2009. augusztus 1. szombat

aug. 1
0:18
Tenisz: mind a négy kiemelt versenyző továbbjutott Umagban (She)
Az Umagban zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében minden mérkőzésen érvényesült a papírforma, és a kiemelt versenyzők, az elsőként rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenko, a negyedik kiemelt osztrák Jürgen Melzer, az ötödik spanyol Juan Carlos Ferrero és a hetedik olasz Andreas Seppi is győzni tudott, így ők négyen jutottak az elődöntőbe.
aug. 1
5:06
Schumacher vagyonát 200 milliárdra becsülik (Blikk)
Minden idők legjobb pilótája újra Ferrarival száguld
aug. 1
5:08
Három év böjtje után ma visszatér az FTC (Blikk)
A ZTE elleni sikerrel akarja kezdeni élvonalbeli szereplését a zöld-fehér klub
aug. 1
5:10
Vidám csapat a női kajakválogatott (Blikk)
A Blikk meglátogatta a vb-re készülő női kajakválogatottat
aug. 1
6:03
Felipe Massa hétfőn már hazarepülhet Brazíliába (Behaviour)
A múlt szombaton a Magyar Nagydíj időmérőjén fejsérülést szenvedett Felipe Massa állapota már annyit javult, hogy hétfőn már repülőre ülhet, és hazautazhat Brazíliába. A felépüléséig a helyére ülő hétszeres világbajnok, Michael Schumacher a Ferrari 2007-es változatával kezdi meg Mugellóban a tesztelést. A német világklasszis természetesen megkapja a versenyzéshez szükséges szuperlicenszet, és a…
aug. 1
7:30
Jégkorong ob I: Byström is távozott az Alba Volántól (She)
Az előző szezonban a csapatnál játszó légiósok közül az utolsó, a svéd Andreas Byström is elhagyta az Alba Volán 19-et: a bekk hazaigazolt a KB65-höz.
aug. 1
7:32
Real Madrid: Karim Benzema már a triplázásról beszél (She)
Karim Benzema, a Real Madrid labdarúgócsapatának egyik nyári szerzeménye szerint folyamatosan javul az alakulat, augusztus végére pedig teljesen össze is áll.
aug. 1
7:48
Anglia: svájci védővel erősített a West Ham United (She)
Fabio Daprelával erősítette meg keretét az angol West Ham United labdarúgócsapata. A svájci védő a Grasshopperstől érkezett.
aug. 1
8:06
Formula-1: ügynöke szerint Robert Kubica már a „piacon van” (She)
Miután a BMW bejelentette, hogy a következő Formula-1-es szezonban nem indul, a csapat lengyel pilótájának menedzsere, Daniele Morelli máris várja az ajánlatokat védence iránt.
aug. 1
8:24
Tenisz: Sarapova legyőzésével elődöntős V. Williams Stanfordban (She)
Venus Williams könnyedén győzte le az orosz Marija Sarapovát a stanfordi női tenisztorna negyeddöntőjében. Az amerikai teniszező 6:2, 6:2-re nyert.
aug. 1
9:36
Profi ökölvívás: megint kiütéssel nyert George Foreman (She)
Második győzelmét is bezsebelte George Foreman III, a legendás nehézsúlyú bajnok fia.
aug. 1
9:54
Vizes vb: Cate Campbell a legjobb idővel a középdöntőben (She)
Az ausztrál Cate Campbell jutott a legjobb idővel az 50 méter női gyorsúszás középdöntőjébe a római vizes világbajnokságon. A számnak magyar indulója nem volt.
aug. 1
10:48
Vizes vb: Guilherme világbajnoki csúcsa az 50 hát előfutamaiban (She)
Guido Guilherme úszta a legjobb időt a férfi 50 méteres hátúszás előfutamaiban, a brazil sportoló világbajnoki csúccsal kvalifikálta magát a középdöntőbe az első helyen.
