2010. január 29. péntek

jan. 29
8:09
5 könnyen gondozható, strapabíró szobanövény (NLC)
Te is sok szép növényt szeretnél a lakásodba, de nincs kedved pepecselni velük? Ettől még nem kell lemondanod róluk – válassz kevés gondozást igénylő fajtákat! Íme öt igazán strapabíró szobanövény.
jan. 29
9:21
Híresek és politizálnak - Sztárok, akik kampányolnak (NLC)
Bono és Madonna nem csupán dalokat ad elő, hanem fontos társadalmi ügyekben is hallatja hangját – sőt tevőlegesen is segítenek. Amerikában az elnökválasztás előtt sztárok tucatjai kampányoltak Obamáért. Magyarországon is vannak olyan hírességek, akik nyilvánosan elkötelezik magukat politikailag, akár azzal is számolva, hogy közönségük egy részét elveszíthetik…
jan. 29
9:23
Ó, hogy az a... - Ha káromkodik a gyerek (NLC)
Sok szülő szégyenkezve kapja fel a fejét, amikor a gyereke egy társaságban egyszer csak elereszt egy szaftos mondatot. A gyerek pedig széles vigyorral ragyog a sikertől. Megdöbbentette a felnőtteket!
jan. 29
10:33
Karmahoroszkóp (január 30. - február 5.) (NLC)
A Szaturnusz nehéz fényszögbe kerül a Plútóval, ugyanakkor a Jupiter, a másik sorsbolygó gyenge, de jó fényszöget kap a Jupitertől, ami enyhíti a feszültséget, és pozitív gondolatokra, tettekre ösztönöz.
jan. 29
11:27
Hétvégi horoszkóp (január 29-31.) (NLC)
Hóval és jéggel búcsúzik a január. A telihold feszültséget is hozhat, mindenkire máshogy hat. Óvatosan és nyugodtan igyekezzünk túl lenni rajta!
jan. 29
12:21
Spóroljunk az új autóval (NLC)
A tegnapi újságra már senki nem kíváncsi, de mi a helyzet a tegnapi és néhány ritka esetben a tegnapelőtti autókkal? Megéri-e a felárat az új, csinos forma, vagy racionálisabb dolog inkább a még forgalmazott, olcsóbb elődöt választani?
jan. 29
12:57
Hangolódj az élénk tavaszra! (NLC)
A fehérneműk és hálóruhák után februárban új Sonia Rykiel ruhadarabokkal készülhetünk a tavaszra.
jan. 29
13:51
Sztárváltó - Mókus megalkuvások nélkül jut a csúcsra (NLC)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Szirtes Edina Mókuson a sor, aki Tesséklássék című, nemrég megjelent lemezével elkápráztatta a közönséget és a szakmát.
jan. 29
16:33
Új családtag a számítógép (NLC)
Korunkban a számítógép már szinte nélkülözhetetlen, gyermekeink az iskolában és otthon is használják. Sokszor azonban olyannyira a rabjává válnak, hogy legszívesebben minden szabad percüket a gép előtt töltik. Pedig a túlzásba vitt számítógépezésnek káros hatásai is lehetnek...
jan. 29
16:35
Művészet a szemétből - Mi az a recycling art? (NLC)
Magyarországon évente körülbelül 100 millió tonna hulladék keletkezik. Vannak fiatal alkotóművészek, akik a hulladékban többet látnak elhasznált, pusztulásra ítélt dolgok halmazánál. Mi történik, ha az üres samponos doboz, borosüveg vagy az ócska kerékpárgumi nem a kukában landol? Nem egyszerű újrahasznosításról van szó, az anyag lényegül át.
jan. 29
21:03
Hosszú életet remélnek az amerikaiak (NLC)
Optimistán tekintenek a jövőbe, és hosszú életre számítanak az amerikaiak. Jelentős részük úgy kalkulál, legalább olyan hosszú, de inkább hosszabb életet fog élni, mint a felmenői.

Keresés