2009. július 16. csütörtök

júl. 16
0:00
Tenisz: Prágában Schiavone és Bammer is simán nyert (She)
Az első két helyen kiemelt Francesca Schiavone és Sybille Bammer is simán nyerte 2. fordulós meccsét a Prágában zajló salak pályás női tenisz tornán.
júl. 16
0:04
Videó: nézze meg, hogyan verte meg a Debrecen a Kalmart! (She)
Hazai pályán győzte le a Debrecen a svéd Kalmar FF együttesét a Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. körében. A Loki a második félidőben döntötte el a mérkőzést, miután Varga József és Kiss Zoltán góljával nyert 2–0-ra. Nézze meg az összefoglalót, benne a nagyon fontos gólokkal!
júl. 16
0:36
Genoa: a Boca elfogadta a Palacióért tett ajánlatot (She)
Az átigazolási piac egyik legaktívabb olasz szereplője, a Genoa újabb játékossal köthet szerződést, ugyanis a klub elnöke bejelentette, hogy megállapodtak a Boca Juniorsszal Rodrigo Palacio átigazolásáról.
júl. 16
0:54
Felkészülés: a Vasas döntetlent játszott román ellenfelével (She)
A Sopronban edzőtáborozó Vasas felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a román FC Unirea Alba Iulia ellen.
júl. 16
6:18
154 milliós párharc (Blikk)
A svéd Kalmar az esélyesebb, de a Debrecen futballistái ígérik, mindent megtesznek a sikerért.
júl. 16
6:20
Max Mosley nem jelölteti magát (Blikk)
Egyszer már megígérte, hogy nem jelölteti magát újra
júl. 16
6:22
Megrendezett Fradi-balhé? (Blikk)
A huligánok a biztonsági szolgálat lecserélése miatt akartak botrányt csinálni.
júl. 16
6:24
Újpesti tortúra (Blikk)
Elromlott a Steaua ellen készülő focicsapat különgépe, új repülőt küldtek a lilákért.
júl. 16
7:30
Libertadores-kupa: negyedik alkalommal győzött az Estudiantes (She)
Az argentin Estudiantes nyerte meg az ötvenedik alkalommal megrendezett Libertadores-kupát, miután a gól nélküli döntetlennel záruló első mérkőzés után 2–1-re megverte a Cruzeirót idegenben.
júl. 16
7:48
Brazília: Adriano megint betalált, de a Flamengo most sem nyert (She)
Az olasz Internazionale korábbi támadója, Adriano a 10. forduló után ismét eredményes volt büntetőből, de csapata, a Flamengo ezt a meccset sem tudta megnyerni a brazil bajnokságban. Hazai találkozóján a Palmeiras győzött 2–1-re.
júl. 16
8:27
Kétgólos előny a visszavágóra (Metropol)
A DVSC-TEVA hazai környezetben 2-0-ra nyert a svéd Kalmar FF ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén.
júl. 16
8:42
Feyenoord: a holland csapat megfigyelője Rudolfra volt kíváncsi (She)
Filipovics Vladan társaságában a holland Feyenoord játékosmegfigyelője is megtekintette a DVSC–Kalmar Bajnokok Ligája-selejtezőt, amelyen a debreceniek 2–0-s győzelmet arattak. A hírek szerint Rudolf Gergely is a holland csapat kiszemeltjei között van.
júl. 16
8:44
Baseball: az Amerikai Liga nyerte az MLB All Star-mérkőzését (She)
Barack Obama elnök labdadobásával kezdődött, és az Amerikai Liga 4–3-as győzelmével ért véget az MLB All Star-mérkőzése, amely a többi amerikai profi bajnokság hasonló szupermeccsével ellentétben arról is dönt, hogy a nagydöntőben melyik liga alapszakaszgyőztese lesz majd pályaelőnyben.
júl. 16
8:46
Világjátékok: befutott a magyar csapat második része, ma megnyitó (She)
A megnyitó napjának reggelén Gémesi György vezetésével megérkezett a világjátékokon induló magyar csapat második része.
