2010. január 29. péntek

jan. 29
0:33
Felkészülés: balhé vetett véget a Ferencváros meccsének (She)
Tömegverekedés vetett véget a Ferencváros mai második felkészülési mérkőzésének: az Üllői 129 szurkolói portál beszámolója szerint a Hamrun Spartans elleni találkozó 24. percében Dragóner Attila csapott össze az egyik hazai játékossal. Az ezt követően kialakult verekedés miatt a játékvezető véget vetett a találkozónak.
jan. 29
0:51
Férfi kosárlabda Euroliga: hazai pályán győzött a Barcelona (She)
Győzelemmel kezdte a Barcelona a középdöntőt a férfi kosárlabda Euroligában: a katalán csapat az E-csoportban a görög Maroussit verte meg 79–69-re.
jan. 29
1:45
DVTK: Takács Péter Buzsáky Ákos klubjához utazik próbajátékra (She)
Buzsáky Ákos csapatához, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Queens Park Rangershöz utazik próbajátékra Takács Péter, a Diósgyőri VTK labdarúgója.
jan. 29
2:57
Kupán vágták Bellamyt (Blikk)
jan. 29
3:33
Szánja már a Fradi-sál égetését Bori (Blikk)
Még újpestiként Fradi-sálat égetett a focista, akit most a zöld-fehérek hívnak
jan. 29
6:03
Orbán már nem szereti a focit? (Behaviour)
Meglehet, csalódást okozott a honi labdarúgó-élvonal klubvezetőinek a Fidesz első emberével történt találkozás: Orbán Viktor kijelentette, a profi futballra nem szabad költségvetési pénzt költeni.
jan. 29
7:09
Australian Open: Fucsovics alulmaradt az ausztrál Bermannel szemben (She)
Az elődöntőben ért véget Fucsovics Márton menetelése az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon a junior fiúk egyes küzdelmeiben: a magyar játékos szoros küzdelemben, két játszmában kapott ki az ausztrál Sean Bermantől.
jan. 29
7:11
Brann: Korcsmár győztes gólja még nem döntött a jövőjéről (She)
Mint arról beszámoltunk, a norvég élvonalbeli Brann labdarúgócsapatában felkészülési mérkőzésen győztes gólt szerzett a próbajátékon levő Korcsmár Zsolt.
jan. 29
7:13
Australian Open: a Williams nővérek ünnepelhettek a női páros döntője után (She)
Kétjátszmás győzelmet aratott Venus és Serena Williams az Australian Open döntőjében a női páros első kiemeltje, a Cara Black, Liezel Huber duó ellen.
jan. 29
7:27
IFFHS: Ronald Koeman minden idők legeredményesebb védőjátékosa (She)
A holland szabadrúgás- és büntetőspecialista, Ronald Koeman minden idők legeredményesebb hátvédje a labdarúgóvilág statisztikáival foglalkozó IFFHS rangsora alapján.
jan. 29
7:45
NBA: az Orlando 16 pontos hátrányt ledolgozva verte meg a Bostont (She)
Az NBA keleti élcsapatainak rendkívül izgalmas rangadóján két pont döntött: az Orlando Magic Rashard Lewis 1.3 másodperccel a vége előtt szerzett kosarával győzte le a Boston Celticset.
jan. 29
8:09
Ma befejeződik a Bamako-rali (Metropol)
Ma délután zárul az idei Budapest–Bamako-rali hivatalos versenyszakasza, amelynek befutója Mali fővárosa helyett,a terrorfenyegetés miatt, végül a marokkói Agadír.
jan. 29
8:57
Pápa: Fűzfa szinte biztosan érkezik, Casapullának bizonyítania kell (She)
Véber György, a Pápa vezetőedzője elmondta, a felkészülési mérkőzésen már bevetett Jovánczai Zoltánnal és Balaskó Ivánnal tovább egyeztet a klub, míg az olasz Salvatore Casapullának még bizonyítania kell. Az újpesti Fűzfa Gergely viszont szinte biztosan a Lombardnál folytatja.
