2010. január 19. kedd

jan. 19
2:09
Dokubemutató az Urániában (est.hu)
Sipos András Csapda c. dokumentumfilmjét vetítik január 19-én, kedden 18 órakor a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban. A Megúsztuk! és a Tíz év múlva - Családok rendezőjének egyórás alkotása a Dunatáj Alapítvány berkeiben készült.
jan. 19
2:13
Nem forgalmaz többé DVD-t az FHE (est.hu)
Február 1-jétől nem ad ki több DVD-t és Blu-Rayt Magyarországon a Fórum Home Entertainment. Hazánk egyik legnagyobb DVD-forgalmazója - mely korábban Warner Home Video néven működött - jelenleg a meglévő raktárkészletét árusítja ki.
jan. 19
6:57
Átverés az olcsó síút (NLCafé)
A Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete több megkeresést is kapott, hogy a www.suli.si oldalon olcsó síutakat kínálnak - feketén.
jan. 19
7:33
6+1 sztár, aki már nem láthatta az utolsó filmjét (NLCafé)
Nem mindenkinek adatik meg, hogy készen lássa utolsó művét: Heath Ledger is közéjük tartozik. A sötét lovaggal és a Doctor Parnassus és a képzelet birodalmával Ledger a show-biznisz egy illusztris, ám szomorú sorsú csoportjához csatlakozott.
jan. 19
8:27
Bőségre és boldogságra születtünk! (NLCafé)
2010. január 18-án hajnalban a Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Halak jelébe lépett. Latinul domicil a neve a jelenségnek, ami azt jelenti, hogy a bolygó hazatért. Végre ki tud teljesedni, ezzel egy különleges időszak kezdődik.
jan. 19
8:29
Guy Ritchie kocsmát nyit Hollywoodban (NLCafé)
A rendező Hollywoodon kívül New Yorkban is pubot nyitna.
jan. 19
8:45
Felmentették a hírhedt brit zenekalózt (est.hu)
Az esküdtszék egyhangú döntéssel felmentette a bűnszervezetben elkövetett csalás vádja alól az egykori OiNK torrentportál üzemeltetőjét. Az oldal fénykorában az egyik legnagyobb illegális zeneletöltő webhelynek számított
jan. 19
9:03
Császármetszés után - A dúla válaszol (NLCafé)
A császármetszés nem mindig a kismama választása. Azok, akik természetes szülésre készültek, csalódottak is lehetnek. Vajon lehet-e császár után a második babát természetesen megszülni?
jan. 19
9:05
Szex az első randin - igen vagy nem? (NLCafé)
Tökéletes. A férfi is, és az első randi is vele. A tested már igent mondott, de jobban jársz, ha még (egy kicsit legalább) visszafogod magad.
jan. 19
9:07
Hajdú Pétert fogyókúrára kötelezték (NLCafé)
A TV2 új arcának meg kell szabadulnia a súlyfeleslegétől.
jan. 19
12:39
A Jóban rosszban a Barátok közt babérjaira tör? (est.hu)
Ismét RTL Klubos győzelemről számolhatunk be a második heti nézettségi eredményeket vizsgálva, azonban szépített a TV2 is, 21,6 százalékos közönségarányt produkálva a fiatalok körében, főműsoridőben.
jan. 19
12:57
Visszavonult a Killers (est.hu)
Határozatlan időre felfüggesztette működését a Killers zenekar. A februári turnézárás után hosszabb szünet következik, mert a hat éves folyamatos munkában elfáradtak a tagok.
jan. 19
12:59
Brit Awards: Lily Allen kapta a legtöbb jelölést (est.hu)
A tavaly Budapesten is fellépő énekesnő három kategóriában is bezsebelhet díjat a jubileumi Brit Awards-kiosztón, hasonlóan Florence And The Machine-hez.
jan. 19
13:51
A Fűrész-direktoré a Paranormal-folytatás (est.hu)
A Fűrész VI. direktora, Kevin Greutert rendezi a Paranormal Activity folytatását. A fillérekből készült horrormozi első része hatalmas sikerrel és előállítási költségeihez viszonyítva óriási bevétellel futott az amerikai mozikban.
jan. 19
13:51
Evolúciós előnnyel jár a monogámia (NLCafé)
A férfiak biztosabbak lehetnek abban, hogy a közös gyerekek saját utódaik, míg a nők számíthatnak arra, hogy a biztos származás előnyére válik gyermekeiknek.
jan. 19
15:03
Beethoven-maraton (est.hu)
A Művészetek Palotája és a Budapesti Fesztiválzenekar közös projektjében Beethoven élete és munkássága elevenedik meg egy maratoni rendezvény keretein belül, mely 11 koncertet, kiállítást és egyéb érdekességeket is magában foglal.
jan. 19
15:03
Szórakoztató sorozat szülőkről (NLCafé)
A Született szülők című sorozat készítői a hétköznapokból merítettek ihletet. A történet két család mindennapjait követi nyomon.
jan. 19
15:57
Napoleon Boulevard a SYMA-ban (est.hu)
Minden a '86-os nyári Interpop fesztiválon kezdődött, illetve pár évvel korábban, de erről lásd majd lejjebb. A lényeg, hogy ismét egy helyen, egy időben a Napoleon Boulevard. Szállj velük!
jan. 19
15:59
Dinamit a PeCsában (est.hu)
Egy jó ideig (majd 30 évig) úgy tűnt, a Dinamit akkor és ott, 1981-ben végérvényesen szilánkokra tépte szét magát. Most újra rockolnak, igaz Vikidál nélkül. Robbanásveszély a PeCsában, február végén.
jan. 19
16:01
Charlie a MüPa-ban (est.hu)
Valamivel több, mint negyven. Gombócból is sok, ahogy mondani szokás. A hazai könnyűzene füstös hangú zenegépe kábé 1967-től van a szakmában. Van mit felmondani. Pályaösszegzés a MüPa-ban.
jan. 19
16:03
KFT a Szeparéban (est.hu)
A korlátolt felelősség mindig és minden esetben jól jöhet. Akkor például különösen, ha meg akarod mondani a nagy tutit. A KFT vállalta, megmondta, akkor is, most is, és általában nekik volt igazuk.
jan. 19
16:05
Budapest Reggae Selectors League az Instantban (est.hu)
A verseny motiváló erejét a szórakozás szolgálatába állító rendezvénysorozaton - a név logikájának megfelelően - budapesti reagge selectorok ütköznek meg a lemezjátszók mögött egymással, egymásért, egyesével.
jan. 19
16:15
FlashForward - A jövő emlékei a UPC videotárban (est.hu)
Az AXN és a UPC együttműködésének eredményeként a UPC videotár szolgáltatás egy új menüponttal, a "TV-sorozatokkal" bővült ki, amelynek segítségével nagysikerű hazai és külföldi sorozatokat érhetünk el az adásidőtől függetlenül.
jan. 19
17:45
Pályázat közösség-alapú filmterjesztésre (NLCafé)
Helyzetek és gyakorlatok címmel a Port.hu, a Filmklik és Pedagógiai Intézet együttműködésben a filmek külföldi jogtulajdonosaival felhívást intéz a magyar középiskolákhoz, egyetemekhez, mozikhoz, on- és offline médiához, kreatív ügynökségekhez, reklámcégekhez, közéleti személyiségekhez és egyéb közösségekhez.
jan. 19
18:39
Elképesztő! Foglalkozása: ágymelegítő (NLCafé)
Emberekkel melegítteti be a vendégek ágyát egy brit szállodalánc.

Keresés