2010. január 9. szombat

jan. 9
5:33
Vasárnap nagy nyitánnyal startol a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa projekt (Spa Trend Online)
Vasárnap kora este hivatalosan kezdetét veszi a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa projekt, amelyen Bajnai Gordon miniszterelnök is részt vesz. A nagyszabású megnyitón kéttucatnyi európai és több ázsiai ország hivatalos küldöttsége teszi tiszteletét. A hatóságok szavatolják a rendezvény zavartalanságát, az ünnepség szervezője pedig a szereplő gyermekek egészségének védelmére helyez nagy…
jan. 9
6:09
Kiszelt Tüncinek nevezi a műsorvezető, ez a belterjes bennfentesség jellemző az adás stílusára (Spa Trend Online)
A Reflektor sztármagazin az RTL Klubon mellbevágó híreket közöl. Rögtön az elején megtudhatjuk például, hogy Robbie Williams Valentin-napkor házasodik.
jan. 9
12:27
EKF - Pécsen kívül is számos program várja a vendégeket (Spa Trend Online)
Pécsnek kiemelt célja az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) projekt kezdeteitől, hogy társtelepüléseket is bevonjon a programokba, a baranyai megyeszékhely a kulturális fővárosi címre pályázott többi várossal is együttműködik 2010-ben - mondta a Pécs2010 Menedzsmentközpont kulturális igazgatója. Pécsett vasárnap tartják a hivatalos megnyitót.
jan. 9
14:42
Ladánybene 27: riddim lemez a jubileumi évre (Metropol)
Különleges lemezzel vezette be idén esedékes 25. születésnapját a hazai reggae szcéna megteremtője, a Ladánybene 27; a napokban megjelent riddim albumon egy dal zenei alapjaira 14 féle énekváltozat készült, az egyik az élő jamaicai legenda, King Yellowman közreműködésével.
jan. 9
16:39
Kínai sztárzongorista egy Chopinről szóló rajzfilmben (Spa Trend Online)
Egy kínai sztárzongorista, Lang Lang fogja játszani az egyik főszerepet egy Frédéric Chopinről szóló újfajta animációs filmben.
jan. 9
16:41
Sólyom Szabolcsba megy (Spa Trend Online)
Kétnapos rendezvénysorozattal ünneplik idén a magyar kultúra napját Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; az esemény díszvendége Sólyom László köztársasági elnök lesz.
jan. 9
16:57
Világsztárokat hív a Pannon Filharmonikus Zenekar (Spa Trend Online)
Idén is neves vendégművészek társaságában koncertezik a Pannon Filharmonikus Zenekar (PFZ), a pécsi Európa Kulturális Fővárosa programok nagykövete Budapesten.
jan. 9
17:15
Brahms-művek a Concerto Budapest műsorán (Spa Trend Online)
Brahms-műveket, valamint Kurtág György egy darabját játssza következő, hétfői hangversenyén a Concerto Budapest a Magyar Szimfonikus Körkép című sorozatban. A korábban Magyar Telekom Zenekar néven működő együttes estjét Takács-Nagy Gábor hegedűművész-karmester vezényli a Művészetek Palotájában, a szólista Várjon Dénes.

Keresés