jan. 29
9:15
Australian Open: Babos és Dabrowski kikapott a junior párosok döntőjében (She)
A szlovák Jana Cepelová, Chantal Skamlová duó nyerte meg az Australian Openen a junior leány páros döntőjét, miután 7:6, 6:2-re legyőzte a Babos Tímea, Gabriela Dabrowski magyar, kanadai párost.
jan. 29
9:33
Franciaország: marseille-i zavargások az Algéria–Egyiptom ANK-elődöntő után (She)
Miután csütörtök este Algéria labdarúgó-válogatottja Angolában súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett Egyiptomtól az Afrikai Nemzetek Kupájának elődöntőjében, zavargások törtek ki Marseille utcáin. A rendőrök több szurkolót őrizetbe vettek.
jan. 29
9:39
Megvédték címüket a Williams-nővérek (Metropol)
Nem jutott be a fináléba pénteken Fucsovics Márton a juniorok versenyében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A női párosok versenyében megvédték címűket a Williams-testvérek: Serena és Venus magabiztosan győzte le az első helyen kiemelt Cara Black, Liezel Huber zimbabwei, amerikai duót.
jan. 29
9:41
Babosék kikaptak a döntőben (Metropol)
Babos Tímea a kanadai Gabriela Dabrowskival az oldalán vereséget szenvedett az ausztrál nyílt teniszbajnokság junior versenyének pénteki leány páros döntőjében.
jan. 29
9:51
Serie A: a Digi Sport közvetíti az olasz bajnokikat az ősztől (She)
A következő két idényben a Digi Sport közvetíti Magyarországon az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit.
jan. 29
9:51
Mi újság, Bamako? (Blikk)
A Budapest–Bamako-rali nem hagyja hidegen a marokkóiakat.
jan. 29
10:09
DVSC: ne a pénz döntsön Rudolf átigazolásában! - Koeman (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Erwin Koeman azon a véleményen van, hogy Rudolf Gergely ugyanúgy berobbanhatna a holland élvonalba, mint Dzsudzsák Balázs. A holland szakember szerint azonban a pénzen semminek sem szabad múlnia.
jan. 29
10:11
Anderlecht: Juhász sérült, kétséges a játéka a Germinal Beerschot ellen (She)
Kisebb sérülése miatt kérdéses Juhász Roland szereplése az Anderlecht labdarúgócsapatának Germinal Beerschot elleni, pénteki belga bajnokiján.
jan. 29
10:27
Barcelona: a klub 8 millió eurós nyereséget ért el az elmúlt félévben (She)
A Barcelona bejelentette, hogy 8 millió eurós nettó nyereséget könyvelt el 2009 második fél évében, és 186 millió euróról 222.8 millió euróra nőtt a bevétele.
jan. 29
10:29
Mainz: Lőw nélkül, de várhatóan Szalaival a kezdőben a Bayern ellen (She)
A Bayern München elleni idegenbeli Bundesliga-mérkőzés kihagyására kényszerül Lőw Zsolt, a Mainz labdarúgócsapatának vírusos fertőzéssel küszködő magyar légiósa.
jan. 29
10:31
Férfi kézilabda NB I: visszatér Gyöngyösre a szlovák válogatott Kleis (She)
A Dunaújvárost is megjáró szlovák válogatott kézilabdázó, Marian Kleis az előző évadban már szerepelt a Gyöngyös élvonalbeli férficsapatában, majd az FTC-CityLine-ba igazolt. Most újra az első osztályú bajnoki tabella kilencedik helyén álló Gyöngyösi FKK-t erősíti.
jan. 29
10:45
NBA: 25 ezer dollárba került LeBron Jamesnek a vizes palack felrúgása (She)
Huszonötezer dolláros büntetést kapott LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárja, amiért dühében felrúgott egy vizes palackot.
