2010. január 13. szerda

jan. 13
0:48
Antal István Juszufra emlékeznek (est.hu)
Antal István Juszufra emlékeznek január 14-én, 18 órától a Műcsarnok BBS vetítőjében (a III. kiállítóteremben) a BBS 50 / Más hangok, más szobák - Rekonstrukciós kísérlet(ek) című kiállítás programjaként, a BBS-estek keretében.
jan. 13
0:52
Jön az új Hajdu Szabolcs-film (est.hu)
Nemcsak a Berlinaléra és a Filmszemlére, a mozikba is érkezik a Bibliotheque Pascal. Hajdu Szabolcs legújabb nagyjátékfilmjét március 25-én mutatják be hivatalosan is a magyar filmszínházak. A mű egy egyedülálló anya története.
jan. 13
0:56
Új alapokon a Pókember 4. (est.hu)
Habár már számos hírt hoztak nyilvánosságra a közelgő szuperhősfilm-folytatással, a Pókember 4-gyel kapcsolatban, most kiderült: az egész produkciót új alapokra helyezik. Az új filmben például több addigi kulcsfigura sem lesz benne.
jan. 13
7:12
A világ 5 legzöldebb városa (NLCafé)
Bár a koppenhágai klímacsúcs sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, vannak azért olyan városok, ahol a klíma és Földünk védelme nem csupán papíron fontos. Európától Ausztráliáig számos metropolis pályázik a világ legzöldebb városa címre. Következzen most öt olyan város, amelynek jó esélye lehet a megtisztelő cím elnyerésére.
jan. 13
7:14
Angelina túl szép, ezért kirúgták (NLCafé)
Angelina Jolie szép, stílusos, kedvelt. Emiatt mondott fel neki az a divatcég, amelynek 2005 óta arca volt.
jan. 13
8:06
A szex a szívet is védi! (NLCafé)
Egy új kutatás szerint azokat a férfiakat, akik hetente kétszer szeretkeznek, 45 százalékkal kevésbé fenyegeti a szívroham, mint azokat, akik havonta egyszer, vagy még ennyiszer sem hódolnak a testi örömöknek.
jan. 13
8:48
Zeneipar, kommunikáció, tömörített tudás: országos zenei konferencia a Gödör klubban (est.hu)
Zipkomm címmel rendez zenei konferenciát a PANKKK Programiroda a Gödör Klubban február 6-án, a rendezvényen a közönség felé is nyitott kerekasztal beszélgetésekre is sor kerül.
jan. 13
9:18
H1N1 oltás: kinek higgyek? (NLCafé)
Az influenzáról mindenkinek van véleménye. Mást állít a híradó, a háziorvos, a szomszéd és az internet. Nem csoda, hogy az ember elbizonytalanodik, ezért megkérdeztük dr. Mészner Zsófia infektológust, a kérdés szakértőjét, hogy mit mondanak a tények.
jan. 13
9:20
Dögös anyuka lettem! - Lilu végre megmutatja kisfiát (NLCafé)
Utoljára hetekkel azelőtt találkoztunk, hogy világra hozta a kisfiát. Lapunkban „tabukat döntögetett”: nem csupán a terhesség szépségeiről, hanem árnyoldalairól is mesélt. Most ismét őszintén beszélgettünk: többek közt arról, hogy miként lehet megőrizni kisbaba mellett is a szerelmet, és hogyan szembesül egy fiatal anya a teste változásaival…
jan. 13
9:22
Magyar földrajzi felfedezők: ismeretterjesztő előadássorozat (NLCafé)
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a 2010. évben új ismeretterjesztő előadássorozattal várja a nagyközönséget.
jan. 13
10:12
Nézettségi verseny: nagyágyúk nélkül (NLCafé)
Az elmúlt hét a másodvonal sikerét hozta a tévék csatájában, pihennek a nézettségi nagyágyúk.
jan. 13
10:54
Indul a Discovery HD Showcase (est.hu)
A Discovery HD helyét január 15-től a Discovery HD Showcase veszi át Közép-Európában. Az új csatorna műsorkínálata a Discovery HD exkluzív tartalma mellett a portfólió legnépszerűbb csatornáinak műsoraiból válogat eredeti HD minőségben.
jan. 13
11:24
Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15. (NLCafé)
A Szaturnusz is elkezdi hátráló mozgását, és a Merkúrral nehéz fényszöget alkot, ami kicsit körülményesebbé teszi a kommunikációt. És részleges holdfogyatkozásra is számíthatunk 15-én.
jan. 13
11:26
5 évet fiatalodhatsz - szemhéjkorrekció szikével vagy a nélkül (NLCafé)
A lógó szemhéj eltüntetése mindenkit megfiatalít. Hidd el, sokkal többen átestek már rajta, mint gondolnád! Íme a lehetőségek előnyeikkel és hátrányaikkal együtt.
jan. 13
12:00
D. Tóth Kriszta: Nincs titkunk (NLCafé)
Felszálláshoz készülődött a gép, komótosan gördült rá a pályára. Rendszeres időközönként, amikor a kerekei a betonkockák illesztéseihez értek, döccentünk egyet. Aztán gyorsítani kezdtünk, és én azt csináltam, amit mindig. Behunytam a szemem, hátradőltem, és összekulcsoltam két ujjamat.
jan. 13
12:06
Rabló menyasszony (est.hu)
Akadnak fordulatok, melyek dogmaként szerepelnek a Filmes Sablonok Bibliában. Pl. mikor a gyilkossággal megvádolt makulátlan zsaru minden létező eszközzel próbálja bizonyítani ártatlanságát, általában a legbizarrabb személytől kér segítséget.
