2009. július 31. péntek

júl. 31
0:36
Videó: íme, a Fenerbahce-Honvéd mérkőzés góljai! (She)
A Fenerbahce hazai pályán 5–1-re verte meg a Honvédot az Európa-liga selejtezőjében. Az alábbi videóban megnézheti Roberto Carlos szabadrúgásgólját és sérülését, Güiza mesterhármasát, valamint Zsolnai Róbert becsületgólját.
júl. 31
0:40
Tenisz: Davigyenko továbbment, Ferrer kiesett Umagban (She)
Az első helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko továbbjutott az umagi salakpályás tenisztorna nyoladdöntőjéből, míg a második helyen rangsorolt David Ferrer kikapott a chilei Nicolás Massútól, így a legjobb 16 között búcsúzott.
júl. 31
4:48
De la Hoya, az Aranyifjú (Blikk)
Az amerikai ökölvívónak saját promóciós cége, zenei CD-je és futballcsapata van.
júl. 31
4:52
A Vasas a Győr ellen javítana (Blikk)
BUDAPEST — Ma (19 óra, Duna Tv) rendezik az első meccset a futball-NB I második fordulójában: a Vasas a Győrt fogadja.
júl. 31
4:56
Kártérítést akar Kiss az MLSZ-től (Blikk)
BUDAPEST — Nagyon indulatos volt tegnap Kiss László (59).
júl. 31
5:00
1 milliárdot hozhat Leo gólja (Blikk)
Ha továbbjut a DVSC, a legrosszabb esetben is az El-csoportkörébe kerül.
júl. 31
5:04
Csúcsformában tér vissza Schumi (Blikk)
Az F1 hétszeres bajnokát egy orvoscsoport vizsgálja.
júl. 31
5:08
Cseh ezüstérmes (Blikk)
RÓMA — Az aranyéremért ugrott vízbe, de végül meg kellett elégednie az ezüsttel Cseh Lászlónak (23) a római vizes világbajnokságon.
júl. 31
6:39
Hamilton: fantasztikus lenne Schumacher ellen versenyezni (Behaviour)
A címvédő Lewis Hamilton óriási lelkesedéssel tekint a lehetőség elé, hogy bő három hét múlva a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacherrel versenyezhet.
júl. 31
7:30
Rali-vb: Räikkönen bemutatkozott, egy nap után 20. Finnországban (She)
Átesett világbajnoki debütálásán Kimi Räikkönen: a Ferrari Formula–1-es csapatának finn klasszisa hazája rali vb-futamán állt rajthoz.
júl. 31
7:32
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
júl. 31
7:33
Öt gólt kapott a Honvéd Isztambulban (Metropol)
A Budapest Honvéd 5-1-es vereséget szenvedett a török Fenerbahce otthonában csütörtökön, a labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójában zajló párharc első mérkőzésén.
júl. 31
7:48
Kosárlabda: gyengültek a franciák, Parkert visszarendelték (She)
A Francia Kosárlabda-szövetség tájékoztatása szerint a San Antonio Spurs visszarendelte sérüléssel küszködő klasszisát, Tony Parkert a válogatottól.
júl. 31
7:51
Ronaldo: kézműtét és zsírleszívás (Metropol)
Sikeres kézműtéten esett át Ronaldo, a brazil Corinthians világbajnok futballistája, aki egy gyors zsírleszívásra is felhasználta kórházi tartózkodását.
júl. 31
8:06
Bp. Honvéd: Zsolnai szerint reális volt a különbség (She)
A Bp. Honvéd csatára, Zsolnai Róbert szerint reális volt a négygólos különbség a csütörtöki, Fenerbahce elleni Európa-liga-selejtezőn. A Honvéd szépítő gólját szerző támadó szerint hazai pályán már csak a tisztes helytállás lehet a feladat.
júl. 31
8:08
Európa-liga: balhé Zsolnán, sok sérült a Hajduk-meccsen (She)
Több szurkoló és nyolc rendőr is megsérült a csütörtöki MSK Zilina–Hajduk Split Európa-liga-selejtezőn, Zsolnán.
júl. 31
8:10
NB III: Lazics visszatért Sopronba, az SVSE-ben folytatja (She)
Visszatért Sopronba a Matáv egykori labdarúgója, az MTK-ban és a Ferencvárosban is megfordult Bojan Lazics az SVSE-GYSEV játékosa lesz – adta hírül a kisalfold.hu.
júl. 31
8:24
Kaká új trófeákról, Istenről és egy nyaktörésről - interjú a Reál Madrid új játékosával (Infostart)
Várhatóan augusztus 7-én, Torontóban lép pályára első alkalommal új csapatával a brazil Kaká. A futballista Zidane-t példaképének tekinti, mindig kikéri apja tanácsát, de a mélyen vallásos játékos Istennel is sokat beszél. A spanyol Diario AS-nak adott interjúban Kaká, a brazil válogatott irányítója csapattársairól is elmondja a véleményét, és azt is elmeséli, milyen út vezetett a Real Madridhoz.
