2009. december 9. szerda

dec. 9
0:06
FA-kupa: a Leeds Uniteddel mérkőzik a következő körben az MU (She)
A jelenleg az angol bajnokság harmadosztályában szereplő Leeds United továbbjutott az angol FA-kupa második fordulójából, miután hazai pályán 5–1-re megverte az ötödosztályú Ketteringet.
dec. 9
0:42
Bajnokok Ligája: Nem voltunk képesek felnőni a feladathoz - Ferrara (She)
Hiába vezetett David Trezeguet góljával 1–0-ra a Juventus a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája A-csoportjának ki-ki meccsén, a találkozót végül 4–1-re a meggyőzőbben futballozó bajorok nyerték meg, és így a „zebrák” búcsúztak a legrangosabb európai kupasorozattól. Ciro Ferrara, a Juventus edzője a találkozó után nem keresett kifogásokat, elismerte, a német csapat megérdemelte a továbbjutást.
dec. 9
1:18
Bajnokok Ligája: Leonardo szerint Zürichben leblokkolt a csapata (She)
Az AC Milan másodszorra is megszenvedett a Zürichhel a Bajnokok Ligája C-csoportjában. A piros-feketék a hazai vereség után (0–1) szerda este csak 1–1-es döntetlent játszottak a svájciakkal, ám a csapat így is továbbjutott, mivel a Real Madrid győzött Marseille-ben. Leonardo, a milánóiak edzője a találkozó után arra hívta fel a figyelmet, hogy mennyi nehézséggel kellett megküzdenie együttesének.
dec. 9
6:45
Koemannak mennie kellett (Behaviour)
A belga válogatottat is irányító Dick Advocaat váltja a szombaton menesztett Ronald Koemant a holland bajnok AZ Alkmaar labdarúgócsapatának kispadján.
dec. 9
7:18
NHL: kiütéses Flyers-siker, Ottawában nyert 4-1-re a Montreal (She)
A észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 64. játéknapján a Philadelphia hazai pályán 6–2-re győzött a New York Islanders ellen. Ottawában nyert a Montreal, a Nashville a Vancouvert, az Anaheim a Dallast verte meg.
dec. 9
7:21
Curling Eb - Első helyen a férfi csapat (Behaviour)
A magyar férfi válogatott mindkét keddi mérkőzését megnyerte, ezzel első helyen áll csoportjában a Skóciában zajló curling Európa-bajnokságon.
dec. 9
7:36
NBA: hosszabbításban kapott ki a Cavs, nyert a New Jersey Nets (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának (NBA) 43. játéknapján a Cleveland Cavaliers hosszabbításban kapott ki 111–109-re Memphisben. Megszerezte szezonbeli második győzelmét a Chicagóban nyerő Nets, győzött a Boston, az Orlando és a Dallas is, a Denver kikapott a Charlotte-tól.
dec. 9
7:39
Bajnokok Ligája - Arrivederci Juve! (Behaviour)
A Juventus hazai környezetben, "ki-ki mérkőzésen" 4-1-es vereséget szenvedett a Bayern Münchentől a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek zárófordulójában, így a német alakulat jutott a legjobb 16 közé.
dec. 9
8:15
Virtuális futballiskolát nyitott Luis Figo (Behaviour)
Virtuális futballiskolát nyitott Luis Figo, a portugál válogatott volt aranylabdás játékosa és Luiz Felipe Scolari, a 2002-ben világbajnok brazil válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 9
8:30
Ökölvívás: Erdei Zsolt a legjobb cirkálósúlyú az IBO szerint (She)
A legutóbbi, decemberben frissített számítógépes IBO (Nemzetközi Bokszszervezet) cirkálósúlyú ranglistáján Erdei Zsolt azonnal az első helyen nyitott, maga mögé utasítva ezzel Steve Cunninghamet, Marco Huckot vagy a Roy Jones Jr.-t brutálisan kiütő Danny Greent.
dec. 9
8:48
DVTK: Tornyi elismerte, tárgyal a klubbal, négyen távoznak (She)
A Nyíregyháza elleni szombati Ligakupa-mérkőzéssel (0–7) Aczél Zoltán elbúcsúzott a Diósgyőrtől, ám biztosat továbbra sem lehet tudni arról, hogy a tavaszi idényre a felkészülést kivel kezdi meg az élvonal 15. helyezettje. Tornyi Barnabás a Nemzeti Sport kérdésére elismerte, tárgyalt a klub ügyvezetőjével.
