2009. augusztus 6. csütörtök

aug. 6
3:18
Ingyen focizik Bodnár (Blikk)
NYÍREGYHÁZA – A Bajnokok Ligája-főtáblájára igyekvő Salzburg helyett a nyíregyházi tartalékok között focizik Bodnár László (30).
aug. 6
3:22
Alonso is megérkezett a Realhoz (Blikk)
MADRID – Cristiano Ronaldo (24), Kaká (27) és Karim Benzema (21) után újabb világsztárt igazolt a Real Madrid focicsapata. A spanyol gárda hazacsábította Liverpoolból az Európa-bajnok Xabi Alonsót (27), akiért 30 millió eurót (7,9 milliárd forintot) fizetett az angoloknak. Florentino Pérez (62) klubelnök büszkén kommentálta az üzletet, és jelezte, idén nyárra befejezte a költekezést.
aug. 6
3:26
Divatba jött a Loki (Blikk)
DEBRECEN – Megőrülnek a szurkolók a DVSC-TEVA futballcsapatáért. A Bajnokok Ligája selejtezőjében menetelő aranyérmes együttes eredményessége megmozgatta a hajdúsági focidrukkereket. Az elmúlt hetekben érezhetően fellendült a város három különböző pontján található, Loki-ereklyéket forgalmazó üzletek forgalma.
aug. 6
3:30
Becsületbeli ügy a Honvédnak (Blikk)
BUDAPEST – Nézők és gyakorlatilag esély nélkül fogadja ma a Fenerbahce focicsapatát a Honvéd az Európa-liga harmadik selejtezőkörének visszavágóján.
aug. 6
3:54
Póker: a 21 éves angol Matt Perrins győzött Velencében (She)
A manchesteri Matt Perrins nyerte meg az Italian Poker Tour velencei versenyét, az angol fiatalember 439 játékost előzött meg az olasz versenyen.
aug. 6
6:18
Talmácsi többre tartja a 12. helyet világbajnoki címénél (Infostart)
Talmácsi Gábor jövő hétfőn a Hungaroringen tart bemutatót a szurkolóinak. A magyar motoros a tervek szerint 20-30 kört tesz meg azzal a motorral, amellyel két hónapja a gyorsasági világbajnokság legmagasabb géposztályában szerepel. Talmácsi Gábor az InfoRádiónak azt mondta: egyre magabiztosabb, és többre értékeli a MotoGP-ben szerzett pontokat, mint a 2007-es világbajnoki címet.
aug. 6
7:12
"Hosszú Katinkából nem Amerikában, hanem Baján csináltak úszót" (Infostart)
Az újdonsült világbajnok Hosszú Katinkából nem az Egyesült Államokban csináltak úszót - hangsúlyozta Kiss László szövetségi kapitány az InfoRádiónak adott interjúban. A szakvezető szerint a két aranyérem önmagáért beszél, egyedül azt sajnálta, hogy Cseh László beteg lett a római vb előtt.
aug. 6
7:12
Tenisz: amerikai torony „dőlt rá” Tsongára Washingtonban (She)
A 3. helyen kiemelt, az első fordulóban erőnyerő Jo-Wilfried Tsonga számára már a 2. körben véget ért a washingtoni kemény pályás tenisztorna, miután 4:6, 7:6, 7:6-os vereséget szenvedett a profi férfi mezőny második legmagasabb játékosától, a 205 cm-es amerikai John Isnertől – akinek csak a 208 centis Ivo Karlovicra kell „felnéznie”.
aug. 6
7:14
Tenisz: Sarapova kiejtette a harmadik kiemelt Azarenkát (She)
Marija Sarapova nem törődött a kiemelési rangsorral, és három szettben elbúcsúztatta a Los Angeles-i női tenisztorna 3. kiemeltjét, a fehérorosz Viktorija Azarenkát.
aug. 6
7:15
Lemezlovas lesz a Forma-1 újonca (Metropol)
DJ-sztárokkal együtt szórakoztatja majd a közönséget.
aug. 6
7:30
Brazília: a sérült Ronaldo nélkül szenved a Corinthians (She)
Az előző fordulóban játszott gól nélküli döntetlent követően újabb mérkőzésen maradt gólképtelen a Corinthians a brazil labdarúgó-bajnokságban. A kézműtét után lábadozó Ronaldót nélkülöző Cor a 17. fordulóban 1–0-s vereséget szenvedett a táblázat hátsó felében található Náuticótól.
