évig nem versenyezhet (Behaviour)
Szepesi Nikolett 2011. január 22-ig nem versenyezhet a nemzetközi szövetség, a FINA doppingellenőrző bizottságának döntése értelmében – tájékoztatta hétfő este a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) az MTI-t.
jan. 26
7:12
Australian Open: a második fordulót is sikerrel vette Babos Tímea (She)
A második fordulót is sikerrel vette Babos Tímea az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) junior női egyesében: az első helyen kiemelt magyar lány három szettben, 1:6, 6:4, 6:1-re verte meg a lengyel Sandra Zaniewskát.
jan. 26
7:14
NHL: New Yorkban verte meg a Rangerst a bajnoki címvédő (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 110. játéknapján a bajnok Pittsburgh Penguins 4–2-re győzött a New York Rangers otthonában. A sikerből Sidney Crosby két assziszttal vette ki a részét. Győzött a St. Louis és a Vancouver.
jan. 26
7:16
Ökölvívás: tizenhárom évre eltiltották a román bokszelnököt (She)
A Nemzetközi Amatőr Ökölvívó-szövetség (AIBA) 13 évre szóló eltiltással sújtotta Rudel Obreját, román tagszövetségének elnökét.
jan. 26
7:18
Spanyolország: a Mallorca 19 évesei között a 17 éves magyar tehetség (She)
A spanyol élvonalbeli RCD Mallorca U19-es csapatában folytatja a 17 éves magyar tehetség, Karacs Roland.
jan. 26
7:30
Australian Open: Cseng Csie Heninnel játssza az elődöntőt (She)
Bejutott az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság elődöntőjébe Justine Henin és Cseng Csie.
jan. 26
7:32
Australian Open: Fucsovics Márton háromszettes csatában győzött (She)
Fucsovics Márton küzdelmes mérkőzésen továbblépett a harmadik fordulóba a tenisz Australian Open juniorjai között: a hatodik helyen kiemelt magyar játékos 2:6, 6:2, 6:4-re győzte le az ausztrál Ben Waglandet, ráadásul az utolsó szettben brékhátrányból fordított a hazai versenyző ellen.
jan. 26
7:48
NBA: az utolsó másodpercek döntöttek James és Wade csatájában (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 90. játéknapján hatalmas csatát vívott egymással a Cleveland Cavaliers és a Miami Heat – a mérkőzést végül LeBron James döntötte el, aki négy másodperccel a vége előtt értékesített két büntetőt, kialakítva ezzel a 92–91-es végeredményt.
jan. 26
7:48
Tizenhárom évre eltiltották a román bokszelnököt (Metropol)
A Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) 13 évre szóló eltiltással sújtotta Rudel Obreját, román tagszövetségének elnökét.
jan. 26
7:50
ZTE: Rudnevsnek német, belga és görög ajánlata is van (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Németországból, Belgiumból és Görögországból is kapott ajánlatot a Zalaegerszeg labdarúgócsapata a gólerős lett csatárért, Artjoms Rudnevsért.
jan. 26
8:06
NB II-es ligaválogatott: vereség Törökországban a Gladbachtól (She)
A 93. percben kapott góllal 1–0-s vereséget szenvedett az NB II-es ligaválogatott a Mönchengladbach második számú együttese ellen. A győztes gladbachi találatot Matthias von der Weth szerezte.
jan. 26
8:24
Spanyolország: a Mallorca 19 évesei között a 17 éves magyar tehetség (She)
A spanyol élvonalbeli RCD Mallorca U19-es csapatában folytatja a 17 éves magyar tehetség, Karacs Roland.
jan. 26
8:24
Nigéria büntetőkkel jutott tovább (Metropol)
A nigériai válogatott büntetőkkel nyert a zambiai csapat ellen a labdarúgó Afrika Kupa hétfői negyeddöntőjében.
jan. 26
8:26
DVTK: Sowunmi a szóbeli megegyezés ellenére Belgiumban folytathatja (She)
Vélhetően nem szerződik a DVTK-hoz Sowunmi Thomas, legalábbis a vezetőség nem szorgalmazza mindenáron a megszerzését, miután kiderült, a tízszeres válogatott csatár Belgiumba utazik próbajátékra.
jan. 26
9:00
Újpest: Korcsmár megérkezett a Brannhoz, kedden már edz (She)
Megérkezett a norvég élvonalbeli Brann edzőtáborába Korcsmár Zsolt, az Újpest utánpótlás-válogatott labdarúgója.
