2009. december 7. hétfő

dec. 7
0:09
Diósgyőr: Tornyi érkezhet, két játékos szabadlistán (She)
A klub hivatalos honlapja szerint a Diósgyőr szabadlistára tette két labdarúgóját, Borisz Milicsicset és Despot Viskovicsot.
dec. 7
0:45
Tottenham: Palaciost kórházba kellett szállítani az Everton-meccs után (She)
Wilson Palaciost, az angol élvonalbeli Tottenham Hotspurs hondurasi labdarúgóját kórházba kellett szállítani, miután ütközött Tony Hibberttel a 2–2-es döntetlenre végződő Everton elleni meccsen.
dec. 7
1:03
Ökölvívás: Khan ellenfeleinek üzent az első menetes kiütéssel (She)
Amir Khan szombat este 76 másodperc alatt kiütötte az ukrajnai születésű, amerikai Dmitry Salitát, és ezzel megnyerte a WBA ökölvívó világszervezet kisváltósúlyú övét.
dec. 7
1:57
Gerincét törte a ralis (Blikk)
dec. 7
7:03
NBA: kilencedszer nyert zsinórban a Los Angeles Lakers (She)
Sorozatban kilencedik győzelmét aratta a Los Angeles Lakers az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA). A regnáló bajnok 108–88-ra verte meg hazai pályán a Phoenix Sunst. Egy másik sorozat, a Milwaukee négymeccses győzelmi szériája azonban immár a múlté, miután a Bucks hazai pályán kapott ki 101–86-ra a Cleveland Cavalierstől.
dec. 7
7:03
Tottiék nyerték a római derbit (Metropol)
A pályaválasztó AS Roma egy góllal győzött a Lazio ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
dec. 7
7:05
NBA: kilencedszer nyert zsinórban a Los Angeles Lakers (She)
Sorozatban kilencedik győzelmét aratta a Los Angeles Lakers az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA). A regnáló bajnok 108–88-ra verte meg hazai pályán a Phoenix Sunst.
dec. 7
7:21
NFL: győzelmével beállította a New England rekordját az Indianapolis (She)
Továbbra is két csapat veretlen az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL): az Indianapolis Colts és a New Orleans Saints. Közülük a Saints szenvedett meg jobban a sikerért a legutóbbi játéknapon: a Szentek csak hosszabbítás után tudtak nyerni a Washington Redskins pályáján. A Colts – megtörve a Tennessee jó szériáját – sorozatban a 21. alapszakasz-győzelmét aratta, és ezzel beállította…
dec. 7
7:21
Morientes: nehéz lesz a Madrid ellen (Metropol)
Fernando Morientes, az Olympique Marseille spanyol légiósa szerint "pokoli nehéz lesz", de megpróbálják legyőzni volt csapatát, a Real Madridot, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, kedden.
dec. 7
7:23
Usain Bolt legenda akar lenni (Metropol)
A 2009-es év atlétájával beszélgetett mexikói kollégánk.
dec. 7
7:39
NHL: a Detroit és az Ottawa is idegenben nyert a legutóbbi játéknapon (She)
Két mérkőzést rendeztek az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján. A Detroit és az Ottawa egyaránt vendégként győzött. A Red Wings 3–1-re nyert New Yorkban a Rangers ellen, a Senators az Anaheim otthonába látogatott, és a hosszabbítás a kanadaiak javára döntött, akik így 4–3-ra győztek.
dec. 7
7:57
Atlétika vb-t rendezne az USA (Behaviour)
Az Egyesült Államok Atlétikai Szövetsége (USATF) szabadtéri világbajnokság rendezését tervezi.
dec. 7
8:15
Atlétika: története során először rendezne vb-t az Egyesült Államok (She)
Az Egyesült Államok Atlétikai Szövetsége (USATF) szabadtéri világbajnokság rendezését tervezi.
dec. 7
8:33
Juhász Roland a magyar aranylabdás (Behaviour)
Juhász Rolandot, az Anderlecht labdarúgóját választották a sportújságírók a magyar aranylabdásnak.
dec. 7
8:51
Halálozás: meghalt a soproni női kosárcsapat egykori légiósa (She)
Szívinfarktus következtében, 35 éves korában elhunyt az MKB-Euroleasing Sopron korábbi kiváló kosarasa, Gordana Kovacsevics.
dec. 7
8:51
Juhász Roland a magyar aranylabdás (Metropol)
Juhász Rolandot, az Anderlecht labdarúgóját választották a sportújságírók a magyar aranylabdásnak.
dec. 7
8:53
Triatlon: 80 országából ötezer induló a budapesti vb-n (She)
A világ 80 országából ötezer indulóra számít a jövő szeptemberi, budapesti triatlon-vb szervezőbizottsága.
dec. 7
9:09
NFL-csúcsot állított be az Indianapolis (Metropol)
Ligacsúcsot állított be az Indianapolis Colts a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL), miután sorozatban 21. alapszakasz-mérkőzését is megnyerte vasárnap.
