2010. január 31. vasárnap

jan. 31
9:21
Melegítő ételek (NLC)
Hideg időben nemcsak egészségügyi gondok – megfázás, felfázás – esetén érdemes melegítő hatású ételeket fogyasztani, hanem azért is, hogy fenntartsuk szervezetünk egyensúlyát, és amolyan belső „fűtéssel” túléljük a hideget.
jan. 31
10:33
Mit tegyek? Nem akarok gyereket, a feleségem viszont igen - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Nem akarok egy 20-30 éves felelősséget felvállalni, és komoly stresszt okoz, ha csak rágondolok. A feleségem viszont szeretne gyereket...
jan. 31
11:27
Öltözz úgy, mint Jennifer Lopez - Trükkök Hollywoodból (NLC)
Jennifer Lopeznek nem okozott nagy lelki terhet, hogy fenekestül felforgassa a világot, ahogy az sem, hogy meggyőzze a telt idomok előnyeiről a nőket. Csoda, hogy buknak rá a pasik? A pop(si)díva ruhatárában kutakodtunk...
jan. 31
12:21
2 tüzes malacjava hideg napokra (NLC)
A hideget könnyen elűzhetjük egy kis lélekmelegítővel, a disznóöléseken sem véletlenül az alapfelszerelés része a rövid ital. Ám azt nem csak önmagában, de egy jó pecsenyével is magunkhoz vehetjük. Akinek ez sem elég, azt bizonyosan felmelegíti a méregerős chilipaprika.
jan. 31
12:57
Mivel etet a menza? - Megdöbbentő eredmények (NLC)
Viaszosvászon terítő, ragacsos rizses hús, émelyítően édes tea. A menü évtizedek óta változatlan. De vajon törvényszerű, hogy rémes legyen a menzakoszt? Szemrevételeztük a közétkeztetés jelenlegi helyzetét, és találtunk némi pozitívumot, láttunk egy kis fejlődést, de azért amit a kórházakban, iskolákban adnak, ritkán felel meg az egészséges táplálkozás alapelveinek.
jan. 31
15:03
Választ kaptam Lourdes-ban (NLC)
Másfél évszázada annak, hogy a franciaországi Lourdes-ban egy francia parasztlány előtt megjelent Mária. Az én történetem nem ilyen nagyszabású, de azért egy szobor hozzám is beszélt.
jan. 31
16:51
Másképpen féltékenyek a pasik, mint a nők? (NLC)
A féltékenység éppúgy érinti a nőket, mint a férfiakat, a nemek azonban eltérően ítélik meg azt.

Keresés