2009. december 11. péntek

dec. 11
0:03
Női kézilabda-vb: tekintse meg a középdöntő teljes programját! (She)
A Kínában zajló női kézilabda világbajnokságon csütörtökön befejeződött a csoportkör, ami után 12 csapat jutott a középdöntőbe. A torna szombaton folytatódik, tekintse meg a középdöntő teljes programját!
dec. 11
0:21
Curling Eb: a feljutásra várni kell, kikaptunk az oroszoktól (She)
A magyar férfi curlingválogatott a skóciai Európa-bajnokságon a B-divizió elődöntőjében 7–3-ra kikapott Oroszországtól, így egyenes ágon nem sikerült az A-csoportba kerülés, de még van esélyünk a feljutásra.
dec. 11
0:57
Női kosárlabda Euroliga: Ujhelyiék közel a száz ponthoz, még veretlenek (She)
A női kosárlabda Euroliga 7. fordulójában csütörtökön három mérkőzést rendeztek. Ahogy arról már beszámoltunk, a Pécs kikapott a Wisla Krakówtól, így a lengyel csapat megőrizte veretlenségét, akárcsak a Császár Andreával és Ujhelyi Petrával felálló spanyol Rivas Ecópolis.
dec. 11
1:15
Anglia: a Liverpool az MU elől szerezte meg a 16 éves Emilssont (She)
A Liverpool labdarúgócsapata hároméves szerződést kötött a mindössze 16 éves izlandi Kristján Gauti Emilssonnal. A hírt a futballista korábbi klubja, az izlandi FH elnöke, Jon Halldorson jelentette be.
dec. 11
1:51
Férfi kosárlabda Euroliga: idegenben nyert a Barca és a CSZKA is (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 7. fordulójában csütörtökön hat meccset rendeztek, melyek közül négy találkozó is idegenbeli sikerrel fejeződött be. Idegenben győzött többek között a Barcelona, a Siena és a CSZKA Moszkva.
dec. 11
3:03
Világrekorddal lett bajnok Verrasztó (Blikk)
A Jövő SC versenyzője 2:04.64 perces eredménnyel csapott célba Törökországban
dec. 11
3:07
Megfizette a Loki a tanulópénzt (Blikk)
A pont nélkül búcsúzó DVSC-TEVA focistái jövőre is a BLben akarnak játszani
dec. 11
3:11
Kisteleki: nem tudtunk a csalásokról (Blikk)
Az MLSZ vezetője szerint mindent megtesznek, hogy lebukjanak a bundázók, interjú az elnökkel
dec. 11
5:27
Meghiúsulhat a 2016-os svéd-norvég közös Eb-pályázat (Infostart)
A svéd és a norvég kormány sem támogatja a két ország közös rendezési szándékát a 2016-os labdarúgó Európa-bajnoksággal kapcsolatban.
dec. 11
6:39
NHL: újabb vereséget szenvedett Bostonban a Toronto (She)
Egy héten belül másodszor is kikapott Bostonban a Toronto az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) 66. játéknapján.
dec. 11
6:57
NFL: sorozatban ötödször kapott ki a címvédő Pittsburgh (She)
Nem megy a címvédő Pittsburghnek, amely sorozatban ötödször kapott ki a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL).
dec. 11
6:59
Argentína: hazai pályán tudott győzni a River Plate (She)
Kétgólos győzelmet aratott a River Plate együttese az argentin labdarúgó-bajnokság őszi szezonjának (Apertura) 19. fordulójában.
dec. 11
7:33
Mexikó: kétgólos hátrányból nyert a Monterrey a döntő első meccsén (She)
A Monterrey együttese hazai pályán szerzett előnyt a Cruz Azul ellen a mexikói labdarúgó-bajnokság őszi szezonjának (Apertura) döntőjében.
dec. 11
7:51
Háromfős delegáció képviseli az MLSZ-t a FIFA-gálán (Infostart)
Kisteleki István elnök, Nemes Ferenc alelnök és Bordás György főtitkár képviseli a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ) a nemzetközi szövetség (FIFA) december 21-i, zürichi éves gáláján, amelyen először osztják ki a Puskás Ferenc-díjat.
dec. 11
8:09
Megverték a bundázót, mert több pénzt akart (Blikk)
Magyarország - A bochumi ügyészség szerint a három hete kirobbant nemzetközi bundabotrányban több 2009-es magyar futballmérkőzés is érintett.
dec. 11
8:27
Soproni Liga: a Nyíregyháza felbontotta Cornaci szerződését (She)
Felbontotta Claudiu Cornaci szerződését a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza együttese - erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
dec. 11
9:03
Tenisz: Sánchez-Vicario elvesztette a „döntő szettet" adóügyben (She)
Pert vesztett a spanyol adóhatósággal szemben Arantxa Sánchez-Vicario, a női teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa, aki így 3.5 millió eurót kénytelen befizetni az államkasszába.
