2010. január 28. csütörtök

jan. 28
1:06
John Landis visszatér (est.hu)
Több mint 10 év után John Landis amerikai rendező visszatér a nagyjátékfilmes filmkészítéshez. A Blues Brothers, a Homályzóna és az Egy amerikai farkasember Londonban direktora a Burke and Hare-ral, egy angol horrorkomédiával készül.
jan. 28
1:24
Az illúzió világa: folytatódik a Tibet Mozi (est.hu)
Filmek a Sambhala Tibet Központban minden pénteken, szombaton és vasárnap. A műsoron Tibetről szóló dokumentumfilmek, a különleges országhoz szorosan kapcsolódó nagyjátékfilmek és csak lazán kötődő természetfilmek szerepelnek.
jan. 28
6:03
Luxus: te is erre vágysz? (NLCafé)
Egy friss nemzetközi kutatás szerint a hongkongi fogyasztók igencsak szeretnek luxuscikkeket birtokolni. A helyiek nem csak egyszerűen önmaguk, de a társadalom többi tagja felé is jelezni szeretnék, hogy igen, ők megengedhetik maguknak a drága holmik megvásárlását.
jan. 28
6:57
5 könyv, amit a pasid is szívesen elolvas (NLCafé)
Szeretnéd meglepni a párodat egy jó kis olvasnivalóval? Az alábbi öt könyv garantáltan tetszeni fog neki! Sőt, lehet, hogy még te is kölcsönkéred tőle.
jan. 28
8:18
Katy Perry: unplugged műsor a magyar MTV-n (est.hu)
Újabb sztár csatlakozott az MTV Unplugged sorozatához: 2009 nyarán Katy Perry New Yorkban adott akusztikus koncertet, ahol elénekelte nagy slágereit, és egy meglepetés új dalt is.
jan. 28
8:20
Vérszomj - A kezdet (est.hu)
Ha már voltam oly önsanyargató, hogy a genyó házimanó passióját feldolgozó Gyilkos kobold sorozat majd minden darabján átrágjam magam, a szintén meglehetősen buta Vérszomj széria nem állíthat jóval nagyobb megpróbáltatások elé.
jan. 28
9:03
Tűrjek, vagy hagyjam el az iszákos férjem? - Soma Mamagésa válaszol (NLCafé)
Már a kezdet kezdetén tudtam, hogy a párom iszik. Megfogadtam: a gyermekemet nem teszem ki annak, hogy egy részeg apával „büszkélkedhessen”, de apa nélkül sem akarom nevelni…
jan. 28
9:05
Felháborodott rajongó követeli a szépfiú távozását a New York-i helyszínelők sorozatból! (NLCafé)
Én vagyok a felháborodott rajongó, és követelem Don Flack nyomozó, azaz Eddie Cahill azonnali kiírását vagy hatástalanítását. Imádom a sorozatot, de ami sok, az sok.
jan. 28
9:07
Mindenkit megelőzött az ifjú énekesnő (NLCafé)
Hosszas válogatás után, ismert előadókat megelőzve választották ki a producerek Nagy Adriennt, a Szinglik éjszakája című zenés vígjáték főcímdalának énekesnőjét.
jan. 28
10:51
5 jégtörő téli apróság (NLCafé)
Nincs is jobb tél vége felé, mint tudni, hogy hamarosan itt a tavasz és a nyár. A következő apróságok segítségével szembeszállhatunk a fogvacogtató mínuszokkal.
jan. 28
10:53
Gyermekvállalás 30 felett - Kimerül a petesejtkészlet? (NLCafé)
A harmincas, negyvenes éveikben járó nők teherbe esési nehézségét az magyarázhatja, hogy petesejtkészletük szinte kimerül.
jan. 28
11:45
Férj, apa mint munkatárs - Családos férfiak előnyben! (NLCafé)
Jól tudjuk, egy anyának nehéz a családot és a munkát összeegyeztetnie. Kevés a családbarát munkahely, sokszor sem az időbeosztás, sem a főnökök nem segítik a gyerekes anyákat a napi problémák megoldásában. Ezúttal a férfiak oldaláról vizsgáltuk meg a problémát. Az eredmény meglepő: számukra előnyt is jelenthet a család egy állásinterjún!
jan. 28
11:54
Vágtázó-lemezbemutató a Dürerben (est.hu)
Minden zenekar életében eljön egyszer a feltámadás pillanata, és ezzel nem volt másként az 1975-ben alakult VHK sem. Az ő esetükben minden bizonnyal nem a gázsi, hanem jövőbe- és múltba látó üzeneteik átadása jelentette a fő motivációt...