jan. 29
10:47
Mexikó: javult a fejlövéssel kórházban fekvő paraguayi klasszis állapota (She)
Javult a fejlövéssel egy mexikóvárosi klinika intenzív osztályán fekvő paraguayi válogatott labdarúgó, Salvador Cabanas állapota.
jan. 29
10:49
Salgótarján: Pro Urbe-díjat kapott a 90 éves SBTC (She)
A város önkormányzata Pro Urbe-díjat adományozott a 90. évfordulóját ünneplő Salgótarjáni BTC-nek, amely egykor 39 szezont töltött az élvonalban.
jan. 29
11:03
A Chelsea lehet az Arsenal-Man United szuperrangadó nyertese (Infostart)
Az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában rendezik meg a bajnoki cím szempontjából kiemelten fontos Arsenal-Manchester United rangadót.
jan. 29
11:09
Botrány az FTC edzőmeccsén (Metropol)
Félbeszakadt a Máltán edzőtáborozó Ferencváros labdarúgócsapatának csütörtöki felkészülési mérkőzése, mivel kisebb összetűzésbe kerültek egymással a futballisták.
jan. 29
11:21
Australian Open: Federer nagyon simán jutott be a döntőbe (She)
Roger Federer esélyeshez méltóan, nagyon magabiztosan jutott be az Australian Open döntőjébe a francia Jo-Wilfried Tsonga ellen. A 15-szörös Grand Slam-győztes világelső három játszmában intézte el ellenfelét, és a legutóbbi hét nagy tornához hasonlóan ismét a fináléba került.
jan. 29
11:39
Federer simán jutott a döntőbe (Infostart)
Az első helyen kiemelt svájci Roger Federer gond nélkül győzte le a francia Jo-Wilfried Tsongát és bejutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyes vasárnapi döntőjébe, ahol majd a brit Andy Murray lesz az ellenfele.
jan. 29
11:39
Real Madrid: Hernanes lehet a 18 millió eurós ajánlattal bombázott Gago utódja (She)
Még el sem ment, máris megtalálták a Real Madrid labdarúgócsapatánál az argentin Fernando Gago utódját, méghozzá a brazil Anderson Hernanes de Carvalho személyében.
jan. 29
11:41
Férfi vízilabda Euroliga: kérdéses Varga II Zsolt szereplése a Pro Recco ellen (She)
Február 3-án Euroliga-csoportmérkőzésen fogadja az Eger vízilabdacsapata az olasz bajnoki címvédő Pro Reccót. A hevesieknek valószínűleg átlövőjük, Varga II Zsolt nélkül kell lejátszaniuk a találkozót.
jan. 29
11:57
Mercedes: Nick Heidfeldé a tesztpilótai pozíció - sajtóértesülés (She)
A német Bild értesülései szerint eldőlt, hogy Nick Heidfeld lesz a Mercedes GP Formula–1-es istálló harmadik számú, s egyben tesztpilótája.
jan. 29
12:16
Formula-1: bemutatták az új McLarent, ezüst-vörös az autó színe (She)
A McLaren Formula–1-es istálló a Vodafone Newburyben található központjában bemutatta a 2010-es autóját, a McLaren-Mercedes MP4-25-öt.
jan. 29
12:33
Vancouver 2010: Lindsey Vonn veszíthet kiváló formájából (She)
Kétségkívül az amerikai Lindsey Vonn az alpesi sí királynője: két éve nem talál legyőzőre az összetett világkupában. Ennek ellenére pénteken úgy nyilatkozott: elképzelhetőnek tartja, hogy a vancouveri téli olimpián nehézségei lesznek a technikai számokban.
jan. 29
12:35
Tenisz: egy hónapig nem játszhat Nadal, két hét teljes pihenő (She)
Térdsérülése miatt egy hónapig nem játszhat Rafael Nadal. A spanyol teniszező az Andy Murray elleni Australian Open-negyeddöntőt feladni kényszerült a fájdalmai miatt.
