2010. január 22. péntek

jan. 22
0:21
NFL: két évvel hosszabbított vezetőedzőjével a Dallas Cowboys (She)
Két évvel meghosszabbította vezetőedzője, Wade Phillips szerződését az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Dallas Cowboys.
jan. 22
0:39
Liverpool: ügynöke szerint Guus Hiddink nem tárgyal a liverpooliakkal (She)
Guus Hiddink ügynöke szerint védence nem tárgyal a Liverpoollal esetleges menedzseri kinevezéséről.
jan. 22
0:57
Spanyol Király-kupa: az Atlético nem szerzett előnyt a Celta Vigo ellen (She)
A spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén nem bírt egymással az Atlético Madrid és a másodosztályú Celta Vigo. A két csapat összecsapásán 1–1-es végeredmény született.
jan. 22
2:45
Szávay meccslabdáról veszített (Blikk)
BUDAPEST – Névnapján búcsúzott az Australian Open egyéni küzdelmeitől Szávay Ágnes (21). Az ünnepelt úgy veszített 3:6, 7:5, 6:2-re a viadalon a 16. helyen kiemelt kínai Na Li (27) ellen, hogy a második játszmában már meccslabdája is volt.
jan. 22
3:03
Nagy László már a spanyoloké? (Blikk)
BARCELONA – Kedden a spanyol televízió szakkommentátoraként nézte végig a magyar-spanyol EB-meccset Nagy László (29), a Barcelona kézilabdázója.
jan. 22
3:07
Melyik kéziseink igazi arca? (Blikk)
Nagyot fordult a világ 24 óra alatt az ausztriai Európa-bajnokságon szereplő férfi kézilabda-válogatottal. Kedd este még hősökként ünnepelték a csapat tagjait, miután fantasztikus meccsen 29-29-es döntetlent játszottak az olimpiai és világbajnoki címvédő franciákkal, szerdán viszont sokan lemondóan legyintettek mutatott teljesítményükre a spanyoloktól elszenvedett 34-25-ös vereség után.
jan. 22
6:57
NBA: a James vezette Cleveland hazai pályán is megverte a Lakerst (She)
A Cleveland karácsonykor idegenben, az NBA legutóbbi játéknapján pedig otthon verte meg a címvédő Los Angeles Lakerst. A 93–87-re nyerő Cavaliers vezére a 37 pontos LeBron James volt, míg a másik oldal legnagyobb sztárja, Kobe Bryant azzal vigasztalhatja magát, hogy a liga történetének legfiatalabb játékosa lett, aki elérte a 25 ezer pontos határt.
jan. 22
7:15
NHL: Ovecskin vezetésével nyert a Washington Pittsburghben (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 106. játéknapján a Washington Capitals a két gólt és egy asszisztot jegyző Alekszandr Ovecskin vezetésével 6–3-ra nyert  Pittsburghben. A Boston hazai pályán kikapott a Columbustól, a Detroit szétlövéssel győzött Minnesotában.
jan. 22
7:17
Újpest: Kabát részleges bokaszalag-szakadást szenvedett (She)
Arról már korábban beszámoltunk, hogy sérülés miatt elhagyta a Bükfürdőn edzőtáborozó Újpest labdarúgócsapatát Kabát Péter. A lila-fehérek kapitánya még szerdán, a Haladás elleni felkészülési találkozó első félidejében sérült meg, le is kellett cserélni. Azóta kiderült, a csatár jobb bokájában részlegesen elszakadtak a szalagok, tehát hosszabb pihenő következik.
jan. 22
7:33
Australian Open: Henin, Roddick és F. González is fordítani tudott (She)
A nőknél Justine Henin, a férfiaknál pedig Andy Roddick és Fernando González is szetthátrányból fordított az Australian Open harmadik fordulójában. Ugyanez nem sikerült Jelena Jankovicsnak, aki két sima játszmában kapott ki Aljona Bondarenkótól. A második kiemelt Dinara Szafina könnyedén győzött Elena Baltacha ellen.
jan. 22
7:35
Formula-1: hidat neveznek el a világbajnok Jenson Buttonról (She)
A Formula–1-es világbajnoki címvédő brit Jenson Buttonról neveznek el egy gyalogoshidat szülővárosában, az angliai Frome-ban.
