2010. január 7. csütörtök

jan. 7
0:27
'A wc-t használni tilos' - Egy villamosvezető vallomása arról, amit egyetlen utas sem láthat (Tékozló Homár)
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy sort sem, hogy a cég hogyan alázza meg/veri át/inzultálja a saját dolgozóit. Mai levélírónk éveken át volt BKV-alkalmazott,…
jan. 7
2:06
Így kerülhetjük el a sokkoló mobilszámlát (Blikk)
jan. 7
2:24
A megszúrt kézilabdázó, Ivan Pesic drámája (Blikk)
Veszprém — A Marian Cozma (†26) halálát okozó tavaly februári veszprémi késeléssel, úgy tűnik, befejeződött Ivan Pesic (21) magyarországi pályafutása.
jan. 7
2:28
A sztárok is hibáznak (Blikk)
Antofagasta — A Dakar-rali szépsége éppen a kiszámíthatatlanságában rejlik.
jan. 7
2:42
Orvosnál kezdték a felkészülést a focisták (Blikk)
Budapest — Nemcsak az erőnlétet méri fel, életet is menthet az a terheléses vizsgálat, amit Dr. Petrekanits Máté (65) végez.
jan. 7
2:42
Dósa Matyi bíróságon (Blikk)
Budapest – Hosszú idő után először szembesült volna támadójával Dósa Matyi (22), akit 2007 áprilisában egy srác megvert a 7-es buszon.
jan. 7
2:46
Borzalom! Evőpálcika ment a kisfú agyába (Blikk)
Peking — Most derült ki, mennyire veszélyes üzem a kínai konyha.
jan. 7
2:46
Édesapját gyászolja Zoltán Erika (Blikk)
Budapest – Szinte alig hozta rendbe a kapcsolatát édesapjával Zoltán Erika (47), máris elveszítette.
jan. 7
2:50
Natascha teljesen megőrült? (Blikk)
Bécs — Három és fél évvel szabadulása után még mindig elrablója „fogságában él" Natascha Kampusch (21).
jan. 7
3:18
Szabadság, szerelem: 534 ezer néző (Blikk)
Budapest — Magyarország éppenséggel nem nevezhető filmes nagyhatalomnak, de azért nekünk is megvannak a magunk kedvencei.
jan. 7
3:18
Börtönből is irányít az uzsorás? (Blikk)
Pécs — Tanúk, köztük Mali Zoltán polgármester meghallgatásával folytatódott tegnap a Pécsi Városi Bíróságon az ormánsági uzsorás, Gy. László tárgyalása.
jan. 7
3:22
Kovács az új igazgató (Blikk)
Budapest — Új szakmai irányítója van az Újpest élvonalbeli focicsapatának: sportigazgatóként Kovács Zoltán (36) vette át a hatalmat.
jan. 7
3:26
Hóra ónos eső (Blikk)
Magyarország — Előbb a havazás, majd az ónos eső borzolta szerdán az idegeket.
jan. 7
3:36
Seffer az év dokija? (Blikk)
KAPOSVÁR — A házi őrizetben lévő Seffer István plasztikai sebészt is jelölték az Astellas-díjra „Az év orvosa" pályázaton.
jan. 7
4:12
Netről rendelhető Bagi és Nacsa (Blikk)
BUDAPEST — Csaknem másfél évtized után a Bagi–Nacsa páros is felfedezte az internet nyújtotta lehetőségeket, így végre megszületett a baginacsa.hu, amely már most is kiváló látogatottságnak örvendhet.
jan. 7
4:16
Rekorder lett Havasi és Endi (Blikk)
Budapest – Havasi Balázs (34) világrekorder lett.
jan. 7
4:30
Rudolfra szavaz Köteles (Blikk)
Genk — Az exdiósgyőri Köteles László (25) gyűjtötte eddig a legtöbb trófeát a Blikk év legjobbja-szavazásán.
jan. 7
4:34
Férje helyett rabolt a nő - Videó! (Blikk)
Budapest—Üllő — Féltették rokonai a családfő szívét, ezért inkább úgy döntöttek, a feleség menjen be a csepeli bankba rabolni január 5-én.
jan. 7
4:38
Írják már magyarul a számlákat! (Blikk)
Magyarország — "Felhívjuk figyelmét, hogy a gázmérő állását kizárólag a számlán feltüntetett diktálási időintervallum dátumának megfelelően közölje!" – Pápai Zoltán (35) ötödször is elolvasta, de még mindig nehezen értette meg, mi is áll a gázszámláján. Ki érti ezt a nyelvezetet?
