2009. július 7. kedd

júl. 7
4:48
Nem félünk a szerbektől (Blikk)
BUDAPEST ― Egyik legnagyobb riválisa ellen készül a magyar férfi vízilabda-válogatott a két hét múlva kezdődő római világbajnokságra.
júl. 7
4:52
Amerikai rémálom (Blikk)
Megúszta sérülés nélkül a balesetét Talmácsi Gábor.
júl. 7
4:56
Egy forint a Tatabánya ára (Blikk)
TATABÁNYA ― Jelképes összegért cserélt gazdát a nagy múltú tatabányai fociklub.
júl. 7
5:00
Vitorlázó repülő (Blikk)
BUDAPEST — A civilként napi munkát végző sportolók közül kevesen büszkélkedhetnek olyan sikerekkel, mint a hivatásos pilóta Domokos András (36).
júl. 7
5:04
Rudolf csúcsformában (Blikk)
DEBRECEN ― Keményen tréningeznek a debreceni labdarúgók, hiszen jövő szerdán már a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában kell bizonyítaniuk: a bajnoki címvédő DVSC-TEVA a svéd aranyérmes Kalmarral csap össze a legnemesebb európai kupasorozatban.
júl. 7
5:08
Helló, Madrid,itt vagyok! (Blikk)
Több tízezer drukker várta a világ legdrágább labdarúgóját,Cristiano Ronaldot.
júl. 7
6:21
Százmilliós hiány Diósgyőrben, pedig a szezon el sem rajtolt (Behaviour)
Minősített világcsúcsot állított fel az MLSZ illetékes bizottsága: már a bajnokságnak sem kell mennie ahhoz, hogy kiderüljön, teljességgel légből kapott és minden realitást nélkülöz az MLSZ licencadó testületének azon bizonyítványa, amely engedélyezi a klubok indulását az NB I.-ben. A Diósgyőr licencengedélyéről hatvan (!) nap után, a rajt előtt két és fél héttel kiderült, hogy „hibás”, mivel a…
júl. 7
7:30
NB II: a nevezés elfogadásáig nem lesz edzése az Alpokaljának (She)
Az Integrál-DAC jogán az NB II 2009–2010-es szezonjára benevező, soproni székhelyű Alpokalja FC vezetősége úgy határozott, hogy a klub nevezésének elfogadásáig nem lesz edzése a csapatnak.
júl. 7
7:32
Szocsi 2014: Ovecskin a téli olimpia nagykövete lett (She)
A 2014-es szocsi téli olimpia nagykövete lett Alekszandr Ovecskin, az észak-amerikai profiliga (NHL), illetve a világ egyik legjobb jégkorongozója.
júl. 7
8:06
Hearts: László Csaba nem akarja elengedni fiatal sztárját (She)
László Csaba, a Hearts magyar menedzsere nem akarja elengedni csapata 21 éves szélsőjét, Andrew Drivert. A szakember szerint az angol U21-es válogatott játékos még sokat fejlődhetne a skót együttesben, de ha nagy összeget kínálnak érte, akkor el kell adniuk.
júl. 7
8:08
NB II: elkezdte a felkészülést a visszajutó Mezőkövesd (She)
Hétfőn elkezdte a felkészülést az NB II 2009–2010-es szezonjára az NB III-ból visszakerült Mezőkövesdi Zsóry SE labdarúgócsapata. Erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
júl. 7
8:24
Porto: Lisandro López a Lyonhoz megy, Belluschi érkezik (She)
Késő este illetve hajnalban két átigazolást is hivatalosan bejelentett a portugál FC Porto labdarúgócsapata: Lisandro López távozik, Fernando Belluschi érkezik a „sárkányokhoz”.
júl. 7
9:00
DVTK: Bokros újra edz, Szélpált még Debrecenben kezelik (She)
A Diósgyőr védője, Bokros Tibor a hétfői edzést gyomorfájdalmak miatt kihagyta, de ma már újra a társaival készül – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.