jan. 22
7:51
Australian Open: Murray három szettben nyert a francia Serra ellen (She)
Az ötödik kiemelt Andy Murray viszonylag könnyű mérkőzésen 7:5, 6:1, 6:4-re győzött a francia Florent Serra ellen az Australian Open férfi egyesének harmadik fordulójában.
jan. 22
8:09
Kerékpár: Lance Armstrong unalmas stílusban nyerné meg a Tourt (She)
Új taktikával kívánja megnyerni az idei Tour de France-ot Lance Armstrong, a francia kerékpáros körverseny hétszeres győztese.
jan. 22
8:45
Az olimpiai járadék és a törvénykezés (Metropol)
Majoros István olimpiai bajnok birkózó az Alkotmánybírósághoz fordul a Sporttörvény azon rendelkezéseinek megsemmisítéséért, amelyek az olimpiai járadékot – a letöltendő szabadságvesztés büntetésen kívüli egyéb esetekben – évekre megvonják a járadékostól.
jan. 22
8:45
Cristiano Ronaldo túl drága? (Behaviour)
Lorenzo Sanz, a Real Madrid korábbi elnöke szerint az ő általa összehozott labdarúgócsapat ütőképesebb volt a jelenleginél.
jan. 22
9:03
AC Milan: a válogatottba vágyó Huntelaar Hamburgban köthet ki (She)
A L’Équipe értesülései szerint Klaas-Jan Huntelaar közel áll hozzá, hogy a Hamburg játékosa legyen.
jan. 22
9:03
Roberto Carlos újra otthon (Blikk)
jan. 22
9:03
Hidat neveznek el Buttonról (Behaviour)
A Forma-1-es világbajnoki címvédő Jenson Buttonról neveznek el egy gyalogoshidat szülővárosában, az angliai Frome-ban.
jan. 22
9:05
Australian Open: Czink párosban is befejezte melbourne-i szereplését (She)
Czink Melinda számára párosban is befejeződtek az idei Australian Open küzdelmei, miután a dél-afrikai Natalie Grandin oldalán 7:5, 6:4-es vereséget szenvedett az Alisza Klejbanova, Francesca Schiavone duótól.
jan. 22
9:39
Anglia: Halmosi Péter klubja a korábbi elnökével pereskedik (She)
Halmosi Péter csapata, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hull City bejelentette, a legfelesőbb bírósághoz fordul a klub korábbi elnökével, Paul Duffennel folytatott jogi vitájában.
jan. 22
9:41
Skócia: László Csaba szerint 18 hónapja csatárhiánnyal küzd a Hearts (She)
A skót labdarúgó-bajnokságban szombaton a Rangers otthonába látogat a László Csaba által irányított Hearts. Az ellenfél glasgow-iaknál csatárhiányra panaszkodnak a mérkőzés előtt, erre pedig a magyar edző azzal felelt, hogy ő azóta ezzel a problémával küzd, amióta a Heartshoz került.
jan. 22
9:43
Real Madrid: két hétig nem játszhat a térdsérüléssel küszködő M. Diarra (She)
Visszatért klubcsapatához az Afrikai Nemzetek Kupáján válogatottja színeiben megsérülő Mahamadou Diarra, a Real Madrid mali labdarúgója.
jan. 22
9:45
Australian Open: Del Potro, Isner és Cseng Csie is nyolcaddöntős (She)
A férfiaknál Juan Martín del Potro és a Gaël Monfilst búcsúztató John Isner, a nőknél pedig a Marion Bartolit megverő Cseng Csie is csatlakozott a nyolcaddöntő mezőnyéhez az Australian Openen.
jan. 22
9:57
Az UEFA elviszi a futsal-Eb bevételét (Infostart)
A vártnál jóval nagyobb eddig az érdeklődés a Budapesten és Debrecenben zajló futsal Európa-bajnokság iránt - mondta az InfoRádiónak a torna projektigazgatója. Kasza János arról is beszélt, hogy a bevételek legnagyobb része az Európai Labdarúgó Szövetséget illeti.
jan. 22
9:59
Ausztrál Open: Czink párosban is búcsúzott (Infostart)
Czink Melinda, a dél-afrikai Natalie Grandinnal az oldalán két szettben vereséget szenvedett az Alisza Klejbanova, Francesca Schiavone orosz, olasz kettőstől a női páros 2. fordulójában az ausztrál nyílt teniszbajnokágon.
