2009. december 29. kedd

dec. 29
3:18
Gera gólja is kevés volt a Chelsea ellen (Blikk)
A válogatottságot lemondó támadó egyre jobb formába lendül a Fulhamben.
dec. 29
7:30
NFL: a Chicago hosszabbítás után győzte le a Minnesotát (She)
A Chicago Bears hosszabbítás után 36–30-ra legyőzte a rájátszásbeli helyét már korábban bebiztosító Minnesota Vikings csapatát az NFL 16. fordulójának záró, hétfő esti mérkőzésén.
dec. 29
7:30
Virrasztás Szombathelyen - Horváth Zoltánra emlékeztek (Infostart)
Csaknem ezer szurkoló és játékostárs emlékezett az autóbalesetben hétfőn reggel elhunyt Horváth Zoltánra, a Szombathely válogatott kosárlabdázójára, a klub csarnoka előtt.
dec. 29
7:48
NHL: hat gólt lőtt, és nyert a Carolina a Washington otthonában (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság 80. játéknapján a Carolina Hurricanes 6–3-ra győzött a Washington Capitals vendégeként. Az Ottawa Senators 4–2-es sikerével véget vetett a Montreal Canadiens négy mérkőzéses győzelmi sorozatának, míg a San Jose Sharks a Phoenix Coyotes ellen szétlövés után növelte jó sorozatát.
dec. 29
8:06
NBA: újabb vereséget szenvedett a Boston, kikapott a Lakers Phoenixben (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a nyugati túrát teljesítő Boston Celtics a Los Angeles Clippers elleni vereség után a Golden State Warriors otthonában is vereséget szenvedett. A Los Angeles Lakers a Phoenix Suns csarnokából távozott csalódottan, miután Kobe Bryanték simának mondható 118–103-as vereséget könyveltek el.
dec. 29
8:15
Capello szerint Beckham ott lehet a vb-n (Metropol)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint David Beckham ott lehet a jövő évi dél-afrikai világbajnokságon, persze csak akkor, ha fizikálisan tökéletes állapotban lesz.
dec. 29
8:42
Zenit: a liverpooli Andrea Dossena Huszti Szabolcs csapattársa lehet (She)
Lapértesülések szerint Andrea Dossenát eladja a Liverpool labdarúgócsapata. Az olasz balhátvéd a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenitben folytathatja pályafutását.
dec. 29
9:36
MotoGP: 15.3 milliárd forintnyi hitelt kap a Balatonring (She)
Jóváhagyta a Balatonring beruházójának hitelkérelmét a Magyar Fejlesztési Bank (MFB), így elhárult az akadály a sávolyi gyorsasági motoros versenypálya építése elől – írja a Népszabadság a keddi számában.
dec. 29
9:54
Diósgyőr: Dobos Attila újra szülővárosában futballozhat (She)
Dobos Attila szavaival élve nagyon úgy néz ki, hogy a 31 éves középpályás ismét a Diósgyőr csapatát erősíti – olvasható a DVTK honlapján.
dec. 29
10:30
Ökölvívás: Bedák Zsoltnak még várnia kell a világbajnoki mérkőzésre (She)
Bár Bedák Zsolt néhány hete látványosan győzte le Ramie Laputot, és jelenleg vezeti a WBO kispehelysúly ranglistáját, mégsem ő küzdhet meg legközelebb a világbajnoki címért.
dec. 29
10:48
Internazionale: Mourinho legszívesebben újra Angliában dolgozna (She)
Az Internazionale labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője, José Mourinho úgy nyilatkozott, hogy szívesen visszatérne Angliába edzősködni.
dec. 29
10:50
Argentína: javult a balesetet szenvedő Buonanotte állapota (She)
Az őt kezelő orvosok szerint javult a múlt szombaton súlyos – három ember életét követelő – autóbalesetet szenvedett Diego Buonanotte állapota.
dec. 29
10:57
Guardiola David Silvával pótolná Henryt (Metropol)
Sajtóértesülések szerint Josep Guardiola, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezetőedzője szeretné leigazolni David Silvát, a Valencia spanyol válogatott labdarúgóját.
dec. 29
11:06
Egyiptom: televíziós karrierbe kezd a válogatott kapusa, el-Hadari (She)
Bár januárban már a 37. születésnapját ünnepli, Esszám el-Hadari még nem gondol a visszavonulásra. Az egyiptomi labdarúgó-válogatott kapusa viszont a sporttal párhuzamosan belekezd egy másik karrierbe is, nevezetesen a televíziózásba.
dec. 29
11:08
Barcelona: Guardiola David Silvával pótolná az Amerikába készülő Henryt (She)
Sajtóértesülések szerint Josep Guardiola, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona vezetőedzője szeretné leigazolni David Silvát, a Valencia spanyol válogatott labdarúgóját.
