2010. január 31. vasárnap

jan. 31
0:00
Gáspár Győzike: Nincs munkám! (Habostorta)
Új fejezet kezdődött a Gáspár család életében?
jan. 31
0:18
Sztárként fogadták Overdose-t Hoppegartenben (Habostorta)
Az utazást problémamentesen, jól viselte, megérkezésekor azonban...
jan. 31
2:42
Bűnös a félrelépő Terry (Blikk)
jan. 31
3:00
Ferencvárosiak között Platini (Blikk)
VALLETTA – Bekerült a Fradi labdarúgócsapatába Michel Platini (54). Az Európai Labdarúgószövetség (UEFA) elnöke persze csak jelképesen lett tagja az NB I 11. helyén álló együttesnek. A kisbéri Péter ugyanis együtt utazott Máltáról Budapestre Platinivel, akitől ugyanarra az A4-es lapra kapott aláírást, amelyet a Ferencváros játékosai is elláttak kézjegyükkel korábban.
jan. 31
3:04
A Bamako-rali számokban (Blikk)
Száguldás és koordinátakeresés árkon-bokron át, sziklák között, a kő-, valamint a homoksivatagon keresztül. A Vasárnapi Blikk afrikai matekórát tart: így nézett ki a „Fapados Dakar".
jan. 31
3:36
Vasárnapi ízkavalkád (Blikk)
Sági Szilárd egyik receptjében a zöldségek, a másikban pedig a gyümölcsök játsszák a főszerepet. Valami mégis közös az ételekben: mindkettőt könnyű elkészíteni.
jan. 31
4:30
Bábut adott Platininek Bajnai (Blikk)
jan. 31
4:34
Mi neveltük Kádár Jánost! (Blikk)
KAPOLY – Az egykori kommunista pártvezér, Kádár János emlékét már csak egy düledező vályogház őrzi Kapolyon.
jan. 31
4:48
Mégis idegen lény a csillaggyerek? (Blikk)
CHIHUAHA – Egy földön kívüli megtermékenyített egy nőt, avagy génhiba és ritka betegségek összjátéka miatt deformálódott így az ötévesen elhunyt csillaggyerek koponyája? Mind a két elmélet arra utal, hogy a megfejtés egy rendhagyó eseményben keresendő, de furcsa, hogy a tudósok tíz évvel a szenzáció után sem tudtak magyarázatot adni a rejtélyre.
jan. 31
4:52
Legyen a férfi szőrös, vagy borotválja? (Blikk)
BUDAPEST – Pikáns témáról folyt a diskurzus a héten a szaunában, miközben a csajok visítoztak a nevetéstől. Legyen a férfi szőrös, vagy borotválja?
jan. 31
4:56
Királynének hódoltak a nagykutyák (Blikk)
jan. 31
5:00
Haiti mészárszék (Blikk)
Túl sok „ész nélküli" amputációval vádolják a karibi szigetországban dolgozó amerikai katonaorvosokat.
jan. 31
5:04
Rablót fogott a 76 éves István bácsi (Blikk)
BALATONALMÁDI – „Azon a kerítésen ugrottam át"– mutatta büszkén a 76 éves Pista bácsi. Bizony, ilyen még nem volt Almádiban! Zab István, vagy ahogy a helyiek nevezik, Pista bácsi igazi hős lett! Ez nem is meglepő, hiszen nyugdíjas létére egyedül elfogott egy betörőt.
jan. 31
5:06
Évente tízezer tini esik teherbe Magyarországon (Blikk)
BUDAPEST – Tízezer tini esik teherbe egy év alatt átlagosan Magyarországon, sőt 2008-ban tizenkétezer 19 év alatti lány lett várandós – derült ki a KSH adataiból. A számok megdöbbentőek, ennyire felelőtlenek lennének a mai fiatalok?
jan. 31
5:08
Miből állja mindezt a Fidesz? (Blikk)
BUDAPEST – 296  milliárd  forintot  szeretne  lefaragni  a  Fidesz  a  költségvetésből, legalábbis eddigi ígéreteik valóra váltásához ennyi  pénzre  lenne  szükség. Számos  javaslatot  tettek arra,  mivel  javítanak  majd az ország helyzetén, ha kormányra kerülnek. Kérdés azonban, hogy az ellenzéki párt miből finanszírozza majd ígéretei megvalósítását?
jan. 31
5:42
Ígéretével ellentétben visszatér a képernyőre Győzi (Blikk)
BUDAPEST – Bár Gáspár Győző mindenre megesküdött, hogy örökre hátat fordít a médiának, valami csoda folytán holnaptól mégis oszlopos szereplője lesz az RTL Klub Vacsoracsatájának.
jan. 31
5:44
Rippel Viktor gyorsabban gyógyul, mint bárki más (Blikk)
BUDAPEST – Nem várt ütemben gyógyul Rippel Viktor! A duó fiatalabbik tagja novemberben sérült meg, miközben az egyik tanítványának segített.