jan. 22
10:15
Atlétika: rossz éjszaka után is Gebrselassie nyerte a dubai maratonit (She)
A világcsúcstartó etióp Haile Gebrselassie nyerte meg pénteken a dubai maratonit, így 250 ezer dollárról szóló csekket vehetett át a szervezőktől.
jan. 22
10:15
Olimpiai életjáradékáért birkózik Majoros (Blikk)
jan. 22
10:17
Australian Open: Petrova lemosta a pályáról Clijsterst (She)
Csúfos vereséggel ért véget Kim Clijsters nagyszerű, kilenc Grand Slam-mérkőzést számláló győzelmi sorozata, miután az Australian Open harmadik fordulójában 6:0, 6:1-re kikapott Nadja Petrovától.
jan. 22
10:33
FTC: a zöld-fehérek szeretnék mélyíteni a máltai-magyar kapcsolatot (She)
Mint ismeretes, a Soproni Ligában szereplő Ferencváros mától két hétig Máltán edzőtáborozik. A labdarúgócsapatot működtető zrt. vezérigazgatója, Berki Krisztián a Times of Maltának adott interjúban elmondta, a tavalyi kedvező tapasztalatok miatt utaztak idén is a szigetországba. A sportvezető hozzátette, látogatásukkal szeretnék tovább mélyíteni a két ország közötti kapcsolatot.
jan. 22
10:33
Czink párosban is búcsúzott Melbourne-ben (Metropol)
Czink Melinda, a dél-afrikai Natalie Grandinnal az oldalán két szettben vereséget szenvedett az Alisza Klejbanova, Francesca Schiavone orosz, olasz kettőstől a női páros 2. fordulójában az ausztrál nyílt teniszbajnokágon.
jan. 22
10:33
Australian Open: párosban is búcsúzott Czink (Behaviour)
Czink Melinda, a dél-afrikai Natalie Grandinnal az oldalán két szettben vereséget szenvedett az Alisza Klejbanova, Francesca Schiavone orosz, olasz kettőstől a női páros 2. fordulójában az ausztrál nyílt teniszbajnokágon.
jan. 22
10:51
Premier League: Fülöpék a Ferencváros testvércsapatából erősítettek (She)
Megvan a labdarúgó Premier League-ben szereplő, Fülöp Mártont is foglalkoztató Sunderland első januári igazolása: Matthew Kilgallon három és fél évre kötelezte el magát.
jan. 22
10:53
Futsal Eb: „az életünkért fogunk játszani” - Madarász János (She)
A hazai rendezésű futsal Eb-n holnap Csehország ellen lép pályára a magyar válogatott. A csapat mai edzése után Madarász János a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy bár a továbbjutáshoz a döntetlen is elegendő lenne, el sem tudnak képzelni más eredményt, mint a győzelmet.
jan. 22
11:45
Alpesi sí: Lindsay Vonn Cortinában is verhetetlen volt (She)
Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban szuper óriás-műlesiklással folytatódott a női alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet az amerikai Lindsay Vonn szerezte meg, aki ezzel visszavette a vezetést az összetett vk-ban. A második a svájci Fabianne Suter, a harmadik pedig a svéd Anja Pärson lett.
jan. 22
11:47
Hamburg: a spanyol sajtó szerint Ruud van Nistelrooy érkezik (She)
A legfrissebb hírek szerint a Bundesligában, konkrétabban a Hamburg labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid holland csatára: az As és a Marca című spanyol lapok egybehangzóan úgy értesültek, hogy a felek szinte mindenben megegyeztek egymással.
jan. 22
12:03
Labdarúgás: bundabotrány Kínában, letartóztatták a futballvezért (She)
Belebukott a kínai bundabotrányba az ország labdarúgását irányító szervezet feje, Nan Jong és egyik helyettese – jelentették be pénteken Pekingben.
jan. 22
12:21
Újpest: Nyíregyházáról igazolhatnak afrikai légióst a lila-fehérek (She)
Sindou Dosso, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus FC csatára ma Újpestre utazott próbajátékra – adta hírül a nyírségi klub hivatalos honlapja.