dec. 29
11:24
Tenisz: Jobb játékos lehetek, mint voltam - Justine Henin (She)
2010 elején másfél év kihagyást követően ragad ismét teniszütőt a profik között Justine Henin, a korábbi világelső játékos. A belga teniszező úgy érzi, jót tett neki az elmúlt 18 hónap kihagyása.
dec. 29
12:36
Orbán Viktor nyílt levelet írt Schmitt Pálnak (Infostart)
Egyeztetést kezdeményez a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével a sportolók mielőbbi megfelelő támogatása érdekében a Fidesz elnöke.
dec. 29
12:36
Ahonen visszaugrik a csúcsra? (Blikk)
OBERSTDORF – A visszatérő királlyal rajtol idén a hagyományos óévbúcsúztató, egyben újévköszöntő síugró-négysáncverseny. Az 58. viadalra újra benevezett a sorozat rekordere, a finn Janne Ahonen (32).
dec. 29
12:45
Az évtized legeredményesebb sportjai (Metropol)
A magyar olimpiai bizottság (MOB) adatai szerint 2000-től 2009 végéig a kajakosok és kenusok összesen 418 pontot szereztek ötkarikás játékokon és világbajnokságokon olimpiai számokban. A vívók 192-t, az úszók pedig 154-t.
dec. 29
12:54
Manchester United: Van der Sar beteg felesége mellett maradhat (She)
Edwin van der Sar engedélyt kapott a Manchester Unitedtől, hogy Hollandiában maradjon beteg felesége mellett, akit agyvérzéssel kezelnek. A 39 éves kapus 36 éves neje a karácsonyi készülődés közben, a múlt szerdán lett rosszul és esett össze.
dec. 29
13:12
MOB: kajak-kenu, vívás és úszás az élcsoportban az elmúlt tíz évben (She)
Az elmúlt tíz év olimpiai és világbajnoki szereplései alapján a kajak-kenu az évtized legeredményesebb magyar sportága, amelyet a vívás és az úszás követ a sorban.
dec. 29
13:14
Alpesi sí: meglepetésre szlovén győzelem született Bormióban (She)
A férfiak alpesi világkupa-sorozatában lesiklóversenyt rendeztek az olaszországi Bormióban. Igaz, jónéhány hiányzóval, hiszen sem az amerikai Bode Miller, sem az összetett világkupában vezető osztrák Raich nem indult. A győzelmet némi meglepetésre a pályafutása második vk-sikerét szerző szlovén Andrej Jerman szerezte meg a svájci Didier Defago és az osztrák michael Walchhofer előtt előtt.
dec. 29
13:30
Nyíregyháza: azeri kapus és francia középpályás érkezhet (She)
Az azeri Ruszlan Medzsidov és a francia Igor Djoman is csatlakozik a felkészülést hétfőn kezdő Nyíregyháza labdarúgócsapatához – olvasható a klub honlapján.
dec. 29
13:39
Collina mégse áll ki a videobíró mellett (Metropol)
Pierluigi Collina, az olaszok korábbi kiváló játékvezetője csak provokációnak szánta azt a kijelentését, hogy a labdarúgásban itt lenne az ideje a videobíró alkalmazásának.
dec. 29
13:48
UEFA: eurószázezrek az MLSZ átlátható gazdálkodásáért (She)
Az UEFA rendkívül nagy gondot fordít a tagországaiban tevékenykedő labdarúgó-szövetségek korszerű működésére, átlátható gazdálkodására, és ennek érdekében jelentős összegekkel támogatja az ilyen jellegű fejlesztéseket, eredményeket. Az MLSZ az átlátható gazdálkodása érdekében multidimenziós könyvelést vezetett be, ezzel pályázott és nyert eurószázezreket. Az első 100 ezer eurós támogatás májusban…
dec. 29
13:57
Mourinho visszatérne Angliába (Metropol)
Szívesen dolgozna újra Angliában José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője.
dec. 29
14:42
Van der Sar agyvérzést kapott felesége mellett marad (Infostart)
Ameddig szükségesnek tartja, lábadozó felesége mellett maradhat Edwin van der Sar, a Manchester United labdarúgócsapatának kapusa.
dec. 29
15:00
Skócia: Craig Brown lett a Motherwell menedzsere (She)
Amint az angol hírforrások beszámolója alapján várható volt, a korábbi skót szövetségi kapitányt, Craig Brownt nevezték ki a Motherwell labdarúgócsapatának élére. A skót válogatottat 1993 és 2001 között irányító szakember határozatlan ideig veszi át a csapat irányítását.
dec. 29
15:54
AS Roma: Januárban már a „farkasok” játékosa leszek - Luca Toni (She)
Már eddig is szinte biztosra lehetett venni, hogy Luca Toni, a Bayern München világbajnok támadója az AS Romában folytatja pályafutását, és kedden az olasz csatár is megerősítette, hogy a „farkasok" játékosa lesz.