aug. 1
10:50
Vizes vb: megy a magyar-német - élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Magyarország–Németország mérkőzés a római világbajnokság férfi vízilabdatornáján. A győztes az ötödik helyet szerzi meg.
aug. 1
10:52
Vizes vb: nem jutott be a döntőbe a női 4x100-as vegyes váltó (She)
Nem jutott be a döntőbe a magyar női 4x100 méteres vegyes váltó a római vizes világbajnokságon, a Dara Eszter, Pecz Réka, Hosszú Katinka, Verrasztó Evelyn összetételű csapat 4:03.63 perces idővel a 14. helyen zárt.
aug. 1
11:06
Schumacherben még ég a tűz, rutinja sokat érhet (Infostart)
Elkezdte a felkészülést Michael Schumacher a három hét múlva következő Formula-1-es valenciai futamra, amelyen a Magyar Nagydíj időmérőjén megsérült Felipe Massát helyettesíti majd. A hétszeres világbajnok pilóta visszatéréséről Wéber Gábor, a magyar F1Racing magazin főszerkesztője azt mondta: óriási rutinja segítheti a német sztárt a sikeres visszatérésben.
aug. 1
11:06
Vizes vb: Kovács Istvánék a hetedik helyen zárták a tornát (She)
A Kovács István vezette román férfi vízilabda-válogatott a hetedik helyet szerezte meg a római világbajnokságon, miután a helyosztón 9–6-ra verte meg Kanadát.
aug. 1
11:24
Kézilabda: Laluska Balázs nem látogathatja a Pick-Szeged edzéseit (She)
A szerződésmódosítási, fizetéscsökkentési tárgyalások befejeződtek a Pick-Szegedben. Az utolsónak tervezett megbeszélés pénteken Laluska Balázs menedzsere, Szörnyi Attila és a klub vezérkara között zajlott, miután a játékos korábban nem fogadta el a jövedelme mérséklésére kapott ajánlatot. Az alkudozás végeredménye: a szlovén KEK-induló Cimos Koper kivásárolná a spanyol Leónt is megjáró Laluskát,…
aug. 1
11:26
Rali ob: nagyot bukott a Turi, Tóth kettős a Mecsek-ralin (She)
Az előzetesen a végső győzelemre is esélyesnek tartott Turi Tamás, Tóth Imre kettős kiesett a 42. Allianz Mecsek-rali szombati napján.
aug. 1
12:00
Vizes vb: az ötödik helyen zártak a férfi pólósok (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott magabiztosan, 9–6-ra legyőzte Németországot a római vizes világbajnokságon, így az ötödik helyen zárta a tornát.
aug. 1
12:18
Ötödik helyen zárt a férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott az ötödik helyért vívott mérkőzésen 9-6-ra legyőzte Németországot a római vizes világbajnokság szombati játéknapján.
aug. 1
12:18
Vizes vb: megy a magyar-német - élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Magyarország–Németország mérkőzés a római világbajnokság férfi vízilabdatornáján. A győztes az ötödik helyet szerzi meg.
aug. 1
12:20
Vizes vb: kínai úszóé a legjobb idő az 1500 férfi gyors előfutamaiban (She)
A kínai Jang Szun (14:54.54) jutott be a legjobb idővel a férfi 1500 méteres gyorsúszás döntőjébe a római vizes világbajnokságon.
aug. 1
12:36
Ökölvívás: Erdeiék istállója De la Hoyával kötött szövetséget (She)
Rendkívül fontos megállapodást írt alá a napokban az Universum Box Promotion és a Golden Boy Promotions.
aug. 1
12:54
Liverpool: Simon gólt lőtt, Németh megsérült a tartalékok meccsén (She)
A Liverpool reserve együttese 2–2-es döntetlent játszott az angol negyedosztályban szereplő Notts Countyval. A találkozón két magyar játékos kapott lehetőséget, Simon András gólt szerzett, Németh Krisztián pedig gólpasszt adott, és megsérült.