jan. 31
5:46
Ütős műsort keresnek Vágónak (Blikk)
BUDAPEST – Késő tavaszig vagy akár őszig is várni kell arra, hogy Vágó István visszatérjen a képernyőre. A kvízprofesszor folyamatosan nézi az interneten a külföldi műsorokat, hátha valamelyik megtetszik, sőt saját forgatókönyv is lapul a fiókjában, ám még nem dőlt el, hogy mivel tűnik fel újra.
jan. 31
6:00
Bajor Imre sutyiban megiszik egy-két viszkit (Blikk)
DUNAKESZI – Bajor Imre vérbeli komikus, nevettet, maga is nevet, akár magán is. Most ez csak egyszer sikerült. Napok óta feküdnie kell, miután 200-as vérnyomással, kimerültséggel kezelik. Betegágyán mesélt élete egyik legnagyobb tragédiájáról.
jan. 31
6:02
Harsányi Levente „parasztot" csinált vendégeiből (Blikk)
jan. 31
6:36
Rékasi kihúzza a bajból Encit (BorsOnline)
Aznap kellett a Figaro házassága címszerepét eljátszania Rékasi Károlynak, amikor a felesége kórházba került, de profi színészként oldotta meg a feladatot. Az előadás után lapunk kérdésére azt mondta: együtt túl fognak jutni a nehézségeken.
jan. 31
6:54
Hajdú meghívta Jennifer Anistont (BorsOnline)
Egy hét múlva indul a TV2-n a Frizbi Hajdú Péterrel, amelybe világsztárokat készül meghívni a műsorvezető. Elismerte, Mariah Carey nemet mondott neki, s most Jennifer Anistonnal tárgyal.
jan. 31
6:56
Rubint Réka elvinné a gyerekeit (BorsOnline)
Borzalmasan megviselte az egész családot, hogy Schobert Norbit leütötték a saját kávézójában. Kislányuk, Lara egész éjjel sírt, a fitneszguru felesége pedig azonnal el akarja hagyni az országot.
jan. 31
7:12
Borsdaráló (BorsOnline)
A hét mondása: „Most inkább vetélkedőműsorokba meg Hal a tortánba, Vacsoracsatába hívják meg a színészeket a tévék, de csak azért, hogy az általuk kitermelt celebeket legalizálják, nem létező embereket hozzanak helyzetbe”
jan. 31
7:14
Visszavarrták Zsuzsa arcát - sokkoló fotóval (BorsOnline)
Zsuzsa élete hajszálon múlt, miután a petárdázástól megriadt rottweilere letépte az arcát. Dr. Sashegyi Mihály bravúros műtétet hajtott végre, a sebész szerint egy év múlva csak egy rossz emlék marad az eset.
jan. 31
7:30
Serena Williams mindent besöpört (BorsOnline)
Ötödször nyerte meg az ausztrál nyílt teniszbajnokságot Serena Williams, aki sikerét elsősorban bivalyerős szerváinak köszönheti. A majd 200 km/órás ütésekkel szemben Justine Henin tehetetlen volt.
jan. 31
7:33
Détár Enikő nem bírta tovább! (NLC)
Kórházba szállították a Madách Színház művésznőjét.
jan. 31
8:06
Éjjel-nappal őrzik Hajdú Péter új otthonát (Blikk)
TÖRÖKBÁLINT – Itt-ott még kopácsoló asztalosokba botlik a látogató, de Hajdú Péterék már boldogan élik életüket vadonatúj otthonukban.
jan. 31
8:09
Hétfőtől személyes tájékoztatás a választásokról (hirado.hu)
Hétfőtől személyesen is felkereshető az Országos Választási Iroda (OVI) központi Választási Információs Szolgálata (VISZ) Budapesten, az Önkormányzati Minisztérium Roosevelt téri épületében.
jan. 31
8:09
Nemi szervet adott ajándékba a sztár! (NLC)
50 Cent csak kedves akart lenni...
jan. 31
8:24
Kelly Osbourne színésznő akar lenni (BorsOnline)
Kelly és mamája, Sharon is évekig bekamerázott házban élt, nemcsoda, ha a „gyerek” csak színpadon tudja elképzelni a jövôjét.
jan. 31
8:27
Az APEH módosította az ingatlanadó-nyomtatványt (hirado.hu)
A nagy értékű lakóingatlan adójáról bevallást benyújtó adózók esetében az adóhatóság intézkedik a bevallás adatainak törléséről, az iratok megsemmisítéséről
jan. 31
8:45
Hóhelyzet: több a riasztás a mentőknél (hirado.hu)
Az Országos Mentőszolgálatnál egy átlagos szombathoz képest 15 százalékkal több riasztás futott be a nap folyamán.
