2009. július 13. hétfő

júl. 13
0:18
Haladás: nyolc hét kihagyás vár Kenesei Krisztiánra (She)
Legalább nyolc hét pihenő vár Kenesei Krisztiánra, akinek eltört a csuklója az Irtis Pavlodar elleni Európa-liga-találkozón – olvasható a haladas.vasnepe.hu-n.
júl. 13
0:36
Manchester City: Eto’o után Luís Fabiano az elsőszámú célpont (She)
Miután úgy tűnik, hogy Samuel Eto’ót nem sikerül megszerezni a Barcelonától, a Manchester Citynél Luís Fabiano lett az elsőszámú kiszemelt – adta hírül a Marca.
júl. 13
4:12
Összecsap a Hertha és a Fradi (Blikk)
Dárdai és Lipcsei mindössze harmadik alkalommal focizik egymás ellen
júl. 13
4:16
Webber: Végre csúcsra értem! (Blikk)
Egyre szorosabb az F1-es vb. Óriási csata várható két hét múlva a Hungaroringen
júl. 13
4:20
Hazai közönség előtt nyert tornát Szávay (Blikk)
7,5 millió forintot keresett a római-parti viadal megnyerésével
júl. 13
7:15
Bourdais: ott leszek a Hungaroringen (Metropol)
Sébastien Bourdais, a Forma-1-es Toro Rosso francia pilótája cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, miszerint csapata megválik tőle.
júl. 13
7:48
Arany-kupa: Mexikó győzelemmel zárt a C-csoport élén (She)
Mexikó 2–0-ra megnyerte a C-csoport első helyéért folyó párharcot Guadeloupe ellen az Arany-kupán, így magabiztosan jutott a negyeddöntőbe.
júl. 13
7:50
Úszás: kihagyja az úszó-vb-t az ausztrálok két éremesélyese (She)
Elvesztette két éremesélyes versenyzőjét a pénteken kezdődő római úszó-világbajnokság előtt az ausztrál csapat: Eamon Sullivan betegség, Hayden Stoeckel pedig sérülés miatt nem lehet ott az olasz fővárosban.
júl. 13
9:00
Brazília: Adriano góljával ikszelt a Flamengo, Ronaldóék kikaptak (She)
A Flamengo 2–2-es döntetlent játszott a Sao Paulóval a brazil bajnokság tizedik fordulójában. A Flamengo második gólját Adriano szerezte tizenegyesből.
júl. 13
9:00
Szécsi kimaradt (Blikk)
Budapest — Három játékosától elköszönt Kemény Dénes (55), a legutóbbi három olimpián aranyérmes magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 13
9:02
Összevesztek az Asztana sztárjai (Blikk)
Arcalis — Mindössze egy hetet kellett várni arra, hogy egymás torkának ugorjon a Tour de France országúti kerékpáros körverseny idei sorozatának két sztárja, a kazah Asztana csapat két nagymenője.
júl. 13
9:18
Oroszország: adós maradt a tartásdíjjal a kapus, őrizetbe vették (She)
Egy moszkvai repülőtéren őrizetbe vették Alekszandr Filimonovot, az orosz labdarúgó-válogatott volt kapusát, aki felesége szerint 15 ezer eurónyi tartásdíjjal adós neki.
júl. 13
9:36
Atlétika: Pars ismét 80 méter fölötti eredménnyel győzött (She)
Újabb győzelmet aratott az idén még veretlen Pars Krisztián, ráadásul ismét 80 méter fölötti eredményt ért el.
júl. 13
9:38
Serie A: a Bolognában akarja befejezni Marco Di Vaio (She)
A Bologna csapatánál maradna pályafutása végéig Marco Di Vaio, a piros-kékek gólerős csatára.
júl. 13
9:54
Tenisz: Szávay tíz helyet lépett előre a világranglistán (She)
A budapesti WTA-torna döntőjét tegnap megnyerő Szávay Ágnes egy héttel korábbi helyezésén tíz helyet javított a világranglistán, míg az élen továbbra is Dinara Szafina áll.