aug. 1
12:56
Férfi kosárlabda NB I: Ian Johnson a Kecskemétnél folytatja (She)
Ian Johnson a Paks férfi kosárlabdacsapatától Kecskemétre igazolt. Erről a kesport.hu adott tájékoztatást.
aug. 1
12:57
Az 5. helyen zárt a férfi vízilabda-válogatott (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott az ötödik helyért vívott mérkőzésen 9-6-ra legyőzte Németországot a római vizes világbajnokság szombati játéknapján.
aug. 1
12:58
Vizes vb: szerencsére hamar unalomba fulladt a meccs - Kiss (She)
Az ötödik helyen zárta a római világbajnokságot férfi vízilabda-válogatottunk, miután a helyosztón 9–6-ra verte meg Németországot. A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely szerint ez a helyezés nem jó eredmény, de „menni kell tovább”.
aug. 1
13:12
Formula-1: Max Mosley aláírta a Concorde-szerződést (She)
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke aláírta a Formula–1 jövőjét garantáló, a sportág működésének alapjait tartalmazó egyezményt, a Concorde-szerződést.
aug. 1
13:30
Formula-1: Michael Schumacher meglátogatta Felipe Massát (She)
A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher meglátogatta a sérülése után lábadozó Felipe Massát az Állami Egészségügyi Központban.
aug. 1
13:48
Meglátogatta Massát Schumacher - Budapesten a hétszeres világbajnok (Infostart)
Budapestre érkezett, hogy meglátogassa a kórházban fekvő Felipe Massát szombaton a hétszeres világbajnok Michael Schumacher és a Formula-1-es Ferrari korábbi csapatfőnöke, Jean Todt.
aug. 1
13:51
Megszületett az egyezség a Forma-1-es csapatok és a FIA között (Metropol)
A péntek este szentesített alkotmány - amely 2012. december 31-ig biztosítja a stabilitást az autósport elitkategóriájában - egyebek mellett rendelkezik a befolyó pénz elosztásáról a FIA, az istállók és a jogtulajdonosok között. A BMW év végi távozásával megürült helyre szerdáig jelentkezhet új csapat.
aug. 1
14:24
Csehország: Róth sérülése miatt a második körben sem játszott (She)
Róth Ferenc (Bohemians 1905) izomsérülése még nem jött rendbe, így a magyar középpályás idénybeli bajnoki bemutatkozása továbbra is várat magára.
aug. 1
14:26
Válogatott: Király Gábor három év után szerepel ismét a keretben (She)
Bár Erwin Koeman szövetségi kapitány hivatalosan még nem hirdette ki keretét a Románia elleni felkészülési mérkőzésre, de német sajtóinformációk szerint Király Gábor visszatér a magyar válogatottba az augusztusi találkozón. Az 1860 München kapusa nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ismét számolnak vele.
aug. 1
14:42
Három évig még biztosan lesz Formula-1 (Infostart)
Megszületett az egyezség a Formula-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) és a Nemzetközi Automobil Szövetség között.
aug. 1
14:42
Olaszország: Komanék kínos veresége harmadik ligás ellenféltől (She)
Kellemetlen vereségbe futott bele Koman Vladimir csapata, az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bari.
aug. 1
14:44
Zenit: Huszti csapattársa, Pogrebnjak Stuttgartban folytathatja (She)
Huszti Szabolcs csapata, az orosz Premjer-ligában szereplő Zenit és a német Stuttgart megállapodott egymással Pavel Pogrebnjak átigazolásáról.
aug. 1
15:00
Milan: Berlusconi kész 14 milliót áldozni Luís Fabianóért (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi kész mélyen a zsebébe nyúlni a Sevilla brazil támadójának, Luís Fabiano megvételének érdekében.
