2010. január 14. csütörtök

jan. 14
7:48
Újra eljön Flatley híres csapata (Metropol)
A nagy érdeklődésre való tekintettel május 8-án egy plusz budapesti koncertet is beiktattak a társulat magyar programjába a szervezők.
jan. 14
7:50
Gyermekmegőrző színházban (Metropol)
Újdonságokkal és egy sikeres akció folytatásával is várja nézőit a budapesti Katona József Színház.
jan. 14
8:24
Musical készült Obamáról (Metropol)
Barack Obama amerikai elnökről készült musicalt mutatnak be a hét végén Németországban Remény - Obama zenei története címmel.
jan. 14
8:48
Musical készült Obamáról - Hillary Clintonnal duettezik az elnök (Spa Trend Online)
Barack Obama amerikai elnökről készült musicalt mutatnak be a hét végén Németországban Remény - Obama zenei története címmel.
jan. 14
11:48
Jacko táncosai Szegeden és Budapesten lépnek fel (Spa Trend Online)
A tavaly elhunyt világsztár, Michael Jackson táncosait és vokalistáit láthatja és hallhatja a közönség a Jacko - A Tribute to Michael Jackson show-n pénteken Szegeden, szombaton és vasárnap pedig a fővárosban.
jan. 14
12:06
Jön a harmadik Szellemirtók-film (Spa Trend Online)
Ivan Reitman bejelentette, hogy megrendezi a nyolcvanas évek nagy sikerű Szellemirtók című vígjátékának harmadik részét.
jan. 14
12:24
Mein Kampf a Nemzeti Színházban (Spa Trend Online)
Mein Kampf címmel szombattól látható a Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpadán George Tabori (Tábori György) bohózata; a darab egyik szerepében a betegsége után a teátrumba most visszatérő Törőcsik Marival.
jan. 14
14:27
Törőcsik Mari bámulatos bravúrja (Spa Trend Online)
Nagyon ritka manapság az igazán katartikus színházi este, és ha előfordul ilyen, akkor ezeket a pillanatokat, netán órákat különösen meg kell becsülni. Kaposváron Marguerite Duras Naphosszat a fákon című előadása számomra mindenképp az előbb említett kategóriába sorolható, s ez első­sorban a súlyos betegségből csodálatosan felépült és művészi tudásának teljes skáláját parádésan felmutató Törőcsik…
jan. 14
15:03
Meghalt Varga Gyula (Spa Trend Online)
Életének 80. évében elhunyt Varga Gyula Jászai Mari-díjas színművész, a Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja - tudatta a teátrum csütörtökön az MTI-vel.
jan. 14
15:54
Meghalt Varga Gyula Jászai-díjas színművész (Metropol)
Életének 80. évében elhunyt Varga Gyula Jászai Mari-díjas színművész, a Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja.
jan. 14
18:36
Öt éves a Művészetek Palotája (Metropol)
A különleges események mellett a látogatók számára meghirdetett játékkal és fotópályázattal ünnepli ötödik születésnapját a Művészetek Palotája: a csütörtöktől hozzáférhető kuponfüzetekbe egészen júniusig gyűjthetik a vendégek az Ötcsillagos élmény című játék keretében a csillagokat, az „Élmény! Minden tekintetben.” jeligéjű pályázatra pedig február 20-ig várják a felvételeket.
jan. 14
19:30
Báthory a magyar mozikban (Metropol)
Egy év késéssel, de megérkezett Magyarországra is Juraj Jakubisko veterán szlovák filmrendező történelmi szupermozija, a Báthory.
jan. 14
21:00
A Jacko Tribute-show végre hazánkban is (Metropol)
A hétvége Michael Jacksonról is szól: hazánkba is eljutott a Jacko – A tribute to Michael Jackson címet viselő show-műsor.

Keresés