2010. január 19. kedd

jan. 19
6:57
Átverés az olcsó síút (NLC)
A Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete több megkeresést is kapott, hogy a www.suli.si oldalon olcsó síutakat kínálnak - feketén.
jan. 19
7:33
6+1 sztár, aki már nem láthatta az utolsó filmjét (NLC)
Nem mindenkinek adatik meg, hogy készen lássa utolsó művét: Heath Ledger is közéjük tartozik. A sötét lovaggal és a Doctor Parnassus és a képzelet birodalmával Ledger a show-biznisz egy illusztris, ám szomorú sorsú csoportjához csatlakozott.
jan. 19
8:27
Bőségre és boldogságra születtünk! (NLC)
2010. január 18-án hajnalban a Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Halak jelébe lépett. Latinul domicil a neve a jelenségnek, ami azt jelenti, hogy a bolygó hazatért. Végre ki tud teljesedni, ezzel egy különleges időszak kezdődik.
jan. 19
8:29
Guy Ritchie kocsmát nyit Hollywoodban (NLC)
A rendező Hollywoodon kívül New Yorkban is pubot nyitna.
jan. 19
9:03
Császármetszés után - A dúla válaszol (NLC)
A császármetszés nem mindig a kismama választása. Azok, akik természetes szülésre készültek, csalódottak is lehetnek. Vajon lehet-e császár után a második babát természetesen megszülni?
jan. 19
9:05
Szex az első randin - igen vagy nem? (NLC)
Tökéletes. A férfi is, és az első randi is vele. A tested már igent mondott, de jobban jársz, ha még (egy kicsit legalább) visszafogod magad.
jan. 19
9:07
Hajdú Pétert fogyókúrára kötelezték (NLC)
A TV2 új arcának meg kell szabadulnia a súlyfeleslegétől.
jan. 19
13:51
Evolúciós előnnyel jár a monogámia (NLC)
A férfiak biztosabbak lehetnek abban, hogy a közös gyerekek saját utódaik, míg a nők számíthatnak arra, hogy a biztos származás előnyére válik gyermekeiknek.
jan. 19
15:03
Szórakoztató sorozat szülőkről (NLC)
A Született szülők című sorozat készítői a hétköznapokból merítettek ihletet. A történet két család mindennapjait követi nyomon.
jan. 19
17:45
Pályázat közösség-alapú filmterjesztésre (NLC)
Helyzetek és gyakorlatok címmel a Port.hu, a Filmklik és Pedagógiai Intézet együttműködésben a filmek külföldi jogtulajdonosaival felhívást intéz a magyar középiskolákhoz, egyetemekhez, mozikhoz, on- és offline médiához, kreatív ügynökségekhez, reklámcégekhez, közéleti személyiségekhez és egyéb közösségekhez.
jan. 19
18:39
Elképesztő! Foglalkozása: ágymelegítő (NLC)
Emberekkel melegítteti be a vendégek ágyát egy brit szállodalánc.

Keresés