jan. 13
12:42
Vérszomj 2. - Elszabadulva (est.hu)
Míg a vámpírtársadalom figyelemreméltó fejlődésen esett át az elmúlt évtizedekben, (Próbáljon csak valaki egy korszellemhez igazodott példányra ráijeszteni a nagymuter feszületével!) vérfarkas fronton továbbra is siralmas a helyzet.
jan. 13
12:44
The Dutchess And The Duke: Sunset/Sunrise (est.hu)
A léleksanyargató grunge által meggyötört Seattle-nek több mint egy évtized kellett, hogy magára találjon. Az utóbbi időben azonban egyre másra tűnnek fel a jótékony hatású produkciók; Kimberly Morrison és Jesse Lortz bandája, a The Dutchess And The Duke például egy komplett hatvanas évek tripet kínál.
jan. 13
13:18
Charlotte Gainsbourg: Irm (est.hu)
Charlotte Gainsbourg a négy évvel ezelőtti 5:55 című albuma után ismét levesz minket a lábunkról. A (barkács)pop és az atmoszférikus folk intim együttlétének pillanatában fogant Irm érzéki akusztikája, fojtott, fülledt erotikája elcsábít, rabul ejt, mi pedig örökre szívünkbe zárjuk.
jan. 13
13:30
DiCaprio patkányokkal forgatott (NLCafé)
Leonardo DiCapriót megviselte, hogy a Viharsziget című thriller forgatásán két napig száz patkánnyal volt összezárva egy szobában.
jan. 13
13:36
The Glimmers Present Disko Drunkards (est.hu)
A cím ellenére a Disko Drunkards nem a flitteres éjszakai örömöket hajszolja, sokkal inkább a szórakozás ébredésére koncentrál.
jan. 13
14:30
Sanya és Brendon már az interneten is támad (est.hu)
A Comedy Central két plüss kedvence hamarosan nem csupán véletlenszerűen, a televízió képernyőjén tűnik fel. A Susogós Mackók élettapasztalatait január 18-tól ugyanis bárki megnézheti majd a magyar humorcsatorna honlapján is.
jan. 13
15:00
Kávé, tea – másképpen (NLCafé)
A meleg italok szezonja a tél. Ilyenkor rekordmennyiségben isszuk a teát, és még a kávé is jobban esik. Ideális tehát ez az időszak arra, hogy kitágítsuk a lehetőségeket, és végiggondoljuk, mi mindenbe tehetünk még a két kedvenc italból.
jan. 13
15:24
Készülőben a 3D-s Sárga Tengeralattjáró (est.hu)
Az 1968-ban készült Beatles-rajzfilm remake-jének forgatása hamarosan elkezdődik, a színészeket már kiválasztották a készítők. Az alkotás 3D-s technológiával készül.
jan. 13
15:26
Klaxons: a sámánizmus jegyében készül az új lemez (est.hu)
Úgy tűnik, a brit zenekar végre befejezi második albumának elkészítését, sokadik nekifutásra már kezd összeállni a korábban többször is kifogásolt anyag.
jan. 13
16:00
Pokoli édenkert (est.hu)
Cliff (Steve Zahn) és Cydney (Milla Jovovich), a fiatal házaspár épp nászútját tölti a csodálatos Hawaii szigetén, amikor nyugtalanító híreket hallanak: két pszichopata gyilkos a közelben meggyilkolt egy nászutas párt.
jan. 13
16:02
A doboz (est.hu)
Minden film középpontjában morális kérdések állnak, ám ezek csak mozgatórugóként vagy a hős útjába helyezett akadályként szolgálnak. Ez esetben az erkölcsi dilemma önálló életre kel - egy nagy piros gomb formájában.
jan. 13
16:18
Vén csontok (est.hu)
A Faterok motoron után Walt Becker rendező (Én és én, meg a tehén; Buliszerviz) maradt az idősebb korosztálynál: főhősei ismét a férfiklimax tájékán járó urak, akik valami vadonatúj dologgal szembesülnek, ami felforgatja az életüket.
jan. 13
16:48
Előbb halhatsz meg, ha sokat tévézel! (NLCafé)
Sokkal nagyobb esélyük van a korai elhalálozásra azoknak, akik naponta négy óránál többet töltenek a televízió képernyője előtt, mint azoknak, akik kevesebb időt fordítanak tévénézésre - derült ki egy ausztrál tanulmányból.
jan. 13
16:54
10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás (est.hu)
A jubiláló oktatási szakkiállításra rekordszámú érdeklődőt várnak a szervezők, a közel 200 standos kiállításon a legújabb fejlesztések, a hazai felsőoktatás színe-java, valamint taneszközök, módszerek mutatkoznak be az okulni vágyó látogatóknak.
jan. 13
18:36
Túl népszerű a kismamák körében a császármetszés? (NLCafé)
A kínai csecsemők csaknem felét császármetszéssel segítik a világra, azaz világviszonylatban Kínában a legnagyobb a műtéti úton történő születések száma - közölte kedden Hanoiban az Egészségügyi Világ
jan. 13
19:48
Szokj le, de ne hízz el! - 4 tipp (NLCafé)
Ahogy leteszed a cigit, lassulni kezd az anyagcseréd, ráadásul rád tör az ellenállhatatlan rágcsálási kényszer. Ám ha egy kicsit odafigyelsz, megelőzheted, hogy a leszokás hízásba torkolljon.

Keresés