2010. január 14. csütörtök

jan. 14
6:54
Bonyolult dolog a női vágy... (NLC)
Egyesek számára talán nem lesz nagy meglepetés, de a nők és férfiak között komoly különbségek vannak, ha a szexre kerül a sor...
jan. 14
9:00
Klausztrofóbiások figyelmébe! A tíz legjobb kamarafilm (NLC)
A Halálkeringő című új magyar filmben Dobó Kata és Kern András végig egy belvárosi lakásban űzi macska-egér játékát. Ebből az apropóból a Nők Lapja Cafe összeszedte a tíz legjobb kamarafilmet.
jan. 14
9:54
Heti Hetes: takarékon túlélte (NLC)
Hosszú évek bojkottja után csúsztak vissza a vasárnap estéimbe „a humor nagyágyúi”. Nem állítom, hogy tíz év után is pusztító sortűzre képesek a szereplők – de jól is van ez így.
jan. 14
10:30
5 vicces egészségügyi kütyü (NLC)
Télen szinte kikerülhetetlen a megfázás, a nátha, de a hagyományos és az új típusú influenza is megbetegedéssel fenyeget. Ezen a gondolatmeneten elindulva összegyűjtöttünk néhány frappáns és vicces egészségügyi kütyüt.
jan. 14
11:42
Az 5 legjövedelmezőbb sztármellékes (NLC)
Hiába a filmenkénti több tízmillió dolláros gázsi, hiába az összekoncertezett milliók, a sztárok is szeretnék bebiztosítani anyagi helyzetüket. Sorra vágnak bele a jövedelmezőbbnél jövedelmezőbbnek remélt üzletekbe. Több-kevesebb sikerrel teszik pénzzé a nevüket. Lássuk, ki milyen üzlettel keres jól, vagy ment csődbe!
jan. 14
13:48
Három éves és még nem beszél (NLC)
Egy nemrég közzétett brit kutatás szerint sok kisgyerek tölti be úgy a harmadik életévét, hogy még nem kezdett el beszélni. Köztük is nagyobb arányban vannak a fiúk, mint a lányok.
jan. 14
14:42
A szerelemnek tényleg múlnia kell? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Még nem volt hosszú ideig tartó kapcsolatom, nem tudom, miként alakulnak az érzelmek két ember között. A szerelem valóban elmúlik? Idősebb emberektől lehet hallani, hogy 40-50 év után is szerelmesek egymásba… De ha mégis elmúlik, akkor mi jöhet a helyére?
jan. 14
15:54
Olcsótól a luxusig: 2010 új autói (NLC)
Évek óta egyre több új autó vetélkedik egyre kevesebb vásárlóért, ami ebben az évben sem változik. Összegyűjtöttük a 2010-ben a magyar piacon bemutatkozó kiskocsik mellett a családi autókat és az idén várható összes egyterűt.
jan. 14
17:06
Szabó Győző válik! (NLC)
Hiába élnek külön, eddig nem vált el feleségétől a Beugró szereplője.
jan. 14
18:00
A magas vérnyomás természetes gyógymódjai (NLC)
Felmérések szerint a magyar lakosság több mint harminc százaléka magas vérnyomástól szenved. A kórkép pontos oka nem ismert, de számos rizikófaktort fel lehet sorolni, amely közrejátszik a betegség kialakulásában.
jan. 14
19:12
Fehérneműben a metrón (NLC)
Több száz férfi és nő utazott a New York-i metrón vasárnap nadrág vagy szoknya nélkül - az akció neve „Fehérneműben a Metrón" volt.
jan. 14
20:24
A mértéktartás a mi erényünk - a mértéktelenség a környezet hibája (NLC)
Jó lenne, ha - akár újévi fogadalomként - minél többen megfogadnák a mértékletességet, és az önuralom gyakorlását, ha az alkoholról van szó. Ezek hiányára, a túlzott befolyásolhatóságra és a felelősség áthárítására mutatott rá ugyanis az a közelmúltban lezárult kutatássorozat, amely a magyar fiatal felnőttek feszültségoldó szokásait, ezen belül az alkoholfogyasztás gyakoriságát és hátterét…

Keresés