2010. január 15. péntek

jan. 15
4:15
Ma is káprázatos az idiotizmusuk, mint mindig... (Spa Trend Online)
Húszéves, de máig nem nőtt be a feje lágya – szerencsére. Mert éppen ez a bája. A Simpson család című rajzfilmsorozatról van szó, amely már megjárt nálunk is pár csatornát az elmúlt évek alatt, de most a Comedy Central hirdeti ezzel a születésnapos szlogennel.
jan. 15
6:39
Meghalt Györgyey Klára (Spa Trend Online)
Elhunyt 74 éves korában az évtizedek óta az amerikai Connecticut államban élő Györgyey Klára író, műfordító, kritikus - tudatta az MTI-vel csütörtökön Papp László, a család barátja, a New York-i Magyar Emlékműbizottság elnöke.
jan. 15
7:33
Elhunyt Györgyey Klára (Infostart)
Egyesült Államokbeli otthonában elhunyt Györgyey Klára író, műfordító, kritikus.
jan. 15
8:09
EKF - Filmes programok Pécsett (Spa Trend Online)
Többek között török és német filmhét, valamint a közép- és dél-kelet-európai mozira fókuszáló CinePécs filmfesztivál is a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa (EKF)-projekt interkulturális jellegét erősíti.
jan. 15
8:24
Önök kérték az idei Pannónia Fesztiválon is (Metropol)
Fesztiválozók állíthatják össze az idén negyedik alkalommal megrendezendő Pannónia Fesztivál menüjét.
jan. 15
11:09
Saját szobrát avatta Johnny Depp Szerbiában - Videó! (Spa Trend Online)
Saját szobrát fedte fel a nagyközönség előtt Johnny Depp hollywoodi filmcsillag egy kis szerbiai faluban. Tekintse meg az eseményről készült videót a hír alján!
jan. 15
11:11
Meghalt a világhírű sztárfotós (Spa Trend Online)
Elhunyt Dennis Stock amerikai sztárfotográfus; a James Deanről készített fotójával híressé vált alkotó 81 esztendős volt.
jan. 15
11:27
Hol lesz a magyar dal fővárosa? (Spa Trend Online)
Pályázatot írt ki A magyar dal fővárosa címre vidéki települések számára a Magyar Dal Napja Nonprofit Kft., amely 2010-től minden évben szeretné odaítélni egy vidéki városnak a címet.
jan. 15
11:42
Keresik a magyar dal fővárosát (Metropol)
Pályázatot írt ki A magyar dal fővárosa címre vidéki települések számára a Magyar Dal Napja Nonprofit Kft., amely 2010-től minden évben szeretné odaítélni egy vidéki városnak a címet.
jan. 15
12:03
Új fiúbanda a láthatáron - Sztárbloggerrel szövetkezett a Spice Girls menedzsere! (Spa Trend Online)
Új fiúbandát "szülne" Perez Hiltonnal közösen Simon Fuller - tudta meg a BBC.
jan. 15
12:05
Vasárnap adják át a Golden Globe-díjakat (Spa Trend Online)
Vasárnap Los Angelesben 67. alkalommal adják át az Oscar-díj "előfutárának" is tekintett Arany Glóbusz (Golden Globe) filmdíjakat. A győztesek a hagyományok alapján jó eséllyel reménykedhetnek a filmvilág legrangosabb kitüntetésében, az Oscar-díjban is.
jan. 15
12:57
Turul kontra Lenin - Melyik a menőbb? (Spa Trend Online)
Skót szoknya versus bocskai – Menő, nem menő címmel rendeztek tegnap konferenciát a Terror Háza Múzeumban. Volt, aki az árpádsávért szállt síkra, mások szerint Lenin-szoborral lehetne ellensúlyozni a turulemlékművet. A divattervező szerint egy az egyben nem lehet átemelni történelmi ruhadarabokat, de egyes motívumokat használni kellene.
jan. 15
13:30
Nyáron kezd forgatni Allen és Bruni (Metropol)
Nyáron kezdi forgatni új filmjét Woody Allen Carla Bruni-Sarkozy francia first lady főszereplésével. A Le Point francia hírmagazin információi szerint az elnök biztonsági emberei már előkészültek a júliusban Párizsban kezdődő forgatási munkálatokra.
jan. 15
14:42
Tarja Turunen a miskolci operagálán (Metropol)
A gótikus metálzenét játszó Nightwish zenekar egykori énekesnője június 12-én fellép a "Bartók+Európa 2010" Miskolci Nemzetközi Operafesztivál Opera-Rock Show című programján a város Jégcsarnokában.
jan. 15
17:09
Helló, náci! - Osztályterem-színházi előadás a rasszizmusról (Spa Trend Online)
Egy német neonáci és egy lengyel feketemunkás fiatal kényszerű párbeszédén keresztül boncolgatja a rasszizmus és a bevándorlás kérdéseit Monoblock Helló, náci! című darabja; az osztályterem-színházi előadást szombattól tűzi műsorára a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház.

Keresés