2010. január 28. csütörtök

jan. 28
9:39
Bálok és táncok (Metropol)
Javában tart a báli időszak, de vajon azért indulunk-e a mulatságokba, hogy ott valóban kitáncoljuk magunkat még nagyböjt előtt?
jan. 28
9:41
Oda az igazság (Metropol)
Jancsó Miklós új moziját, az Oda az igazságot vetítik kedden a 41. Magyar Filmszemle megnyitóján. A 88 éves rendező Mátyás királyról forgatott magyar-osztrák-lengyel koprodukcióban történelmi drámát, ami kevésbé az uralkodóról, sokkal inkább rólunk, az országról szól.
jan. 28
12:21
Kétezeréves császári bronzszekerek a sanghaji világkiállításon (Metropol)
Több mint kétezer évvel ezelőtt készült és eddig Kína első császárának mauzóleumában pihent az a két bronzszekér, amelyeket a tervek szerint az idei sanghaji világkiállításon csodálhat majd meg a nagyközönség.
jan. 28
12:39
Ilyen lesz a magyar stand a világkiállításon. Önnek tetszik? (Metropol)
Különleges hangdobozok és a trükkös Gömböc, természetes fény és rejtett fénypontok által megidézett csillagos ég. Képek a galériában.
jan. 28
13:51
Francia mesterek a Szépművészetiben (Metropol)
A moszkvai Puskin Múzeum gyűjteményéből összeállított kiállítás látogatói a XIX. század közepétől a XX. század elejéig tartó időszak franciaországi mesterei, többek között Monet, Renoir, Van Gogh, Toulouse-Lautrec, Gauguin, Cézanne és Matisse műveivel találkozhatnak.
jan. 28
13:53
Oberfrank Pál lett Bujtor utóda (Metropol)
Oberfrank Pál színművészt választották meg csütörtökön a veszprémi Petőfi Színház igazgatójává. 2015. január 31-ig kapott megbízatást.
jan. 28
14:45
Animációs musicalen dolgozik a Star Wars atyja (Metropol)
Első zenés animációs filmjén dolgozik nagy titokban a Csillagok háborúja (Star Wars) sorozat rendezője, George Lucas.
jan. 28
15:03
Macskája miatt marad SuBo (Metropol)
John Lennon sorsára juthat Susan Boyle - legalábbis testvére szerint, akit a háziasszonyból lett világsztár eddigi két betörőkalandja aggaszt.
jan. 28
15:57
Haitiért szólhat a We Are The World (Metropol)
Újra felveszi a nyolcvanas években Afrika megsegítésére született We Are The World című balladát Quincy Jones, hogy a befolyó pénzt Haiti megsegítésére fordítsa.
jan. 28
16:16
A nevetés iskolája a Jászai Mari Színházban (Metropol)
Ókori történet modern köntösben: A nevetés iskolája (Amphitryon) című Moliere-komédiát mutatja be szombaton a tatabányai Jászai Mari Színház.
jan. 28
19:33
Meghalt J. D Salinger, a Zabhegyező írója (Metropol)
Meghalt J. D. Salinger, a Zabhegyező írója - jelentette be csütörtökön a családja. New Hampshire-i otthonában, 91 éves korában érte a halál.
jan. 28
19:42
Meghalt a Zabhegyező írója (Infostart)
Meghalt J. D. Salinger, a Zabhegyező írója - jelentette be a családja.
jan. 28
20:36
Pályázatot írtak ki két színház ügyvezető igazgatói posztjára (Infostart)
Pályázatot írt ki a József Attila Színház és az Örkény István Színház ügyvezető igazgatói álláshelyének betöltésére a Fővárosi Közgyűlés.
jan. 28
21:21
Meghalt a Zabhegyező írója (Spa Trend Online)
Kilencvenegy éves korában elhunyt J.D. Salinger, a Zabhegyező című világhírű regény szerzője - jelentette be az író családja csütörtökön.

Keresés