júl. 16
9:00
Kerékpár: a szlovén Poljanecé az első szakasz a magyar Touron (She)
Elrajtolt a Central European Tour magyarországi kerékpáros körverseny, a korábban hazai Tournak hívott viadal, amely ezúttal nem viselheti ezt a jól megszokott, bejáratott nevet. Hogy pontosan miért, és hogy min megy a nevet birtoklóval a vita, attól ezúttal megkímélnénk a tisztelt olvasókat, a lényeg a verseny.
júl. 16
9:18
Műrepülés: bronzérmet szerzett Romániában Veres Zoltán (She)
A harmadik helyen végzett a romániai Mamaiában megrendezett műrepülő FAI World Elite Aerobatic Formula-világkupán Veres Zoltán.
júl. 16
9:20
Real: Negredo minden bizonnyal a Premier League-ben folytatja (She)
Álvaro Negredo, a Real Madrid játékosa a Cadena SER spanyol rádió értesülései szerint hamarosan elhagyja a csapat írországi edzőtáborát, mivel egy angol élvonalbeli klubhoz igazol.
júl. 16
9:22
Atlétika: Kazi és Kővágó ezüstérmet szerzett a luzerni GP-n (She)
Kazi Tamás 800 m-en, Kővágó Zoltán pedig diszkoszvetésben szerzett ezüstérmet szerdán a Luzernben rendezett nemzetközi atlétikai viadalon.
júl. 16
9:36
MLS: a válogatott kedvéért Beckham visszatérne Európába (She)
Ismét visszatérne Európába David Beckham, mivel az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello világossá tette: csak az kerülhet be a 2010-es világbajnoki keretbe, aki a nagy európai ligák egyikében szerepel hétről hétre – olvasható a BBC honlapján.
júl. 16
9:38
Paks: Éger bokája nem először vizesedett be a terheléstől (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Paks tegnap 2–1-re verte meg a BFC Siófokot. A mérkőzésen a zöld-fehérek játékosa, Éger László bokája bevizesedett – adta hírül a paksifc.hu.
júl. 16
9:54
Elhunyt a magyar kajaksport első világbajnoknője (Infostart)
Életének 79. évében hosszú, súlyos betegség után elhunyt Bécsben Bánfalvi Klára, a magyar női kajaksport első világbajnok versenyzője.
júl. 16
9:54
Manchester United: Darren Gibson 2012-ig az Old Traffordon (She)
Darren Gibson meghosszabbította a szerződését a Manchester Uniteddel – olvasható a klub hivatalos honlapján. Az új megállapodás 2012 nyaráig köti a fiatal labdarúgót a „vörös ördögökhöz”.
júl. 16
9:56
Kajak-kenu: elhunyt a sportág első magyar világbajnoknője (She)
Életének 79. évében hosszú, súlyos betegség után Bécsben elhunyt Bánfalvi Klára, a magyar női kajaksport első világbajnok versenyzője.
júl. 16
9:57
Meghalt a magyar kajaksport első világbajnoknője (Metropol)
Életének 79. évében hosszú, súlyos betegség után elhunyt Bécsben Bánfalvi Klára, a magyar női kajaksport első világbajnok versenyzője.
júl. 16
9:57
Elhunyt a magyar világbajnoknő (Behaviour)
Életének 79. évében hosszú, súlyos betegség után elhunyt Bécsben Bánfalvi Klára, a magyar női kajaksport első világbajnok versenyzője.
júl. 16
9:58
BL-selejtező: a Kalmar játékosai a hőséget okolják a vereségért (She)
A Debrecen tegnap este 2–0-ra megverte a Kalmart a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén. A svéd csapat játékosai a találkozó után úgy nyilatkoztak, a nagy hőség miatt nem tudtak eléggé a futballra koncentrálni, valamint úgy érzik, az első gólt lesállás előzte meg.