jan. 7
4:48
Dániel megbetegedett (storyonline)
Egyre másra betegednek meg a magyar sztárok. Többükkel kapcsolatban felröppent a hír, hogy esetleg az új influenza vírus fertőzte meg őket. A StoryOnline újabb beteg hírességről szerzett tudomást.
jan. 7
5:06
Mi lesz Stohl Andrással? (storyonline)
Nemrég felröppent a hír, miszerint Stohl András hamarosan távozik az RTL Klub Reggelijéből.
jan. 7
5:06
Vallott a gyilkos rendőr bűntársa (Blikk)
Budapest — Élethalálharc! Ez jellemezte a gyilkossá vált rendőr és az egyiptomi pénzváltó tragikus küzdelmét még december elején, amikor E. Gábor nyomozó rablás közben fejbe lőtte Emír S.-t (†36).
jan. 7
5:08
Ő az a prosti, akivel David Cameron bulizott (Blikk)
LONDON — Eljárás indulhat David Ross angol milliárdos, a konzervatív párt egyik legfőbb támogatója ellen, mert egy prostituált azt állította: megverte őt.
jan. 7
5:10
Szlovák bomba Írországban (Blikk)
Pozsony—Dublin — Jól lebőgött a szlovák titkosszolgálat.
jan. 7
5:24
Németh Kristóf lerobbant (Blikk)
BUDAPEST — Új férjet kap Kinga a Barátok közt című sorozatban.
jan. 7
5:42
A tavalyi év legnagyobb szakításai! (storyonline)
Nem tudni, hogy a csillagok állásának, vagy csak a véletlennek köszönhető, de az tény, hogy tavaly több magyar sztár házassága és kapcsolata is tönkre ment. A StoryOnline a teljesség igénye nélkül szedte össze ezeket az eseteket.
jan. 7
6:00
Így szabadult Segal a börtönből - Videó! (Blikk)
Budapest — Tegnap este fagyoskodva várták barátai órákig Cifra Tamást, azaz Segalt a Nagy Ignác utcai börtön kapuja előtt.
jan. 7
6:30
Számlalottó kiikszelve (hirado.hu)
Ennyi volt a Tiszta Haszonnak- véget ér az állami számlás lottójáték. A feketegazdaságot visszaszorítani hivatott kezdeményezésre egyre kevesebb pénz jutott és az érdeklődési kedv is lanyhult. Tavaly januárban még 36, decemberben már csak 18 ezren érdeklődtek iránta
jan. 7
6:32
Napokon belül elindulhat a vagyonadó-kalkulátor (hirado.hu)
Tavaly novemberben debütált volna a vagyonadó kiszámítását megkönnyítő alkalmazás. A felhasználóknak az adatbázis összefésülése miatt kellett eddig várniuk
jan. 7
6:36
Kasza Tibi élvezi az egyedüllétet (storyonline)
17 éves kora óta folyamatosan élt valakivel, s csak négy hónappal ezelőtt, 31 évesen tapasztalta meg először, milyen társ nélkül élni. Bár eleinte tartott attól, hogyan birkózik majd meg a múlt emlékeivel, később rájött, nem is olyan rossz egyedül...
jan. 7
6:48
Őrizetben a BKV ex-HR-vezére (hirado.hu)
A rendőrség a közlekedési vállalat bruttó 86,3 millió forint összegű végkielégítéssel távozott, majd visszafoglalkoztatott egykori humánpolitikai igazgatóját gyanúsítottként hallgatta ki. Lakásán házkutatást tartottak, számítógépét, iratait lefoglalták, számláján pedig 54,1 millió forintot zároltak. A gyanú: különösen nagy kárt okozó csalás bűntette
jan. 7
6:50
Ma 36 vonalon késnek a BKV buszai (hirado.hu)
Félórás, illetve 40 perces, vagy azt meghaladó késésekkel is kell számolni!
jan. 7
6:54
Benkő Kiszel Tünde "dús p...naszőrzetét" méltatta (MaHu)
A botrányos viselkedéséről híres, néha meztelenkedő, néha feleséget kereső lantművész méltán nyerte el az internetes sztártévé díját, ami szerint a 2009. év legprovokatívabb sztárjának járó serleget vehette át. Benkő Dániel egész évben ontotta magából a botrányokat...
