2010. január 7. csütörtök

jan. 7
2:06
Így kerülhetjük el a sokkoló mobilszámlát (Blikk)
jan. 7
2:24
A megszúrt kézilabdázó, Ivan Pesic drámája (Blikk)
Veszprém — A Marian Cozma (†26) halálát okozó tavaly februári veszprémi késeléssel, úgy tűnik, befejeződött Ivan Pesic (21) magyarországi pályafutása.
jan. 7
2:28
A sztárok is hibáznak (Blikk)
Antofagasta — A Dakar-rali szépsége éppen a kiszámíthatatlanságában rejlik.
jan. 7
2:42
Orvosnál kezdték a felkészülést a focisták (Blikk)
Budapest — Nemcsak az erőnlétet méri fel, életet is menthet az a terheléses vizsgálat, amit Dr. Petrekanits Máté (65) végez.
jan. 7
2:42
Dósa Matyi bíróságon (Blikk)
Budapest – Hosszú idő után először szembesült volna támadójával Dósa Matyi (22), akit 2007 áprilisában egy srác megvert a 7-es buszon.
jan. 7
2:46
Borzalom! Evőpálcika ment a kisfú agyába (Blikk)
Peking — Most derült ki, mennyire veszélyes üzem a kínai konyha.
jan. 7
2:46
Édesapját gyászolja Zoltán Erika (Blikk)
Budapest – Szinte alig hozta rendbe a kapcsolatát édesapjával Zoltán Erika (47), máris elveszítette.
jan. 7
2:50
Natascha teljesen megőrült? (Blikk)
Bécs — Három és fél évvel szabadulása után még mindig elrablója „fogságában él" Natascha Kampusch (21).
jan. 7
3:18
Láncfűrésszel támadt a drogfüggő kilencéves (BorsOnline)
Kilencéves kora óta rettegésben tartja családját egy tizenegy éves brit kisfiú. Nemsokára szabadul a javítóintézetből, de anyja szeretné örökre bezáratni.
jan. 7
3:18
Szabadság, szerelem: 534 ezer néző (Blikk)
Budapest — Magyarország éppenséggel nem nevezhető filmes nagyhatalomnak, de azért nekünk is megvannak a magunk kedvencei.
jan. 7
3:18
Börtönből is irányít az uzsorás? (Blikk)
Pécs — Tanúk, köztük Mali Zoltán polgármester meghallgatásával folytatódott tegnap a Pécsi Városi Bíróságon az ormánsági uzsorás, Gy. László tárgyalása.
jan. 7
3:22
Kovács az új igazgató (Blikk)
Budapest — Új szakmai irányítója van az Újpest élvonalbeli focicsapatának: sportigazgatóként Kovács Zoltán (36) vette át a hatalmat.
jan. 7
3:26
Hóra ónos eső (Blikk)
Magyarország — Előbb a havazás, majd az ónos eső borzolta szerdán az idegeket.
jan. 7
3:36
Seffer az év dokija? (Blikk)
KAPOSVÁR — A házi őrizetben lévő Seffer István plasztikai sebészt is jelölték az Astellas-díjra „Az év orvosa" pályázaton.
jan. 7
4:12
Netről rendelhető Bagi és Nacsa (Blikk)
BUDAPEST — Csaknem másfél évtized után a Bagi–Nacsa páros is felfedezte az internet nyújtotta lehetőségeket, így végre megszületett a baginacsa.hu, amely már most is kiváló látogatottságnak örvendhet.
jan. 7
4:16
Rekorder lett Havasi és Endi (Blikk)
Budapest – Havasi Balázs (34) világrekorder lett.
jan. 7
4:30
Hajtóvadászat Budapest legkeresettebb szökevényei után (BorsOnline)
Tíz olyan bűnöző van szabadlábon, akiknek kézre kerítéséért mindent megtesz a Budapesti Rendőrfőkapitányság. Ők a legkeresettebb szökevények a fővárosban: többek között emberölés, csalás, önbíráskodás és garázdaság írható a számlájukra.
jan. 7
4:30
Rudolfra szavaz Köteles (Blikk)
Genk — Az exdiósgyőri Köteles László (25) gyűjtötte eddig a legtöbb trófeát a Blikk év legjobbja-szavazásán.
jan. 7
4:34
Férje helyett rabolt a nő - Videó! (Blikk)
Budapest—Üllő — Féltették rokonai a családfő szívét, ezért inkább úgy döntöttek, a feleség menjen be a csepeli bankba rabolni január 5-én.
jan. 7
4:38
Írják már magyarul a számlákat! (Blikk)
Magyarország — "Felhívjuk figyelmét, hogy a gázmérő állását kizárólag a számlán feltüntetett diktálási időintervallum dátumának megfelelően közölje!" – Pápai Zoltán (35) ötödször is elolvasta, de még mindig nehezen értette meg, mi is áll a gázszámláján. Ki érti ezt a nyelvezetet?