júl. 16
10:30
Videó: Németh Krisztián gólhelyzete a St. Gallen ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, Németh Krisztián kezdőként lépett pályára a Liverpoolban a St. Gallen elleni felkészülési mérkőzésen. A magyar csatár gólt ugyan nem szerzett, de több veszélyes támadásban is aktív szerepet vállalt, és egy gólhelyzete is volt. Németh a 6. percben a holland Ryan Babeltől kapott egy jó labdát, lövését azonban a svájciak kapusa hárítani tudta. Íme a találkozó…
júl. 16
10:48
Európa-liga: Skriba Máté élne, és nem visszaélne a lehetőséggel (She)
Európa-liga-mérkőzésen először lesz a kezdőcsapat tagja Skriba Máté. A Haladás ifjú játékosa az Elfsborg elleni találkozó előtt a haladasfc.nyugat.hu-nak elmondta: élni, és nem visszaélni szeretne a lehetőséggel.
júl. 16
11:06
Formula-1: a Toro Rosso elköszönt Sébastien Bourdais-tól (She)
A Formula–1-es Toro Rosso-istálló megvált Sébastien Bourdais-tól. A francia pilóta menesztését a csapat hivatalos közleményben tudatta.
júl. 16
11:08
FTC: a klub elítéli a rendbontókat, és dolgozik a megoldáson (She)
A Ferencváros hivatalos közleményt adott ki, melyben elítéli a Hertha elleni felkészülési meccsen történt incidenseket. A klub nyilvánvalóvá tette, hogy nem az FTC szervezte a találkozót, így a biztonsági szolgálat munkájáért sem felelős.
júl. 16
11:24
Bajnokok Ligája: Hajdú B. és Méhes lesz a TV2 helyszíni riportere (She)
Mint már korábban beszámoltunk róla, 2009 nyarától a TV2-n követhetik nyomon a sportrajongók a labdarúgó Bajnokok Ligája meccseit. Ma kiderült az is, hogy Hajdú B. István és Méhes Gábor közvetíti majd a találkozókat a csatornán, a két televíziós együtt kommentál a különböző helyszínekről.
júl. 16
11:27
Az FTC a Hertha elleni botrányról (Metropol)
„Ezt a szurkolói magatartást a Ferencváros közössége és vezetése nem tolerálja, és mindent megtesz azért, hogy hasonló cselekmény a jövőben ne fordulhasson elő, illetve hogy az egyesület neve ne fonódhasson egybe rasszista megnyilvánulásokkal és egyéb rendbontásokkal” – írta közleményében a IX. kerületi klub.
júl. 16
11:42
Markovits nem tud arról, amit Mészöly állít (Infostart)
Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke nem tud arról, hogy csütörtökön aláírnák a szerződést a labdarúgócsapat eladásáról, amint azt Mészöly Kálmán egy televíziós interjúban állította.
júl. 16
11:42
Liverpool: Alberto Aquilani egy lépéssel közelebb a „vörösökhöz” (She)
A Skysport értesülései szerint a Liverpool küldöttséget menesztett az olasz fővárosba, hogy tető alá hozza Alberto Aquilani szerződtetését az AS Romától. Az olasz válogatott labdarúgót öt évre csábítanák el a „vörösök”.
júl. 16
11:44
Csepel: az ügyvezető vette át az NB III-as csapat irányítását (She)
A Csepel FC korábbi szakmai igazgatója, Hollik András főiskolai tanulmányai miatt nem vállalta tovább az együttes szakmai vezetését.
júl. 16
11:45
Lila-fehér gőz Romániában (Metropol)
Ötszáz újpesti szurkoló érkezett Romániába, a szerda esti Steaua elleni mérkőzésre. helyi sajtóbeszámolók szerint a szurkolók több helyen italos dobozokat dobtak ki a vonatból, és vízzel, valamint üdítővel lespriccelték a peronon tartózkodó utasokat. Közben azt skandálták, hogy "Cigányok!". Egy román nyelvű feliratot is lobogtattak, amelyen Nagy-Magyarország térképe volt látható azzal a szöveggel,…
júl. 16
11:46
Európa-liga: ötszáz Újpest-szurkoló érkezett Romániába (She)
Ötszáz Újpest-szurkoló érkezett Romániába, ahol kedvenc csapatuk este a Steaua Bucuresti-tel méri össze az erejét a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának első összecsapásán.
