2010. január 27. szerda

jan. 27
7:27
Idén magához térhet a digitális fényképezők piaca (prim)
A korábbi évek egyenletes bővülése után tavaly közel 12 százalékos visszaesés volt tapasztalható a területen, ám nem minden gépkategóriában egyformán, volt ahol a válság ellenére is nőttek az értékesítések.
jan. 27
7:29
DMC-FT2: vízálló, fagyálló kompakt HD videóval (prim)
A mostani fagyos időjárásban és nyaraláskor is jól jöhet a Panasonic új gépe, mely egyszerre vízálló és fagyálló, ráadásul 4,6 zoomátfogású Leica optika rejtőzik benne.
jan. 27
7:36
Tiltás ellenére is követte a felhasználókat a Google (prog.hu)
jan. 27
7:36
Fizetős lesz az extra.hu (prohardver)
Magyarország egyik legrégebbi ingyenes tárhelyszolgáltatása beolvad a DotRoll fizetős szolgáltatásai közé.
jan. 27
7:45
Jó Éjt január huszonhatodikán, kedden (GameStar)
A mai nap a megjelenési dátumok bejelentésével volt tele, de persze egyéb híreink is voltak.
jan. 27
7:47
Reggelt! 2010. 01. 27. (GameStar)
Szépséges szerda reggelt mindenkinek! A hét közepénél járva már halványan látszik a közeledő hétvége alakja, de párat azért még aludni kell addig. Sajnos...
jan. 27
8:39
Fél tucat súlyos hibát javít az új Google Chrome (prog.hu)
jan. 27
8:42
Feltörték a PlayStation 3 védelmét (hup.hu)
George Hotz ismét hallat magáról. A 2007-ben az iPhone-t feltörő fiatalember ezúttal egy jóval szívósabb "ellenfelet" gyűrt maga alá, nevezetesen a Sony Playstation 3-at. A jelenlegi konzol generációból már csak a PS3 védelmét nem sikerült feltörni, egészen mostanáig. Hotz a BBC-nek adott interjújában közölte, hogy rövidesen nyilvánosságra hozza azt a "root key-t", amely segítségével lehetővé…
jan. 27
8:57
Mostantól a 3D-s szkennelés sem akadály (prohardver)
Az Ortery Technologies forradalmi terméket kínál a Photosimile 5000 személyében.
jan. 27
8:57
Minden idők legmagasabb bevétele és nyeresége az Apple-nél (prim)
Az Apple közzétette a 2010-es pénzügyi év 2009. december 26-án végződött első negyedévének eredményeit. A vizsgált időszakban a vállalat 15,68 milliárd dolláros bevételt, 3,38 milliárd dolláros nettó nyereséget generált, az egy részvényre jutó hígított nyereség pedig 3,67 dollárt tett ki.
jan. 27
9:15
Novemberben tovább nőtt a szélessávú előfizetések száma (prim)
Tavaly novemberben a vezetékes szélessávú internet előfizetések száma 18 ezerrel 1,742 millióra emelkedett - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).
jan. 27
9:17
Újabb biztonsági rés a Microsoft böngészőjében (prim)
Az Internet Explorer (IE) böngészőprogramhoz múlt héten kiadott javítócsomag után újabb hibákat fedeztek fel a szoftverben. A felkészült hackerek ezeket kihasználva akár a megtámadott számítógép teljes adatmennyiséghez is hozzáférhetnek.
jan. 27
9:18
Pontosították a Supreme Commander 2 megjelenési időpontját (Game Channel Online)
Még tavaly novemberben hallhattunk először a Square Enix és a Gas Powered Games kooperációjában készülő Supreme Commander 2 megjelenési dátumáról, ami akkor még 2010 tavaszára volt datálva, ám ennél pontosabbat - hivatalos forrásból és kizárólag Európára legalábbis - nem tudtunk. A tegnapi napon azonban az illetékesek végre...
