2010. január 5. kedd

jan. 5
6:36
Feleségből szerető? Egyszerűen bonyolult (NLC)
A könnyed vígjátékokba mostanában beleszerelmesedett Meryl Streep egy rendkívül bonyolult szerelmi sokszögben találja magát, amikor lefekszik a volt férjével, akinek azóta új élettársa van, ráadásul Streep iránt is érdeklődik egy új jelentkező. Ez így már egyszerűen bonyolult.
jan. 5
7:30
7 tipikus pasi, aki sosem lesz a férjed (NLC)
Végletekig különböző férfitípusokat gyűjtöttünk. Közös tulajdonságuk, hogy bár fontos szerepet játszanak az életedben, szinte bizonyos, hogy végül egyikük oldalán sem fogsz lehorgonyozni.
jan. 5
8:24
Halálbüntetés-pártiak az oroszok (NLC)
Bár ítélet-végrehajtási moratórium van érvényben - amellyel az ország jó úton halad az eltörlés felé-, egy friss felmérés szerint az oroszok jelentős többsége különösen súlyos bűncselekmények elkövetése esetén elfogadható büntetésnek tartja a halálbüntetést.
jan. 5
8:26
Tinisztárral hetyeg a bokszoló (NLC)
Vlagyimir Klicsko heves flörtbe bonyolódott Hayden Panettiere színésznővel.
jan. 5
9:18
Gazdag Tibor végrendeletet ír (NLC)
A Jóban Rosszban Pongrácz doktora a veseműtéte előtt szánja el magát a fontos lépésre – a TV2 sorozatának története szerint.
jan. 5
11:06
A dúla válaszol - Nem könnyű, de érdemes (NLC)
Az elmúlt hetekben több gyermekvállalás előtt álló nő írt nekem levelet. Ki ilyen, ki olyan kérdéssel keresett meg, a közös bennük talán csak annyi volt, hogy mindannyian keresték az útjukat a várandósság és a szülés körüli információrengeteg sűrűjében.
jan. 5
11:08
Karmahoroszkóp 2010-re (NLC)
Az idei év a Nap éve lesz, amikor a karma bolygójának számító Szaturnusz különleges helyzetbe kerül továbbra is a Plútóval, és az év közepétől igen erőteljes szaturnikus hatásokra számíthatunk. Erre már most készülj fel!
jan. 5
11:10
Hogyan kezdjünk új életet? (NLC)
Az élet maga a változás – mondja a bölcselet. Az állandó változás során sokszor vannak pillanatok, amikor érdemes végiggondolni, vajon jó-e az út, amelyen éppen haladunk. Nem kellene valamit másképpen tenni, hogy boldogabbak lehessünk?
jan. 5
12:00
A változtatni akarás természete - Ébresztő előadások Soma Mamagésával (NLC)
Január 6-án 19.00 órától ismét Ébresztő előadások Somával! Minden hónap első szerdáján, a Károlyi-Csekonits rezidencián vár benneteket egy jó beszélgetésre!
jan. 5
12:54
3 dolog, ami romba döntheti a diétádat (NLC)
Úgy érzed, mindent megteszel, és a mérleg valahogy mégsem akarja mutatni az annyira várt eredményeket? Lehet, hogy valami olyasmi szabotálja a diétádat, amiről nem is gondolnád, hogy hizlal.
jan. 5
14:06
Diane Kruger régi-új szerepkörben (NLC)
Beyoncé Knowles és Penélope Cruz után Diane Kurger is a világ egyik legnagyobb kozmetikai cégének arca lett.
jan. 5
14:08
Az év madara az eltűnő madarak nagykövete, a fecske (NLC)
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület az eltűnő madarak nagyköveteiként a fecskéket választotta az év madarainak 2010-ben.
jan. 5
16:12
Klímaváltozás vagy egészségügyi kiadások - ellentmondások Kanadában (NLC)
Egy nemrég közzétett kanadai felmérés eredményei szerint a helyi lakosok többsége a bolygó sorsát alapjaiban meghatározó krízisként értékeli az éghajlatváltozást. Sokan ugyanakkor úgy vélik, a klímaváltozás elleni küzdelemre költött pénzt célszerűbb lenne az egészségügyi ellátás javítására vagy az államadósság törlesztésére fordítani.
jan. 5
16:48
A cigiről való leszokás is növeli a diabétesz kialakulásának kockázatát (NLC)
A dohányzás ismert kockázati tényezője a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának, amerikai kutatók hétfőn közzétett tanulmány szerint azonban a leszokás - legalábbis rövid távon - tovább növeli a kockázatot.
jan. 5
18:36
Felfüggesztettek egy rendőrt, mert templomban szexelt (NLC)
Felfüggesztettek egy német rendőrt, mert állítólag egy katolikus templomban kerített sort szerelmi légyottra - ráadásul mise alatt.
jan. 5
23:24
2010-ben lesz pénzünk autóra? (NLC)
Vérzivataros éven van túl a magyar autópiac. Az örök elsőnek hitt, több mint egy évtizeden át piacvezető Swiftnél nemcsak a Ford Focus és az Opel Astra volt kelendőbb, de az SX4-is. 2010-ben lassan magára találhat a piac, amiben az érkező sok új modell is segíthet egy kicsit.

Keresés