dec. 29
16:12
Uruguay: a nevelőegyesületénél folytatja Recoba a pályafutását (She)
Álvaro Recoba több mint egy évtizedes európai légióskodás után visszatér az uruguayi bajnokságba, ahol a Danubiót erősíti majd.
dec. 29
16:30
Chelsea: Ballack két évvel meghosszabbítaná a szerződését (She)
Michael Ballack kedden arról beszélt, hogy a jövő nyáron lejáró szerződése után még legalább két évig a Chelsea csapatát erősítené.
dec. 29
17:06
Bosznia: Safet Susic lett a labdarúgók új szövetségi kapitánya (She)
Safet Susicot nevezték ki a bosnyák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává.
dec. 29
17:08
DVSC: számos próbajátékos érkezhet januárban a hajdúságiakhoz (She)
A klub hivatalos honlapjának Bartha Csaba sportigazgató elmondta, hogy a menedzserek rengeteg játékost ajánlanak a DVSC-TEVA vezetőinek.
dec. 29
17:24
Diósgyőr: Balajti Ádám nem tud a Lille érdeklődéséről (She)
Az Észak-Magyarországnak nyilatkozva Balajti Ádám, a Diósgyőr U20-as világbajnoki bronzérmes támadója elmondta, nem tud a francia élvonalbeli Lille érdeklődéséről.
dec. 29
18:18
Vancouver 2010: a szlovákok 12 NHL-játékossal utaznak a játékokra (She)
A szlovák, a lett és a norvég jégkorong-válogatott 23 fős keretét egyaránt kedden hirdették ki a vancouveri téli olimpiára.
dec. 29
18:54
Hazánkban is hódít a gyorstollaslabda (She)
A 2001-ben, Németországban kifejlesztett gyorstollaslabdát 2007 óta űzhetik Magyarországon is a sportbarátok, az azóta eltelt két évben már a legnagyobb hazai felsőoktatási intézményekben is választható sportág lett. Magyarországon egyelőre körülbelül ötvenen űzik versenyszinten a fallabda, a tenisz és a tollaslabda egyfajta keverékének tekinthető gyorstollaslabdát.
dec. 29
18:56
Lazio: Mauro Zárate szerint Francesco Totti ideje már rég lejárt (She)
Tovább folytatódik a Francesco Totti és Mauro Zárate között zajló nyilatkozatháború: ezúttal a Lazio argentin csatára kritizálta a városi rivális AS Roma csapatkapitányát, mondván Totti ideje régen lejárt.
dec. 29
18:58
Női kézilabda MK: hatgólos hátrányból fordított a Dunaújváros a DVSC ellen (She)
A női kézilabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Dunaújvárosi NKKSE hatalmas meglepetésre legyőzte a DVSC-KORVEX együttesét.
dec. 29
19:03
Toni: januártól az AS Romában folytatom (Metropol)
Luca Toni több mint biztos abban, hogy a januári átigazolási időszakban a Bayern Münchentől az AS Roma labdarúgócsapatához szerződik.
dec. 29
19:12
Női kézilabda MK: a Békéscsaba szoros meccsen győzte le a Siófokot (She)
A női kézilabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Békéscsaba idegenben győzte le a Siófokot.
dec. 29
19:30
Jégkorong, MOL Liga: az SC Csíkszereda ismét legyőzte a Brasovot (She)
Csíkszeredán, mégis a Brasov pályaválasztása mellett rendezték meg a Brasov–SC Csíkszereda mérkőzést, amely a vendégek 3–1-es sikerével ért véget a MOL Liga keddi játéknapján.
dec. 29
19:32
Síugrás: Kofler nyerte a Négysáncverseny első állomását (She)
Andreas Kofler nyerte az 58. síugró Négysáncverseny első, oberstdorfi állomását.
dec. 29
21:36
Teremlabdarúgás: a házigazda pécsiek nyerték meg az Arany Ászok Kupát (She)
Ezúttal is nagy közönségsikert aratott az ifjabb Dárdai Pál által életre hívott pécsi teremtorna. Az immár hagyományosan a két ünnep között rendezett viadalt ezúttal a házigazda pécsiek nyerték meg.
dec. 29
22:12
Belgium: mindhárom magyar végigjátszotta a Genk mérkőzését (She)
Mindhárom magyar légiósa végigjátszotta a Racing Genk Sint Truiden elleni bajnokiját a belga labdarúgó-élvonal 21. fordulójában.
dec. 29
22:48
Premier League: Torres 93. percben szerzett góljával nyert a Pool (She)
A Liverpool Fernando Torres 93. percben szerzett góljával győzött az Aston Villa vendégeként az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
dec. 29
23:06
Premier League: a Hull Halmosi nélkül egyenlített ki kétgólos hátrányból (She)
A Hull City kétgólos hátrányból egyenlített a Bolton Wanderers ellen az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

Keresés