2010. január 15. péntek

jan. 15
7:30
Zalatnay Cini intim csomagja (NLC)
Az énekesnő összefoglalta élete eddigi eseményeit.
jan. 15
7:32
Világsztárok zöldben - tanulj tőlük! (NLC)
Ha nem akarjuk, akkor is tudjuk, mit viselnek, kivel járnak, és hol vacsoráznak. Van, aki ennél több érdekességgel nem is nagyon tud szolgálni, de olyan is, akinek a gondolkodása és az életmódja valóban követendő példa lehetne.
jan. 15
7:34
Állatok a kertben: felhívás képzőművészeti pályázatra (NLC)
A Noé Bárkája Egyesület és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság képzőművészeti pályázatot hirdet az állatok védelmének népszerűsítése céljából.
jan. 15
7:36
Esküvő a szupermarketben (NLC)
Egy idős floridai szerelmespár úgy döntött, hogy ott kel egybe, ahol először találkoztak: a szupermarketben.
jan. 15
10:30
A fotó, amelyen igazán én vagyok (NLC)
Talán nincs is annál személyesebb dolog a világon, mint amikor valaki összegyűjti a fényt, amely az adott pillanatban verődik vissza rólunk. Nem véletlen, hogy az indiánok hite szerint, aki lefényképez minket, az a lelkünket is magával viszi. Vajon milyen eszközökkel lehet elérni, hogy egy fotón valóban azt lássuk viszont, amilyennek önmagunkat gondoljuk? Mi kell hozzá, hogy olyan kép szülessen…
jan. 15
12:54
Karmahoroszkóp (január 16-22.) (NLC)
A Vénusz a Vízöntőben kezdi meg az útját, és találkozik a Szaturnusszal, a karma bolygójával, a lehető legjobb fényszögkapcsolatban. Ez utalhat a kapcsolatok harmóniájára és a pénzügyi gondok megoldódására, valamint az állástalanok új lehetőségeire.
jan. 15
12:56
Hétvégi horoszkóp (január 15-17.) (NLC)
Újhold, újdonságok, kezdés, január második fele ezzel indul. Minden jegy szülöttei legyenek körültekintőek és óvatosak!
jan. 15
12:58
Egy óra parkolás fél liter benzinért (NLC)
A jövőben a benzin árához kötnék a parkolási díjakat Budapesten. A minisztériumi ötlettel a főpolgármesteri hivatal is egyetért, de változtatásokat javasol.
jan. 15
14:06
Sztárváltó - Vásáry André: A barátok segítettek, amikor éheztem! (NLC)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Vásáry Andrén a sor, aki nagy utat járt be, míg elnyerte a közönség szívét.
jan. 15
14:08
5 dolog, amit tudni szeretnél a vajúdásról (NLC)
Az első babájuk világra hozására készülő kismamákban ezernyi kérdés fogalmazódik meg. Egy szülész-nőgyógyász és egy dúla segítségével kerestünk választ a vajúdással kapcsolatos leggyakoribb dilemmákra.
jan. 15
14:10
Hugh Grant nősülni akar?! (NLC)
A brit színész bevallotta, hogy családot szeretne.
jan. 15
15:18
Utcán sokkol a szexi énekesnő! (NLC)
Az éneklés után a színészkedés is bejöhet Christina Aguilerának.
jan. 15
17:06
Magyarország több kínai turistát szeretne (NLC)
Újszerű marketinggel és a közönség többirányú megnyerésével próbálkozik a Magyar Turizmus Zrt. Kínában annak érdekében, hogy még több kínai turistát csábítson hazánkba.
jan. 15
18:18
Kismamák nagy szükségben - Nők Lapja-riport (NLC)
A Mamásotthonba a legnehezebb helyzetből menekülnek a nők, sokszor pici gyerekekkel, várandósan. Az ember azt gondolná, elkeseredett, kiábrándult arcok fogadják majd. De nincs így. Mindenkiben hit van, várakozás, az a gondolat, hogy majd jóra fordul minden. Talán, mert a gyerekekkel mindig együtt lakik a derű.
jan. 15
19:12
3 szexmítosz, amelynek még mindig sokan bedőlnek (NLC)
A nemi egészség kérdésében az orvosunktól kellene tanácsot kérni - mégis, sokan inkább a nagynénik és a barátnők véleményében bíznak. Így lehet, hogy még mindig sokan elhiszik a következő három mesét.
jan. 15
20:09
Ökosztriptíz szombaton a Pecsában (NLC)
Mi köze a pop-, rock- és metálzenének a környezettudatossághoz? És a bioruhadivathoz? Egyáltalán hogyan öltözködik egy igényes természetvédő hölgy? Megtudja mindenki, aki elmegy a Petőfi Csarnokba a tribute zenekarok szombati fesztiváljára, és ott a koncertek mellett megnézi az öko-divatbemutatót, és azt, hogy miként szabadulnak meg a manökenek a hulladékokból készített ruhadarabjaiktól.

Keresés