dec. 9
8:51
"Usain a célpont, és én rá vadászok" (Behaviour)
A világ pillanatnyilag leggyorsabb embere, Usain Bolt legyőzhető - véli honfitársa, a jamaicai sprinter Asafa Powell.
dec. 9
9:24
Coulibaly gólt szerez, és nyerünk! (Blikk)
Fáj a szívem, de a televízióból nézem csapatom utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzését. A térdszalagom még mindig be van gyulladva, ezért azt kértem Herczeg András klubmenedzsertől, hogy ne is kelljen elutaznom Lyonba.
dec. 9
9:27
Bajnokok Ligája - Lyonban ér véget a Debrecen nagy kalandja (Behaviour)
Ma este 20:45 órától, ebben szezonban utolsó alkalommal szerepel a Bajnokok Ligájában a magyar bajnok Debrecen labdarúgócsapata.
dec. 9
9:45
Öt év után ismét tízméteres hullámokon szörföztek (Behaviour)
Öt év után ismét létrejöttek olyan gigantikus hullámok, melyeken megrendezhették Hawaii mellett a világ egyik leghíresebb extrém-szörfversenyét.
dec. 9
10:00
DVTK: Huszák Tamás sérülése nem súlyos, hamarosan újra edzhet (She)
A DVTK Nyíregyháza elleni Ligakupa-mérkőzésének 17. percében megsérülő Huszák Tamást megvizsgálták, és a klub hivatalos honlapjának elmondta, néhány napon belül újra edzhet.
dec. 9
10:02
Bajnokok Ligája: tekintse meg a sorozat mai programját! (She)
Az utolsó fordulót rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, és szerdán is nyolc mérkőzést játszanak.
dec. 9
10:18
"Attól függ a teljesítményünk, hogy a nagy csapatok mennyit engednek nekünk" (Infostart)
Nem elsősorban pontot, inkább jó élményeket szerezni utaznak Lyonba a Debrecen labdarúgói a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójára. A hajdúsági együttes klubmenedzsere az InfoRádiónak arról beszélt: a sok sérült - leginkább Rudolf Gergely kiesése - miatt várhatóan védekezésre kényszerül a magyar bajnok.
dec. 9
10:18
Labdarúgás: Figo és Scolari futballiskolájába bárki jelentkezhet (She)
Virtuális futballiskolát nyitott Luís Figo, a portugál válogatott volt aranylabdás játékosa és Luiz Felipe Scolari, a 2002-ben világbajnok brazil válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 9
10:21
Ma az olimpiai bajnok Norvégia ellen folytatja a vb-t a női válogatott (Behaviour)
Kétféle edzői filozófia létezik: az eleve esélytelen partit fel kell adni, így az ászok pihentebben mehetnek majd neki az utolsó, nem mellékesen sorsdöntő összecsapásnak, vagy éppenséggel meg kell próbálni a lehetetlent, mert meccset nem adunk fel. Kínában a kézilabda-világbajnokság tegnapi szünnapján e két út között kellett választania Mátéfi Eszter kapitánynak.
dec. 9
10:23
"Mindent elkövetek, hogy tisztára mossam a nevemet, illetve hogy a szépen gyógyuló és immár 5 millió eurót érő Overdose a legjobb formában, magyar színekben… (Behaviour)
Mindent elkövetek, hogy tisztára mossam a nevemet, illetve hogy a szépen gyógyuló és immár 5 millió eurót érő Overdose a legjobb formában, magyar színekben állhasson rajthoz tavasszal – mondta az alagi tréningpályán tartott keddi sajtótájékoztatón a csodaló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán.
dec. 9
10:54
Dortmund: műemlékké nyilvánítják az Iduna Park déli lelátóját (She)
Hamarosan műemlékké nyilvánítják a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmund futballstadionjának déli lelátóját.
dec. 9
10:57
Az "optimista" hadvezér - Maradona szerint nehéz dolguk lesz (Behaviour)
A helyi sajtó általános vélekedésével szemben Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem találja igazán kedvezőnek csapata sorsolását a jövő évi világbajnokságra.
dec. 9
11:12
BL-retro: kövesse figyelemmel az Ajax-FTC meccset! (She)
Tizennégy évet kellett várni rá, de a Debreceni VSC második magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, és ma este a Lyon ellen lejátssza utolsó mérkőzését is.