júl. 13
9:57
Pars Krisztián megint nyert (Metropol)
Pars Krisztián ezúttal a finnországi Lappeenrantában rendezett atlétikai versenyen nyerte meg a férfi kalapácsvetést.
júl. 13
10:12
Szávay tíz helyet javított (Infostart)
A várakozásoknak megfelelően a vasárnap, Budapesten tornagyőztes Szávay Ágnes tíz helyet javítva egy héttel ezelőtti pozícióján a 27. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet.
júl. 13
10:12
Labdarúgás: here- és agytumort diagnosztizáltak John Hartsonnál (She)
Vasárnap este agytumort diagnosztizáltak John Hartsonnál, a West Brom, a Celtic, a West Ham, az Arsenal és még több más szigetországi csapat korábbi csatáránál.
júl. 13
10:14
Tenisz: a newporti győztes Ram 73 helyet lépett előre (She)
A newporti ATP-torna döntőjében a Sam Querreyt legyőző Rajeev Ram 73 helyet lépett előre a legfrissebb világranglistán, de az első százba még így sem került be: a 108. helyet foglalja el. A lista élén Roger Federer áll.
júl. 13
10:30
Brazília: veréssel fenyegették a drukkerek a védőt, távozott (She)
Leandro, a brazil élvonalbeli Fluminense volt védője elárulta: azért távozott a riói csapattól, mert a szurkolók veréssel fenyegették.
júl. 13
10:33
Szávay tíz helyet javított (Metropol)
A várakozásoknak megfelelően a vasárnap, Budapesten tornagyőztes Szávay Ágnes tíz helyet javítva egy héttel ezelőtti pozícióján a 27.
júl. 13
10:48
Guadeloupe, a foci új csodája (Infostart)
Mexikó 2-0-ra legyőzte a továbbjutását már korábban bebiztosító Guadeloupe együttesét vasárnap a C csoportban, s ezzel bekerült a legjobb nyolc közé az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany Kupán, a CONCACAF régió bajnokságán.
júl. 13
10:48
Serie A: a Juventus nem akarja eladni a portugál Tiagót (She)
A Juventus labdarúgócsapata számít a portugál Tiago szolgálataira, így az előző szezonokban meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtó középpályás marad Torinóban.
júl. 13
10:48
Kenesei nyolc hétig nem játszhat (Blikk)
Előreláthatólag nyolc hétig nem léphet pályára Kenesei Krisztián (32), a Szombathelyi Haladás labdarúgója, aki az Európa Liga selejtezőjében eltört a csuklója.
júl. 13
10:50
Világszenzáció: 15 másodperc alatt kiállították (Infostart)
Brazil rekordot jelentő módon már 15 másodperc után a kiállítás sorsára jutott Zé Carlos, a Libertadores Kupa-döntős Cruzeiro futballistája, aki az Atlético Mineiro elleni, vasárnapi derbin mindjárt a kezdő sípszót követően lekönyökölte ellenfelét, Renant.
júl. 13
10:51
Két magyar arany a sárkányhajó-vb zárónapján (Metropol)
A magyar vegyes és a férfi együttes is megnyerte a 2000 m-es számot a sárkányhajósoknak a dél-koreai Ulszanban rendezett csapat-világbajnokságán.
júl. 13
11:06
Anglia: megtámadták és kirabolták a Man. Utd. tehetségét (She)
Hétfő hajnalban két ismeretlen rabló megtámadta és kifosztotta Federico Machedát, a Manchester United ifjú támadóját.
júl. 13
11:08
Ökölvívás: Kótai Mihály július 25-én visszatér a szorítóba (She)
Több mint három év kihagyás után a július 25-i várpalotai Hazatérés gálán újra szorítóba lép Kótai Mihály – tájékoztatta a www.profiboksz.hu-t vasárnap késő este a Vető Gábor ügyeit intéző és a rendezvényt tető alá hozó Oliver Duetschler.