dec. 11
9:21
Indonézia: rasszista rigmusok miatt tiltakozik a nyugat-pápuai csapat (She)
Rasszista lelátói rigmusok miatt feljelentést tett az Arema Malang ellen az Indonéz Labdarúgó-szövetségnél a Persipura Jayapura csapatának vezetősége.
dec. 11
9:23
Belgium: Wasilewski még ebben a szezonban visszatérhet (She)
Nincs kizárva, hogy még ebben a szezonban pályára léphet Marcin Wasilewski, a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht játékosa.
dec. 11
10:15
Primera División: a Rubin Kazany sztárjára vadászik a Valencia (She)
A Valencia szeretné megszerezni a Rubin Kazany labdarúgó-együttesének argentin kiválóságát, Alejandro Domínguezt.
dec. 11
10:17
Rövid pályás úszó Eb: Cseh első, Verrasztó D. második idővel döntős (She)
Cseh László 4:02.83-as idővel az első, Verrasztó Dávid (4:03.31) a második helyen jutott be a 400 méteres férfi vegyes úszás döntőjébe az isztambuli rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 11
10:33
Skócia: Nevio Scala is bejelentkezett a szövetségi kapitányi posztra (She)
Az olasz Nevio Scala bejelentette, hogy beadta a jelentkezését a George Burley menesztésével megüresedett skót kispadra – a Skót Labdarúgó-szövetség még kivár a szövetségi kapitány kiválasztásával.
dec. 11
11:27
Atlétika: Liu Hsziang nyert a Kelet-Ázsiai Játékokon (She)
A korábbi világcsúcstartó kínai Liu Hsziang megnyerte a férfi 110 méteres gátfutást pénteken, a Hongkongban zajló Kelet-Ázsiai Játékokon.
dec. 11
11:33
Ancelotti elkerülné a Milant (Metropol)
Nem szívesen találkozna a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében korábbi csapatával, az AC Milannal Carlo Ancelotti, a Chelsea jelenlegi vezetőedzője.
dec. 11
13:15
Everton: Joseph Yobo megsérült, csak az új évben térhet vissza (She)
Joseph Yobo, az Everton labdarúgócsapatának nigériai védője már nem léphet pályára decemberben – jelentette be a liverpooli klub.
dec. 11
13:21
Bedák az első (Behaviour)
Bedák Zsolt áll az első helyen a Boksz Világszervezet (WBO) legfrissebb, decemberi kispehelysúlyú (55,34 kg) ranglistáján.
dec. 11
13:33
Curling Eb: vereség a hollandoktól, nem jutott fel a magyar csapat (She)
Nem sikerült a feljutás a magyar férfiválogatottnak az A-divízióba, miután a sorsdöntő, utolsó mérkőzésén 6–4-es vereséget szenvedett a holland csapattól a skóciai curling Európa-bajnokságon.
dec. 11
13:51
Kína: a volt bosnyák kapitány tagadja, hogy aláírt volna Sanghajba (She)
Távozott a bosnyák labdarúgó-válogatottól Miroslav Blazevic, de azt tagadja, hogy aláírt volna a kínai Sanghaj Senhua együtteséhez.
dec. 11
13:53
Haladás: Sipos először a szombathelyiekkel tárgyal, ha hazatér (She)
A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapjának információi szerint a jelenleg Cipruson légióskodó Sipos Norbert szóbeli ígéretet tett a klubnak: ha hazatér, először a vasiakkal tárgyal.
dec. 11
13:57
Magyar bronz a curling Eb-n (Behaviour)
Nem sikerült a feljutás a magyar férfi válogatottnak az A divízióba, miután a sorsdöntő, utolsó mérkőzésén 6-4-es vereséget szenvedett a holland csapattól a skóciai curling Európa-bajnokságon.
dec. 11
14:09
Bundabotrány: letartóztatták az egyik kínai csapat elnökét (She)
Őrizetbe vették a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Csengtu Blades elnökét.
dec. 11
14:33
Bajnai is szereti a focit (Behaviour)
Bajnai Gordon kormányfő is jelen lesz a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) december 21-i zürichi gáláján, amelyen először osztják ki a Puskás Ferenc-díjat - tájékoztatta az MTI-t pénteken a Miniszterelnöki Hivatal.
dec. 11
15:03
Alpesi sí: három osztrák váltotta a két svájcit az élen (She)
A franciaországi Val d'Isere-ben szuperkombinációval folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata. Az első futam után még két svájci (Sandro Viletta és Carlo Janka) állt az élen, ám a műlesiklást követően már az osztrákok örülhettek, hiszen három versenyzőjük – Raich, Hirscher és Baumann – is a dobogóra állhatott, az olasz Mölgg-gel együtt.
dec. 11
15:21
Euro 2012: Kijev után Harkiv, Lviv és Doneck is helyszín (She)
A már biztos rendező Kijev után pénteken Harkivot, Lvivet és Donecket is hivatalos helyszínné nyilvánította az ukrán-lengyel közös rendezésű 2012-es Európa-bajnokságra a kontinentális labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága, amely a portugáliai Funchalban ülésezik.