dec. 7
9:09
Magyar curlingsikerek a skót Eb-n (Behaviour)
A magyar férfi válogatott Izland és Fehéroroszország csapatát is legyőzte a Skóciában zajló Európa-bajnokságon.
dec. 7
9:11
Zsinórban kilencedik sikerét aratta az NBA-címvédő (Metropol)
Sorozatban kilencedik győzelmét aratta a címvédő Los Angeles Lakers, mely vasárnap a Phoenix Suns ellen nyert könnyedén az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
dec. 7
9:27
Bundabotrány: kidobták a csalókat (Blikk)
MAGYARORSZÁG - A bochumi ügyészség szerint a két hete kirobbant nemzetközi bundabotrányban több 2009-es magyar futballmérkőzés is érintett. Gyanús hazai meccsekről, esetekről, focistákról évek óta rengeteget hallani, a Blikk - szigorúan játékos-, csapat- és helyszínnév nélkül - feleleveníti a történteket.
dec. 7
9:27
Vb 2010: Wayne Rooney átaludta a vb-sorsolás közvetítését (She)
Az angol labdarúgó-válogatott csatára, Wayne Rooney újságíróknak elmondta, hogy átaludta a pénteki világbajnoki csoportsorsolás élő tv-közvetítését.
dec. 7
9:45
Bundesliga 2.: gyanús fogadások Királyék mérkőzésére (She)
Fogadási manipuláció gyanúja merült fel a vasárnapi RW Oberhausen–1860 München német másodosztályú labdarúgó-bajnoki kapcsán.
dec. 7
9:45
Balhéztak a drukkerek Stuttgartban (Blikk)
STUTTGART – Nem tudták tovább türtőztetni magukat a VfB Stuttgart labdarúgócsapatának szurkolói, elegük van a gyengélkedésből.
dec. 7
10:03
Eltiltás jár kiütésért? Hokiban igen! (Behaviour)
Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Dan Carcillo, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik legszabálytalanabb játékosa, mivel kiütötte a verekedni nem akaró washingtoni Matt Bradleyt.
dec. 7
10:21
Skócia: szövetségi vizsgálat a Hearts-meccs utáni balhé miatt (She)
A Skót Labdarúgó-szövetség (SFA) vizsgálatot indít a Hamilton–Hearts élvonalbeli bajnoki után történt incidensek kivizsgálására.
dec. 7
10:21
Őszi bajnok a Fradi (Blikk)
BUDAPEST – Noha három negyedet elveszített a Ferencváros vízilabdacsapata, a második nyolc percben nyújtott sziporkázása, válasz nélkül maradó négy gólja elég volt ahhoz, hogy döntetlent érjen el az Eger elleni bajnoki rangadót. A 6-6-tal a fővárosiak már őszi elsők, s ezen az sem változtat, hogy a hét végén még egy rangadó vár rájuk: szombaton a címvédő Vasas vendégeként szállnak vízbe.
dec. 7
10:39
Görögország: könnygázzal oszlatott a rendőrség, szünetet kellett tartani (She)
Majdnem fél órára félbe kellett szakítani vasárnap a Panathinaikosz–Atromitosz (3–1) görög élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzést, miután az Olimpiai Stadionon kívül a rendőrség összecsapott a 15 éves Alexisz Grigoropulosz halálának egyéves évfordulóján tüntető tömeggel.
dec. 7
10:41
NHL: négymeccses eltiltás az ellenfelét kiütő hokisnak (She)
Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Dan Carcillo, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik legszabálytalanabb játékosa, mivel kiütötte a verekedni nem akaró washingtoni Matt Bradleyt.
dec. 7
10:43
AEK Athén: Németh csapattársai sztrájkkal fenyegetőztek (She)
Fizetésük elmaradása miatt sztrájkkal fenyegetőztek az AEK Athén labdarúgócsapatának játékosai.
dec. 7
10:45
Póker: búcsúztassa a 2009-es évet az új Tobet Ligával! (She)
A korábbihoz hasonló versenysorozattal várjuk az NSO olvasóit: három hét, tizennégy verseny!
dec. 7
10:57
Juventus: uruguayi védőt figyelnek a torinói „zebrák" (She)
A Juventus játékosmegfigyelői hetek óta követik az uruguayi Penarol U20-as válogatott szélsőhátvédjének, Matías Aguirregaraynak a játékát – írta a Tuttosport.
dec. 7
11:15
DVSC: kedden reggel indul a csapat Lyonba, keret még nincs (She)
Nem jelölte még ki az utazó keretet Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere az Olympique Lyon elleni, idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A szakember a Loki hétfői edzése után dönt arról, hogy kik utaznak.
dec. 7
11:17
Stoke City: Beattie összeverekedett menedzserével - lapértesülés (She)
A Guardian információi szerint az Arsenal elleni vesztes bajnoki után összeverekedett az öltözőben James Beattie, a Stoke City csatára Tony Pulis menedzserrel.