jan. 27
9:19
Veszteséget hoztak az elbocsátások a Verizonnak (prim)
A Verizon Communications veszteséggel zárta a tavalyi utolsó három hónapot elsősorban a jelentős kiadásokkal járó elbocsátások miatt.
jan. 27
9:20
Bemutatta új másolásvédelmét a UbiSoft (Game Channel Online)
A UbiSoft gárdája már korábban bejelentette a játékosok számára, hogy egy olyan másolásvédelmet fejlesztett ki alkotásaihoz, amely megállíthatja a kalózkodást. Korábban már több kísérletet is tettek az illegális letöltések ellen, volt részünk korlátozott telepítésben, de teljes DRM mentességben is. Itt van azonban az új mód...
jan. 27
9:21
Egyre többen kattannak rá a szélessávra (MaHu)
2009 novemberében a vezetékes szélessávú előfizetések száma 18 ezerrel 1,742 millióra emelkedett, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).
jan. 27
9:22
A Blizzard szerint a Cataclysm felrázza majd a World of Warcraft-ot (Game Channel Online)
Az idén ősszel feltehetően játékosok ezrei, sőt, tízezrei fognak eltűnni napokra az iskolákból, a munkahelyekről és úgy általában mindenhonnan, hiszen érkezik a World of Warcraft legújabb kiegészítője, amely a Cataclysm névre hallgat, és amelynek a Blizzard óriási figyelmet szentel. Sőt, J.Allen Brac, a Blizz produkciós iga...
jan. 27
9:33
BioShock 2 - A scout plasmid (GameStar)
Ha rosszat szimatolsz, küldd előre saját őrszemedet körülnézni. S persze rendet tenni, ha kell
jan. 27
9:33
Nokia X6 16GB – hivatalosan is (prohardver)
A finn gyártó hivatalosan is leleplezte a kapacitív érintőkijelzővel szerelt zenemobiljának kevesebb memóriával szerelt kiadását.
jan. 27
9:33
Ukrajna minden harmadik lakosa internet-felhasználó (prim)
Gyors ütemben terjed az internet Ukrajnában, a világhálót használók száma az év elejére elérte a 15,3 milliót, ami nagyjából megfelel a lakosság egyharmadának.
jan. 27
9:42
Technikai problémák miatt késhet a legújabb AMD Radeon (prog.hu)
jan. 27
10:06
Jól teljesített a CPU- és a GPU-piac (prohardver)
Az ünnepi szezon nagyon jó hatással volt az eladásokra.
jan. 27
10:09
Nexus One 3G vételi hibák – második fejezet (prohardver)
A Google szerint az amerikai T-Mobile gyenge lefedettsége okozza a 3G vételi hibákat, de gőzerővel dolgoznak egy szoftveres frissítésen is.
jan. 27
10:21
Napoleon: Total War: Fókuszban a többjátékos mód (Game Channel Online)
Egy újabb mozgókép látott napvilágot a mai nap folyamán a február 23-án érkező legújabb Total War epizódról, amely nem mást, mint Bonaparte Napóleon életét és küzdelmeit szeretné komolyabban górcső alá venni. A friss látnivaló tulajdonképpen egy fejlesztői napló, amelyet megtekintve az alkotás többjátékos módjával kerülhet...
jan. 27
10:21
Yahoo!-ra cseréli az Ubuntu az alapértelemezett keresőszolgáltatót (hup.hu)
Rick Spencer jelentette be az ubuntu-devel levelezési listán tegnap, hogy az Ubuntu 10.04 (kódnevén "Lucid Lynx") megjelenésével változás áll be az Ubuntu által szállított Mozilla Firefox alapértelmezett keresőszolgáltatójában. Egészen pontosan az eddig alapértelmezett Google-t lecserélik Yahoo!-ra. Az ok: a Canonical tárgyalásokat folytatott a Yahoo!-val nyereségmegosztásról. A cég a Yahoo!-tól…
jan. 27
10:23
Bejelentve a FIFA World Cup 2010 (Game Channel Online)
Az Electronic Arts, ahogyan a 2006-os futball-világbajnokság alkalmával, úgy négy év elteltével, vagyis az idei esztendőben is felismerte az eseményben rejlő lehetőségeket, aminek fényében a mai napon bejelentették a FIFA World Cup 2010-et, mint a világbajnokság hivatalos videojáték adaptálását. A megerősítés sajnos meglehe...