jan. 29
12:37
DVSC: „katasztrofális állapotban vannak a pályák” – Erwin Koeman (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a napokban több hazai klubhoz is ellátogat. A szakember a debreceni látogatása után a Hajdú-Bihari Naplónak adott nyilatkozatában katasztrofálisnak nevezte az Oláh Gábor utcai pályákat.
jan. 29
13:09
Bp. Honvéd: Benjamin ötszázezer euróért szerződik Franciaországba (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Budapest Honvéd elefántcsontparti játékosa, Benjamin a francia első osztályú Valenciennes-hez szerződik. Vételára információink szerint eléri a félmillió eurót.
jan. 29
13:11
Kajak-kenu: átadták a főváros 190 millió forintból megépített vízitelepét (She)
Pénteken napközben átadták a kajak-kenu sportág új, kiemelt budapesti létesítményét, a Gubacsi-hídnál lévő vízitelepet. A hivatalos átadón jelen volt Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke.
jan. 29
13:27
Juventus: Alberto Zaccheroni már Torinóban van (She)
A sport.sky.it olasz internetes portál szerint már Torinóban van Alberto Zaccheroni. Az 56 éves olasz tréner, aki a közelmúltban több olasz labdarúgócsapat, köztük az Internazionale és az AC Milan szakmai munkáját irányította, a Juventus kispadjának legfőbb várományosa.
jan. 29
13:29
Rali: Räikkönen fát döntött, összetörte a Citroënjét Lappföldön (She)
Izgalmasan alakult Kimi Räikkönen lappföldi kalandja pénteken: a 2007-es Formula–1-es világbajnok az Arctic Rallyn egy jobbkanyarban fának csapódott a Citroën C4 WRC-vel.
jan. 29
13:31
Vancouver 2010: a nyári után a téli olimpián indul a brit Condon (She)
A nyári után téli olimpián is indulhat Allyn Condon, aki Vancouverben a brit négyes bob tagja lesz.
jan. 29
13:33
Arsenal: a visszatérő Eboué és Song vasárnap már játszhat az MU ellen (She)
A Manchester United elleni vasárnapi rangadón az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere, Arsene Wenger már számíthat az Afrikai Nemzetek Kupájáról visszatérő Emmanuel Ebouéra és Alexander Songra. Az elefántcsontparti és a kameruni futballista csütörtökön már edzésbe is állt.
jan. 29
13:45
Ferencváros: Borit megfenyegették, kérdéses, hol folytatja (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Bori Gábort megfenyegették a Ferencváros szurkolói, ezért a játékos fontolóra vette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben mégsem igazol a zöld-fehérekhez.
jan. 29
13:47
NHL: a liga még nem döntött a 2014-es olimpiai részvételről, Ovecskinék igen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legnagyobb alakjai ott lesznek a februári, vancouveri téli olimpián, azonban a 2014-es szocsi részvételről még nem döntött a liga.
jan. 29
14:03
Zaccheroni a Juventus új edzője (Infostart)
Menesztették Ciro Ferrarát, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, akinek helyét Alberto Zaccheroni veszi át.
jan. 29
14:03
Blog: lázas készülődés a Bayern München ellen - Szalai Ádám írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szalai Ádám, a Mainz csatára. A támadó ezúttal arról számol be, hogyan készül a szombaton esedékes, Bayern München elleni mérkőzésre.
jan. 29
14:05
Győr: visszatért az Afrika-kupát is megjáró gaboni Arsene Copa (She)
Csütörtök délelőtt csatlakozott az élvonalbeli bajnokságban szereplő ETO felnőttkeretéhez a gaboni válogatott labdarúgó, Arsene Copa. A légiós nem léphetett pályára az Afrikai Nemzetek Kupáján, mégis élményekkel gazdagodva tért vissza Győrbe – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 29
14:21
Formula-1: nézze meg galériánkban az új McLaren bemutatóját! (She)
Mint arról beszámoltunk, az angliai Newburyben bemutatták a 2010-es McLaren-Mercedes MP4-25-öt. Tekintse meg galériánkban az új Formula–1-es versenygép leleplezését!

Keresés