jan. 28
11:56
Folkfree és brit spanok a Corvintetőn (est.hu)
Milyen szép is az, mikor az angol rap és a magyar nyenyere egy kemény drum and bass zúzás fölött összeborul! A Folkfree, Mc SirReal és KW Arms jóvoltából egyre többször van hasonló élményben részünk, és ha ezt még egy Dub Pistols-DJ-zés is megfejeli!
jan. 28
12:12
Zipkomm a Gödörben (est.hu)
A Zipkomm lehetne akár a legújabb kicsomagolni való médiafájl is, hiszen a PANKKK által szervezett, koncertekkel egybekötött zenei konferencián a szakma a földi halandók közreműködésével fogja bitekre boncolni magát.
jan. 28
13:15
Legyél szerelmes és szerencsés! (NLCafé)
Látogasd meg számítógépről az NLCafe weboldalát és gyűjtsd a szíveket minden nap február 14-ig.
jan. 28
16:06
Első helyen nyitott a Hope For Haiti (est.hu)
Billboard 200 zenei toplistája csúcsán debütált a Hope for Haiti Now album, amelyen a zenei világ legnagyobb sztárjai szerepelnek, ezzel segítve a földrengés sújtotta országnak.
jan. 28
16:08
Névtelenül készítik az új lemezt az Oasis tagjai (est.hu)
Név továbbra sincs, nyolc új szám azonban már van - jelenleg így áll a Liam Gallagher vezette zenekar, amely nyár közepére ígéri első lemezét.
jan. 28
16:10
Jön az Igazából apa (est.hu)
Március 18-án mutatják be a mozik az Igazából apa című magyar filmet, az S.O.S. szerelem! és a Kilenc és 1/2 randi alkotóinak Novák Emil rendezésében megvalósult romantikus vígjátékát Kamarás Ivánnal és Kaszás Gézával a főszerepekben.
jan. 28
16:51
3 szuper film, amit mától láthatsz a mozikban (NLCafé)
A héten mindenki találhat kedvére való filmet a mozikban. Akár csajos kiruccanást tervezel, akár a gyerekekkel ülnétek be, lesz miből válogatni.
jan. 28
17:54
Új arcok a Reflektorban (est.hu)
Az RTL Klub Reggelijének meghatározó arcai örömmel vállalták a felkérést, hogy legyenek a Reflektor magazin ideiglenes műsorvezetői, amíg Détár Enikő teljesen felgyógyul és István Dani is jól megérdemelt szabadságára megy.
jan. 28
18:57
Müller Péter Sziámi: Nem szeretném, ha szeretnének (NLCafé)
Gimnazista koromban a színpadról énekelt fontos dolgokat. Ilyesmivel mostanában nem foglalkozik. Megkérdeztem, mi egyebet csinált még.
jan. 28
19:51
Claudia Schiffer tervezni szeretne (NLCafé)
Claudia Schiffer úgy döntött, hogy több évtizedes modell múltját és hatalmas tapasztalatát a divatipar más részein szeretné kamatoztatni. A szupermodell divattervezőként dolgozna tovább.
jan. 28
20:54
Eels: End Times (est.hu)
A kilencvenes évek leglélekmarcangolóbb szerzeményeit rögzítő Mark Oliver Everett (alias E) a melankóliába menekült. Az End Times-on a folk dominál, melybe csak néha reccsen bele a karcos rakenroll.
jan. 28
20:56
Ke$ha: Animal (est.hu)
Ha túlfűtöttségért, korrekt lázadásért vagy épp csak egy söröshordón kézenállós buliért a szomszédba kellene menni, Kesha biztos átmenne. Szerencsére erre semmi szükség, hiszen elektronikus eszközökkel erősített poplemezén arról beszél, hogy mindez pont ott van, ahol ő.
jan. 28
20:58
N'Dambi: Pink Elephant (est.hu)
A kenyerét korábban Erykah Badu háttérvokalistájaként kereső N'Dambi lassan tíz éve építi saját szólókarrierjét. A klasszikus soul témákkal dolgozó új album ügyesen egyensúlyozik a gyenge és az erős, a különleges és a hétköznapi, illetve az érzékeny és a kiábrándult minőségei között, úgy, hogy általában mindegyikből képes kihozni a legtöbbet.

Keresés