aug. 1
15:18
Birkózás: Aubéli Ottó is kipróbálja magát az MMA-ban (She)
Aubéli Ottó is kipróbálja magát a „kiskesztyűs” bunyóban, azaz az MMA-ban: a világ- és Európa-bajnoki bronzérmes szabadfogású birkózó, egykori olimpikon augusztus 19-én a debreceni Főnix-csarnokban a német Hubert Lemmerer ellen mutatkozik be.
aug. 1
15:36
Széles: Nagyon jó érzés egy világbajnok edzőjének lenni (Infostart)
Sokat fejlődött Gyurta Dániel az elmúlt években, érettebbé vált, ezért számítani lehetett arra, hogy behozza lemaradását a 200 méteres mellúszás hajrájában - mondta az InfoRádiónak Széles Sándor, a világbajnok versenyző edzője.
aug. 1
15:36
Getafe: a klub megvette a ghánai Derek Boatenget a Kölntől (She)
A Getafe hivatalosan bejelentette, hogy megvette a Köln ghánai középpályását, Derek Boatenget, aki négy évre szóló megállapodást kötött a spanyol klubbal, és 700 ezer euró körüli összegért igazolt át.
aug. 1
15:54
Roma: De Rossi boldog a klubjában, nem igazol az Arsenalba (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma védekező középpályása, Daniele De Rossi elmondása szerint boldog a csapatánál, és cáfolja azokat az értesüléseket, melyek szerint az angol élvonalbeli Arsenalban folytathatja karrierjét.
aug. 1
16:12
Svédország: a 37 éves Henrik Larsson idő előtt vonul vissza (She)
Úgy tűnik, véget ért Henrik Larsson, a Barcelona és a svéd válogatott korábbi sztárjának karrierje, miután megsérült a jobb térde csapata, a Helsingborg mérkőzésén.
aug. 1
16:48
9299-en úszták át a magyar tengert (Infostart)
Egy híján 9300-an úszták át a Balatont szombaton, a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távon - közölték a szervezők.
aug. 1
16:48
Wolfsburg: Edin Dzeko szerződést hosszabbított a „farkasokkal” (She)
Edin Dzeko két évvel meghosszabbította eredetileg 2011-ig szóló szerződését a VfL Wolfsburg csapatával.
aug. 1
17:06
Dél-Amerika: októberben játsszák az első női Libertadores-kupát (She)
A Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség tegnap hivatalos honlapján jelentette be, hogy októberben játsszák az első női Libertadores-kupát.
aug. 1
17:24
Vasas: a Győr a jövő héten tárgyal Lázok János átigazolásáról (She)
A Győri ETO a jövő héten megszerezheti a Vasas 24 éves támadóját, Lázok Jánost, akiről a következő napokban tárgyal a budapesti klubbal.
aug. 1
17:27
9299 sikeres teljesítő a Balaton-átúszáson (Metropol)
Egy híján 9300-an úszták át a Balatont szombaton, a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távon - tudatták a szervezők.
aug. 1
17:42
Német Kupa: Hajnalék és Királyék is továbbjutottak a 2. fordulóba (She)
Hajnal Tamás és Király Gábor is győztes csapat tagja volt szombat délután a Német Kupa 1. fordulójában. A középpályás csapata, a Borussia Dortmund a negyedosztályú Weident verte meg 3–1-re, a kapust foglalkoztató második vonalbeli 1860 München pedig „osztálytársát”, a Paderbornt búcsúztatta 1–0-val.
aug. 1
17:44
Bajnokok Ligája: szlovén játékvezető dirigál Debrecenben (She)
Szlovén játékvezetői négyest (Damir Skomina, Primoz Arhar, Marko Stancin, Slavko Vincic) jelölt ki az UEFA bizottsága a Debrecen–Levadia Tallinn BL-selejtező visszavágójára. Az első mérkőzést a DVSC 1–0-ra megnyerte Észtországban.

Keresés