2010. január 14. csütörtök

jan. 14
1:18
3D-s lesz a Robin Hood? (est.hu)
Egymásnak ellentmondó hírek kaptak szárnyra arról, hogy a hollywoodi 3D-őrület hatására Ridley Scott Robin Hoodja is extra dimenziót kap. Az első információ arról szólt, hogy a direktor 8 millió dollárt kapott a film konvertálására...
jan. 14
1:54
G.I. Joe és Star Trek: készülnek a folytatások (est.hu)
Két szuperprodukció, a G.I. Joe című akciófilm és az újraindított legendás sci-fi, a Star Trek folytatása is készülőben van a Paramount stúdiónál. A G.I. Joe 2-t már majdnem írják, a Star Trek 2-nél pedig kitűzték a premier dátumát.
jan. 14
1:58
Nibelung-víkend a Kinóban (est.hu)
A Térey János tollából, Mundruczó Kornél rendezésében, az ős-Krétakör legendás előadásában megvalósuló darab filmbemutatója alkalmából kapcsolódó programokat szerveznek a premier hétvégéjén (január 16-17-én) a budapesti KINO moziban.
jan. 14
6:54
Bonyolult dolog a női vágy... (NLCafé)
Egyesek számára talán nem lesz nagy meglepetés, de a nők és férfiak között komoly különbségek vannak, ha a szexre kerül a sor...
jan. 14
8:27
Idén is lesz Pannónia Fesztivál, már lehet szavazni a fellépőkre (est.hu)
Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Pannónia Fesztivál, ezúttal is a Várpalota mellett Cseri-parkerdőben, Pünkösd hétvégén.
jan. 14
9:00
Klausztrofóbiások figyelmébe! A tíz legjobb kamarafilm (NLCafé)
A Halálkeringő című új magyar filmben Dobó Kata és Kern András végig egy belvárosi lakásban űzi macska-egér játékát. Ebből az apropóból a Nők Lapja Cafe összeszedte a tíz legjobb kamarafilmet.
jan. 14
9:54
Heti Hetes: takarékon túlélte (NLCafé)
Hosszú évek bojkottja után csúsztak vissza a vasárnap estéimbe „a humor nagyágyúi”. Nem állítom, hogy tíz év után is pusztító sortűzre képesek a szereplők – de jól is van ez így.
jan. 14
9:57
Még nincs döntés a foci-vb közvetítési jogainak értékesítéséről (est.hu)
Az MTV Közalapítvány Kuratóriumának elnöksége tegnap rendkívüli napirendi pontban tárgyalta az idei dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság közvetítési jogainak esetleges értékesítését. A testület várhatóan a következő ülésén hoz döntést.
jan. 14
9:59
Budapest-Bamako az RTL Klubon! (est.hu)
Január 16-án elrajtol az ötödik Bamako Rally. A korábbi helyszínt törölték, így a Hungaroring helyett ismét a Hősök Tere közeléből, az Ötvenhatosok tere szomszédságában lévő Városligeti Műjégpályától indulhatnak a résztvevők.
jan. 14
10:30
5 vicces egészségügyi kütyü (NLCafé)
Télen szinte kikerülhetetlen a megfázás, a nátha, de a hagyományos és az új típusú influenza is megbetegedéssel fenyeget. Ezen a gondolatmeneten elindulva összegyűjtöttünk néhány frappáns és vicces egészségügyi kütyüt.
jan. 14
11:42
Az 5 legjövedelmezőbb sztármellékes (NLCafé)
Hiába a filmenkénti több tízmillió dolláros gázsi, hiába az összekoncertezett milliók, a sztárok is szeretnék bebiztosítani anyagi helyzetüket. Sorra vágnak bele a jövedelmezőbbnél jövedelmezőbbnek remélt üzletekbe. Több-kevesebb sikerrel teszik pénzzé a nevüket. Lássuk, ki milyen üzlettel keres jól, vagy ment csődbe!