júl. 13
11:10
Soproni Liga: Vojinovics a következő idényben Nyíregyházán szerepel (She)
A Nyíregyháza Spartacus honlapja, a szpari.hu információja szerint a tavaly még a Diósgyőri VTK-ban szereplő Drasko Vojinovics a szabolcsi megyeszékhely csapatához szerződött.
júl. 13
11:12
Lyon: a brazil Vágner Love lehet Karim Benzema utódja (She)
A Karim Benzema Real Madridba szerződése után megüresedő helyet a lyoni vezetőség a 26-szoros brazil válogatott támadóval, a jelenleg az orosz CSZKA Moszkvában szereplő Vágner Love-val szeretné kitölteni. Az OL július 7-én 24 millió euróért csatárposztra már megszerezte az FC Porto argentin támadóját, Lisandro Lópezt.
júl. 13
11:14
MTK: nem hosszabbítanak az utánpótlás szakág vezetőjével (She)
Az MTK hivatalos honlapján tette közzé, hogy nem hosszabbítja meg Salkovics Gábor, az utánpótlás szakág vezetője és Árva József lejáró szerződését.
júl. 13
11:24
MotoGP: újabb ellenfelet „vesztett el” Talmácsi Gábor (She)
A királykategóriában szereplő Ducati Grupo Francisco Hernando csapat bejelentette, hogy kiszáll a gyorsaságimotoros-világbajnokságból, és már a hétvégi Német Nagydíjon sem áll rajthoz.
júl. 13
11:42
Póker: három magyar jutott fizetős helyre a főversenyen (She)
A Las Vegasban zajló World Series of Pokeren Botond Balázs, Tóth Richárd és Ilosvay Zsolt jutott pénzt érő helyre a főversenyen.
júl. 13
12:00
Barrichello hisztizik, Brawn szerint egyszerűen lassú volt (Infostart)
A Formula-1-es Német Nagydíj rajtja után még vezető Rubens Barrichello még a dobgóra sem állhatott fel, ezért a verseny után durcásan elhagyta a pályát. Ross Brawn szerint egyszerűen lassú volt mindkét autójuk.
júl. 13
12:00
Serie A: Lucarelli túl sokat kér, nem igazol a Livornóba (She)
A Livorno labdarúgócsapatának vezetősége közölte: lemondott Cristiano Lucarelli szerződtetéséről.
júl. 13
12:02
Ligue 1: kameruni válogatott középpályás a Marseille-ben (She)
Az Olympique Marseille labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy négyéves szerződést kötött Stéphane M’Biával, a Rennes kameruni válogatott védekező középpályásával.
júl. 13
12:18
Eredivisie: Szaúd-Arábiában folytatja a Feyenoord szélsője (She)
A szaúd-arábiai al-Naszr labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Li Csun-szu, a holland Feyenoord dél-koreai szélsője.
júl. 13
12:20
Tenisz: Todd Woodbridge lett az ausztrálok új DK-kapitánya (She)
A korábbi kiváló párosjátékost, Todd Woodbridge-et nevezték ki az ausztrál tenisz Davis-kupa-csapat kapitányává.
júl. 13
12:36
Ausztria: vuvuzelákkal szereli fel magát a szurkolótábor (She)
Úgy tűnik, hódító útjára indult a Konföderációs Kupán megismert (és sokak által elátkozott…) hangszer, a vuvuzela: az osztrák Bundesliga-újonc SC Wiener Neustadt drukkerei 150-et rendeltek belőle, klubszínekben.