jan. 7
7:06
Érettségiből továbbra is elég lesz a középszint (hirado.hu)
Jelenleg csak a nyelvszakokon és az orvosi képzésekben kötelező az emelt szintű érettségi. Egy oktatási törvényjavaslat megadta volna a lehetőséget az egyetemeknek és a főiskoláknak arra, hogy megköveteljék az emelt matúrát, csakhogy az államfő az Alkotmánybírósághoz küldte azt. Igaz, Sólyom László a csomag nem ezen passzusait kifogásolta
jan. 7
7:12
Czippán Anett csinos ruhája (storyonline)
A szokásosnál szexisebb ruhában állt a kamerák elé Czippán Anett a minap. A TV2 Aktív Extrájának műsorvezetője rafinált ruhácskában konferálta fel a sztárhíreket.
jan. 7
7:24
Új verdákra hajtanak a zsaruk (hirado.hu)
800 személy- és 100 kishaszonjármű bérletére és flottakezelésére szóló tendert hirdetett az ORFK
jan. 7
7:26
Szigorított minimum kórházaknak (hirado.hu)
Az intézményeknek önbevallást kell benyújtaniuk a tisztiorvosi hivatalnak, a hatóság pedig záros határidőt szab a hiányok pótlására, de ha az elmarad, az OEP felmondja a finanszírozási szerződést
jan. 7
7:28
Ingatlanoktól válna meg a főváros (hirado.hu)
Ötmilliárd forint bevételt remél a fővárosi vagyonkezelő több ingatlanegyüttes értékesítésétől. Köztük van a Flórián üzletközpont, két II. kerületi szakközépiskola, a Bakáts téri Schöpf-Merei kórház
jan. 7
7:30
Házkutatást tartott a rendőrség a BKV volt humánpolitikai igazgatójánál (MaHu)
A BRFK munkatársai szerdán este előállították a BKV volt humánpolitikai igazgatóját, lakásán házkutatást tartottak, számítógépét, illetve több iratot lefoglaltak; a rendőrség honlapján közölt tájékoztatás szerint az ügyben napokon belül több személyt gyanúsítottként hallgatnak ki.
jan. 7
7:39
Egyiptom: merénylet kopt keresztény hívők ellen (hirado.hu)
Dél-Egyiptomban legalább heten meghaltak, amikor fegyveresek tüzet nyitottak az éjféli karácsonyi miséről távozó kopt keresztényekre egy Luxorhoz közeli városban
jan. 7
7:48
Összerugdosták Edit 14 éves lányát - a Benkő-show miatt (MaHu)
Először csak beszólogattak neki, majd rángatni kezdték, megütötték és a földön fekve is rugdosták - A Benkő-showból ismert Edit kamaszlányát egy buszmegállóban támadták meg.
jan. 7
7:48
Liptai mellét fogdosta Mester Tamás (Blikk)
Liptai Claudia nem szégyellősködött: melltartó nélkül ment Mester Tamáshoz
jan. 7
7:57
Súlyos buszbaleset Bolíviában (hirado.hu)
Személygépkocsival ütközött, majd egy 70 méter mély szakadékba zuhant egy Cochabambából La Pazba tartó autóbusz, a balesetnek legkevesebb 22 halálos áldozata van
jan. 7
8:06
Először a kövéreket eszik meg a földönkívüliek! (MaHu)
"Először a kövéreket fogjuk megenni!" - fenyeget egy zöld földönkívüli azon a plakáton, amellyel az egészségesebb testsúlyt reklámozza Nagy-Britannia egyik legnagyobb egészségklubja.
jan. 7
8:15
Kata, 17 (cotcot)
Bevezető
jan. 7
8:15
Balázs: segítséget nyújtunk, ha a nyelvtörvény miatt valakit megbüntetnek Szlovákiában (hirado.hu)
Elsősorban jogi személyeket fenyeget az a veszély, hogy a szlovák nyelvtörvény miatt megbüntetik - mondta a külügyminiszter
jan. 7
8:24
Claudia szexuális poénjai (storyonline)
A TV2 Hal a tortán című műsorában - úgy tűnik - Claudia estéről estére kitesz magáért. Elgondolkodtató: vajon tényleg ennyire (sz)excentrikus a színésznő, vagy csupán a poénok kedvéért vállalja a szabadszájúságot.
jan. 7
8:24
Urbán Erika kiütötte Mary Zsuzsit (Blikk)
Nem kínos fogsorragasztót reklámozni. Mary Zsuzsit, aki vígan harapott az almába, lecserélték Urbán Erikára
jan. 7
8:33
Jó magaviselete miatt szabadlábra helyezték Segalt (Velvet)
Az egykori villalakót bűnszervezetben elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt hét év fegyházra ítélte a Fővárosi Bíróság 2009 februárjában.
jan. 7
8:33
Folytatódik a Sea Shepherd harca a bálnákért (hirado.hu)
Kristóf Veronika immár a harmadik telet tölti önkéntesként a SeaShepherd hajóján

Keresés