jan. 27
10:39
A Panasonic öt új Lumix modellt mutatott be - TZ10, TZ8, FT2, ZX3 és FX66 (IT-Extreme)
A Panasonic a TZ10 és a TZ8 az igen népszerű "Útitárs" TZ sorozat legújabb képviselői. A ZX3 8-szoros optikai zoomos Leica objektívvel és 14,1 megapixeles nagy felbontású CCD-vel érkezik...
jan. 27
10:41
Samsung belépő szintű cápák - Shark S5350, Shark Slider S3550 és S5550 (IT-Extreme)
A Samsung bemutatta csillogó, praktikus új mobiltelefon családját a Shark sorozatot. A sorozat első készülékei a Shark (S5350) és a Shark Slider (S3550), valamint a Shark AMOLED(S5550)...
jan. 27
10:43
Megérkezett a második generációs Kingston SSDNow V+ mozgóalkatrész nélküli meghajtó (IT-Extreme)
A Kingston SSDNow V+ mozgóalkatrész nélküli meghajtó Windows 7 TRIM támogatással rendelkezik, akár 512 GB méretben is megvásárolható és gyorsabb az előző generációnál...
jan. 27
10:51
(Letöltések) Battlefield: Bad Company 2 'Kampány' trailer (PC Guru)
A játék egyszemélyes módjából láthatunk jeleneteket, remek zenével aláfestve. Video Games | Battlefield: Bad Company 2 | Exclusive Single-Player Reveal Trailer HD XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii (...)
jan. 27
10:54
Torrentezzen távolról! (prohardver)
A ReactorFeed segítségével privát torrent RSS-csatornát készíthetünk, a hozzáadott elemeket automatikus letöltik a legnépszerűbb kliensek.
jan. 27
11:03
Samsung B5702 - a méret miért nem változik? (prohardver)
A koreai gyártó újabb kétkártyás készülékkel örvendeztetett meg minket. A tudás és a vastagság nem változott, de így is profi.
jan. 27
11:05
HTC Supersonic: Android, 4G és 1 GHz-es processzor (prohardver)
A HTC hamarosan egy 4G WiMAX hálózatokhoz tervezett Android alapú mobillal fog előrukkolni.
jan. 27
11:15
A Fujitsu globális szinten egységesíti PC termékkínálatát (SG)
A Fujitsu három globális termékcsoportban - a LIFEBOOK noteszgép-, az ESPRIMO asztaligép- és a CELSIUS munkaállomás-sorozatban - egységesíti PC-kínálatát.
jan. 27
11:17
Közösségi mobiltévét fejleszt egy magyar cég (SG)
A 2010-es GSM Világkiállításon, Barcelonaban mutatkozik be a technológia független MOTIware, az ITware közösségi mobil TV megoldása.
jan. 27
11:18
FIFA World Cup 2010 - Bejelentve (GameStar)
A 2010-es labdarúgó-világbajnokság sem maradhat egy külön FIFA rész nélkül.
jan. 27
11:19
Kilencvenöt alkotás versenyez a 41. Magyar Filmszemlén (SG)
Öt kategóriában 95 alkotás száll versenybe a február 2-án kezdődő és 8-áig tartó 41. Magyar Filmszemlén - mondta Novák Emil, a szemletanács elnöke a rendezvény budapesti sajtótájékoztatóján.