dec. 11
15:39
West Ham United: kölcsönadta a klub Kurucz riválisát (She)
A West Ham United labdarúgócsapata kölcsönadta a Bournemouthnak fiatal cseh kapusát, Marek Stechet. A negyedik vonalban szereplő délangol együttesnek ugyanis sérülések miatt nem maradt bevethető kapuvédője.
dec. 11
15:57
Arsenal: Wenger szerződéshosszabbítást kínál Tomás Rosickynak (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere szerződéshosszabbítást kínál a londoni labdarúgócsapat cseh középpályásának, Tomás Rosickynak.
dec. 11
15:59
Torna: Berki Krisztián triplázásra készül Japánban (She)
Megérkezett Tokióba a világbajnoki ezüstérmes Berki Krisztián, hogy december 12-13-án immár harmadik alkalommal is részt vegyen a japánok nemzetközi tornaversenyén.
dec. 11
16:01
Kaposvár: Jovánczai Zoltánt szabadlistára tette a klub (She)
Jovánczai Zoltánt szabadlistára tette a Kaposvár élvonalbeli labdarúgócsapata.
dec. 11
16:03
Sílövészet: Björndalen Hochfilzenben is megállíthatatlan (She)
A férfiak 10 km-es sprintversenyével folytatódott az ausztriai Hochfilzenben a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet az ötszörös olimpiai bajnok, összetett vk-címvédő, s immár 91. sikerét arató norvég Ole-Einar Björndalen szerezte meg az orosz Nyikolaj Kruglov és Jevgenyij Usztyugov előtt.
dec. 11
16:15
Ciprus: a Nea Szalamina szerződést bontott Sipos Norberttel (She)
A ciprusi Nea Szalamina szerződést bontott Sipos Norberttel. Erről Kiss József, a labdarúgó menedzsere értesítette a Nemzeti Sportot.
dec. 11
16:33
Új pontszámítási rendszer a Formula-1-ben (Infostart)
Új pontszámítási rendszert fogadott el a Formula-1-ben a Nemzetközi Automobil-szövetség. Ennek alapján a futamgyőzelemért 25 pont jár majd a jövő évtől, és az első 10 versenyző kap pontot.
dec. 11
16:33
Profi ökölvívás: Bedák Pál december 19-én bokszol (She)
November 21-én lépett volna ringbe Bedák Pál, az Universum Box-Promotion magyar reménysége. A légsúlyú bunyós azonban megbetegedett, így nem tudott harcba indulni az Erdei Zsolt főszereplésével rendezett gálán.
dec. 11
16:35
Rövid pályás úszó Eb: Dara és Bordás sem jutott az 50 pillangó döntőjébe (She)
Az Isztambulban zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokság második napján két magyar versenyző is érdekelt volt az 50 méteres női pillangóúszás középdöntőjében, de sem Dara Eszter, sem Bordás Beatrix nem jutott be a fináléba.
dec. 11
16:39
Cseh világcsúccsal aranyérmes, Verrasztó második! (Behaviour)
Cseh László 3:57.27 perces világcsúccsal aranyérmet nyert 400 m vegyesen pénteken, az isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 11
16:51
Rövid pályás úszó Eb: Pedersen győzött a női 200 mell döntőjében (She)
Új Európa-csúccsal, 2:16.66-os idővel győzött a női 200 méteres mellúszás döntőjében a dán Rikke Möller Pedersen az Isztambulban zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokság második napján.
dec. 11
16:51
Világcsúccsal lett aranyérmes Cseh László az Eb-n (Infostart)
Aranyérmes lett Cseh László 400 méteres vegyesúszásban az isztambuli rövidpályás Európa-bajnokságon.
dec. 11
16:53
Rövid pályás úszó Eb: Gyurta második lett a 100 méter férfi mell döntőjében (She)
Gyurta Dániel ezüstérmet nyert a 100 méteres férfi mellúszás döntőjében az Isztambulban zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokság második napján.
dec. 11
16:57
Cseh világcsúccsal nyert, Verrasztó és Gyurta második (Metropol)
Cseh László 3:57.27 perces világcsúccsal aranyérmet nyert 400 m vegyesen pénteken, az isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, s mögötte Verrasztó Dávid csapott másodikként a célba. 100 mellen Gyurta Dániel ezüstérmet szerzett.
dec. 11
16:57
EB-helyszín lesz Harkiv, Lviv és Donyeck is 2012-ben (Behaviour)
A már biztos rendező Kijev után pénteken Harkivot, Lvivet és Donyecket is hivatalos helyszínné nyilvánította a 2012-es, ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokságra a kontinentális labdarúgó szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága, amely a portugáliai Funchalban ülésezik.
dec. 11
17:09
Rövid pályás úszó Eb: kettős holland siker a női 100 gyors döntőjében (She)
Az Isztambulban zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokság második napján kettős holland siker született a női 100 méter gyors döntőjében.

Keresés