2010. január 27. szerda

jan. 27
7:33
Az SOS Gyermekfalvak szervezete segít a Haiti árvákon (NLC)
Haitin szüleik nélkül maradt gyermekek számára alakította menekült-központtá megmaradt iskolaépületét az SOS Gyermekfalvak nemzetközi szervezete.
jan. 27
7:35
Új magyar sztárénekes születik (NLC)
Hosszas válogatás után egy 22 éves kecskeméti lány énekelhette el a Szinglik éjszakája című film főcímdalát.
jan. 27
8:27
A 9 legjobb európai folyami körutazás (NLC)
Aki alternatívát keres az autós és vonatos körutazások vagy a kényelmetlen becsekkolásokkal járó repülés mellé, folyókon közlekedve is átszelheti Európát, ráadásul luxusszállóknak megfelelő hajókon utazva. A kilenc legjobb európai folyami hajóút.
jan. 27
9:39
Dobó Kata és Kern András képekben - Találkozás 10 év után (NLC)
Egy új film hozta össze kettejüket megint. Más, mint a bő egy évtizeddel ezelőtti, most nem egy vígjáték, hanem egy fogcsikorgató dráma szereplői. Különböző generációk, nagyon eltérő színészi pályák. Szegő András most mégis a közöset keresi bennük. S egyben visszapergeti életük filmjét.
jan. 27
10:33
Hol járunk álmainkban? (NLC)
Az álmok fantasztikus világa mindnyájunk számára ismert, naponta megtapasztalt csoda. Amíg a testünk alszik, a lélek szabadon kószál a képzelet színes forgatagában, repülhetünk vagy átváltozhatunk, minden megtörténhet velünk, ami éber állapotban lehetetlen.
jan. 27
11:45
D. Tóth Kriszta: Hó happy end (NLC)
Az ablaknál állt a csíkos kanapén, nyitott szájjal, csillogó szemmel. Puha tenyerét és az orra hegyét az üveghez nyomta – meleg leheletétől nonfiguratív párafolt festette be az ablakot. „Nézd, mama, hát mégis igaza volt az időjárásbácsinak a rádióban! Esik a hó!” – mondta, és a hangjából sütött az áhítat.
jan. 27
12:39
5 tuti tipp, hogy a hajad télen is gyönyörű legyen (NLC)
Tedd télállóvá a frizurádat! Ne törődj bele, hogy zsíros, élettelen, fakó vagy éppen elnyűtten száraz a hajad. Harcolj érte! Néhány egyszerű trükkel látványos eredményeket érhetsz el.
jan. 27
16:17
Éget, mint a tűz! - Csípős receptek (NLC)
Vannak, akiknek szinte mindegy, hogy bableves, pörkölt vagy madártej van előttük, máris az Erős Pistát keresgélik az asztalon. Mások egy falatot sem bírnak lenyelni még a legenyhébben csípős ételekből sem. Utóbbiak most készítsenek elő egy pohár vizet…
jan. 27
17:09
Férjhez megy a tinisztár! (NLC)
A sorozat minden lében kanál Noémije idén szeretné kimondani a boldogító igent.

Keresés