2010. január 22. péntek

jan. 22
0:48
Funzine-Odeon Special Film Club: Engedj be! (est.hu)
Az Engedj be! című svéd ifjúsági vámpírfilmet nézhetjük meg január 22-én a Funzine-Odeon Special Film Club soron következő programja alkalmával. A vetítés a megszokottól eltérő hangulatban zajlik majd, számos extrával kiegészítve.
jan. 22
0:52
BAFTA-jelölések 2010 (est.hu)
Az Avatar, az Egy lányról és A bombák földjén című filmek kapták a legtöbb jelölést. A nomináltak listáját január 21-én hozták nyilvánosságra, a díjakat pedig pontosan egy hónappal később, február 21-én fogják átadni, Londonban.
jan. 22
6:57
Veszélyben az iskolabuszon utazók? (NLCafé)
Sérül a gyermekek testi épséghez és élethez való joga a kormány engedménye nyomán. Bár nem teljesítik a törvényi előírásokat, mégis közlekedhetnek megfelelő biztonsági eszközök nélkül a buszok.
jan. 22
6:59
Túl szexis lett az új tévésorozat (NLCafé)
Vérforraló dekoltázsokkal és kockás hasakkal hódítja meg a nézőket a Spartacus.
jan. 22
7:51
16 alternatív falravaló - Így bolondítsd meg az élettelen felületet! (NLCafé)
Hiszed vagy sem, a képeken kívül rengeteg minden jól mutat a falon. Egy-egy kreatív megoldás, egyedi ötlet vagy akár bizarr „aggatnivaló” feldobhatja az egész helyiség összképét.
jan. 22
8:18
Nagy siker a láthatáron: készül a Spice Girls-musical (est.hu)
A brit lánycsapat zenéjére épülő darabot az utóbbi évzizedek egyik legsikeresebb musicalének, a Mamma Mia! című előadás producere, Judy Craymer jegyzi.
jan. 22
9:21
Vietnami papucsban a Golden Globe-gálán - A díjkiosztó kulisszatitkai (NLCafé)
Hatalmas munka van amögött, hogy minden flottul menjen a Golden Globe-díjátadón. Nekem elhihetik, tíz éve csinálom, mint a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetségének magyar tagja. Az évek során dolgoztam a piros szőnyegen, a sajtóteremben, a belépők ellenőrzésénél, a sztárok kiválasztásán, az ajándékcsomagok összeállításán, sőt az ültetés sakk-mattjába is beletanultam. Most elárulom a titkaimat.
jan. 22
9:23
Jude Law felforrósította a hangulatot! (NLCafé)
A szexi színészről kiderült, hogy táncolni is tud!
jan. 22
10:16
Mandarin likőr (NLCafé)
jan. 22
11:36
Rutkai Bori és a Specko Jedno: Whatevergreens - Édesmindegy Szerenádok (est.hu)
A különleges ruhatáráról híres reneszánsz nő és csapata A Szerelem Kísérő Tünetei hangjátéklemez után elkészítette első fanyar humorral teli teljes estés zenés albumát, mely nem csak az éjszakai klublepkéknek kínál kellemes hallgatnivalót.
jan. 22
11:38
Vampire Weekend: Contra (est.hu)
Hogy milyen is lenne, ha Fekete-Afrika törzsei egyszer csak New Yorkban találnák magukat, és egy klasszikus Mozart-kurzus abszolválása, valamint egy David Byrne által vezetett városnézés után dalban mondanák el tapasztalataikat a Nagy Almáról? Esetleges. Esetleg pont olyan, mint a Vampire Weekend.
jan. 22
11:45
Szülünk, mint a moziban! (NLCafé)
Iiiigen! A szülés tényleg tíz perc alatt megvan! És a szülőszobában mindig ott van – és boldog – az apuka, sőt! Gyakran ő maga vezeti le a szülést! Nincs gátmetszés, se aranyér. Persze! Szülés után egy héttel minden nő ötven kiló, talpig sminkben, gondosan vasalt blúzban, kiskosztümben és tűsarkúban ringatja a bölcsőt. Legalábbis a filmeken…
jan. 22
11:47
Gondolkozz velünk, mondd el a véleményed! (NLCafé)
A Sanoma Budapest nyitott, beszédes, véleményvezér hölgyeket keres csoportos beszélgetésre.
jan. 22
12:30
Expedíció a Nyugati-sarkra - The Gathering (est.hu)
Anneke Van Giersbergen távozását követően a The Gathering jövője kétségessé vált. A zenekar végül rátalált új frontemberére Silje Wergeland személyében. A történtekről és a West Pole című friss anyagról René Rutten gitárossal beszélgettünk.
jan. 22
13:15
Karmahoroszkóp (január 23-29.) (NLCafé)
Földközelbe kerül a tüzes Mars, ami arra utal, hogy feszültebbek leszünk, felpörgetettebbek, és olyan szenvedéllyel vetjük bele magunkat kapcsolatokba, mint talán még soha.
jan. 22
13:42
4. Magyar Apnea Nap (est.hu)
Talán még emlékszünk Luc Besson Nagy kékség című gyönyörű mozijára, melyben a szabadtüdős merülés bajnokai versengtek egymással. Nos, hasonló izgalmakra készülhetünk február 6-án is, azzal a különbséggel, hogy itt a "nagy kékséget" a Vizes Nyolcas Uszoda medencéje biztosítja.
jan. 22
13:44
Bringázz a munkába télen is! (est.hu)
A lehetetlen városi közlekedés alternatívájaként két keréken gurul be elénk a megoldás, a bicikli, melyről most kiderül, hogy nem csak a lágy tavaszi szellő biztosít megfelelő háttérkörülményeket hozzá, hanem röpködő mínuszokban is megfelelő sport- és céleszköz.
