2010. január 1. péntek

jan. 1
0:18
Szívvel-lélekkel az egészségünkért! (HáziPatika)
A magas vérnyomás és az érelmeszesedés talaján kifejlődő szív- és érrendszeri betegségek okozzák minden második ember halálát hazánkban. Ezzel a lehangoló eredménnyel Európa élbolyába tartozunk. Tegyünk azért, hogy ez ne így...
jan. 1
0:36
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 1
6:57
Rühesség (WebBeteg)
A rühatkák magukkal a hámsejtekkel táplálkoznak. A vékonyabb bőrterületeket részesítik előnyben, ahová könnyebben befúrják magukat, úgymint az ujjak közötti területek, az emlőbimbó udvara, a nemi szervek és azok környéki terület.
jan. 1
6:59
Mikortól beszélünk éjszakai bevizelésről? (WebBeteg)
Az éjszakai bevizelés (enuresis nocturna) az egyik leggyakoribb betegség gyermekkorban, amely az általános iskolát kezdők 10 százalékánál fordul elő, a fiúk között még nagyobb arányban. Fontos tehát, hogy ne szégyelljük, és ne is tekintsük egyből súlyos lelki zavar tünetének.
jan. 1
7:01
Premenstruációs feszültség (WebBeteg)
Szinte minden nő tapasztalta már, hogy a menstruációt megelőző 5-10 napban az átlagosnál feszültebb, türelmetlenebb, ingerlékenyebb, érzékenyebb, kevésbé tud koncentrálni. Miért, és hogyan lehet ezen enyhíteni?
jan. 1
8:06
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2010-01-01 (HarmoNet)
Ma vigyázzunk az alkoholos italokkal, hiszen könnyebben a fejünkbe száll az ital. Ha másnaposak vagyunk, akkor gyakran segít a korhelyleves, de ez igaz a savanyúság levére is. Talán a legjobb, ha alaposan kialusszuk magunkat. Ma nem tudjuk frizuránkat úgy megcsinálni, hogy a legjobb formáját hozza. Nyúzottak leszünk, használjuk fel a napot arra, hogy kipihenjük a szilveszteri bulit. Ha formába…
jan. 1
8:08
Heti szexhoroszkóp 2010. január 1-től 7-ig (HarmoNet)
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
jan. 1
9:06
Top 10 újévi fogadalom (kamaszpanasz)
Hogyan legyen jobb éned az elkövetkező esztendőben? Íme egy lista a leggyakoribb újévi fogadalmakról, és még néhány ötleted, hogyan vágj bele, ha már megfogadtad (és tulajdonképpen, hogy betartsd január 1-je után is).
jan. 1
9:18
Tarot jóslás 2010! Előrejelzés (HarmoNet)
A tarot lapjait is kiraktuk, megnéztük, hogy mit hoz a 2010-es esztendő. Mivel azonban a Harmonet csapatában jószerivel mindenki ismeri a tarot lapok jelentését, ennek a cikknek a szerzője sem csupán egy szemény, hanem 4 "öreg motoros" a jóslásban:
jan. 1
9:18
Napi horoszkóp: figyelj oda a részletekre (Borsa)
Napi horoszkóp: figyelj oda a részletekre
jan. 1
9:36
Magyarország napi Harmóniakártyája (2010-01-01) (HarmoNet)
Az ország megszabadul a bezártságból - de titok, mit rejteget a csomag. Az viszont tény, hogy mindenki ki szeretné bontani, hiszen a titkolódzás időszaka lejárt.
jan. 1
10:06
H1N1 - Egy a nyolchoz, hogy elkapjuk? (WebBeteg)
Egy, a New England Journal of Medicine című orvosi szaklapban megjelent másik tanulmány szerzői pedig egy a nyolchoz számítják annak esélyét, hogy elkapjuk a H1N1-et, ha otthonunkban valaki megfertőződött.
jan. 1
10:21
Akik 2009-ben elbúcsúztak a kifutótól (Borsa)
A kilencvenes évek három ikonikus modelljének karrierje fordulóponthoz ért az idén. A kifutónak búcsút mondanak, a szakmának még nem.
jan. 1
10:30
2010: Év és dátum a számmisztika tükrében (HarmoNet)
2010 nem csak egy év, energiákkal, rezgésekkel, hanem maga a dátum, a szám is hordoz egy erőt, egy a történelemben soha meg nem ismételhető energia-kombinációt. A Merkúr évében járunk, mit rejt nekünk a bűvös kettő, nulla, egy, nulla sorozat?
