2010. január 3. vasárnap

jan. 3
11:30
Halállal kezdődött a Dakar (Vezess)
A 2010-es Dakar-rali tegnapi, első versenynapján rögtön halálos baleset történt. Az időjárás sem állt a résztvevők mellé, az eredménytáblán pedig meglepetés született.
jan. 3
12:00
Levillogta a hóekét (autozz.blog.hu)
Bár az alábbi levelet Zoli még a karácsony előtti havazáskor írta, az időjárásnak köszönhetően akár múlt éjjeli történet is lehetne, újabb iskolapéldája az emberi bunkóságnak. Tegnap (december 20.) fél 12 körül nyugodtan autózok az M0-on az M5 irányában. Havas volt az út, nem lehetett száguldozni, eltekintve a néhány utcai Rambótól. Az Annahegyi pihenő körül jártam mikor szembe jött egy hóeke.…
jan. 3
15:12
Halálos baleset történt a Dakar első napján (4x4 online)
Öt nézőt gázolt el a DESERT WARRIOR, egy 28 éves nő nem sokkal kórházba szállítása után elhunyt.
jan. 3
16:09
A Ferrari örül Schumacher visszatérésének (F1világ)
A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali csalódottan vette tudomásul, hogy Michael Schumacher elhagyja az olasz alakulatot, és a rivális Mercedes GP színeiben tér vissza az F1-be, ám úgy érzi, hogy a hétszeres világbajnok érkezése jó hír a sportágnak.
jan. 3
17:48
Abu Dhabi megtartja kritizált alagútját (F1világ)
Az Abu Dhabi Nagydíj szervezői megerősítették, hogy megtartják a boxutca kijáratánál lévő, sokak szerint túlságosan veszélyes alagutat, illetve a futam kezdésének időpontját, ami lehetővé tette, hogy világosban kezdődjön, és sötétben fejeződjön be a körözés.
jan. 3
20:09
Dakar: Bukott az éllovas (Vezess)
Az élmezőny célba ért a Dakar-rali második versenynapjának végén. A motorosoknál és az autósoknál is új szakaszgyőztes született, az utóbbi kategóriában az összetett is változott.
jan. 3
23:27
Súlyos baleset Nagykovácsinál (HVG)
Fának ütközött egy személyautó Nagykovácsinál, Pest megyében, a sofőr gerincsérülést szenvedett - mondta el a Pest megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese vasárnap este.

Keresés