jan. 22
14:27
Ma van a magyar kultúra napja (NLCafé)
Ma van a magyar kultúra napja, ebből az alkalomból az ország számos településén és több külföldi nagyvárosban tartanak megemlékezéseket, rendeznek koncerteket, irodalmi esteket, filmvetítéseket, színházi előadásokat.
jan. 22
14:29
Méregdrága lesz a legolcsóbb autó (NLCafé)
Olyan különleges változat készül a világ legolcsóbb autójából, amelynek ára már sokkal közelebb van egy Ferrariéhoz. A cég az indiai gyártók high-tech megoldásait akarja bemutatni az autóval.
jan. 22
15:30
James Bond: Gyémántok az örökkévalóságnak (est.hu)
Amennyiben pro és kontra játékba szeretnénk bocsátkozni, az alábbi dolgokat említenénk meg: a 007 sorozat talán legemlékezetesebb darabjáról van szó, melyhez az alkotók egy zöldmoszat karizmájával vetekedő Bond-lányt szedtek össze.
jan. 22
15:32
Kegyetlen játékok (est.hu)
Egy kiadós bubópestisnek vagy egy MLM menedzserrel folytatott társalgásnak előbb lehet pozitív hozadéka, mint valamely klasszikus tinédzserfilmes feldolgozásának - gondolhatnánk magunkban naivan, nem minden indok nélkül.
jan. 22
15:39
Hétvégi horoszkóp (január 22-24.) (NLCafé)
A Bikák kicsit foglalkozzanak magukkal, az Oroszlánok maradjanak higgadtak, a Szüzek pedig élvezzék a számukra kellemesnek ígérkező hétvégét!
jan. 22
15:48
A férjem védelmében - Új sorozat a Hallmarkon (est.hu)
Julianna Margulies televíziós kategóriában idén elnyerte a legjobb drámai színésznőnek járó Golden Globe-díjat A férjem védelmében című, vadonatúj amerikai sorozatban nyújtott alakításáért. A sorozat január 24-től a Hallmarkon látható.
jan. 22
16:06
Franz Ferdinand: saját kiadóját szidja a frontember (est.hu)
Alex Kapranos, a Franz Ferdinand frontembere alaposan kiosztotta együttese amerikai kiadóját, amiért a McDonald's a zenekar engedélye nélkül használt fel egy FF-dalt egyik internetes reklámoldalán.
jan. 22
16:08
Madonna és Beyoncé is énekel Haitiért (est.hu)
Beyoncé és Madonna is csatlakozott a magyar idő szerint szombat hajnalban kezdődő Hope For Haiti című televíziós adománygyűjtő műsor fellépőihez. A segélyműsort magyarországi adók és több internetes közösségi oldal is élőben közvetíti.
jan. 22
16:10
Anakonda 2. - A véres orchidea (est.hu)
Már csupán egy rész, és a 4-6-os villamos méretű kígyó egy minden eddiginél félelmetesebb ellenféllel, a baltimore-i májgyilkossal találja szembe magát. No, de várjunk még Hasselhoff felbukkanásával, amikor ezúttal is bőven akad akció.
jan. 22
16:24
Hamarosan kész a Dyga Zsombor-thriller (est.hu)
Befejeződött a Miskolci Filmalap támogatásával készülő Utolér című thiller, a legújabb Dyga Zsombor-film borsodi forgatása. Ez a tavaly ősszel létrehozott Filmalap első produkciója, melyben egyébként Ónodi Eszter játssza a főszerepet.
jan. 22
17:09
Új év, új élet! De hogyan? - 4 neves pszichológus válaszol (NLCafé)
Neves pszichológusok, országos tekintélyt szerzett guruk uralják a könyvesboltok sikerlistáit, ők azok, akik életünk minden helyzetére válasszal tudnak előállni. Az „új év, új élet” reményében négy olvasónk elhatározta, mostantól másképpen csinálja. Segítséget pedig négy híres szakembertől kaptak. Na de kinek a tanácsát fogadják meg?
jan. 22
17:36
Az Est Music bemutatja: Odett és a Go Girlz! az Alcatrazban (est.hu)
Szerencsére Polgár Odett nem jutott be a harmadik Megasztár döntőjébe. Nem lett celeb. Csak mi nyertünk. Egy pajkos, csajos nőcit, aki picit flegma ugyan néha, de ettől csak még jobban bírjuk.
jan. 22
17:38
Major Tamásra emlékezik az Magyar Televízió (est.hu)
Legendás színházi felvételekkel, verses műsorral és portréinterjúval emlékezik Major Tamás születésének 100. évfordulójára a Magyar Televízió. Az m2 mától látható válogatásában Az imposztor és a Döglött aknák is szerepel.
jan. 22
17:45
Megsérti az utasok jogait a Volán? (NLCafé)
Álló utasok szállítás nemcsak balesetveszélyes a távolsági buszokon, de jogtalan is lehet - az ombudsman kielégítő szabályozást sürget.
jan. 22
19:16
Méregdrága lesz a legolcsóbb autó (NLCafé)
Olyan különleges változat készül a világ legolcsóbb autójából, amelynek ára már sokkal közelebb van egy Ferrariéhoz. A cég az indiai gyártók high-tech megoldásait akarja bemutatni az autóval.
jan. 22
20:45
Gyorshajtás miatt hal az autós (NLCafé)
Közlekedésbiztonsági szempontból sikeres év volt 2009, hiszen 7,1 százalékkal csökkent a sérüléssel járó balesetek száma a hazai utakon. Ami azonban változatlan, hogy főként a gyorshajtás okozza a baleseteket.

Keresés