júl. 31
8:24
Tenisz: V. Williams és Jankovics is negyeddöntős Stanfordban (She)
Venus Williams 6:1, 7:5-re legyőzte az orosz Alla Kudrjavcevát a stanfordi kemény pályás női tenisztornán, így húga, Serena után – aki Czink Melindát búcsúztatta két játszmában – ő is bejutott a legjobb nyolc közé.
júl. 31
8:27
Íme, az EL-selejtező eredményei (Behaviour)
Az előző körben a Szombathelyi Haladást búcsúztató svéd Elfsborg 2-1-re győzött a portugál Braga otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén.
júl. 31
8:42
Tenisz: három hazai játékos a nyolc között Los Angelesben (She)
John Isner után Sam Querrey és Mardy Fish is győztesen hagyta el a pályát a Los Angeles-i kemény pályás tenisztorna nyolcaddöntőjében, így három amerikai játékos van ott a negyeddöntőben.
júl. 31
9:00
Férfi kézilabda: Ratko Djurkovics a Buducsnosztba igazolhat (She)
A Bosna SO nem hosszabbítja meg a szerződését a montenegrói beállóval, Ratko Djurkovicscsal, aki így szabadon igazolható játékos lesz.
júl. 31
9:02
Férfi kosárlabda: megérkezett az első új légiós a PVSK-hoz (She)
Megvan az első új külföldi játékosa a Pécsi VSK-Pannonpowernek: Kmézics Zorán, az új vezetőedző maga választotta ki Armein Kirkland amerikai bedobót, aki 25 éves, 203 centi magas, és legutóbb Szingapúrban pattogtatott.
júl. 31
9:18
Ukrajna: a mexikói válogatott Castillo a Sahtarban folytatja (She)
Az UEFA-kupa-győztes Sahtar Doneck labdarúgócsapata kölcsönadta mexikói légiósát, Nery Castillót a Dnipro Dnipropetrovszknak.
júl. 31
9:20
Kerékpár: Alberto Contador el akarja hagyni az Astanát (She)
A L’Equipe információi szerint nem kíván a következő szezonban is az Astana csapatában szerepelni Alberto Contador.
júl. 31
9:36
Vizes vb: Takács Krisztián országos csúccsal középdöntős (She)
Takács Krisztián országos csúcsot jelentő 21.71 másodperces idővel továbbjutott az 50 méteres férfi gyorsúszás előfutamaiból a római vizes vb-n. A 16 közé a hetedik legjobb idővel kvalifikálta magát.
júl. 31
10:12
Vizes vb: Dara Eszter és Bordás Beatrix kiesett 50 m pillangón (She)
Dara Eszternek és Bordás Beatrixnak sem sikerült továbbjutnia a középdöntőbe az 50 méteres női pillangóúszásban a Rómában zajló vizes vb-n. Előbbi 26.68 másodperces idővel a 25., utóbbi pedig 27.13-mal a 35. helyen végzett.
júl. 31
10:14
Vizes vb: ötgólos siker a spanyolok ellen, 7. a női csapat (She)
Az elején még gyengélkedett, de végül sima, ötgólos sikerrel búcsúzott a magyar női vízilabdacsapat a római vizes világbajnokságtól. Petrovics Mátyás együttese a 7. helyen végzett a tornán.
júl. 31
10:30
Primera División: Xabi Alonso hétfőn igazolhat Madridba (She)
Angol lapértesülések szerint a Real Madrid újabb, 28 millió fontos ajánlatot tesz a magát átadólistára kérő spanyol válogatott középpályásért, Xabi Alonsóért. Rafa Benítez továbbra is legalább 30 milliót kér a labdarúgóért, de a Real és a Liverpool valószínűleg hétfőig megegyezik a vételárról.
júl. 31
10:33
Hetedik a női pólóválogatott (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott a hetedik lett a római vizes világbajnokságon, miután a pénteki helyosztón 11-6-ra legyőzte a spanyol csapatot.
júl. 31
10:33
Nyertek a lányok (Behaviour)
A magyar női vízilabda-válogatott a hetedik lett a római vizes világbajnokságon, miután a pénteki helyosztón 11-6-ra legyőzte a spanyol csapatot.
júl. 31
10:48
Póker: világsztárok oktatnak a londoni pókerfesztiválon (She)
Augusztus 13-14-én Londonba várják a póker fanatikusait, a legnagyobb nyári európai pókeres eseményen több világsztár is feltűnik majd.
júl. 31
10:50
Formula-1: Massa vasárnap hazatérhet, Brazíliába viszik (She)
Vasárnap Brazíliába szállíthatják a budapesti Állami Egészségügyi Központból Felipe Massát, a Ferrari Formula–1-es csapatának pilótáját.
