2010. január 25. hétfő

jan. 25
1:09
[hirdetés] Céges kommunikáció akár egy telefonvonal áráért! (hup.hu)
IPsound+ a T-Systemstől: Telefon + Internet + Adatkommunikáció + Alközpont + Biztonság: mindez akár egy telefonvonal áráért! Váltson! IP a jövő!
jan. 25
2:48
[hirdetés] Céges kommunikáció akár egy telefonvonal áráért! (hup.hu)
IPsound+ a T-Systemstől: Telefon + Internet + Adatkommunikáció + Alközpont + Biztonság: mindez akár egy telefonvonal áráért! Váltson! IP a jövő!
jan. 25
7:12
Mérsékelték a fájlmegosztó rekordbüntetését (prohardver)
A csillagászati összegű bírságot a bíró túlzónak tartotta, de egyéb okok miatt mégsem a minimumot ítélte meg.
jan. 25
7:21
Mégis marad a Google-cenzúra Kínában (Prog)
jan. 25
7:30
'Reggelt! 2010. 01. 25. (GameStar)
Kifutott a KV. Elszakadt a cipőfűzőm. Hideg is van. Eltörött a fogkefém. Imádom a hétfőket...
jan. 25
7:32
Operation Flashpoint 3 - Még az idén? (GameStar)
Valami készül a Codemasters boszorkánykonyhájában, és néhány jól értesült már tudni véli azt is, hogy micsoda.
jan. 25
8:21
Korbácsolás kamerás mobilért (MaHu)
Kilencven korbácsütésre és két hónapi börtönbüntetésre ítéltek Szaúd-Arábiában egy fiatal lányt, aki tanárára támadt, miután az rajtakapta, hogy kamerás mobil van nála.
jan. 25
8:24
Újabb biztonsági hibákat találtak az Internet Explorer-ben? (Prog)
jan. 25
8:42
Az év második felében érkeznek az új generációs Radeonok (prohardver)
Az AMD elnök-vezérigazgatója bizakodó a cég jövőjével kapcsolatban.
jan. 25
8:42
Már több nyelven szidja a Windows 7-et az FSF (PC Fórum)
jan. 25
9:00
NecroVisioN: Lost Company: Hivatalos rendszerkövetelmények (Game Channel Online)
Éppen a múlt hét pénteken derült ki, hogy a 1C Company kiadásában megjelent NecroVision első, és feltehetően utolsó kiegészítője - avagy a Lost Company - valamikor február folyamán kerül a boltok polcaira, az illetékesek a hétvégén tovább feszítették a húrt, és a hivatalos honlap elindulása mellett a rendszerkövetelményeit ...
jan. 25
9:02
Egy új FPS játékon dolgoznak az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising készítői (Game Channel Online)
Vajon az Operation Flashpoint harmadik epizódja készül a rejtélyes, egyelőre be nem jelentett FPS képében? A kérdés jogos, hiszen a cím alapján rengetegen erre következtethetnek, a mai nap reggelén ugyanis megtudtuk, hogy a Codemasters csapatának, kizárólag az Operation Flashpoint 2-re elkülönített brigádja belecsapott egy ...
jan. 25
9:18
MOTOSPLIT: QWERTY két felvonásban (prohardver)
Érintőkijelző alatt elhelyezkedő, két irányban szétcsúsztatható QWERTY billentyűzettel szerelt Android alapú készülék bemutatását tervezi a Motorola.
jan. 25
9:36
Acer beTouch E200 - a fölösleges billentyűzet (prohardver)
A Windows Mobile-nál nem sokszor láthattunk szétcsúsztatható kialakítást. Az ötlet és a megvalósítás jó, a végeredmény mégis pocsék.
jan. 25
9:36
Kiemelt információk és programok a Google keresőben (prim)
A Google olyan funkciókkal bővítette népszerű keresőprogramját, amelyekkel rögtön a találati listán jelennek meg az adott dologra vonatkozó fontosabb információk, valamint az egy helyhez és időhöz köthető programok.