jan. 27
11:21
Feltörték a PS3-at - Indulhat a warez? (SG)
Eddig bírta a Sony PlayStation 3 konzolja. A tegnapi nap az egyik fórumon egy bizonyos George Hotz bejelentette, hogy feltörte a PS3-at.
jan. 27
11:23
CineMaestro: operafilmek a Cinema City hálózatában (SG)
A londoni Covent Garden előadásaiból február 9-től júniusig ötöt levetít a budapesti Arénában, valamint pécsi, győri és miskolci multiplexében a Cinema City. Négy népszerű opera és egy balett lesz látható.
jan. 27
11:24
Új SSD tárolók a Kingston kínálatában (Game Channel Online)
A kiváló minőségű memóriarendszereiről és flash alapú adattárolóiról ismert Kingston Technology a napokban bejelentette, hogy újabb szériával bővítette ki a szilárdtest-meghajtóinak (SSD) termékpalettáját. A frissen beharangozott adattárolók a gyártó SSDNow V+ sorozatának legújabb, második generációs változatai, amik a gyár...
jan. 27
11:25
Új Jackson-tánccal jelentkeztek a fülöp-szigeteki rabok (SG)
Újabb Michael Jackson-tánccal hallattak magukról annak a Fülöp-szigeteki börtönnek a lakói, amely 2007 óta világszerte kultikus hírnévnek örvend a bemutatott koreográfiák révén.
jan. 27
11:26
Az EA DICE már gondolkodik a Battlefield 1943 folytatásán (Game Channel Online)
A tegnapi nap szinte teljes egészében a Capcom-ról és az EA DICE csapatáról szólt, lévén a két brigád csak úgy ontotta magából a híreket, bejelentéseket és nyilatkozatokat. Ma azonban ismét előkerült egy kis csemege, méghozzá a Battlefield: Bad Comppany 2 vezető producerétől, Karl-Magnus Troedsson-tól, aki úgy gondolja, hog...
jan. 27
11:27
Áprilisban jön az új Forma-1 menedzser (SG)
Áprilisban jelenik meg a Tropico fejlesztőinek legújabb játéka, mely a Pole Position 2010 címet viseli és egy Forma-1-es csapat irányítását vehetjük át benne.
jan. 27
11:36
Hordozható tévé és DVD-lejátszó (prohardver)
Kipróbáltuk az LG hordozható multimédiás lejátszóját. A sokat ígérő eszköz felett mára már kicsit eljárt az idő.
jan. 27
11:36
Battlefield 1943 - Premium DLC készül, és talán folytatás is (GameStar)
A sorozat producere árulta el nemrég, hogy már folynak a premium DLC munkálatai, és nem kizárt egy folytatás sem
jan. 27
11:38
Napoleon: Total War - Multiplayer trailer (GameStar)
Több lényeges multiplayer újítással érkezik a Napoleon: Total War
jan. 27
11:42
Minden idők legmagasabb bevétele és nyeresége az Apple-nél (IT-Extreme)
A vállalat a negyedévben 15,68 milliárd dolláros bevételt, 3,38 milliárd dolláros nettó nyereséget generált, az egy részvényre jutó hígított nyereség pedig 3,67 dollárt tett ki...
jan. 27
11:51
Újra viszik a digitális fényképezőgépeket (SG)
A Canon előrejelzése szerint a kamerák, fényképezőgépek és nyomtatók iránti kereslet növekedésének helyreállásával 52 százalékkal növekedni fog a vállalat profitja 2010-ben.
jan. 27
11:53
Kellemes meglepetést okozott a Yahoo! (SG)
A Yahoo! Inc. főoldalának tavalyi negyedik negyedéves 1,26 milliárd dolláros árbevétele meghaladta a szakértők korábbi, 1,23 milliárdos becslését.
jan. 27
11:54
Négy új Canon projektor mutatkozott be (prohardver)
A XEED SX7 Mark II mellett itt a XEED SX7 Mark II Medical, és az energiatakarékos LV-7280 és LV-8215 is.

Keresés