júl. 31
10:51
Contador nem hosszabbít az Asztanával (Metropol)
A Tour de France-győztes Alberto Contador visszautasította csapata, az Asztana szerződéshosszabbítási ajánlatát és feltett szándéka, hogy elhagyja a kazah istállót.
júl. 31
11:06
NBA: a Los Angeles Lakers három évvel hosszabbított Odommal (She)
Szerződést hosszabbított Lamar Odom, a Los Angeles Lakers kosárlabdázója.
júl. 31
11:08
Arsenal: újabb fiatal francia érkezhet 8 millió fontért (She)
A Times Online értesülései szerint az Arsenal labdarúgócsapata ajánlatot készül tenni a Saint-Étienne védekező középpályásáért, Blaise Matuidiért.
júl. 31
11:10
Bayern München: Ribéry nem játszik a vb-selejtezőn sem (She)
Franck Ribéry bejelentette, hogy nem lép pályára a francia labdarúgó-válogatott Feröer elleni augusztus 12-i vb-selejtezőjén.
júl. 31
11:12
Vizes vb: Jakabos Zsuzsanna épphogy lemaradt a középdöntőről (She)
Nem volt szerencséje Jakabos Zsuzsannának, ugyanis a 17. helyen végzett a 200 méteres női hátúszás előfutamai során, így nem jutott tovább a középdöntőbe a római vizes vb-n.
júl. 31
11:24
Schumacher a 2007-es Ferrarival gyakorol (Infostart)
Pénteken megkezdi a felkészülést Michael Schumacher, akit a Magyar Nagydíj múlt szombati időmérőjén megsérült Felipe Massa helyettesítésére kért fel a Forma-1-es Ferrari.
júl. 31
11:27
Schumacher a 2007-es Ferrarival gyakorol, miért? (Behaviour)
Pénteken megkezdi a felkészülést Michael Schumacher, akit a Magyar Nagydíj múlt szombati időmérőjén megsérült Felipe Massa helyettesítésére kért fel a Forma-1-es Ferrari.
júl. 31
11:42
Vizes vb: kiesett a 4x200 méteres férfi gyorsváltónk (She)
Nem jutott döntőbe a 4x200 méteres férfi gyorsváltónk a római vizes vb-n, miután 17 századmásodperccel lemaradva az olaszoktól a 9. helyen végzett az előfutamok során.
júl. 31
12:03
Elhunyt Bobby Robson (Behaviour)
Hetvenhat éves korában péntek reggel elhunyt Sir Bobby Robson legendás angol futballista, mesteredző.
júl. 31
12:21
Elhunyt Bobby Robson (Metropol)
Hetvenhat éves korában péntek reggel elhunyt Sir Bobby Robson legendás angol futballista, mesteredző. A szakembernél 1991 óta ötször diagnosztizáltak rákot, legutóbb 2007 májusában.
júl. 31
12:36
Elhunyt Bobby Robson (Infostart)
Hetvenhat éves korában elhunyt Sir Bobby Robson legendás angol futballista, mesteredző. A szakembernél 2007 májusában diagnosztizáltak tüdőrákot.
júl. 31
12:54
Anglia: Mutu 17.2 milliót fizethet az őt kirúgó Chelsea-nek (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) 17.2 millió euró megfizetésére kötelezte Adrian Mutut, a Chelsea volt, a Fiorentina jelenlegi labdarúgóját.
júl. 31
12:56
Anglia: Lipcseit a Barcelonába is vitte volna magával Robson (She)
Nagy megtiszteltetés érte Lipcsei Pétert 1995-ben, hiszen egy éven át a világ egyik legelismertebb szakemberével, Bobby Robsonnal dolgozhatott együtt az FC Portónál. Nem csoda, hogy meghatottan beszél egykori mesteréről.
júl. 31
12:58
Egyiptom: Mido kölcsönben a Zamalekben folytatja (She)
Az egyiptomi Zamalek labdarúgócsapata egy évre kölcsönvette Midót, a Middlesbrough csatárát.
júl. 31
13:00
Olimpia: a NOB várja a jelentkezőket a 2018-as téli játékokra (She)
Immár hivatalosan is várja a kandidálásokat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a 2018-as téli olimpiára.
júl. 31
13:12
Primera División: a Málagában folytatja Luque és Edinho is (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Málaga szerződést kötött Albert Luquéval és Edinhóval.
júl. 31
13:14
Vizes vb: Phelpsnek pihennie kell, ezért nem találkozik a pápával (She)
A 14-szeres olimpiai bajnok Michael Phelps úgy döntött, hogy kihagyja a XVI. Benedek pápával való találkozás lehetőségét, és inkább szombati számaira pihen rá Rómában, ahol az úszó-világbajnokságot rendezik.

Keresés