dec. 9
11:48
AC Milan: Thiago Silva vádlisérülést szenvedett, kérdéses a hétvégi játéka (She)
Az AC Milan brazil védőjét, Thiago Silvát a Zürich elleni tegnapi BL-meccsen már a 20. percben le kellett cserélni sérülés miatt, és az első orvosi jelentések szerint kérdéses a játéka a vasárnapi Palermo elleni bajnokin.
dec. 9
12:06
Portugália: sajtóhírek szerint Dzsudzsákot a Benfica is vinné (She)
A múlt héten a Marca arról cikkezett, Dzsudzsák Balázst a Real Madrid figyeli, most pedig az A Bola írt a magyar szélsőről: a lap szerint a Benfica is kiszemelte a PSV játékosát.
dec. 9
12:08
Manchester City: Craig Bellamy és Vladimir Weiss is H1N1-es (She)
A Manchester City két futballistája, Craig Bellamyt és Vladimir Weisst is megfertőződött a H1N1-vírussal.
dec. 9
12:24
Gyorskorcsolya: az orosz olimpiai bajnok a bíróságot kritizálta (She)
Az olimpiai bajnok orosz gyorskorcsolyázó, Szvetlana Zurova kritizálta a svájci szövetségi bíróság keddi döntését, amely szerint a doppingvétség miatt eltiltott német Claudia Pechstein esélyt kapott arra, hogy a hétvégi Salt Lake City-i világkupaversenyen kiharcolja a februári vancouveri olimpián való indulás jogát.
dec. 9
12:26
Női kézilabda-vb: Magyarország-Norvégia élőben, az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Magyarország–Norvégia világbajnoki csoportmérkőzés, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt az NSO-n!
dec. 9
12:42
Női kézilabda-vb: Japán győzött Chile ellen, másodszor nyertek a franciák (She)
A Kínában zajló női kézilabda-bajnokság 4. fordulójában öt mérkőzés már befejeződött. A mieink csoportjában Japán legyőzte Chilét, az A-csoportban pedig a tornát két vereséggel kezdő franciák megszerezték második győzelmüket, miután megverték Kongót.
dec. 9
13:00
Anglia: a Daily Mail szerint Buzsákyt lefejelte a menedzsere (She)
Az angol Daily Mail információi szerint a Queens Park Rangers magyar középpályását lefejelte menedzsere, Jim Magilton a csapat Watford elleni idegenbeli veresége után.
dec. 9
13:18
BL: az UEFA eloszlatta a pletykákat, nem zárja ki a CSZKA Moszkvát (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) bejelentette, hogy nem zárja ki a Bajnokok Ligájából a CSZKA Moszkvát a doppingesetek miatt.
dec. 9
13:20
Bundabotrány: szerdán Pintér Ádámot is meghallgatta az MLSZ (She)
Szerdán Pintér Ádám utánpótlás-válogatott labdarúgót is meghallgatta a magyar szövetség megbízásából a Retteghy István vezette ad hoc bizottság a bundabotránnyal kapcsolatban.
dec. 9
13:36
Asztalitenisz: Nagy és Pergel az új bajnok a Top 12 bajnokságon (She)
A nőknél a Budaörs játékosa, Pergel Szandra, a férfiaknál pedig a Lombard AC-t erősítő Nagy Krisztián nyerte meg az asztaliteniszezők Pécsen rendezett Top 12 bajnokságát. Mindketten első alkalommal diadalmaskodtak az ob utáni legrangosabb hazai egyéni versenyen.
dec. 9
13:54
Lefejelte az edző a magyar focistát - felfüggesztették (Infostart)
Lefejelte a válogatott Buzsáky Ákost, ezért felfüggesztették állásából Jim Magiltont, az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
dec. 9
13:54
Női kézilabda-vb: Norvégia jobb hajrájával győzött (She)
A női kézilabda-világbajnokság csoportkörének 4. fordulójában a norvég válogatott 25–19-re legyőzte Magyarországot.
dec. 9
13:56
A norvégoktól is kikaptak a kézis lányok (Infostart)
Negyedik mérkőzésén másodszor is kikapott a magyar női kézilabda-válogatott a kínai világbajnokság csoportmérkőzésein. Mátéfi Eszter tanítványainak ezúttal az olimpiai és Európa-bajnok norvég csapat jelentett megoldhatatlan feladatot. A 25-19-re elvesztett találkozó után a csütörtöki, japánok elleni mérkőzésen dől el, hogy középdöntős lesz-e csapatunk.