jan. 22
12:23
Póker: Tóth Richárd a legnagyobb online terem profija lett (She)
Bár a hivatalos bejelentésre még várni kell, a magyar pókeres már elismerte, hogy a PokerStars szponzorált játékosa lesz a jövőben.
jan. 22
12:25
F1: Hamilton nyomdokaiba léphet egy 14 éves versenyző a McLarennél (She)
Tizennégy éves holland gokartversenyzővel kötött szerződést a Formula–1-ben szereplő McLaren-istálló.
jan. 22
12:39
DVTK: újabb próbajátékos érkezett, többeket kölcsönadnának (She)
A Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK eddig kilenc labdarúgóval kötött szerződést a téli átigazolási szezonban. Jelenleg túl sokan vannak a csapatnál, és mivel nem tudnának mindenkinek elég lehetőséget biztosítani, több futballistát is kölcsönadnának. Közben egy újabb próbajátékos csatlakozott Tornyi Barnabás együtteséhez a román Lucian Parvu személyében – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 22
12:41
Haladás: Sipos Norbert és Igor Bogdanovics nem utazik Hartbergbe (She)
Szombaton a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Haladás FC az osztrák harmadik vonalban érdekelt Hartberg otthonában játszik edzőmérkőzést. Sipos Norbert és Bogdanovics Igor sérülés miatt nem tart a csapattal – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 22
12:57
Anglia: Tímár Krisztián sérülése miatt idő előtt visszatér a Plymouthhoz (She)
Eredetileg egy hónapig szerepelt volna kölcsönben az angol harmadosztályú Oldham csapatában Tímár Krisztián, de a magyar válogatott labdarúgó egy sérülés miatt idő előtt kénytelen visszatérni klubjához, a második ligás Plymouthhoz.
jan. 22
12:59
Alpesi sí: Didier Cuche otthon verte meg az osztrákokat (She)
Az ausztriai Kitzbühelben a szuper óriás-műlesiklók futamával folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a svájci Didier Cuche szerezte meg két osztrák, Michael Walchhofer és Georg Streitberger előtt.
jan. 22
13:15
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: négy magyar jutott az elődöntőkbe (She)
A nők közül Huszár Erika és Heidum Bernadett, a férfiaktól pedig Darázs Péter és Lóth Dávid jutott be az 1500 méteres versenyszámok péntek esti elődöntőibe a drezdai rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság délelőtti selejtezőiből.
jan. 22
13:17
Boca Juniors: Basile egy felkészülési meccsen kapott zakó miatt mondott le (She)
Lemondott az argentin élvonalban szereplő Boca Juniors vezetőedzője, Alfio Basile: az argentin válogatott korábbi szövetségi kapitánya mindössze 205 napig irányította a Buenos Aires-i klubot.
jan. 22
13:19
Tököl: korábbi magyar válogatott futballistát tesztelnek (She)
Próbajátékra érkezett Nagy Tamás a Tököl VSK-hoz. Az élvonalban legutóbb a REAC-nál futballozó 33 esztendős középpályás mellett Balogh Zoltánt is teszteli az NB III Duna-csoportjában szereplő klub.
jan. 22
13:33
Futsal Eb: újabb 300 jegyet dobtak piacra a magyar-cseh mérkőzésre (She)
A holnapi Magyarország–Csehország futsal Eb-mérkőzésre újabb 300 jegyet hoz forgalomba az UEFA.
jan. 22
13:35
Australian Open: Nadal nem könnyen, de nyert Kohlschreiber ellen (She)
Rafael Nadal ha nem is könnyen, de legyőzte Philipp Kohlschreibert, így bejutott a legjobb 16 közé az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon. A spanyol következő ellenfele Ivo Karlovic lesz. Az utóbbihoz hasonlóan horvát Marin Cilic ugyancsak továbbjutott, ő az argentin Juan Martín del Potróval találkozik majd.
jan. 22
14:09
Real Madrid: Bernd Schuster biztos benne, Ribéry érkezni fog (She)
A Real Madrid korábbi vezetőedzője, Bernd Schuster meg van róla győződve: a Bayern München középpályása, Franck Ribéry a „királyi csapatnál” játszik a következő szezontól.
jan. 22
14:27
Póker: öt magyar a francia EPT-viadal második napján (She)
A deauville-i European Poker Tour-verseny második selejtezőnapjáról három magyar jutott tovább.

Keresés