jan. 25
9:38
Funai univerzális távvezérlő Android szoftverrel (prim)
A japán Funai egy olyan univerzális tv-távirányítót mutatott be, amelyen a Google által főként okostelefonokhoz fejlesztett Android operációs rendszer fut.
jan. 25
9:45
Eladják részvényeiket a Google alapítói (PC Fórum)
jan. 25
9:54
Hollywood Mass Effect filmet akar (GameStar)
A BioWare sci-fi univerzuma a mozivásznakra költözhet.
jan. 25
9:54
Akik fél év alatt nagyhatalommá tették Magyarországot (prim)
Megmértem a választási lázamat, de szerencsére semmi komoly. Ám tudom, hogy fontos a megelőzés, ezért lehoztam a padlásról néhány négy évvel ezelőtti ígéretet, elfér a nappaliban, s jól jöhet egy kis hőemelkedés esetén. Éppen azon merengtem, hogy a szezon elmúltával talán selejtezni is kellene, hogy legyen helyük az ideieknek, amikor a gépem fontos e-mailre figyelmeztetett. Nem akárkitől érkezett!…
jan. 25
10:03
Ismét mozgásban a BioShock 2 kampánya (Game Channel Online)
Hamarosan itt a február, és ha már itt ez a bűvös hónap, akkor az a játékosoknak egyet jelent azzal, hogy megérkezik a 2007-ben óriási sikert aratott BioShock folytatása, amely nemes egyszerűséggel egy "2"-es számmal kibővülve szalad be a boltok polcaira, alig két héten belül. Az illetékesek eddig szinte kizárólag az újdons...
jan. 25
10:05
R.U.S.E.: Nem lesz pályaszerkesztő a játékhoz (Game Channel Online)
Sajnos a UbiSoft által fejlesztett, és már idejekorán reformálónak kikiáltott R.U.S.E. nevű második világháborús stratégia, néhány nappal ezelőtt egy jelenleg ismeretlen időpontra csúszott, annak ellenére is, hogy az idei esztendő elejére vártuk, de ez ne szegje kedvünket, ha a megtévesztésen alapuló RTS-re gondolunk, lévén...
jan. 25
10:07
Battlefield: Bad Company 2: Steamen már előrendelhető a Limited Edition (Game Channel Online)
A virtuális háború szerelmesei már feltehetően tűkön ülnek, és vérvörös szemekkel számolják vissza a napokat márciusig, lévén a tavasz első hónapjának második napján érkezik meg a Battlefield: Bad Company második epizódja, amely nem csak az előbbi tábort szeretné elkápráztatni, hanem azokat is, akik óriásit csalódtak a Mode...
jan. 25
10:12
Felturbózott HD2 az Egyesült Államokban (prohardver)
A HTC HD2 amerikai változata lényeges több belső memóriával a fedélzetén érkezik.
jan. 25
10:30
Új Panasonic kamerák március közepétől (prohardver)
A friss modellek merevlemezt, integrált memóriát és memóriakártyát használnak a tartalom rögzítésére.
jan. 25
10:30
A vártnál nagyobb a Google negyedéves adózott eredménye (prim)
A vártnál nagyobb adózott eredményről számolt be a Google amerikai internetes kereső és tartalomszolgáltató a tavalyi utolsó negyedévről, tiszta bevétele azonban nem nőtt a befektetők által elvárt mértékben, emiatt csökkent a Google-részvények árfolyama.
jan. 25
10:32
Sony Ericsson: Lazult a hurok (prim)
A Sony Ericsson mobiltelefon-készülék gyártó konszern a vártnál alacsonyabb veszteségről számolt be a december 31-én zárt negyedik negyedévre. Az új típusú, magasabb haszonkulcsos készülékek részarányának emelkedése és a költségcsökkentési programok javítottak jövedelmezőségén, de az idén még így is komoly kihívásokra számít.
