2010. január 28. csütörtök

jan. 28
6:03
Luxus: te is erre vágysz? (NLC)
Egy friss nemzetközi kutatás szerint a hongkongi fogyasztók igencsak szeretnek luxuscikkeket birtokolni. A helyiek nem csak egyszerűen önmaguk, de a társadalom többi tagja felé is jelezni szeretnék, hogy igen, ők megengedhetik maguknak a drága holmik megvásárlását.
jan. 28
6:57
5 könyv, amit a pasid is szívesen elolvas (NLC)
Szeretnéd meglepni a párodat egy jó kis olvasnivalóval? Az alábbi öt könyv garantáltan tetszeni fog neki! Sőt, lehet, hogy még te is kölcsönkéred tőle.
jan. 28
9:03
Tűrjek, vagy hagyjam el az iszákos férjem? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Már a kezdet kezdetén tudtam, hogy a párom iszik. Megfogadtam: a gyermekemet nem teszem ki annak, hogy egy részeg apával „büszkélkedhessen”, de apa nélkül sem akarom nevelni…
jan. 28
9:05
Felháborodott rajongó követeli a szépfiú távozását a New York-i helyszínelők sorozatból! (NLC)
Én vagyok a felháborodott rajongó, és követelem Don Flack nyomozó, azaz Eddie Cahill azonnali kiírását vagy hatástalanítását. Imádom a sorozatot, de ami sok, az sok.
jan. 28
9:07
Mindenkit megelőzött az ifjú énekesnő (NLC)
Hosszas válogatás után, ismert előadókat megelőzve választották ki a producerek Nagy Adriennt, a Szinglik éjszakája című zenés vígjáték főcímdalának énekesnőjét.
jan. 28
10:51
5 jégtörő téli apróság (NLC)
Nincs is jobb tél vége felé, mint tudni, hogy hamarosan itt a tavasz és a nyár. A következő apróságok segítségével szembeszállhatunk a fogvacogtató mínuszokkal.
jan. 28
10:53
Gyermekvállalás 30 felett - Kimerül a petesejtkészlet? (NLC)
A harmincas, negyvenes éveikben járó nők teherbe esési nehézségét az magyarázhatja, hogy petesejtkészletük szinte kimerül.
jan. 28
11:45
Férj, apa mint munkatárs - Családos férfiak előnyben! (NLC)
Jól tudjuk, egy anyának nehéz a családot és a munkát összeegyeztetnie. Kevés a családbarát munkahely, sokszor sem az időbeosztás, sem a főnökök nem segítik a gyerekes anyákat a napi problémák megoldásában. Ezúttal a férfiak oldaláról vizsgáltuk meg a problémát. Az eredmény meglepő: számukra előnyt is jelenthet a család egy állásinterjún!
jan. 28
13:15
Legyél szerelmes és szerencsés! (NLC)
Látogasd meg számítógépről az NLCafe weboldalát és gyűjtsd a szíveket minden nap február 14-ig.
jan. 28
16:51
3 szuper film, amit mától láthatsz a mozikban (NLC)
A héten mindenki találhat kedvére való filmet a mozikban. Akár csajos kiruccanást tervezel, akár a gyerekekkel ülnétek be, lesz miből válogatni.
jan. 28
18:57
Müller Péter Sziámi: Nem szeretném, ha szeretnének (NLC)
Gimnazista koromban a színpadról énekelt fontos dolgokat. Ilyesmivel mostanában nem foglalkozik. Megkérdeztem, mi egyebet csinált még.
jan. 28
19:51
Claudia Schiffer tervezni szeretne (NLC)
Claudia Schiffer úgy döntött, hogy több évtizedes modell múltját és hatalmas tapasztalatát a divatipar más részein szeretné kamatoztatni. A szupermodell divattervezőként dolgozna tovább.

Keresés