jan. 31
9:03
Marilyn Monroe hamvait hirdették a neten (NLC)
Obszcén tréfát űztek a kanadai srácok.
jan. 31
9:18
A féllábú Heather Mills esik-kel a jégen (BorsOnline)
Paul McCartney egykori neje, a féllábú Heather Mills egyfolytában elesik a Sztárok a jégen brit verziójában, ám hősiesen tűri a megpróbáltatásokat.
jan. 31
10:12
Koncz Gábor mindenhová viszi a kotyogóját (Blikk)
jan. 31
10:30
Táncosfiúkra is felizgult Tiger Woods (BorsOnline)
Egy New Yorki-i call girl, a nagykeblű, szőke Loredana Jolie szerint Tiger Woods imádta a szerepjátékokat a szexben, és felizgult, ha férfiak erotikus táncot lejtettek előtte.
jan. 31
10:33
Kocsis: nem szabad pénzt költeni a régi buszokra (hirado.hu)
Egyetlen fillért is kár beleölni az öreg BKV-buszokba, mert egyre nő a meghibásodás valószínűsége és gyakorisága, s a karbantartás költsége is - mondta Kocsis István, a BKV vezérigazgatója a Vasárnapi Híreknek adott interjújában.
jan. 31
10:35
Bokros leül Ungár Klárával (hirado.hu)
Ungár Klára, a Szabad Emberek Magyarországért (SZEMA) párt elnökségi tagja a február 13-i időpontot fogadta el a Bokros Lajossal, az MDF miniszterelnök-jelöltjével folytatandó nyilvános vitára - közölte a párt vasárnap.
jan. 31
11:09
Fél ezren váltak hajléktalanná Liege-ben (hirado.hu)
Mintegy ötszázan váltak hajléktalanná a szerda hajnali liege-i házrobbanás következtében - összegezte az adatokat vasárnap a belga média.
jan. 31
11:11
Havazás: ketten haltak meg balesetben (hirado.hu)
A szóvivő közlése szerint a legtöbb riasztást Pest megyében, a fővárosban és Borsod megyében kapták.
jan. 31
11:24
Hollywoodban hemzsegnek a vagyonos árvák (BorsOnline)
A hét hire Brad Pitték válása. Most saját és örökbefogadott gyermekeik sorsáról is dönteniük kell. Példájuk kapcsán felmerül a kérdés: valódi gondoskodás és szeretet vagy reklám a sztároknál az örökbefogadás?
jan. 31
11:27
Hóhelyzet: Kékedre és Pányokra nem lehet eljutni (hirado.hu)
Főként árokba csúszott járművekhez kérnek segítséget, de akad olyan eset is - például Mezőkövesd térségében - ahol gépkocsik akadnak el a hó miatt.
jan. 31
12:03
Mesterházy még védi Hagyót (hirado.hu)
Akit igaztalanul vádolnak, megvédjük, akiről pedig kiderül, hogy hibát vétett, nem védjük meg, és ez általánosságban igaz - mondta Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje vasárnap újságíróknak Budapesten, a párt Nyugdíjas szolidaritás című rendezvénye előtt.
jan. 31
12:05
A Fidesz Gyurcsányt és Verest is meghallgatná (hirado.hu)
"Szándékosan átverték a magyar embereket, nagy károkat okoztak az országnak, ezért is nem maradhat szankció nélkül"
jan. 31
12:18
Penélope dalra fakadt (Blikk)
Eddig nem mert énekelni a szép spanyol színésznő, de a musical forgatásán belejött.
jan. 31
12:18
Halk dízelszív ver az új Accordban (BorsOnline)
A kifinomult benzinmotorjairól híres Honda a dízel fronton is a legjobbat kínálja. Ugyan önmagában nem számít különlegességnek, azonban az Accordban dobogó dízelszív még ma is sejtidegennek tűnik a csúcstechnológiás benzinmotorok egyik élharcosától. Egész addig, amíg be nem indítjuk az első, saját fejlesztésű i-CTDi-t.
jan. 31
12:21
Bánsági Ildikóé a Páger Antal-díj (hirado.hu)
A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a kuratórium döntése alapján a leghűségesebb Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri hitelesség és eszköztelenség.
jan. 31
12:39
Újra járhatnak az elővárosi vonatok (hirado.hu)
A havazás megszűnése és a jelenlegi időjárási helyzet miatt 11 óra után újra közlekedhetnek a menetrend szerinti vonatok a budapesti elővárosi vonalakon; Északkelet-Magyarországon az intenzív havazás okozhat késéseket - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.
jan. 31
12:57
Működik a budapesti tömegközlekedés (hirado.hu)
Nincs fennakadás a havazás miatt a fővárosi tömegközlekedésben, a buszok is menetrend szerint közlekednek - közölte a BKV fődiszpécsere.

Keresés