jan. 26
9:02
NB II: a BKV-ban folytathatja az exsiófoki Gajda István (She)
A szerződés aláírása hiányzik, és Gajda István a BKV Előre labdarúgója lehet. A legutóbb az SZTK-Erimánál futballozó 28 esztendős támadó mellett Fazakas Géza érkezett kölcsönbe a Bp. Honvédtól.
jan. 26
9:18
Australian Open: Cilic megverte Roddickot, először elődöntős GS-tornán (She)
Karrierje során először jutott be Grand Slam-tornán az elődöntőbe a horvát Marin Cilic, miután óriási meccsen, öt játszmában legyőzte az amerikai Andy Roddickot.
jan. 26
9:21
Botrnyos Materazzi - Az Inter labdarúgója Berlusconi eltorzított maszkjában ugrándozott a gyepen (Behaviour)
Komoly megbotránkozást keltett Olaszországban Marco Materazzi faragatlan tréfája: az Internazionale labdarúgója a vasárnap esti, AC Milan elleni 2-0-s diadal után Silvio Berlusconi kormányfő eltorzított maszkjában ugrándozott a gyepen.
jan. 26
9:36
Hertha: „Ha egészséges leszek, számíthat rám a csapat” - Dárdai (She)
Dárdai Pál minden erejével azon dolgozik, hogy minél hamarabb visszatérhessen a Hertha BSC kezdőcsapatába. A berlini klub játékosai hiába kaptak szabadnapot hétfőre, Dárdait ez nem zavarta: pluszedzéssel próbálta formába hozni magát.
jan. 26
9:38
Tenisz: Clijsters és Henin nélkül a belga csapat a Fed-kupában (She)
Kim Clijsters bejelentése szerint nem lesz ott a tenisz Fed-kupa első fordulójában, amelyben a belga csapat a lengyelekkel találkozik.
jan. 26
9:39
Tizenhárom évre eltiltották a román bokszelnököt (Behaviour)
A Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) 13 évre szóló eltiltással sújtotta Rudel Obreját, román tagszövetségének elnökét.
jan. 26
9:54
Deportivo: kis híján amputálni kellett a Bilbao ellen megsérült Filipe lábát (She)
Rafael Aranza, a Deportivo La Coruna labdarúgócsapatának orvosa szerint kis híján amputálni kellett az Athletic Bilbao ellen borzalmas sérülést szenvedett Luis Filipe lábát.
jan. 26
9:56
Hearts: László Csaba együttese a Falkirk kapitányával erősít (She)
A skót élvonalbeli Hearts labdarúgócsapata előszerződést kötött Darren Barr-ral, a Falkirk csapatkapitányával.
jan. 26
9:57
Australian Open - Hibátlan magyarok (Behaviour)
Fucsovics Márton egyesben, míg Babos Tímea egyesben és párosban is nyert kedden a juniorok versenyének második fordulójában az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 26
10:12
Afrika-kupa: Mohamed Zidan „háborút" hirdetett Algéria ellen (She)
Már elkezdődött a nyilatkozatpárbaj a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája elődöntője előtt: az egyiptomi–algériai összecsapás hagyományosan „robbanásveszélyes".
jan. 26
10:14
DVTK: az U20-as válogatott Somodit kölcsönadná a klub (She)
A DVTK hivatalos honlapja közölte: a klub több játéklehetőség reményében kölcsönadná utánpótlás-válogatott kapusát, Somodi Bencét, Giák Tamás pedig az NB III-as csapathoz kerül.
jan. 26
10:15
Bejelentette López leigazolását a Forma-1-es USF1 (Behaviour)
A várakozásoknak megfelelően hétfőn hivatalosan is bejelentette az argentin José Maria López leigazolását a Forma-1-ben idén bemutatkozó USF1 istálló.
jan. 26
10:30
Wolfsburg: brazil középső védőt igazolna a német bajnok (She)
A brazil Grémio középhátvédjével, Réverrel erősítené meg keretét a német bajnok VfL Wolfsburg.
jan. 26
10:30
Kicsik a pályán (Metropol)
Magyar gyerekek kísérik a pályára a futsal-Európa-bajnokság csapatait. A McDonald’s Játékoskísérő Programjának keretében összesen negyven szerencsés kiválasztott léphet pályára kedvenceivel.
jan. 26
10:32
Románia: hatodik periódusát kezdi a labdarúgó-szövetség elnöke (She)
Egymás után hatodszor szavaztak bizalmat a Román Labdarúgó-szövetség elnökének, a „keresztapa" becenévre hallgató Mircea Sandunak – jelentette be a szövetség.
jan. 26
10:51
NBA - A Fehér Házban járt a bajnok Lakers (Behaviour)
Barack Obama elnöknél vendégeskedett hétfőn az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) aktuális bajnoka, a Los Angeles Lakers.
