2010. január 3. vasárnap

jan. 3
1:48
Intim utószilveszterre vonult kedvesével Villmos henci (Habostorta)
Máris új pletykák éledtek Vilmos herceg és Kate Middleton eljegyzéséről
jan. 3
3:36
Sherlock bunyózik és csajozik (Blikk)
LONDON — Ízig-vérig angol, 185 centi magas, szikár testalkatú, a haja fekete, az ajkai vékonyak, a szeme szürke, és karvalyorra van. Dr. Watson, illetve Sir Arthur Conan Doyle ilyennek írja le Sherlock Holmest, aki filmekben és tévésorozatban is megvillantotta éles elméjét.
jan. 3
3:36
Mesterházyné döntött (Blikk)
BUDAPEST — Család vagy kampány? – tette fel a kérdést Mesterházy Attila párja, Szilvia. Az ifjú feleség először ellenkezett, hogy férje elfogadja az MSZP miniszterelnök-jelöltségét, de a politikus végül meggyőzte.
jan. 3
3:40
Rekordot állít be a Depeche Mode (Blikk)
jan. 3
3:44
Odújában kígyó várta a harkályt (Blikk)
AMAZON BASIN — „A hideg futkosott a hátamon azalatt a négy perc alatt, amíg ez a harkály megküzdött az óriáskígyóval" – emlékezett Assaf Admoni (38), aki Peruban kapta lencsevégre a rendhagyó élethalálharcot. Az izraeli mérnök üdülni ment a családjával a dél-amerikai országba, és nagy sétákat tett a Yarapa folyó menti erdőségekben.
jan. 3
3:54
Magasodik az Alpok (Blikk)
BERN — Az erózió geokémiai vizsgálata igazolta, hogy a trigonometrikus fixpontok eltolódtak. Magyarul, nem állt meg az Alpok növekedése: egy év leforgása alatt 1,3 milliméterrel válik magasabbá Európa központi hegysége. A tudósokat meglepte ez a tempó.
jan. 3
3:58
Nagy ékszerhoroszkóp (Blikk)
Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen ékszer illik hozzád, vagy milyen medálnak örülne szívesen a választottad, most kiderítheted!
jan. 3
4:02
Így kell hidat robbantani (Blikk)
CROWN POINT — Szirénák vijjogtak, helikopterek köröztek, egyszer csak csend lett, Vermont állam kormányzója megnyomta a gombot, minden megremegett, és egész Amerika lehidalt az irányított robbantás láttán. Ilyet ugyanis még nem láttak.
jan. 3
4:06
Benkő és Andi külön élnek (Blikk)
jan. 3
4:10
Így fagy Lenin (Blikk)
JAKUTSZK — Miért nem csinált neki sapkát a szobrász? Ez sokakban felmerülhetett Jakutföld fővárosában, ahol ma is büszkén áll Vlagyimir Iljics Lenin (†53) bronzszobra.
jan. 3
4:12
Cini a neten osztályozta szeretőit (Blikk)
BUDAPEST ‒ A világ elé tárja szerelmei névsorát és viszonyai summáját Zalatnai Sarolta a honlapján. Bevallása szerint nyolc komoly kapcsolata volt. A férfiak közül hat meg is kérte a kezét.
jan. 3
4:16
Naomi Campbell felfedezője szemet vetett a tinikre (Blikk)
PÉCS—DAKAR — Világhírű modellkarrier előtt állhat három tizenéves Baranya megyei lány. Orosz Rea (18), Dáncsi Dominika (13) és Varga Valentina (15) elsöprő sikert aratott a Pécs–Dakar modellralin.
jan. 3
4:16
Álommunka Urbányinak (Blikk)
MALÉ — Lassan egy éve a Maldív-szigetek labdarúgó-válogatottjának a szövetségi kapitánya Urbányi István (42). A korábban Újpesten dolgozó szakember mozgalmas esztendőn van túl.
jan. 3
4:20
Hugh Grant tollat ragad (Blikk)
jan. 3
4:20
Mit hoz 2010? (Blikk)
BUDAPEST — Az asztrológus, a jós semmi jóval nem kecsegtet, hacsak azzal nem, hogy az embereket összehozza a válság. Ezzel a szociológus is egyetért, ráadásul szerinte az elbutulást is megállítja a válság
jan. 3
4:24
Erős Antónia: most az ikrek álmai a fontosak (Blikk)
BUDAPEST — A híradós azt mondja, a babázás olyan érzés, mintha mindig ezt csinálta volna. Az ikrek bőven adnak tennivalót a tévésnek, kész szerencse, hogy az apuka is sokat segít. Antónia egyelőre nem tervezi a visszatérést.