júl. 13
12:39
Berlusconi nem híve a nagy költekezésnek (Metropol)
Silvio Berlusconi olasz kormányfő az AC Milan tulajdonosaként azt mondta, hogy nem szeretné, ha túl nagy költségekbe vernék magukat a játékosbeszerzési piacon, ahol a milánói futballklub gyakorlatilag már csak egyetlen jelentős "tételt" akar megvásárolni: az FC Sevilla brazil támadóját, Luis Fabianót.
júl. 13
12:54
Strandfoci: Tiszafüreden a T-Plasztik volt a legjobb csapat (She)
Szombaton és vasárnap Tiszafüreden Hableány Hotel-kupa néven került megrendezésre a Nestea strandlabdarúgó Grand Prix-sorozat harmadik selejtezője, amelyen a két előző torna győztese, a Goldwin a második helyre szorult a remeklő T-Plasztik mögött, a harmadik helyet pedig a Corrado szerezte meg.
júl. 13
12:54
Holtan találták Arturo Gattit (Blikk)
Porto de Galinhas — Holtan találták brazíliai apartmanjában Arturo Gattit (†37), a korábbi nagypehelysúlyú IBF-, valamint kisváltósúlyú WBC-világbajnok profi ökölvívót szombaton.
júl. 13
12:56
Szuperkupa: Szabó Sándor vezeti a szombati döntőt (She)
Szombaton kerül sor a bajnok és a kupagyőztes, azaz a DVSC-TEVA és a Budapest Honvéd találkozójára, a Szuperkupa-döntőre.
júl. 13
12:57
Eggyel kevesebb rivális vár Talmácsira (Metropol)
A gazdasági világválság hatására azonnali hatállyal kiszáll a gyorsaságimotoros-világbajnokságból a MotoGP-kategóriában érdekelt, Sete Gibernau-t foglalkoztató Ducati Grupo Francisco Hernando csapat.
júl. 13
13:12
Chelsea: Michael Ballack biztos a csapat bajnoki esélyeiben (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea német középpályása, Michael Ballack biztos benne, hogy az új bajnokságban sikerül visszaszerezni a Premier League trófeát. Mint ismert, a „kékek” új edzővel, Carlo Ancelottival kezdték meg a felkészülést, és eddig nem állíthatjuk, hogy az előzőleg megszokott sok új igazolás miatt nehéz lenne egységes csapatot kialakítania a Chelsea-ből.
júl. 13
13:30
Manchester City: Kompanyt műteni kell, lemarad a szezon elejéről (She)
Meg kell műteni Vincent Kompanyt, a Manchester City labdarúgócsapatának belga légiósát – jelentette a klub hivatalos honlapja.
júl. 13
13:48
Bp. Honvéd: Cséke szerint alakulóban van a remek közösség (She)
Cséke György Bőcsről érkezett a nyári átigazolási szezonban a Budapest Honvédhoz, és három évre kötelezte el magát. A futballista a csapat honlapjának elmondta, hogy nagyszerű az öltözői hangulat.
júl. 13
13:50
Profi ökölvívás: Halász Gábor még nem kapta meg a pénzét (She)
Hiába verette meg magát, még nem kapta meg a pénzét Halász Gábor, aki a brit Herbie Hide-tól szenvedett vereséget cirkálósúlyban. A bokszoló menedzsere, Petrányi Zoltán elmondta, mintegy 3000 euróval tartozik még védencének Hide klubja, az Arena Box Promotion.
júl. 13
14:06
Lósport: Overdose most Anglia felé veszi az irányt (She)
A PannoniaOverdose.hu útban a repülőtérre érte utol Mikóczy Zoltánt, aki még ma megérkezik Overdose-hoz a Nantes melletti tréningtelepre, és tervei szerint már holnap továbbhajózik vele az angliai Pulboroughba.
júl. 13
14:24
Adebayor végül Milánó helyett Manchesterben kötött ki (Infostart)
A Sky Sport értesülése szerint a Manchester City megállapodott Emmanuel Adebayor megvételéről az Arsenallal. A togói csatár 20 millió font ellenében szerződik új állomáshelyére.

Keresés