jan. 1
11:06
A candida gomba mindenkiben megtalálható (MaHu)
Egyre több helyütt olvashatunk a "szörnyűséges" candidáról, amely tönkreteszi az embert. Pedig ez az élesztőgomba mindenkiben megtalálható.
jan. 1
11:09
Vérnyomás-szabályozás: Renin-angiotenzin-rendszer (WebBeteg)
A szervezetünk a vérnyomást több különböző, egymással szoros kapcsolatban lévő rendszer irányításán keresztül szabályozza. A renin-angiotenzin-aldoszteron rendszer meghatározó szerepet tölt be mind a rövid, mind a hosszú távú vérnyomás-szabályozásban.
jan. 1
11:24
Még fél hónapja van, hogy átírja a számokat a mobiljában (Infostart)
Január 16-tól már hálózaton belül is csak mind a 11 számmal hívhatók a mobiltelefonok. A Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint a három mobilszolgáltató azt javasolja, hogy az ügyfelek lehetőleg minél hamarabb egészítsék ki a készülékeken tárolt 7 jegyű számokat a +36 azonosítóval, valamint a 20-as, 30-as vagy 70-es számmal, ha eddig nem tették meg.
jan. 1
12:24
Tippek a másnaposság ellen (kamaszpanasz)
A szeszes italok manapság egyre inkább az életünk részei. Ha buliba, esti kiruccanásra megyünk, szinte elkerülhetetlen, hogy ne találkozzunk össze a szeszes italok valamilyen fajtájával. Az alkohol egyre népszerűbb a fiatalok között, mivel oldja a feszültséget, a gátlásokat, valamint fel tudja erősíteni örömünket, ha jó társaságban fogyasztjuk feledteti a bánatot, és tompítja az érzékeket.
jan. 1
13:30
Az együtt mosogatás erősíti a párkapcsolatot (MaHu)
Azok a párkapcsolatok a legboldogabbak, ahol a család fönntartásához szükséges minden teendőt sikerül lényegében megfelezni. Nemzetközi társadalomkutatók Kanada 1986-ból, 1992-ből, 1998-ból és 2005-ből származó adatait dolgozták fel.
jan. 1
14:18
H1N1: 75 százalékkal csökkent az új fertőzöttek száma (WebBeteg)
Kevesebb mint a fele volt az influenzás panaszokkal orvoshoz fordulók száma december 21-e és 27-e között egy héttel korábbihoz képest, a becslések szerint 15 200 ember fertőződött meg azon a héten - derül ki az Országos Epidemiológiai Központ legutolsó jelentéséből.
jan. 1
15:54
Az újév első napján született babák ötöde elhízik (HVG)
A január elsején született brit csecsemők ötöde várhatóan elhízottá válik, mire megkezdi az iskolát - közölték brit egészségügyi hatóságok pénteken.
jan. 1
16:24
2009 legnépszerűbb cikkei a WEBBetegen (WebBeteg)
Válogatás a WEBBeteg legolvasottabb és legtöbbet ajánlott írásaiból. Melyek azok a témák, melyek a legnagyobb érdeklődére tartottak számot 2009-ben?
jan. 1
17:00
Egy vitamin, amitől tökéletes lesz az arcbőröd (NLCafé)
Szeretnél fiatalabbnak tűnni a korodnál? Irány a zöldséges stand - ezt sugallják a legújabb kutatások.
jan. 1
17:06
A január elsején született csecsemők ötöde elhízott lesz iskolakezdésre (MaHu)
A január elsején született brit csecsemők ötöde várhatóan elhízottá válik, mire megkezdi az iskolát - közölték brit egészségügyi hatóságok pénteken.
jan. 1
17:36
Az edzés úgy hat, mint az inzulin? (NLCafé)
A diabétesz ugyan súlyos betegség, mégsem jelenti azt, hogy a sportot el kell felejteni. Sőt, a komoly szövődmények megelőzésének leghatásosabb módszerei a személyre szabott étkezés és a – tervszerűen és felügyelettel végzett – mozgás.
jan. 1
20:00
Elhízottak lesznek az újév első babái? (NLCafé)
A január elsején született brit csecsemők ötöde várhatóan elhízottá válik, mire megkezdi az iskolát - közölték brit egészségügyi hatóságok pénteken.
jan. 1
20:06
20 tény az első szexről (kamaszpanasz)
Számtalan téves hiedelem él a köztudatban. Ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba!
jan. 1
20:36
Az orvostudomány csodái - Különleges történetek az óévből (WebBeteg)
Összegyűjtöttünk, néhányat 2009 orvosi "csodáiból". Az óévben jónéhány olyan különleges eset történt, amely még a páciensek kezelőorvosait is meglepte.

Keresés