aug. 6
7:32
Felkészülés: Messi vezette győzelemre a Barcelonát Seattle-ben (She)
A Barcelona felkészülési mérkőzésen 4–0-ra győzött a Seattle Sounders otthonában. A katalánok – Messi duplájának köszönhetően – már a félidőben két góllal vezettek, a szünet után pedig a csereként beállt Jeffren és Pedro is betalált.
aug. 6
8:06
Paks: Márkus Tibor mindenképpen távozni szeretne a csapattól (She)
Távozni szeretne Paksról Márkus Tibor, a legutóbbi félévben a Ferencvárosnál kölcsönben szereplő 30 éves csatár.
aug. 6
8:42
Pirlo marad Milánóban, befejezte a költekezést a Real - hírek és pletykák (Infostart)
Olasz középpályással pótolja Xabi Alonsót a Liverpool. Eredményes válságtanácskozást tartottak a Milannál, és a klub vezetői megállapodtak, nem engedik el Andrea Pirlót a Chelsea-hez, és szerződtetnek egy klasszis csatárt. Az Inforadio.hu újabb beszámolója a labdarúgó átigazolási piac híreiről és pletykáiról.
aug. 6
8:42
Argentína: Tévez és Verón sem játszik az oroszok ellen (She)
Carlos Tévez és Juan Sebastian Verón nélkül utazik az argentin labdarúgó-válogatott Moszkvába, ahol augusztus 12-én az oroszok ellen játszik felkészülési mérkőzést.
aug. 6
9:00
Anglia: Konf. Kupa-ezüstérmessel erősödhetnek Halmosiék (She)
A Villarreal amerikai támadójával, Jozy Altidore-ral erősödik a Hull City. Szigetországi hírek szerint az angol csapat mára sajtókonferenciát hívott össze, amelyen bemutatja legújabb „szerzeményét”.
aug. 6
9:18
Férfi kosárlabda: az észtek négy ponttal nyertek a csehek ellen (She)
A magyar mellett az észt válogatott kezdte győzelemmel a férfi kosárlabda Európa-bajnoki pótselejtezőket, miután hazai pályán 69–65-re nyert Csehország ellen.
aug. 6
9:20
Real Madrid: Pellegrini 22 játékost visz magával Amerikába (She)
A Real Madrid edzője, Manuel Pellegrini kijelölte az amerikai túrára utazó keretet, amelyben már helyet kap a friss szerzemény, Xabi Alonso is. Hét játékos nem tart a többiekkel. Fernando Gago, Sergio Ramos és Marcelo sérüléssel bajlódik, és nincs az utazók között Rafael Van der Vaart, Klaas-Jan Huntelaar, Diarra és Ruud van Nistelrooy sem. (Huntelaar akár már ma aláírhatja szerződését az AC…
aug. 6
9:22
Formula-1: lemezlovas lesz a száguldó cirkusz újonca (She)
Lemezlovas lesz a "Barcelona Summer Week" elnevezésű könnyűzenei fesztiválon Jaime Alguersuari, a Formula-1-es gyorsasági világbajnokság újonca. A mindössze 19 esztendős spanyol pilóta, aki a július 26-i magyar GP-n mutatkozott be az autósport elitkategóriájában, szenvedélyes techno-rajongó, sőt saját szerzeményei is vannak, olyan DJ-sztárok mellett lép fel mint Erick Morillo, David Oleart, David…
aug. 6
9:36
Anglia: Jerome Rothen ismét a Blackburn célkeresztjében (She)
A L'Equipe értesülései szerint a Blackburn Rovers ismét élénken érdeklődik a Paris Saint-Germain francia játékosa, Jerome Rothen iránt.
aug. 6
9:36
Lothar összeveszett az ifjú nejével (Blikk)
"Meghiúsult egy biztosnak gondolt szerződés, és most szinte a levegőben lógunk"
aug. 6
9:54
Jégkorong: FTC-Volán meccs lesz Sosnowiecben (She)
Az Alba Volán 19 mellett a Ferencváros is részt vesz a Zaglebie Sosnowiec által rendezett nyolccsapatos lengyelországi jégkorong-tornán.
