2010. január 13. szerda

jan. 13
8:30
A Google kivonulhat Kínából (Metropol)
A Google nem hajlandó többé cenzúrázni keresőprogramját Kínában, és azt fontolgatja, teljesen kivonul az ázsiai országból, miután fényt derített arra, hogy ottani számítógépes kalózok összehangolt támadást indítottak emberi jogi harcosok Gmail fiókjai ellen.
jan. 13
8:48
Érettségi tantárgy lehet a Facebook és a Twitter Nagy-Britanniában (Metropol)
Az iskolai tanterv részévé és ezáltal érettségi tantárggyá akarják tenni a Facebookot, a Twittert és más internetes közösségi oldalakat Nagy-Britanniában.
jan. 13
13:00
A héten döntenek a ppo.hu elleni vizsgálatról (Metropol)
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) már a héten dönthet arról, hogy indít-e valamelyik hatóság hivatalos vizsgálatot a ppo.hu online szolgáltatásokat nyújtó honlap ügyében.
jan. 13
14:48
Idén drágulhatnak a számítógépek (Metropol)
Hat évig tartó folyamatos csökkenés után az idén áremelkedés indulhat a személyi számítógépek piacán, mert a gazdasági válság miatt alkatrészhiány keletkezett.
jan. 13
17:12
Társkereső oldalon pózol kislányával a fideszes (Metropol)
Nyomozást indított a rendőrség, hogy tisztázza, sértett-e jogszabályt az az ismeretlen, aki az érintett tudtán kívül fényképes adatlapot készített egy társkereső honlapon a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés elnökének.
jan. 13
18:24
Egyszerűbb az e-bevallások beküldése (Metropol)
Egyszerűbb lett az elektronikus adóbevallások beküldése az APEH és a MEH közös, a közelmúltban lezárult programfejlesztésének köszönhetően.

Keresés