2010. január 9. szombat

jan. 9
8:06
Brad és Angelina családi programja (NLC)
Brad Pitték is tudnak úgy viselkedni, mint egy hétköznapi család.
jan. 9
9:18
A gyerek életről és halálról kérdez, mit mondjak neki? - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Minden kisgyereknél eljön az a pillanat, amikor felteszi az elkerülhetetlen kérdéseket születésről és halálról. Vajon mi a jobb, ha őszintén válaszolunk, vagy ha mesékbe csomagoljuk a néha ijesztő valóságot? Dr. Ranschburg Jenő válaszol.
jan. 9
9:20
A sikeres kapcsolat 8 szabálya (NLC)
Vajon mi a tökéletes kapcsolatok titka? A szakértők szerint a legnagyobb változásokat apró dolgokkal lehet elérni.
jan. 9
9:22
Otthon skandináv stílusban (NLC)
Skandinávia sok híres tervezővel gazdagította a világot, így nem csoda, hogy a kifinomult stílus meglátszik az északi otthonokon. Számtalan ötletet leshetünk el tőlük, érdemes hát felfedezőútra indulni ebbe a rejtelmes világba.
jan. 9
9:24
Klasszikus bűntények a tévében (NLC)
Hercule Poirot ezúttal a Story Tv-n tér vissza.
jan. 9
9:26
Karmahoroszkóp (2010. január 9-15.) (NLC)
A Szaturnusz is elkezdi hátráló mozgását, és a Merkúrral nehéz fényszöget alkot, ami kicsit körülményesebbé teszi a kommunikációt. Részleges holdfogyatkozásra is számíthatunk 15-én.
jan. 9
10:30
Mágikus mondókák a 2010-es évre (NLC)
Az új év új fogadalmakkal indul. Jogosan érzik sokan úgy, hogy tiszta lappal kezdhetnek. Nem kell tartani attól, hogy ez hiábavaló, hiszen ebben az időszakban több millióan küldenek ki az univerzumba kívánságokat. Ezzel a hatalmas energiával együtt mozogva a fogadalmak is erősebbek lehetnek.
jan. 9
12:54
5 apró trükk az egészséges táplálkozásért (NLC)
Most, hogy megfogadtad: egészségesebben fogsz élni, attól félsz, hogy ezután magvakon és nyers zöldségen kell majd tengődnöd? Ugyan! Elég, ha egy-két apróságot megváltoztatsz az étrendedben, és máris élvezheted az eredményeket.
jan. 9
14:42
Mégsem lesznek egészségesebb azok a babák, akiket szoptatnak? (NLC)
Megkönnyebbülhetnek azok az anyák, akik úgy érzik, nem képesek szoptatni babájukat. Egyrészt nincs okuk arra, hogy magukat hibáztassák, ugyanis egy norvég kutatás szerint a méhen belüli tesztoszteronszint lehet a ludas ebben. Másrészt úgy tűnik, nem jár számottevő egészségügyi előnyökkel, ha valakit szoptatnak.
jan. 9
16:48
Veszélyes a közegészségre az Avatar? (NLC)
A dohányzást ellenző amerikai csoportok a közegészségre veszélyes filmnek tartják az Avatart, James Cameron világszerte nagy sikereket elérő új filmjét, amiért az egyik főszereplő cigarettázik.
jan. 9
19:30
Új nevet kapnak a budapesti alsó rakpartok (NLC)
Átnevezik a budapesti alsó rakpartokat. Az előterjesztés értelmében így tisztelegnének a vészkorszakban embereket mentő hősök és a mártírok emléke előtt.
jan. 9
19:32
A kínaiak tennének a klímaváltozás ellen (NLC)
Egy nemrég közzétett közvélemény-kutatás eredményei szerint a kínaiak többsége aggasztónak találja a klímaváltozás jelenségét, és készek arra, hogy saját "portájukon" lépéseket tegyenek a kilátások javulása érdekében.
jan. 9
21:18
Téli tanácsok a rendőrségtől (NLC)
Már nemcsak az ország egyes útjain, de általánosan kell számítani téli körülményekre. A rendőrség figyelmeztet és tanácsot ad.

Keresés