dec. 9
13:56
Futsal: megvan a magyar válogatott kerete a horvátok ellen (She)
A januári hazai rendezésű Európa-bajnokságra (a torna mérkőzéseinek 19. és 30. között a debreceni Főnix Csarnok és a budapesti Papp László-sportaréna ad otthont) készülő futsalválogatottunk a jövő héten két előkészületi mérkőzést játszik Horvátország legjobbjaival. Kozma Mihály kihirdette a kedden Gyöngyösön, szerdán pedig Győrben pályára lépő gárda keretét - mindkét találkozó 19 órakor kezdődik,…
dec. 9
13:57
Női kézilabda-vb - Vereség a norvégoktól (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott 25-19-re kikapott szerdán az olimpiai és Európa-bajnok norvég csapattól a kínai világbajnokság 4. fordulójában, Szocsouban, így a csütörtöki, japánok elleni mérkőzésen dől el, hogy középdöntős lesz-e Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese.
dec. 9
14:12
Videoton: a klub megegyezett az Újpesttel Sándor György átigazolásáról (She)
A Videoton az elmúlt órákban tartott tárgyalások során megegyezett az Újpesttel Sándor György átigazolásáról.
dec. 9
14:14
Női kézilabda-vb: „Mindent megtettünk, de jobbak a norvégok” - Herr (She)
A női kézilabda-világbajnokságon a 4. fordulóban a magyar válogatott 11–11-es félidő után 25–19-re kikapott Norvégiától. A magyar csapat kapusa a mérkőzést követően elmondta, sajnos elfáradtak a meccs végére, így kijött a két csapat közti tudásbeli különbség.
dec. 9
14:30
Női kézilabda-vb: Minden dicséretet megérdemel a csapat - Mátéfi (She)
Mátéfi Eszter szövetségi kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatott minden dicséretet megérdemel a kínai világbajnokságon a Norvégia ellen mutatott játéka miatt. A magyar csapat 25–19-es vereséget szenvedett.
dec. 9
14:33
Futball bundabotrány - Pintér Ádámot is meghallgatta az MLSZ (Behaviour)
Szerdán Pintér Ádám utánpótlás-válogatott labdarúgót is meghallgatta a magyar szövetség megbízásából a Retteghy István vezette ad hoc bizottság a bundabotránnyal kapcsolatban.
dec. 9
14:48
Újpest: Korcsmár képességei meggyőzték a Celtic vezetőit (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az elmúlt héten Korcsmár Zsolt, az Újpest U20-as világbajnoki bronzérmes játékosa a Feyenoordnál, majd a Celticnél is járt tesztelésen. A skóciai próbajátékkal kapcsolatban Willie McStay, a lila-fehérek szakvezetője nyilatkozott az Újpest FC hivatalos honlapjának. Elmondta, a futballista meggyőzte a glasgow-iak vezetőit.
dec. 9
14:51
Felfüggesztették a Buzsáky Ákost lefejelő edzőt (Behaviour)
Lefejelte a válogatott Buzsáky Ákost, ezért felfüggesztették állásából Jim Magiltont, az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
dec. 9
15:06
Póker: a tavasszal visszatér a tévébe a Pókermilliomos (She)
A korábban sikerrel vetített első szériát követően az alkotók úgy döntöttek, újra útjára indul az Unibet Pókermilliomos.
dec. 9
15:24
Nyolc doppingeset volt idén Magyarországon (Infostart)
Idén 900 doppingvizsgálat volt Magyarországon, és nyolc minta bizonyult pozitívnak - mondta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője.
dec. 9
15:42
Férfi kosárlabda NB I: ismét módosult a kosaras csúcsrangadó időpontja (She)
Jövő szombaton 18 órától lép pályára a Zalakerámia-ZTE KK és az Atomerőmű SE.
dec. 9
15:44
QPR: a klub tagadja, hogy Buzsáky Ákos el akarná hagyni az együttest (She)
A QPR hivatalos honlapján cáfolta, hogy Buzsáky Ákos el szeretné hagyni a csapatot, mint ahogy azt több szigetországi médium is megszellőztette.
dec. 9
15:45
Idén nyolc doppingeset volt Magyarországon (Metropol)
Idén 900 doppingvizsgálat volt Magyarországon, s nyolc minta bizonyult pozitívnak. Erről Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője számolt be a szervezet szerdai, évzáró sajtótájékoztatóján.

Keresés