2010. január 7. csütörtök

jan. 7
7:12
Mit csináljunk januárban? A legtutibb programok (NLC)
Ha a zord idő ellenére mehetnéked van (és miért is ne lenne), van néhány tippünk, mivel töltsd el a szabadidődet januárban. A legjobbnak ígérkező programokból szemezgettünk.
jan. 7
7:14
A Jóban Rosszban sztárjai nem készülnek bukásra (NLC)
A Jóban Rosszban című sorozat fiatal színészei úgy gondolták, nem maradhatnak ki a partisítáborból, pedig egyikük sem síel rendszeresen.
jan. 7
8:06
Elátkozott a szeretőm felesége? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Már több mint három éve tart a kapcsolatom egy nős férfival, igaz, nagyon ritkán találkozunk. Közben volt több barátom is, de egyik kapcsolat sem bizonyult tartósnak. Emiatt kineziológushoz fordultam, aki azt mondta, elátkozott a szeretőm felesége.
jan. 7
8:08
Emma Watson az öccsével pózol (NLC)
A Harry Potterből ismert színésznő az egyik divatcég kampányába beprotezsálta a testvérét.
jan. 7
9:54
A meleg srácok jobban tudják (NLC)
A divat, a lakberendezés, a főzés és a szépségápolás, no meg a társasági élet: mindez valahogy sokkal jobban fekszik a melegeknek. Mivel azonban nem irigyek, a heterókkal is megosztják a titkot.
jan. 7
9:56
Ismerd fel a depressziót! - 11 tünet (NLC)
Csak az időjárás miatt vagy borús, vagy ez már depresszió? Ha az alábbi 11 jelet észleled magadon vagy a szeretteiden, érdemes lehet orvostól vagy pszichológustól segítséget kérni.
jan. 7
11:06
5 szuper madáretető (NLC)
A havas, téli párkányokra, erkélyekre és kertekbe a madáretető köré sereglő, csicsergő tollasok hozzák el a tavaszt. Hűen önmagunkhoz, a legtrendibb etetők közül válogattunk.
jan. 7
11:08
A 2010-es év az új kezdete (NLC)
Akkor lesz boldog az új évünk, ha mindig, minden helyzetben elfogadjuk az új impulzusokat, felismerjük az új lehetőségeket, és hajlandóak vagyunk újítani.
jan. 7
12:36
Szépségek a szekrényajtón - Régi idők poszterlányai (NLC)
Fénykorukat akkor élték, amikor minden amerikai katona és teherautósofőr öltözőszekrényén az ő fotóik virítottak. Apák és fiúk titkon nézegették a képeket, amelyeken megjelent egy új, szabadabb nőtípus. Még 2010-ben, Budapesten is akad, aki életben tartja a pin-up girlök kultuszát.
jan. 7
16:12
Tervezd meg te a legdögösebb tavaszi pólókat! (NLC)
Idén tavasszal a H&M eddigi legfiatalabb partnerével működik majd együtt annak érdekében, hogy egy teljesen eredeti pólósorozatot hozzon létre - a vásárlóinak részvételével világszerte.
jan. 7
16:14
Testcsere a Barátok köztben (NLC)
Átmenetileg Karalyos Gábor veszi át a Németh Kristóf által megformált Kertész Géza szerepét a Barátok köztben. A csupán háromhetes helyettesítés először fordul elő a sorozat történetében.
jan. 7
17:06
Tipikus női hibák álláskeresésnél (NLC)
A világ egyre gyorsabban változik körülöttünk, s csak illúzió a részünkről, ha azt gondoljuk, hogy a benne elfoglalt helyünk megrendíthetetlen. Ha úgy alakul az életünk, hogy új állásra van szükségünk, érdemes elkerülni azokat a típushibákat, amelyekre a női alkalmazottak hajlamosabbak.
jan. 7
18:18
Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban (NLC)
Az Au revoir szívet melengető történet egy magányosnak induló utazásról, s egy álom valóra válásáról.
jan. 7
18:20
Az 5 legmocskosabb dolog - te is fogdosod őket? (NLC)
Ilyenkor, influenzajárvány idején mindenki igyekszik elkerülni a fertőzést - néha azonban nem is tudjuk, hol tenyészik a legtöbb kórokozó.
jan. 7
21:18
A só nem a járdára való! (NLC)
Alig éri el a hőmérő higanyszála a nulla fokot, máris nyúlunk a sóhoz, és csak szórjuk, szórjuk a járdákra, minden különösebb aggály nélkül, pedig a környezetvédők szerint minden egyes gramm több a kelleténél.

Keresés