júl. 16
11:48
Hamburg: Marcus Berg hamarosan a kikötővárosiak játékosa lesz (She)
A Groningen svéd támadója, Marcus Berg hamarosan a Hamburg játékosa lehet, ugyanis a két klub vezetői szinte mindenben megegyeztek egymással.
júl. 16
12:00
Juventus: Del Piero 2011-ig a „zebrák” játékosa maradhat (She)
Alessandro Del Piero újabb két évre aláírhat a Juventushoz – írja a Tuttosport.
júl. 16
12:02
Uruguay: a Nacional Montevideo a 42. bajnoki címét szerezte meg (She)
A Nacional Montevideo nyerte meg az uruguayi bajnokságot, a klub története során már a 42. alkalommal.
júl. 16
12:18
Barcelona: Villa kifizetné átigazolási díjának egy részét (She)
A spanyol El Mundo napilap értesülései szerint David Villa, a Valencia játékosa kész lemondani jövőbeni keresetének egy részéről, hogy a Barcelona meg tudja venni jelenlegi csapatától.
júl. 16
12:20
Paks: Márkus meggyógyult, ám bizonytalan a folytatás (She)
A legutóbb a Ferencvárosban játszó 30 éves támadó, Márkus Tibor felgyógyult a gerincsérvéből.
júl. 16
12:21
Negyedszer is bajnok az Estudiantes (Metropol)
Az argentin Estudiantes negyedszer hódította el a legrangosabb dél-amerikai labdarúgó klubsorozat, a Libertadores Kupa serlegét, miután a gólnélküli első mérkőzést követően 2-1-re nyert a brazil Cruzeiro otthonában.
júl. 16
12:22
Sahtar Doneck: Mircea Lucescu szívinfarktust kapott (She)
A Sahtar Doneck vezetőedzője, Mircea Lucescu szívinfarktust kapott, és a szakembert ma hajnali 3-kor meg is műtötték.
júl. 16
12:36
Női kosárlabda: Kajdacsi Judit Törökországba igazolt (She)
Elfogadta a török ajánlatot, és a Botasspor Adana együttesébe igazolt a korábbi magyar válogatott center, Kajdacsi Judit – számolt be a kosarinfo.com szakportál.
júl. 16
12:38
Vívó Eb: az összes magyar versenyző kiesett női kardban (She)
A női kardozók között egyetlen magyar sem jutott be a legjobb 16 közé a plovdivi vívó Európa-bajnokság harmadik napján, csütörtökön.
júl. 16
13:12
Dortmund: Frei a hazájában, a Basel játékosaként folytathatja (She)
Hazatérhet Alexander Frei, a Borussia Dortmund svájci csatára, és az FC Baselben folytathatja a pályafutását.
júl. 16
13:48
Tenisz: Babos rekordmagasságban kezd a WTA-ranglistán (She)
A jövő héten várhatóan a 750. hely körül mutatkozik be a felnőtt női világranglistán Babos Tímea, hasonlóan nívós kezdés pedig még egyetlen magyar női teniszezőnek sem sikerült. A csütörtöki sajtótájékoztatón a 16 éves tehetség az MTI kérdésére elmondta a bravúros rajt előzményeit is.
júl. 16
14:06
Európa-liga: a 2. selejtezőkör teljes csütörtöki programja (She)
Csütörtökön elkezdődnek az Európa-liga második selejtezőkörének küzdelmei. Két magyar csapat is pályára lép ma este: a Haladás a svéd Elfsborg otthonába látogat, míg az Újpest Bukarestben csap össze a Steauával.
júl. 16
14:08
Bayern München: tízmillió euró lehetett a brazil Lúcio ára (She)
Német lapértesülések szerint tízmillió euróért váltott csapatot Lúcio, a Bayern München brazil labdarúgója.

Keresés