júl. 7
9:02
ZTE: Németújvár (Güssing) helyett Jennersdorfban játszik a csapat (She)
A Zalaegerszeg hivatalos honlapján tette közzé, hogy a holnapi, a lengyel Legia Warszawa elleni felkészülési mérkőzés mégsem Németújvárban (Güssing) lesz, hanem a szintén ausztriai Jennersdorfban (azaz Gyanafalván). A burgenlandi meccs 18.30-kor kezdődik.
júl. 7
9:04
NB II: Tatabányán is munkába álltak, 21 játékos készül az idényre (She)
Hétfőn huszonegy játékossal – köztük a jövőben másodedzőként is tevékenykedő Mátyus Jánossal – megkezdte a felkészülést az NB II 2009–2010-es szezonjára az FC Tatabánya. Erről a klub hivatalos honlapja adott tájékoztatást.
júl. 7
9:18
Formula-1: Fudzsi a válság miatt nem rendez Japán GP-t (She)
A Toyota és a fudzsi nemzetközi versenypálya vezetősége hivatalosan is bejelentette: a gazdasági válság miatt nem vállalják a 2010-es Formula–1-es Japán Nagydíj megrendezését.
júl. 7
9:20
Ökölvívás: Mike Tyson decemberben újra ringbe lép – Belgrádban (She)
Szerb lapértesülések szerint Mike Tyson decemberben újra ringbe lép: Nenad Sztankoviccsal csap össze Belgrádban.
júl. 7
9:36
Maradona Angliában, Kaká a törököké - a "majdnem átigazolások" toplistája (Infostart)
Ronaldinho Skóciában, Kaká Törökországban, Maradona a Sheffieldben, Michael Laudrup a Liverpoolban - elsőre meglepőnek tűnhet, de ezek az átigazolások kis híján létrejöttek. A The Independent összegyűjtötte az utolsó pillanatban kútba esett klubváltásokat.
júl. 7
9:54
NB III: erős a pécsi vonal Baján, Herbertet is tesztelik (She)
A hét első napján Nagy Tamás vezetőedző irányításával elkezdte a ráhangolódást a 2009–2010-es szezonra az NB III-ban szereplő Bajai LSE-Kalo-Méh labdarúgócsapata.
júl. 7
10:12
Ökölvívás: Tyson decemberben újra ringbe lép – Belgrádban (She)
Szerb lapértesülések szerint Mike Tyson decemberben újra ringbe lép: Nenad Sztankoviccsal csap össze Belgrádban.
júl. 7
10:14
Brazília: volt Arsenal-játékossal erősített a Corinthians (She)
A Corinthians labdarúgócsapata 2011-ig szóló szerződést kötött Eduval, az Arsenal volt középpályásával. A 31 éves játékos a Valenciától tér vissza nevelőegyesületéhez.
júl. 7
10:16
Anglia: doppingolt a Sheffield Utd. kapusa, eltiltják (She)
Hosszú eltiltásra számíthat Paddy Kenny, az angol másodosztályban (Championship) szereplő Sheffield United rutinos kapusa, miután mind az A-, mind a B-doppingmintája pozitív lett.
júl. 7
10:18
Kecskemét: négy nap alatt két felkészülési mérkőzés Szerbiában (She)
Négy napot tölt Szerbiában július 15. és 19. között, és ezalatt két felkészülési mérkőzést játszik a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kecskemét csapata – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 7
10:20
Bundesliga: Frings lett a Werder Bremen új kapitánya (She)
A visszavonuló Frank Baumanntól Torsten Frings „örökölte” a Werder Bremen labdarúgócsapatának kapitányi karszalagját.
júl. 7
10:30
NB II: a siófoki Nagy Lajost itthonról és külföldről is keresik (She)
A legutóbbi szezonban még az élvonalban szereplő BFC Siófoknál a múlt héten kezdték el a felkészülést az NB II 2009–2010-es szezonjára.
júl. 7
10:32
Labdarúgás: az egyiptomi kapus bepereli az angolai kapitányt (She)
Az egyiptomi labdarúgó-válogatott kapusa, Esszam el-Hadari bepereli becsületsértés miatt az angolai szövetségi kapitányt, Manuel Josét.