jan. 25
10:45
Mobilon és neten is riaszt az új betörésvédelem (MaHu)
Maximum 32 szenzor, több kamera, internetes élőkép - high-tech védelem, nemcsak betörések ellen.
jan. 25
10:48
Befutottak az első Mass Effect 2 értékelések (GameStar)
Teljes erővel tombol a Mass Effect 2 őrület, úgy tűnik Shepard meghódította a kritikusokat is.
jan. 25
10:48
Skyfire Symbian Series 60 mobilokra (prohardver)
Teljes Flash támogatást kínál Symbian Series 60 okostelefonok számára a Skyfire 1.5 alternatív böngésző.
jan. 25
10:48
Négy százalékkal nőtt tavaly a kínai távközlési ipar (prim)
Közel 4 százalékos bevételnövekedést értek el a kínai távközlési ipar főbb ágazataiban tavaly a vállalatok, miközben 2009-ben 106 millióval bővült az mobiltelefon-előfizetők száma - közölte az információs minisztérium.
jan. 25
10:57
A harmadik számú modell (plastik media)
Ebben a posztban arról gondolkodok, hogy a “megélni egy blogból” koncepció intézményében hol tartok 2010. január 25-én. Tavaly elindítottuk hármasban a Pakli banner-csoport intézményét. Grandiózus tervek voltak ezzel kapcsolatban, készült weblap, jártunk megbeszélni és fűztük a hirdetőket is. Az eltelt négy hónapban a négy értékesített hirdetés a stratégia átformálását kényszerítette ki. (Hosszan…
jan. 25
11:06
Választás 2010: Elindult az Országos Választási Iroda új internetes oldala (prim)
Elindult az Országos Választási Iroda (OVI) új, az áprilisi országgyűlési választásra készített világhálós oldala - jelentette be Virág Rudolf, az OVI vezetője.
jan. 25
11:06
Mass Effect 2: Az első kritikák szerint kiváló a játék (Game Channel Online)
Befutottak az első igazi értékelések a Mass Effect második epizódjáról, amelyek arról árulkodnak, hogy a BioWare a folytatásban sem tudott mellényúlni, lévén elkészített egy olyan második részt, amely nem csak a fanatikusok figyelmét keltette fel előzetesen, hanem késztermékként a kritikusokat is lenyűgözte. Erről árulkodik...
jan. 25
11:06
BLI díjjal jutalmazták az új Canon imageRUNNER ADVANCE sorozatot is (IT-Extreme)
Buyers Laboratory független értékelő szervezet elismeréssel jutalmazta Canon új imageRUNNER ADVANCE sorozatának könnyű kezelhetőségét, lapolvasási képességeit és zökkenőmentes munkafolyamatait...
jan. 25
11:08
A Telenor nyerte a második szerb vezetékes távközlési koncessziót (prim)
A norvég Telenor, 2002 óta a magyar Pannon 100 százalékos tulajdonosa nyerte a második szerb vezetékes távközlési koncessziót - közölte a szerb távközlési szabályozó hatóság, a RATEL.
jan. 25
11:08
A HP két díjat is bezsebelt a Buyers Laboratory legfrissebb nyomtatójelentésében (IT-Extreme)
A HP két kisebb ám rangos díjat nyert a Buyers Laboratory Inc. (BLI) független tesztlabor 2009 őszi "Pick" díjprogramjában...
jan. 25
11:24
MusicDNA lehet az Mp3 örököse (prim)
Fejlesztők csoportja új digitális zenei formátum bevezetését tervezi, amely a népszerű Mp3-fájloknál is megszokott lemezborító-, illetve dalszöveg-megjelenítés mellett internetről frissíthető háttérinformációk tárolására is képes.