jan. 14
11:45
Kern András - interjú (est.hu)
Aki csupán a Heti Hetesből ismeri, annak nagyon sok bepótolnivalója van, Kern András ugyanis az 1962-es Ki mit tud? óta a magyar film, színház és muzsika meghatározó alakja. Az elsőfilmes Köves Krisztián Károly...
jan. 14
11:47
Igazság (est.hu)
A közelmúltban szokatlanul sok török alkotás jutott el a magyar mozikba (Jumurta, Pandora szelencéje, A tejesember), melyekre egységes szemlélet és stílus volt jellemző (lassú, szemlélődő magatartás, hosszú beállítások, sok szimbólum).
jan. 14
13:48
Három éves és még nem beszél (NLCafé)
Egy nemrég közzétett brit kutatás szerint sok kisgyerek tölti be úgy a harmadik életévét, hogy még nem kezdett el beszélni. Köztük is nagyobb arányban vannak a fiúk, mint a lányok.
jan. 14
13:51
Németh Kristóf: "Egészséges vagyok!" (est.hu)
Németh Kristóf túl van azokon a vizsgálatokon, amelyek megállapítják, hogy mi okozhatta a bokájában kialakult gyulladást. A színész hétfőn ment teljes körű kivizsgálásra, hogy kiderüljön, komolyabb betegség áll-e bokaproblémája hátterében.
jan. 14
14:42
A szerelemnek tényleg múlnia kell? - Soma Mamagésa válaszol (NLCafé)
Még nem volt hosszú ideig tartó kapcsolatom, nem tudom, miként alakulnak az érzelmek két ember között. A szerelem valóban elmúlik? Idősebb emberektől lehet hallani, hogy 40-50 év után is szerelmesek egymásba… De ha mégis elmúlik, akkor mi jöhet a helyére?
jan. 14
15:54
Olcsótól a luxusig: 2010 új autói (NLCafé)
Évek óta egyre több új autó vetélkedik egyre kevesebb vásárlóért, ami ebben az évben sem változik. Összegyűjtöttük a 2010-ben a magyar piacon bemutatkozó kiskocsik mellett a családi autókat és az idén várható összes egyterűt.
jan. 14
15:57
29 évesen meghalt Jay Reatard (est.hu)
Szerda reggel memphisi lakásában holtan találták Jay Reatardot, az amerikai garázs-rock elismert előadóját. Huszonkilenc évesen érte a halál, egyelőre nem tudni, mi okozta a tragédiát.
jan. 14
15:59
Februárban jelenik meg Johnny Cash utolsó lemeze (est.hu)
A legendás zenész nem sokkal halála előtt rögzítette utoló lemezét, amely február végén jelenik meg, nem sokkal Cash 78. születésnapját megelőzően.
jan. 14
17:06
Szabó Győző válik! (NLCafé)
Hiába élnek külön, eddig nem vált el feleségétől a Beugró szereplője.
jan. 14
18:00
A magas vérnyomás természetes gyógymódjai (NLCafé)
Felmérések szerint a magyar lakosság több mint harminc százaléka magas vérnyomástól szenved. A kórkép pontos oka nem ismert, de számos rizikófaktort fel lehet sorolni, amely közrejátszik a betegség kialakulásában.
jan. 14
19:12
Fehérneműben a metrón (NLCafé)
Több száz férfi és nő utazott a New York-i metrón vasárnap nadrág vagy szoknya nélkül - az akció neve „Fehérneműben a Metrón" volt.
jan. 14
20:24
A mértéktartás a mi erényünk - a mértéktelenség a környezet hibája (NLCafé)
Jó lenne, ha - akár újévi fogadalomként - minél többen megfogadnák a mértékletességet, és az önuralom gyakorlását, ha az alkoholról van szó. Ezek hiányára, a túlzott befolyásolhatóságra és a felelősség áthárítására mutatott rá ugyanis az a közelmúltban lezárult kutatássorozat, amely a magyar fiatal felnőttek feszültségoldó szokásait, ezen belül az alkoholfogyasztás gyakoriságát és hátterét…

Keresés