jan. 3
4:24
Műtétre vár az üveglány (Blikk)
TÉNYŐ — Fekete Mónika éppen olyan, mint bármelyik ötödikes kislány. Köszönés után egyből a számítógép monitorára mutat, és már magyarázza is, hogy mennyire szereti a Rómeó és Júlia musicalt, azt, amelyikben Bereczki Zoltán játszik, hiszen ő a nagy kedvenc.
jan. 3
4:30
Megjött a csillagos séf (Blikk)
BUDAPEST ‒ Csúcsgasztronómus érkezett hazánkba, aki nemcsak látogatóban főz nálunk, hanem állandóan az egyik dunántúli kastélyszálló konyhájában sürög-forog.
jan. 3
4:34
Tibi bácsi kiszállt a verkliből (Blikk)
BUDAPEST ‒Negyven év óta először Dévényi Tibi bácsi csak szórakozott, nem dolgozott szilveszterkor.
jan. 3
4:34
Újra lakott a szellemház (Blikk)
ÉRD — Most költöznek az új lakók abba a házba, ahonnan másfél éve titokzatos körülmények között eltűnt egy egész család. Az otthon friss tulajdonosai semmit sem tudnak arról, hogy négy ember egyik napról a másikra kámforrá vált.
jan. 3
4:38
Ez ám a rapperbusz! (Blikk)
Akárcsak a világsztrá rapperek, MC DC Veres Robi is turnébusszal járja az országot
jan. 3
4:38
66 óra jégbe zárva (Blikk)
jan. 3
4:42
Fincsi a Snowbama (Blikk)
jan. 3
4:48
Damon Hill új élete (Blikk)
HAMPSTEAD — „Hová tűnt Damon Hill?" – szólt a klasszikussá vált riporteri kérdés az 1997-es Magyar Nagydíjon. Nos, az 1996-ban egyéni világbajnoki címet szerző Forma–1-es pilóta valójában nem vált köddé, sőt némi kitérő után visszatért az autóversenyzéshez, csak külsőleg változott meg kissé.
jan. 3
5:06
24 órás száguldás Dubaiban (Blikk)
jan. 3
5:08
Srácok, ti pótoljátok Nagy Lászlót (Blikk)
TATA — A világ egyik legjobb játékosa, Nagy László (28) nélkül kezdte meg az Európa-bajnoki felkészülés hajráját a magyar férfi kézilabda-válogatott. Csoknyai István (45) szövetségi kapitány csapata tegnaptól Tatán gyakorol a január 19-én kezdődő ausztriai EB-re.
jan. 3
6:36
Várkonyi Andrea megverte Ördög Nórát (BorsOnline)
Még csak le sem kellett vetkőznie ahhoz Várkonyi Andreának, hogy elnyerje a Legcsinosabb tévés műsorvezető címet. A bájos híradós olyan bombázókat utasított maga mögé, mint a múlt év legnézettebb háziasszonya vagy a férfimagazin címlapján meztelenkedő vörös démon.
jan. 3
6:54
Vásáry André bepereli ócsárlóit (BorsOnline)
A Csillag születik férfiszopránja nem hagyja válasz nélkül a földbe döngölő kritikát
jan. 3
6:56
Modellgyilkosság: Adrienn harcol ártatlanságáért (BorsOnline)
Másfél évvel a brutális gyilkosság után, az év elején várhatóan sor kerül a nyomozás lezárására Dézi ügyében. A modellt a gyanú szerint barátnője és annak szerelme tette el láb alól 2008 augusztusában, de Adrienn tagadja, hogy köze volna Dézi halálához.
jan. 3
7:12
Borsdaráló - Fejes Gábor rovata (BorsOnline)
A hét mondása: „Gyermekkoromban sosem gondoltam volna, hogy a vécé bent lehet egy házban. Ha ezt leszámítom, akkor én magam vagyok a lakás legmeglepőbb tartozéka” Nagy Bandó András
jan. 3
7:14
Claudia szerelme nélkül karácsonyozott (BorsOnline)
Hagyományait máig őrző cigány családba csöppent Liptai Claudia. Darócziék fia, Dávid – a volt kormányszóvivő –, aki szerelembe esett a vörös színésznővel, olyan famíliában nevelkedett, ahol az asszonyok szemérmesen elfedték még a bokájukat is. Fia új párjáról, a Playboynak vetkőző Claudiáról és a közös karácsonyról Choli Daróczi József a költő családfő mesélt lapunknak
jan. 3
7:30
Már csak 70 évünk van hátra? (BorsOnline)
A jövőkutatás két alapeleme a fantázia és az elemzés. A futurológusok a múlt fejlődését vizsgálva igyekeznek alternatív jövőképeket felvázolni. Bizonyos változások azonban elkerülhetetlenek, csak az a kérdés, hogy mikor következnek be.