jan. 26
10:53
Australian Open - Roddick búcsúzott (Behaviour)
A 14. helyen kiemelt horvát Marin Cilic öt szettben legyőzte kedden a hetedikként rangsorolt amerikai Andy Roddickot, ezzel bejutott a legjobb négy közé férfi egyesben a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 26
11:06
Vancouver 2010: a norvég hokis 16 év különbséggel vehet részt olimpián (She)
A norvég Tommy Jakobsen lehet az első jégkorongozó a világon, aki 16 esztendő különbséggel vesz részt olimpián – derült ki a nemzetközi szövetség (IIHF) közleményéből.
jan. 26
11:08
Manchester United: Rooney cáfolta, hogy elhagyná a „vörös ördögöket” (She)
A nagyszerű formában futballozó Wayne Rooney elégedetten nyugtázta, hogy több nagycsapat érdeklődését  felkeltette a játéka – ennek ellenére nem áll szándékában elhagyni a Manchester Unitedet.
jan. 26
11:24
DVSC: a Vicenzától érkező tehetséget teszteli a bajnoki címvédő (She)
A DVSC-TEVA próbajátékon teszteli Andrea Ferratót, az olasz Vicenza labdarúgóját – adta hírül a Debrecen hivatalos honlapja.
jan. 26
11:42
Leverkusen: Rolfes ismét megsérült, újabb műtét vár rá (She)
Ismét műtét vár Simon Rolfesre, a Bayer Leverkusen és a német válogatott középpályására: a 28 éves játékos térdsérülést szenvedett.
jan. 26
11:44
Argentína: Maradona pénzzel is megváltotta volna FIFA kiszabta büntetését (She)
Kéthónapos eltiltása után kedden, a Costa Rica elleni felkészülési meccsen visszatér az argentin nemzeti együttes kispadjára Diego Maradona, aki távolléte alatt csak telefonon tudta tartani a kapcsolatot csapatával.
jan. 26
11:46
Autósport: továbbra is Jenson Button vezeti a világranglistát (She)
Továbbra is a Formula–1-es címvédő brit Jenson Button vezeti a pilóták nem hivatalos világranglistáját. A hetente frissülő rangsor legelőkelőbb helyén található magyar versenyzője a nyolc pozíciót javító, jelenleg 755. Mayer Gábor.
jan. 26
12:00
DVSC: a Vicenzától érkező tehetséget tesztel a bajnoki címvédő (She)
A DVSC-TEVA próbajátékon teszteli Andrea Ferratót, az olasz Vicenza labdarúgóját – adta hírül a Debrecen hivatalos honlapja.
jan. 26
12:00
Vizsgálják a magyar-szerb pólós verekedést (Metropol)
Tart a megállapítása annak, hogy történt-e bűncselekmény a magyar és szerb vízilabda-válogatott hétfői, szegedi közös edzésén.
jan. 26
12:02
Labdarúgás: az angol bajnokság és az Olasz Kupa mai programja (She)
Négy mérkőzést rendeznek kedden az angol Premier League 23. fordulójában: pályára lép többek között a Liverpool, és Gera Zoltán együttese, a Fulham is. Az Olasz Kupában az AS Roma a Catania ellen harcolhatja ki az elődöntőbe jutást.
jan. 26
12:03
Maradona fizetett volna a FIFA-nak, hogy ne büntesse meg (Behaviour)
A nyári, dél-afrikai világbajnokságra kijutott argentin válogatott irányítója, Diego Maradona "mély fájdalommal" élte meg, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) novemberben két hónapra eltiltotta őt szövetségi kapitányi feladatainak ellátásától, pedig még fizetni is kész lett volna azért, hogy ne büntessék meg.
jan. 26
12:04
Chile: elképesztő, tizenegy gólt hozó meccs az élvonalban - videó (She)
Rendkívül látványos, tizenegy gólt hozó összecsapást izgulhatott végig a chilei labdarúgó-élvonalban az Audax Italiano–Nublense meccsre kilátogató nézősereg. A mérkőzést a Nublense irányította, de 3–1 és 4–3 után is kiengedte a kezéből a vezetést. A 90. percben aztán Luís Nunez és Jorge Luís Munoz is betalált, így a vendégek elhúztak 6–4-re – az Audax már csak szépíteni tudott.
jan. 26
12:06
Vancouver 2010: pozitív doppingteszt miatt kizártak egy olimpiai bronzérmest (She)
Pozitív doppingtesztet produkált, ezért kizárták a vancouveri téli olimpiára készülő orosz válogatottból a sífutó Alena Szidkót.

Keresés