júl. 7
10:33
Nem lesz Fudzsiban jövőre Forma-1-es verseny (Metropol)
A többségi tulajdonos Toyota autógyártó cég kedden jelezte, az előzetes tervekkel ellentétben nem rendezik meg Fudzsiban a jövő évi Forma-1-es Japán Nagydíjat.
júl. 7
10:34
Eredivisie: a Vitesse szerződtette a török „asszisztkirályt” (She)
A holland Vitesse labdarúgócsapata kétéves szerződést kötött a Bochumtól távozó török Sinan Kanogluval.
júl. 7
10:48
Sampdoria: Koman Vladimir nincs az első csapat keretében (She)
Egyelőre nem került be a Sampdoria 2008–2009-es szezonra készülő keretébe Koman Vladimir, a genovaiak magyar légiósa.
júl. 7
10:50
Vasas: ma sem lesz új tulajdonosa a futballklubnak (She)
A Vasas SC hivatalos honlapjának beszámolója szerint a felnőtt labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságok vevőjelöltje új módosításokat igényelt a már többször egyeztetett és az egyesület elnöksége által is elfogadott szerződésekben, ezért nem születhet meg a mára halasztott döntés.
júl. 7
10:52
Premier League: Jo újabb szezont tölthet kölcsönben az Evertonnál (She)
A BBC értesülései szerint már csak a papírmunka van hátra, és a Manchester City brazil csatára, Jo újabb szezont kezdhet meg kölcsönjátékosként az Everton labdarúgócsapatában.
júl. 7
10:54
Nyíregyháza: szombatig Abaújszántón táborozik a Szpari (She)
Keddtől Abaújszántón készül a labdarúgó Soproni Liga őszi összecsapásaira a Nyíregyházi Spartacus – adta hírül a klub hivatalos weboldala.
júl. 7
11:06
Videó: a Steaua Ausztriában, a Kalmar Malmőben győzött (She)
Hétfőn, illetve vasárnap pályára lépett a DVSC-TEVA és az Újpest FC kupaellenfele is. A lilák Európa-liga-riválisa, a Steaua Bucuresti a Dinamo Zagrebet győzte le 1–0-ra Ausztriában egy balhés felkészülési mérkőzésen, amely öt perccel hamarabb ért véget a horvát drukkerek rendbontása miatt. A Loki BL-selejtezős vetélytársa, mint már arról beszámoltunk, svéd bajnokin nyert 2–1-re a Malmö ellen.
júl. 7
11:08
Porto: Cissokhónak nincs baj a fogaival, szerinte hazudott a Milan (She)
Elmondása szerint Aly Cissokho csúnya átverés áldozata lett: a játékos elárulta, a Milan csak azért találta ki, hogy gond van a fogaival, mert nem tudott megállapodni a Portóval az átigazolás részleteiről. A jelenleg a portugál csapattal készülő Cissokho az eset után már óvatosabb, és nem veszi készpénznek az Inter és a Lyon érdeklődését.
júl. 7
11:10
Hollandia: Bodort Spanyolországból keresték, nem írt alá a Rodához (She)
Bodor Boldizsár hétfőig kapott haladékot a holland Roda labdarúgócsapatának vezetőitől, hogy eldöntse, meghosszabbítja-e nyáron lejáró szerződését. A magyar válogatott védő egyelőre nem írt alá új megállapodást, hanem további gondolkodási időt kért, mert francia és spanyol élvonalbeli csapatok is megkeresték.
júl. 7
11:24
MotoGP: jövő szeptemberben lesz magyar világbajnoki futam (She)
A Sávoly mellé tervezett Balatonringet kivitelező SEDESA csoport elnöke szerint várhatóan 2010 szeptemberének utolsó előtti vasárnapján kerül sor az első gyorsaságimotoros-világbajnoki futamra a pályán.
júl. 7
11:26
Bundesliga: Carlos Albertót ismét kölcsönadja a Werder (She)
A beilleszkedési gondokkal küszködő, klubrekordot jelentő összegért igazolt Carlos Albertót ismét kölcsönadja a Werder Bremen labdarúgócsapata.