jan. 7
5:06
Vallott a gyilkos rendőr bűntársa (Blikk)
Budapest — Élethalálharc! Ez jellemezte a gyilkossá vált rendőr és az egyiptomi pénzváltó tragikus küzdelmét még december elején, amikor E. Gábor nyomozó rablás közben fejbe lőtte Emír S.-t (†36).
jan. 7
5:08
Ő az a prosti, akivel David Cameron bulizott (Blikk)
LONDON — Eljárás indulhat David Ross angol milliárdos, a konzervatív párt egyik legfőbb támogatója ellen, mert egy prostituált azt állította: megverte őt.
jan. 7
5:10
Szlovák bomba Írországban (Blikk)
Pozsony—Dublin — Jól lebőgött a szlovák titkosszolgálat.
jan. 7
5:24
Németh Kristóf lerobbant (Blikk)
BUDAPEST — Új férjet kap Kinga a Barátok közt című sorozatban.
jan. 7
6:00
Így szabadult Segal a börtönből - Videó! (Blikk)
Budapest — Tegnap este fagyoskodva várták barátai órákig Cifra Tamást, azaz Segalt a Nagy Ignác utcai börtön kapuja előtt.
jan. 7
6:30
Számlalottó kiikszelve (hirado.hu)
Ennyi volt a Tiszta Haszonnak- véget ér az állami számlás lottójáték. A feketegazdaságot visszaszorítani hivatott kezdeményezésre egyre kevesebb pénz jutott és az érdeklődési kedv is lanyhult. Tavaly januárban még 36, decemberben már csak 18 ezren érdeklődtek iránta
jan. 7
6:32
Napokon belül elindulhat a vagyonadó-kalkulátor (hirado.hu)
Tavaly novemberben debütált volna a vagyonadó kiszámítását megkönnyítő alkalmazás. A felhasználóknak az adatbázis összefésülése miatt kellett eddig várniuk
jan. 7
6:36
Németh Kristófot lecserélik a Barátok köztben (BorsOnline)
Betegen töltötte az ünnepeket, és állapota azóta sem akar javulni. Az oszlopos tagnak számító Németh Kristóf pár hétre távozik a Barátok köztből, Kertész Géza szerepébe Karalyos Gábor ugrik be.
jan. 7
6:48
Őrizetben a BKV ex-HR-vezére (hirado.hu)
A rendőrség a közlekedési vállalat bruttó 86,3 millió forint összegű végkielégítéssel távozott, majd visszafoglalkoztatott egykori humánpolitikai igazgatóját gyanúsítottként hallgatta ki. Lakásán házkutatást tartottak, számítógépét, iratait lefoglalták, számláján pedig 54,1 millió forintot zároltak. A gyanú: különösen nagy kárt okozó csalás bűntette
jan. 7
6:50
Ma 36 vonalon késnek a BKV buszai (hirado.hu)
Félórás, illetve 40 perces, vagy azt meghaladó késésekkel is kell számolni!
jan. 7
6:54
Ajándékokkal bukott le Molnár Anikó hűtlen pasija (BorsOnline)
ROSSZ VÁLASZTÁS Karácsony előtt pár nappal derült ki, hogy Molnár Anikó kedvese – akivel a szőkeség fél éve volt együtt – egyszerre két vasat tart a tűzben. A férfinak az egykori Nagy Ő mellett volt egy másik, párhuzamos kapcsolata is, ami egy éve tartott.
jan. 7
6:56
Szétveri a sorozatot Liptaiék marakodása (BorsOnline)
Forr a levegő a TV2 sikersorozatának felvételein. Liptai Claudia és Gesztesi Károly elmérgesedett viszálya már a Jóban Rosszban forgatásain is beszédtéma. A feszült hangulat a stáb többi tagjára is átragadt.
jan. 7
7:06
Érettségiből továbbra is elég lesz a középszint (hirado.hu)
Jelenleg csak a nyelvszakokon és az orvosi képzésekben kötelező az emelt szintű érettségi. Egy oktatási törvényjavaslat megadta volna a lehetőséget az egyetemeknek és a főiskoláknak arra, hogy megköveteljék az emelt matúrát, csakhogy az államfő az Alkotmánybírósághoz küldte azt. Igaz, Sólyom László a csomag nem ezen passzusait kifogásolta
jan. 7
7:12
Késsel a hasában vezetett az egerszegi férfi (BorsOnline)
Késsel a hasában szenvedett autóbalesetet egy zalaegerszegi férfi. A 35 éves N. Lászlót unokatestvére szúrta meg italozás közben. László rá sem hederített vérző sebére, autóba ült, de az árokba hajtott.
