2010. január 3. vasárnap

jan. 3
0:21
Igyunk-e az egészségünkre? (HáziPatika)
Az alkohol tulajdonképpen már az ősidőktől kezdve kíséri az emberiséget, teszi próbára sejtjeinket.
jan. 3
0:36
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 3
8:06
Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2010-01-03 (HarmoNet)
Ma a szórakozás napja van, - osszuk meg családtagjainkkal az élet örömeit. Nagyon jó ötlet, ha kiválasztunk egy jó filmet és közösen nézzük meg. Érdemes a barátainkat is meghívnunk magunkhoz! Ma jól tesszük, ha egy kicsit több fehérjét fogyasztunk, mint máskor. Ez lehet sovány hús is, amelyet salátával eszünk meg. Mivel mértéktelenebbek vagyunk, hajlamosabbak leszünk "túlenni" magunkat, helyezzük…
jan. 3
8:08
Heti wellness horoszkóp 2010. január 3-tól 9-ig (HarmoNet)
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
jan. 3
8:10
Így jósold meg a lottószámokat - Benjámin nap szerencsehozó titkai (HarmoNet)
Benjámin nevének jelentése a jobb kéz gyermeke, vagyis a szerencse oldalán (jobb) álló gyermek, mai olvasatában a szerencse fia. Mivel ő volt Jákob legkisebb gyermeke, így gyakran a legkisebb fiú értelemben is használják a szót. A népmesékben pedig köztudottan a legkisebb fiú az, aki a szerencse birtokosa.
jan. 3
8:18
A leggyakoribb bőrgyógyászati tévhitek (WebBeteg)
Cikkünkben a bőr ápolásával, betegségeinek kezelésével kapcsolatos néhány tévhit eloszlatását kívánjuk elősegíteni.
jan. 3
8:42
Magasabb árakkal küzd az orosz kormány az alkoholizmus ellen (Infostart)
Az orosz kormány, hogy elejét vegye az immár népbetegségnek számító alkoholizmusnak, minimálárat szabott a legnépszerűbb szeszesitalnak.
jan. 3
9:18
Napi horoszkóp: kellemesen telhet ez a nap (Borsa)
Napi horoszkóp: kellemesen telhet ez a nap
jan. 3
9:30
Egy anorexiás fiú vallomása (kamaszpanasz)
Kiskoromban én mindig is egy dagi kisfiú voltam. Imádtam a mamám főztjét, és az evés különös kényelemérzettel töltött el. Bántott a tény, hogy túlsúlyos vagyok, és ez miatt sokszor piszkáltak az osztályban is. A gyerekek az általános iskolában nagyon kegyetlenek tudnak lenni, és a megjegyzéseik nagyon rosszul esnek egy magamfajta érzékeny fiúnak.
jan. 3
9:36
Már a húsvétra készülnek a boltok (Infostart)
Még szinte ki sem bontották karácsonyi ajándékaikat a britek - de már vehetik is a húsvéti csokitojásokat, legalábbis a Tesco áruházlánc néhány üzletében.
jan. 3
10:21
Lagerfeld 2009-ben is a soványságkultuszt éltette (Borsa)
Karl Lagerfeld 2009-es okosságait szedtük össze, mert szerinte elhízni igazi, főbenjáró bűn. Mondott ennél még furcsábbakat is.
jan. 3
10:24
Abnormális vérsejtképzés: Myelodiszpláziás szindróma (WebBeteg)
Ez a megnevezés egy hematológiai betegségcsoportot takar, melyek közös jellemzője, hogy a csontvelőben található ún. haematopoetikus (vérképző) őssejtek rendellenesek, ezért a vérsejtképzés abnormális és ineffektiv.
jan. 3
10:30
Pókszőr okozta a rejtélyes szembetegséget (MaHu)
Leedsi szemészek tanácstalanok voltak, mitől lett vizenyős, vörös egy betegük szeme. Csak sokára derült ki, hogy kedvenc "háziállata", egy tarantula szőre került szemébe
jan. 3
11:24
Nem okozott nagyobb károkat a vihar Budapesten (Infostart)
Nem okozott nagyobb károkat a tegnapi vihar Budapesten - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság helyettes szóvivője.
jan. 3
11:42
Télen is gyakori a beltéri allergia! (MaHu)
A hidegebb időjárás némi enyhülést ad a penész-és pollenallergiások számára. A tél azonban nem jelenti a taknyos orr, a viszkető szem és a fuldoklás végét az allergiásoknak és asztmásoknak.
jan. 3
12:18
Országszerte több mint 100 alkalommal riasztották a tűzoltókat a viharos szél miatt (Infostart)
Összesen 107 riasztást kaptak a tűzoltók az elmúlt 24 órában a vihar miatt, a legtöbb bejelentés a fővárosi és Baranya megyei tűzoltóságokra futott be - mondta el az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője.