aug. 6
9:54
Nőt vert véresre a Mainz légiósa (Blikk)
MAINZ – Nincs nyugalom a német futballélvonalba visszakerült Mainz 05 csapatánál. Lőw Zsolt (30) klubja egy nappal azután, hogy elbocsátotta az edzőt, Jörn Andersent (46), ismét botrány miatt került reflektorfénybe.
aug. 6
9:56
Ausztria: nem szerepel többé a válogatottban Alexander Manninger (She)
Lemondta a válogatottságot Alexander Manninger, a Juventus labdarúgócsapatának osztrák kapusa.
aug. 6
9:56
Egymást püföli Kótai és Erdei (Blikk)
BUDAPEST – Sztárparádé a ringben! Együtt készül következő fellépésére Erdei Zsolt (35) és Kótai Mihály (32), a Bokszvilágszervezet (WBO) jelenlegi félnehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, illetve a Boksz Világalapítvány (WBF) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) korábbi bajnoka.
aug. 6
10:12
Uruguay: egykori klasszis lett a bajnok Nacional új edzője (She)
Az uruguayi labdarúgó-bajnokság legutóbbi győztese, a Nacional Eduardo Acevedót nevezte ki vezetőedzőnek Luis Gonzalez helyére.
aug. 6
10:30
Hollandia: kábítószer birtoklása miatt tartóztatták le a kapust (She)
Őrizetbe vették a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő ADO Den Haag csapatának kapusát, Gino Coutinhót.
aug. 6
10:32
Serie A: tízmillió eurót fizetett az osztrák csatárért az Inter (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale együttese szerződtette az osztrák futball egyik legnagyobb tehetségét, Marko Arnautovicot.
aug. 6
10:48
Labdarúgó NB II: brazil játékossal erősített a Kozármisleny (She)
Brazil futballistával erősítette meg keretét a magyar labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny együttese.
aug. 6
10:50
Bundesliga: Michael Tarnat visszatér a Bayern Münchenhez (She)
Pályafutása befejeztével visszatér a Bayern München labdarúgócsapatához a korábbi válogatott védő, Michael Tarnat.
aug. 6
11:06
Az álmok kapujában: az Olympiakosz is várhat a Lokira a BL-ben (Infostart)
Két mérkőzés választja el a Debrecent attól, hogy második magyar csapatként a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján szerepeljen. A hajdúsági együttes a csoportkörbe kerülésért a görög, de akár a bolgár bajnokkal is találkozhat. Kiss Zoltán csapatkapitány szerint a Loki megérdemelt sikert aratott a Levadia ellen. Az észtek vezetőedzője a kiesés után mérgében nem jelent meg a sajtótájékoztatón.
aug. 6
11:06
El-selejtező: a csütörtöki mérkőzések programja (She)
A Bp. Honvéd–Fenerbahce találkozón kívül még 33 mérkőzést rendeznek csütörtökön az Európa-liga 3. selejtezőkörében. Tekintse meg a mai nap programját!
aug. 6
11:08
Anglia: hamarosan csapatot vált Priskin – médiaértesülés (She)
A SkySports mai értesülései szerint közeledtek az álláspontok a Watford és az Ipswich Town között Priskin Tamás átigazolási ügyével kapcsolatban.
aug. 6
11:09
Vitalij Klicsko a világbajnoki öv megtartásáért bokszol (Metropol)
Vitalij Klicsko rábólintott, hogy a WBC-nél, a Boksz Világtanácsnál nehézsúlyban őrzött világbajnoki övét Los Angelesben szeptember 26-án tegye kockára a királykategória egyik legnagyobb ígéretének tartott Chris Arreolával szemben.
aug. 6
11:24
Ligue1: a játékosok és az edzők szerint a Marseille a favorit (She)
A francia L'Equipe című magazin közvélemény-kutatásának eredménye szerint a hétvégén induló bajnokság legnagyobb esélyese az Olympique Marseille.
aug. 6
11:26
Manchester City: Lescottot ma mutathatják be a szurkolóknak (She)
A The Sun értesülései szerint Joleon Lescott, az Everton védője végül valóban a Manchester Cityhez kerülhet, és a délután folyamán hivatalosan is bemutathatják a szurkolóknak.
aug. 6
11:27
Úszó VB: a dresszverseny végeredménye (Behaviour)
Az olasz fővárosban vasárnap zárult vizes vb-n nemcsak az úszók, hanem - szupertermékeikkel - a sportfelszerelést gyártók is versenyeztek, s e különviadalt a magyar válogatottat is öltöztető Arena csúcsterméke, az X-Glide nyerte.