dec. 7
11:33
PSV: "Rutten felemelte a hangját, erre még nem volt példa" - Dzsudzsák (She)
Az RKC Waalwijk ellen két remek gólpasszt adó Dzsudzsák Balázs elmondta: edzőjük, Fred Rutten szokatlanul dühös volt a szünetben, de „helyre tette" őket.
dec. 7
11:51
Barcelona: Keirrisont visszahívhatják a katalánok a Benficától (She)
Visszahívhatja fiatal brazil játékosát, Keirrisont a Barcelona labdarúgócsapata a Benficától, méghozzá a támadó (és ügynöke) kérésére.
dec. 7
11:53
NB II, Nyugati csoport: Aczél Zoltán lett az SZTK-Erima edzője (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő SZTK-Erima megegyezett Aczél Zoltánnal, így a jövőben a szakember lesz a szigetszentmiklósi csapat vezetőedzője – tudatta a hírt a klub hivatalos honlapja.
dec. 7
12:27
Női kézilabda-vb: Japán és Tunézia döntetlent játszott egymással (She)
Japán és Tunézia 31–31-es döntetlent játszott a női kézilabda-világbajnokság harmadik fordulójában. A „magyar csoportban” szereplő két válogatott így továbbra is győzelem nélkül áll. A mieink ma 14.15-től Romániával mérkőznek meg.
dec. 7
12:45
MU: Vidics nem gyógyult meg, nem lesz ott a Wolfsburg ellen (She)
A Manchester United légiósa, Nemanja Vidics nem lesz ott társaival kedden a Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája-találkozón.
dec. 7
12:47
BL: német bírók a Loki meccsén, Kassai Stuttgartban vezet (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében német játékvezetői négyes irányítja a Debrecen lyoni Bajnokok Ligája-mérkőzését.
dec. 7
13:03
Erdei Zsolt: "Engem ne sajnáljon senki!" (Infostart)
Erdei Zsolt szerint egyszerre érezhet hálát és dühöt, ha klubjára, az Universumra gondol. A Boksz Világtanács cirkálósúlyú világbajnoka ugyanakkor nem szeretné, ha bárki is sajnálná amiatt, hogy a hamburgi egyesület nem tett meg mindent a népszerűsítéséért.
dec. 7
13:03
Formula-1: Silverstone „visszatér”, 17 évig marad a naptárban (She)
2010-től 17 évig Silverstone ad otthont a Formula–1-es Brit Nagydíjnak. Erről szerdán egyezett meg a szervezőkkel Bernie Ecclestone, azt követően, hogy a korábban a jövő évi helyszínként bejelentett Donington Park nem tudta felmutatni a szükséges bankgaranciákat.
dec. 7
13:03
Forma-1: Silverstone-ban lesz a Brit Nagydíj (Behaviour)
A következő 17 évben Silverstone rendezi a Brit Nagydíjat a Forma-1-es világbajnoki sorozatban.
dec. 7
13:21
Kedden utazik Lyonba a Debrecen (Metropol)
Kedden délelőtt indul Lyonba, az utolsó Bajnokok Ligája csoportmérkőzésének helyszínére a Debrecen labdarúgócsapata.
dec. 7
13:39
Kaká idén már nem lép pályára (Metropol)
Lágyéksérülése miatt idén már nem léphet pályára Kaká, a Real Madrid brazil futballsztárja. A 27 éves középpályásnak azért írtak elő pihenőt hétfőn az orvosok, hogy ne kelljen megműteni a hetek óta sajgó testrészt.
dec. 7
13:57
Brazília: stadiont és megállókat rongáltak a kiesett Coritiba drukkerei (She)
Nehezen emésztették meg a brazil Coritiba labdarúgócsapatának drukkerei, hogy kedvenceik kiestek az élvonalból.
dec. 7
13:59
Hearts: rekordösszegű bírságot fizethet László csapata (She)
A BBC értesülései szerint elképzelhető, hogy a Hearts labdarúgócsapata rekordösszegű bírságot fizethet a Hamilton elleni bajnoki után kitört öltözőfolyosói csetepaté miatt.
dec. 7
14:15
Nem költözik az F1-es Brit Nagydíj (Infostart)
A következő 17 évben Silverstone rendezi a Brit Nagydíjat a Formula-1-es világbajnoki sorozatban. Erről a pálya tulajdonosai számoltak be hétfőn, illetve a brit szövetség közleményt adott ki a szerződés létrejöttéről.
dec. 7
14:15
Női kézilabda: Kökény Bea a szakmai munkáért is felelni fog a Fradinál (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapatának új ügyvezetői sajtótájékoztatón jelentették be a „munkamegosztást": Kökény Beatrix – Maglódi Lajos feladatkörét átvéve – a technikai és a szakmai feladatokért felel, Hemela Zsolt a gazdasági ügyekért.
dec. 7
14:33
Magyar labdarúgókat hallgatnak meg bunda-ügyben (Infostart)
Kedden három labdarúgót és egy klubvezetőt hallgat meg a Magyar Labdarúgó Szövetség megbízásából Retteghy István.

Keresés