júl. 7
11:28
Póker: nagyágyúk maradtak le az év legfontosabb tornájáról (She)
Több százan maradtak le az idei World Series of Poker főversenyéről, mert későn jutott eszükbe, hogy nevezni is kell a tornára.
júl. 7
11:30
Felkészülés: szerdán „duplázik” a DVSC a román ezüstérmessel (She)
A labdarúgó Soproni Liga bajnoka, a DVSC-TEVA szerdán kétszer is megmérkőzik a román bajnokság második helyezettjével, az FC Timisoara együttesével – olvasható a klub hivatalos honlapján.
júl. 7
11:32
Valencia: új többségi tulajdonos érkezett, maradhatnak Villáék (She)
Új többségi tulajdonosa van a Valenciának, miután az Inversiones Dalport nevű cégcsoport megvette a klub részvényeinek 51 százalékát.
júl. 7
11:42
Davis-kupa: Baranyi kijelölte a csapatát, a bennmaradás a tét (She)
Baranyi Szabolcs, a magyar Davis-kupa-válogatott kapitánya kedden kijelölte a csapatát a moldovaiak elleni, pénteken kezdődő gödöllői találkozóra, amelyen a bennmaradás a tét DK euro-afrikai zónájának II. csoportjában.
júl. 7
11:44
NB II, Keleti csoport: üres a kispad Kazincbarcikán (She)
Lemondott Kádár Zsolt, a labdarúgó NB II Keleti csoportjának legutóbbi szezonjában 5. helyen végző Kazincbarcikai SC ügyvezető igazgatója.
júl. 7
12:00
Universiade: kikapott az olaszoktól, így korán kiesett női kardcsapatunk (She)
Első mérkőzésén, a nyolcaddöntőben 45–37-re kikapott a magyar női kardcsapat Olaszországtól, így kiesett a belgrádi universiade hetedik napján.
júl. 7
12:02
Tenisz: tüdőembóliában halt meg a 24 éves francia játékos (She)
Hétfő este tüdőembólia következtében elhunyt Mathieu Montcourt, aki a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján a 119. helyen állt.
júl. 7
12:03
Szép sikerek a Kékszalagon (Metropol)
Minden eddiginél több hajó vett részt a hétvégi 41. Kékszalagon. Litkeyék verhetetlenek, de vannak új feltörekvők. 2010-től jönnek a katamaránok! Beszámoló, fotók, hírek.
júl. 7
12:05
A bennmaradás a tét a Davis Kupában (Metropol)
Baranyi Szabolcs, a magyar Davis Kupa-válogatott kapitánya kedden kijelölte csapatát a moldovaiak elleni, pénteken kezdődő gödöllői találkozóra, amelyen a bennmaradás a tét. A szakvezető Balázs Attilát, Bardóczky Kornélt, Varga Róbertet és Lukács Dénest hívta meg a vasárnapig tartó összecsapásra, amelyen a magyarok a kiesés ellen küzdenek a DK euro-afrikai zónája II. csoportjában.
júl. 7
12:07
Bizonytalan a Vasas sorsa (Metropol)
Kedden sem kerül sor szerződéskötésre a Vasas labdarúgócsapata és a lehetséges befektető között.
júl. 7
12:36
Soproni Liga: Mohl Dávid négy évre aláírt a Debrecenhez (She)
A Fehérvárról érkező Mohl Dávid négyéves szerződést írt alá a Debrecen labdarúgócsapatához – adta hírül a DVSC honlapja.
júl. 7
12:54
Universiade: nagy verést kapott és kiesett férfi tőrcsapatunk (She)
Akárcsak korábban a női kardozók, a magyar férfi tőrcsapat is kikapott az első mérkőzésén, a nyolcaddöntőben, és ezzel kiesett a belgrádi universiadén.
júl. 7
13:12
Elhunyt a férfi teniszranglista 119. helyezettje (Infostart)
Egyelőre tisztázatlan körülmények között elhunyt hétfő éjjel Mathieu Montcourt, a férfi tenisz-világranglista 119. helyezettje.

Keresés