aug. 6
11:42
Arsenal: Tomás Rosicky hat hétre harcképtelenné vált? (She)
Az Arsenal még nem erősítette meg, de a szigetországi sajtóinformációk szerint a szezon első hat hetét kénytelen lesz kihagyni Tomás Rosicky, az Arsenal cseh középpályása.
aug. 6
11:44
Németország: az újinfluenza miatt marad el a bajnoki (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) döntése értelmében elmarad a Hannover II–St. Pauli II negyedosztályú bajnoki mérkőzés az újinfluenza miatt.
aug. 6
12:03
Kik lehetnek a Loki ellenfelei? Íme! (Behaviour)
Görög, svájci, dán, bolgár vagy izraeli csapat ellen vívhatja ki a Bajnokok Ligája főtáblájára jutást a Debrecen labdarúgócsapata, miután szerdán továbbjutott a negyedik, utolsó selejtezőkörbe.
aug. 6
12:05
Férfiak, képernyő elé! Rajtol a Bundesliga! (Behaviour)
A címvédő és az elmúlt szezon bronzérmesének összecsapásával kezdődik pénteken a német labdarúgó Bundesliga 47. idénye, amely több rekordot hozott már a rajt előtt.
aug. 6
12:18
Felkészülés: Szalai parádézott, csapata nyert a Toledo ellen (She)
A spanyol harmadosztályú Real Madrid Castilla labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–0-ra győzött a szintén harmadik ligás Toledo otthonában. A Real gólját Szalai Ádám szerezte.
aug. 6
12:36
Manchester United: Ferguson nagyon elégedett Valenciával (She)
Rendkívül pozitívan nyilatkozott a frissen igazolt Antonio Valencia teljesítményéről Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője.
aug. 6
12:54
Póker: Michael Phelpsre is számítanak a macaói versenyen (She)
Az Asian Poker Tour soron következő állomásának szervezői gyakorlatilag meghívták a pókerért rajongó amerikai úszó klasszist, Michael Phelpst.
aug. 6
12:56
Atlétika: a jamaicai Brooksot felmentették, mehet a vb-re (She)
Eljárási szabálytalanságra hivatkozva felmentették a pozitív doppingmintát szolgáltató Sheri-Ann Brooksot, így a közelmúltban lebukott öt jamaicai atléta közül egyelőre egyedüliként ott lehet a jövő szombaton kezdődő berlini világbajnokságon. Brooks négy férfi atlétával együtt egy júniusi versenyen, a serkentők közé tartozó metilxantinnal akadt fenn az ellenőrzésen. A jamaicai atlétikai szövetség…
aug. 6
13:12
Videó: nézze meg a Barcelona Seattle-ben lőtt góljait! (She)
Mint azt korábban megírtuk, a Barcelona felkészülési mérkőzésen 4–0-ra győzött a Seattle Sounders ellen. Tekintse meg a találkozó góljait!
aug. 6
13:30
Spanyol válogatott: Vicente del Bosque kihirdette keretét (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette huszonegy főből álló keretét a Macedónia elleni barátságos mérkőzésre.
aug. 6
13:32
Belgium: két év után tér vissza a válogatottba Emile Mpenza (She)
Franky Vercauteren, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Csehország elleni augusztus 12-i mérkőzésre.
aug. 6
13:34
Argentína: Maradona meghívót küld Ariel Ortegának is (She)
Diego Maradona csütörtökön bejelentette, hogy meghívót küld Ariel Ortegának, aki így szerepelhet az argentin labdarúgó-válogatott Új-Zéland elleni felkészülési mérkőzésén. A szeptember 30-án sorra kerülő találkozón egyébként csak a hazai bajnokságban játszó labdarúgók léphetnek pályára az argentin csapatban.
aug. 6
13:36
Blog: Fülöp szerint Király sokat segíthet a válogatottnak (She)
A Sunderland magyar válogatott kapusa, Fülöp Márton újabb írással jelentkezett az NSO blogzónájában olvasható naplójában. Fülöp ezúttal a magyar válogatottról, valamit a magyar klubcsapatok nemzetközi kupaszerepléséről fejti ki véleményét.

Keresés