2010. január 13. szerda

jan. 13
7:12
A világ 5 legzöldebb városa (NLC)
Bár a koppenhágai klímacsúcs sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, vannak azért olyan városok, ahol a klíma és Földünk védelme nem csupán papíron fontos. Európától Ausztráliáig számos metropolis pályázik a világ legzöldebb városa címre. Következzen most öt olyan város, amelynek jó esélye lehet a megtisztelő cím elnyerésére.
jan. 13
7:14
Angelina túl szép, ezért kirúgták (NLC)
Angelina Jolie szép, stílusos, kedvelt. Emiatt mondott fel neki az a divatcég, amelynek 2005 óta arca volt.
jan. 13
8:06
A szex a szívet is védi! (NLC)
Egy új kutatás szerint azokat a férfiakat, akik hetente kétszer szeretkeznek, 45 százalékkal kevésbé fenyegeti a szívroham, mint azokat, akik havonta egyszer, vagy még ennyiszer sem hódolnak a testi örömöknek.
jan. 13
9:18
H1N1 oltás: kinek higgyek? (NLC)
Az influenzáról mindenkinek van véleménye. Mást állít a híradó, a háziorvos, a szomszéd és az internet. Nem csoda, hogy az ember elbizonytalanodik, ezért megkérdeztük dr. Mészner Zsófia infektológust, a kérdés szakértőjét, hogy mit mondanak a tények.
jan. 13
9:20
Dögös anyuka lettem! - Lilu végre megmutatja kisfiát (NLC)
Utoljára hetekkel azelőtt találkoztunk, hogy világra hozta a kisfiát. Lapunkban „tabukat döntögetett”: nem csupán a terhesség szépségeiről, hanem árnyoldalairól is mesélt. Most ismét őszintén beszélgettünk: többek közt arról, hogy miként lehet megőrizni kisbaba mellett is a szerelmet, és hogyan szembesül egy fiatal anya a teste változásaival…
jan. 13
9:22
Magyar földrajzi felfedezők: ismeretterjesztő előadássorozat (NLC)
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a 2010. évben új ismeretterjesztő előadássorozattal várja a nagyközönséget.
jan. 13
10:12
Nézettségi verseny: nagyágyúk nélkül (NLC)
Az elmúlt hét a másodvonal sikerét hozta a tévék csatájában, pihennek a nézettségi nagyágyúk.
jan. 13
11:24
Karma horoszkóp 2010. jan. 09.-15. (NLC)
A Szaturnusz is elkezdi hátráló mozgását, és a Merkúrral nehéz fényszöget alkot, ami kicsit körülményesebbé teszi a kommunikációt. És részleges holdfogyatkozásra is számíthatunk 15-én.
jan. 13
11:26
5 évet fiatalodhatsz - szemhéjkorrekció szikével vagy a nélkül (NLC)
A lógó szemhéj eltüntetése mindenkit megfiatalít. Hidd el, sokkal többen átestek már rajta, mint gondolnád! Íme a lehetőségek előnyeikkel és hátrányaikkal együtt.
jan. 13
12:00
D. Tóth Kriszta: Nincs titkunk (NLC)
Felszálláshoz készülődött a gép, komótosan gördült rá a pályára. Rendszeres időközönként, amikor a kerekei a betonkockák illesztéseihez értek, döccentünk egyet. Aztán gyorsítani kezdtünk, és én azt csináltam, amit mindig. Behunytam a szemem, hátradőltem, és összekulcsoltam két ujjamat.
jan. 13
13:30
DiCaprio patkányokkal forgatott (NLC)
Leonardo DiCapriót megviselte, hogy a Viharsziget című thriller forgatásán két napig száz patkánnyal volt összezárva egy szobában.
jan. 13
15:00
Kávé, tea – másképpen (NLC)
A meleg italok szezonja a tél. Ilyenkor rekordmennyiségben isszuk a teát, és még a kávé is jobban esik. Ideális tehát ez az időszak arra, hogy kitágítsuk a lehetőségeket, és végiggondoljuk, mi mindenbe tehetünk még a két kedvenc italból.
jan. 13
16:48
Előbb halhatsz meg, ha sokat tévézel! (NLC)
Sokkal nagyobb esélyük van a korai elhalálozásra azoknak, akik naponta négy óránál többet töltenek a televízió képernyője előtt, mint azoknak, akik kevesebb időt fordítanak tévénézésre - derült ki egy ausztrál tanulmányból.
jan. 13
18:36
Túl népszerű a kismamák körében a császármetszés? (NLC)
A kínai csecsemők csaknem felét császármetszéssel segítik a világra, azaz világviszonylatban Kínában a legnagyobb a műtéti úton történő születések száma - közölte kedden Hanoiban az Egészségügyi Világ
jan. 13
19:48
Szokj le, de ne hízz el! - 4 tipp (NLC)
Ahogy leteszed a cigit, lassulni kezd az anyagcseréd, ráadásul rád tör az ellenállhatatlan rágcsálási kényszer. Ám ha egy kicsit odafigyelsz, megelőzheted, hogy a leszokás hízásba torkolljon.

Keresés