2010. január 22. péntek

jan. 22
6:57
Veszélyben az iskolabuszon utazók? (NLC)
Sérül a gyermekek testi épséghez és élethez való joga a kormány engedménye nyomán. Bár nem teljesítik a törvényi előírásokat, mégis közlekedhetnek megfelelő biztonsági eszközök nélkül a buszok.
jan. 22
6:59
Túl szexis lett az új tévésorozat (NLC)
Vérforraló dekoltázsokkal és kockás hasakkal hódítja meg a nézőket a Spartacus.
jan. 22
7:51
16 alternatív falravaló - Így bolondítsd meg az élettelen felületet! (NLC)
Hiszed vagy sem, a képeken kívül rengeteg minden jól mutat a falon. Egy-egy kreatív megoldás, egyedi ötlet vagy akár bizarr „aggatnivaló” feldobhatja az egész helyiség összképét.
jan. 22
9:21
Vietnami papucsban a Golden Globe-gálán - A díjkiosztó kulisszatitkai (NLC)
Hatalmas munka van amögött, hogy minden flottul menjen a Golden Globe-díjátadón. Nekem elhihetik, tíz éve csinálom, mint a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetségének magyar tagja. Az évek során dolgoztam a piros szőnyegen, a sajtóteremben, a belépők ellenőrzésénél, a sztárok kiválasztásán, az ajándékcsomagok összeállításán, sőt az ültetés sakk-mattjába is beletanultam. Most elárulom a titkaimat.
jan. 22
9:23
Jude Law felforrósította a hangulatot! (NLC)
A szexi színészről kiderült, hogy táncolni is tud!
jan. 22
10:16
Mandarin likőr (NLC)
jan. 22
11:45
Szülünk, mint a moziban! (NLC)
Iiiigen! A szülés tényleg tíz perc alatt megvan! És a szülőszobában mindig ott van – és boldog – az apuka, sőt! Gyakran ő maga vezeti le a szülést! Nincs gátmetszés, se aranyér. Persze! Szülés után egy héttel minden nő ötven kiló, talpig sminkben, gondosan vasalt blúzban, kiskosztümben és tűsarkúban ringatja a bölcsőt. Legalábbis a filmeken…
jan. 22
11:47
Gondolkozz velünk, mondd el a véleményed! (NLC)
A Sanoma Budapest nyitott, beszédes, véleményvezér hölgyeket keres csoportos beszélgetésre.
jan. 22
13:15
Karmahoroszkóp (január 23-29.) (NLC)
Földközelbe kerül a tüzes Mars, ami arra utal, hogy feszültebbek leszünk, felpörgetettebbek, és olyan szenvedéllyel vetjük bele magunkat kapcsolatokba, mint talán még soha.
jan. 22
14:27
Ma van a magyar kultúra napja (NLC)
Ma van a magyar kultúra napja, ebből az alkalomból az ország számos településén és több külföldi nagyvárosban tartanak megemlékezéseket, rendeznek koncerteket, irodalmi esteket, filmvetítéseket, színházi előadásokat.
jan. 22
14:29
Méregdrága lesz a legolcsóbb autó (NLC)
Olyan különleges változat készül a világ legolcsóbb autójából, amelynek ára már sokkal közelebb van egy Ferrariéhoz. A cég az indiai gyártók high-tech megoldásait akarja bemutatni az autóval.
jan. 22
15:39
Hétvégi horoszkóp (január 22-24.) (NLC)
A Bikák kicsit foglalkozzanak magukkal, az Oroszlánok maradjanak higgadtak, a Szüzek pedig élvezzék a számukra kellemesnek ígérkező hétvégét!
jan. 22
17:09
Új év, új élet! De hogyan? - 4 neves pszichológus válaszol (NLC)
Neves pszichológusok, országos tekintélyt szerzett guruk uralják a könyvesboltok sikerlistáit, ők azok, akik életünk minden helyzetére válasszal tudnak előállni. Az „új év, új élet” reményében négy olvasónk elhatározta, mostantól másképpen csinálja. Segítséget pedig négy híres szakembertől kaptak. Na de kinek a tanácsát fogadják meg?
jan. 22
17:45
Megsérti az utasok jogait a Volán? (NLC)
Álló utasok szállítás nemcsak balesetveszélyes a távolsági buszokon, de jogtalan is lehet - az ombudsman kielégítő szabályozást sürget.
jan. 22
19:16
Méregdrága lesz a legolcsóbb autó (NLC)
Olyan különleges változat készül a világ legolcsóbb autójából, amelynek ára már sokkal közelebb van egy Ferrariéhoz. A cég az indiai gyártók high-tech megoldásait akarja bemutatni az autóval.
jan. 22
20:45
Gyorshajtás miatt hal az autós (NLC)
Közlekedésbiztonsági szempontból sikeres év volt 2009, hiszen 7,1 százalékkal csökkent a sérüléssel járó balesetek száma a hazai utakon. Ami azonban változatlan, hogy főként a gyorshajtás okozza a baleseteket.

Keresés