jan. 25
11:24
Tévésorozat lesz Spielberg idegeninváziójából (SG)
Az amerikai TNT csatorna az elkészült pilot láttán berendelte a Steven Spielberg közreműködésével készülő idegeninváziós tévésorozatot, mely a tervek szerint jövő tavasszal kerülhet képernyőre.
jan. 25
11:26
A pápa az új média és az internet használatára buzdítja a papokat (prim)
XVI. Benedek pápa legújabb üzenetében felhívta a katolikus egyház papjait, hogy az evangélium hirdetésében használják a modern kommunikációs lehetőségeket és az internetet.
jan. 25
11:36
Torrenten a Mass Effect 2, nagy az érdeklődés (prohardver)
Jóval a bemutató előtt kiszivárgott a Mass Effect 2 PC-s és xboxos kiadása, 300 ezer kalóz máris rávetette magát a videojátékra.
jan. 25
11:42
Aion - Plasztikai sebész hamarosan (GameStar)
A WoW rajongók már egy ideje nemet válthatnak, viszont nemsokára a szárnyas karakterek is a kés alá fekhetnek.
jan. 25
11:42
HTC HD2: Dupla akkumulátor állvány funkcióval (prohardver)
A HTC HD2 kétszeres kapacitású akkumulátora asztali állvány funkcióval is kecsegtet.
jan. 25
11:42
Megvan az új Conan és Mickey Rourke az apja (SG)
Eldőlt, hogy Jason Momoa lesz az új Conan, a barbár, s az is, hogy Mickey Rourke fogja alakítani a kimmériai harcos apját. A forgatás két hónap múlva kezdődik Bulgáriában.
jan. 25
11:42
PlayStationArc.com: a bizonyíték? (ps3) (Gamer365)
A múlt héten a VG247 stábja arról írt, hogy értésüléseik szerint az Arc nevet fogja viselni a PlayStation 3 mozgásérzékelős kontrollere. Friss fejleményekkel tudunk szolgálni.
jan. 25
11:44
Ezt láttuk a múlt héten (SG)
Az Avatar hazai teljesítményéről már írtunk korábban, de nem szabad feledni, hogy hat új film is bemutatkozott idehaza, és bizony némelyik figyelemreméltó teljesítményt nyújtott.
jan. 25
11:46
Bullock, Bridges és a Brigatyk kapták a hollywoodi színészszakma díjait (SG)
Sandra Bullockot és Jeff Bridgest választotta az év színészének, a Becstelen Brigantyk stábját pedig a legjobb szereplőgárdának a legnagyobb hollywoodi színészcéh, amely a hét végén adta át díjait Los Angelesben.
jan. 25
11:48
Operation: Flashpoint 3 készülőben (SG)
A Bohemia Interactive az ArmA fejlesztésével volt elfoglalva, így a Codemasters egy másik csapatot bízott meg a nagysikerű Operation Flashpoint folytatásának elkészítésével.
jan. 25
12:00
Új Panasonic videokamerák jelentek meg (SG)
A Panasonic márciusban megjelenő három új kamerájának legfontosabb közös jellemzője a rendkívüli optikai zoomteljesítmény.
jan. 25
12:09
Bejelentve a Battle of Immortals (Game Channel Online)
Hosszú órákig lehetne vitatkozni azon, hogy a világnak mekkora szüksége van az újabb és újabb MMO játékokra, mindenesetre bármilyen véleményen is vagyunk, azt a tényt el kell fogadnunk, hogy korunk divatját jelenti ez a stílus, és szinte naponta kerül bejelentésre egy újabb, a műfaj megváltására készülő darab. Természetesen...
jan. 25
12:09
Minden Windows funkció egyszerű elérése - NirCmd (IT-Extreme)
A NirCmd nevű kis alkalmazással számtalan, sokszor nehezen elérhető Windows funkcióhoz, rendszerbeállításhoz rendelhetünk közvetlen hivatkozást és akár billentyűparancsot is...

Keresés