jan. 3
7:42
Kiesett a terepjáróból és meghalt egy autós Tapolcánál (hirado.hu)
A férfi életét a gyors orvosi segítség ellenére sem lehetett megmenteni
jan. 3
8:00
Rendőrök csaptak össze drogkereskedőkkel Iránban (hirado.hu)
Az ENSZ becslése szerint az Afganisztánban 2008-ban előállított 7700 tonna kábítószer mintegy 40 százalékát szállították keresztül Irán területén
jan. 3
8:02
A gázai blokád ellen tiltakoznak zsidók és arabok Tel-Avivban (hirado.hu)
Az izraeli pacifisták elítélték a gázai hadműveletet, és háborús bűnökkel vádolták az izraeli hadsereget
jan. 3
8:06
Elbízta magát a bujkáló Farkas Péter (Blikk)
BUDAPEST—ANDORRA — Farkas Péter kedvese az éjszakai rajtaütés után is a hegyi hercegségben, Andorrában maradt, hogy meglátogassa párját a kiadatási fogságban.
jan. 3
8:18
Vilmos herceg "nem lesz árnyékkirály" (hirado.hu)
A The Sunday Telegraph udvari forrásai szerint Vilmos elsősorban katonai karrierjére kíván az idén összpontosítani
jan. 3
8:20
Őrizetbe vettek egy korrupcióval gyanúsított horvát bankárt (hirado.hu)
A Hrvatska Postanska Banka volt elnökeként Protega csupán egyike a hét gyanúsítottnak
jan. 3
8:24
Beyoncé robotkosztümben égette magát (BorsOnline)
A sztárok divatot teremtenek megjelenésükkel, ám olykor ők is félrenyúlnak a gardróbban és cikis szerelésben lépnek a vörös szőnyegre. Lady GaGa kifejezetten kedveli az extrém ruhákat, Madonna azonban meg van róla győződve, hogy csak a média csinált viccet idei nyuszi-ruhájából.
jan. 3
8:36
Székely Csaba: érdemes fejleszteni a vasutat (hirado.hu)
Székely Csaba kiemelte, hogy 2009 őszén a kivitelezési szakaszba lépett a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vasútvonal fejlesztése
jan. 3
8:38
Meghalt egy hajléktalan Pécs belvárosában (hirado.hu)
A rendőrség tájékoztatása szerint a hajléktalan ittasan elesett, és megütötte magát
jan. 3
8:54
Tőzsdeképes az MVM, de még nem megy a tőzsdére (hirado.hu)
Tulajdonosi döntés nincs a tőzsdei bevezetésről, de a felkészüléssel az MVM csoport átláthatóbb lett, összehasonlíthatóvá vált a versenytársakkal
jan. 3
8:56
Washington és London Jemenre és Szomáliára összpontosít (hirado.hu)
Barack Obama szombaton nyíltan az al-Kaida nemzetközi terrorszervezetet vádolta meg azzal, hogy merényletet kísérelt meg a Delta-Northwest amerikai légitársaság Amszterdamból Detroitba tartó járata ellen
jan. 3
8:58
Közlekedési káoszt okozott a pekingi havazás (hirado.hu)
Autópályákat kellett lezárni, a pekingi nemzetközi repülőtéren pedig több járatot töröltek
jan. 3
9:12
Hárman sérültek meg balesetben Mezőkövesdnél (hirado.hu)
A baleset oka az volt, hogy az autó vezetője nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott
jan. 3
9:14
Az amerikai harcoló csapatok szeptemberig kivonulnak Irakból (hirado.hu)
Irakban jelenleg mintegy 115 ezer amerikai katona teljesít szolgálatot
jan. 3
9:16
Nem okozott nagyobb károkat a szombati vihar Budapesten (hirado.hu)
A tűzoltókat ötven alkalommal riasztották, általában kidőlt fákhoz vagy a szél által megbontott tetőkhöz
jan. 3
9:18
Dilis Nobel-díj (BorsOnline)
Az idén immár 19. alkalommal osztották ki az Ig Nobel-díjakat (ignoble = alantas) az értelmetlennek tűnő kutatásokért. Az elismerést tudományos citromdíjnak is nevezik. Számba vettük az elmúlt húsz év legkülönösebb díjazottjait.
jan. 3
9:18
A fiatalokat érintő problémákat mutatja be a rendőrség és a református egyház (hirado.hu)
A kiállításon multimédiás eszközök segítségével mutatják be a fiatalokat érintő problémákat
jan. 3
9:18
Nagymamája miatt még nem nősülhet Vilmos herceg (NLC)
Hiába szeretné elvenni a kedvesét, egyelőre várnia kell az esküvővel Vilmosnak.

Keresés