jan. 7
7:14
Visszaveszik Benkő Dániel köztársasági érdemremdjét (BorsOnline)
Benkő Dániel sikamlós poénjai, erotikától duzzadó személyisége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy klasszikus művészből szexsztár lett. Sorozatunk negyedik részében a kanos lantos arról mesél, miért adja vissza köztársasági érdemrendjét.
jan. 7
7:15
A nap videói: a ralibajnok gigantikus ugrása (Metropol)
Látványos dologra szánta rá magát Travis Pastrana: autójával átugratott a Long Beach-i öböl (USA, Kalifornia állam, Los Angelestől délre) egyik részéről a másikra.
jan. 7
7:24
Új verdákra hajtanak a zsaruk (hirado.hu)
800 személy- és 100 kishaszonjármű bérletére és flottakezelésére szóló tendert hirdetett az ORFK
jan. 7
7:26
Szigorított minimum kórházaknak (hirado.hu)
Az intézményeknek önbevallást kell benyújtaniuk a tisztiorvosi hivatalnak, a hatóság pedig záros határidőt szab a hiányok pótlására, de ha az elmarad, az OEP felmondja a finanszírozási szerződést
jan. 7
7:28
Ingatlanoktól válna meg a főváros (hirado.hu)
Ötmilliárd forint bevételt remél a fővárosi vagyonkezelő több ingatlanegyüttes értékesítésétől. Köztük van a Flórián üzletközpont, két II. kerületi szakközépiskola, a Bakáts téri Schöpf-Merei kórház
jan. 7
7:30
Hazavitték Vivien hamvait (BorsOnline)
TRAGÉDIA Kihallgatta a rendőrség annak a kislánynak az édesanyját, akit kutyák téptek szét Poroszlón. Csöndesen gyászolnak G.-ék Poroszlón. A szülőket a tragédia óta nem nagyon látták a faluban.
jan. 7
7:39
Egyiptom: merénylet kopt keresztény hívők ellen (hirado.hu)
Dél-Egyiptomban legalább heten meghaltak, amikor fegyveresek tüzet nyitottak az éjféli karácsonyi miséről távozó kopt keresztényekre egy Luxorhoz közeli városban
jan. 7
7:48
Liptai mellét fogdosta Mester Tamás (Blikk)
Liptai Claudia nem szégyellősködött: melltartó nélkül ment Mester Tamáshoz
jan. 7
7:51
Exluzív interjú Twiggyvel (Metropol)
A sovány alakjáról, fiús arcáról és nagy, kifejező szemeiről ismert egykori fotó modell a brazil Metrónak mesélt egykori kollégáiról és a mai divatvilág veszélyeiről.
jan. 7
7:57
Súlyos buszbaleset Bolíviában (hirado.hu)
Személygépkocsival ütközött, majd egy 70 méter mély szakadékba zuhant egy Cochabambából La Pazba tartó autóbusz, a balesetnek legkevesebb 22 halálos áldozata van
jan. 7
8:15
Balázs: segítséget nyújtunk, ha a nyelvtörvény miatt valakit megbüntetnek Szlovákiában (hirado.hu)
Elsősorban jogi személyeket fenyeget az a veszély, hogy a szlovák nyelvtörvény miatt megbüntetik - mondta a külügyminiszter
jan. 7
8:24
Urbán Erika kiütötte Mary Zsuzsit (Blikk)
Nem kínos fogsorragasztót reklámozni. Mary Zsuzsit, aki vígan harapott az almába, lecserélték Urbán Erikára
jan. 7
8:24
Szavazói harmadát elbukta az MSZP (BorsOnline)
A 2009-es közvélemény-kutatási adatokat összegezte a Bors. A lapunk által felkért politikai elemző, Kiszelly Zoltán beszélt a szocialisták mélyrepülése és a jobboldal vezető pártja enyhe visszaesésének okairól is.
jan. 7
8:33
Folytatódik a Sea Shepherd harca a bálnákért (hirado.hu)
Kristóf Veronika immár a harmadik telet tölti önkéntesként a SeaShepherd hajóján
jan. 7
8:35
A megvádolt rendező nem vesz részt a tárgyaláson (hirado.hu)
Polanski ügyvédje azt akarja, hogy a rendező felett távollétében ítélkezzen a kaliforniai bíróság
jan. 7
8:37
Schmitt és Orbán kihagyta Mesterházyt (hirado.hu)
Nem hívták meg a szocialisták frakcióvezetőjét, miniszterelnök-jelöltjét arra az egyeztetésre, melyen a többi közt Schmitt Pál MOB-elnök és Orbán Viktor Fidesz-elnök konzultált a sportról - írja a Népszabadság

Keresés