jan. 3
12:30
Nem akar kakilni a kislányom. Mit tehetünk? Az orvos válaszol (WebBeteg)
A kislányom 2 éves és 6 honapos, és nem tud vagy nem akar kakilni. Van, hogy 1 hétig bent tartja, ha pedig ráültetem a bilire, iszonyú jajveszékelés kíséri a kakit, mire nagy nehezen kisikerül nyomni. Mit tegyek, van-e olyan szer, amit kipróbálhatunk? A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
jan. 3
13:30
Kidöntött egy villanyoszlopot egy autó a fővárosban (Infostart)
Két autó összeütközött a fővárosban vasárnap délelőtt, az egyik autó a baleset után kidöntött egy villanyoszlopot is - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
jan. 3
14:24
A ráknak már a diagnózisa is ölhet (MaHu)
Azok a férfiak, akikkel közlik, hogy prosztatarákjuk van, nemcsak gyakrabban követnek el öngyilkosságot, hanem megnő annak az esélye is, hogy korábban halnak meg szívbetegségben. Svéd kutatók vizsgálatának elgondolkoztató eredményeit a PLoS Medicine közölte.
jan. 3
15:00
Megtalálták az Antarktiszra elsőként eljutott repülőgép maradványait (Infostart)
Egy, a repülés hőskorából származó, közel 100 éve jégbe fagyott repülőgép maradványait találták meg ausztrál kutatók Újév napján az Antarktiszon.
jan. 3
15:33
Vízipipa: Dohánnyal vagy nélküle? (kamaszpanasz)
Szoktam vízipipázni néha napján, de nem vagyok egy mindennap a pipa mellett ülős gyerek. Nemrég a haverjaim elkezdtek érdeklődni a dohánnyal működő vízipipák iránt, de fenntartásaik vannak az egészségügyi hatásaival kapcsolatban. A dohány nélküli vízipipák csak természetes anyagokat, gyógynövényeket tartalmaznak, így nyilvánvalóan egészségesebb, mint a dohányos vízipipa. Nehéz, bár el tudom…
jan. 3
15:54
Baleset az M3-ason: két könnyű sérült (Infostart)
Két személy könnyebben megsérült, amikor két autó összeütközött vasárnap az M3-as autópályán, Gyöngyös közelében.
jan. 3
15:56
Magyarokat sodort el a lavina a Tátrában (Infostart)
Három magyar hegymászót sodort el lavina a Magas-Tátrában - olvasható a szlovák Hegyi Mentőszolgálat információi alapján a www.sítv.hu oldalon.
jan. 3
17:24
Több árokba csúszott autót mentettek a tűzoltók Jász-Nagykun-Szolnok megyében (Infostart)
Kora reggel óta tizenegy árokba csúszott gépkocsit kellett kimenteniük a tűzoltóknak Jász-Nagykun-Szolnok megyében, ahol késő délutánig változó erősséggel hullott a hó - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szolnoki központjának ügyeletese.
jan. 3
17:26
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint az 53. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták:
jan. 3
19:12
Ígérem, lefogyok: új év új élet Németországban is (MaHu)
A németek 42 százaléka határozta el, hogy új életet kezd az új évben - tűnt ki egy vasárnap nyilvánosságra hozott felmérésből.
jan. 3
19:24
A ráknak már a diagnózisa is ölhet! (NLCafé)
Azok a férfiak, akikkel közlik, hogy prosztatarákjuk van, nemcsak gyakrabban követnek el öngyilkosságot, hanem megnő annak az esélye is, hogy korábban halnak meg szívbetegségben.
jan. 3
20:06
Románia: az öt évvel ezelőtti szintre csökkent a "szilveszteri turisták" száma (Infostart)
A szilvesztert romániai és külföldi kereskedelmi szálláshelyeken töltő román turisták száma az öt évvel ezelőtti szintre csökkent.
jan. 3
20:30
10 tipp, hogy meg is tartsuk az újévi fogadalmainkat (kamaszpanasz)
A legjobb mód, hogy ragaszkodj az újévi fogadalmadhoz, hogy előre tervezel. Biztos, hogy veled is volt már olyan, hogy tettél egy újévi fogadalmat, és aztán megszegted. Ebben az évben állítsd meg a fogadalmak körforgását, hogy változtatni akarsz, mégsem teszed, majd újra fogadkozol! Itt találsz tíz tippet, ami segíthet a kezdetekben.
jan. 3
21:00
Vergődik a svájci szállodaipar (Infostart)
Az idén sem számít túl sok jóra a svájci szállodaipar: a tavalyi 5,5 százalékos visszaesés után az idén 2,5 százalékkal csökkenhet a svájci szállodákban eltöltött vendégéjszakák száma.
jan. 3
21:54
Hétfőn hazaszállítják a Tátrában megsérült hegymászókat (Infostart)
A TV2 Tények információi szerint Erőss Zsolt, aki már megmászta a Mount Everestet, az egyik sérültje a magyar hegymászókat ért szlovákiai balesetnek.

Keresés