2009. július 4. szombat

júl. 4
0:18
MotoGP: Rossi az élen zárt, Talmácsi megelőzte a Canepát (She)
A nyolcszoros világbajnok olasz Valentino Rossi motorozta a leggyorsabb időt az Egyesült Államok Nagydíjának első szabadedzésén. Mögötte a csapattársa, a spanyol Jorge Lorenzo, és az ausztrál Casey Stoner végzett. Talmácsi Gábor nagyszerűen hajrázva megelőzte az olasz Niccolo Canepát, így a 16. helyen zárt.
júl. 4
1:12
Juventus: Trezeguet örül az érdeklődéseknek, de nem távozik (She)
Az olasz rekordbajnok Juventus francia támadója, David Trezeguet megtisztelőnek tartja a francia élvonalbeli Marseille és Lyon ajánlatát, de tiszteletben tartja érvényes szerződését a torinói csapattal.
júl. 4
1:48
Man. United: Ferguson újabb olasz tinit csábított a klubhoz (She)
A Premier League legutóbbi három kiírásának győztese, a Manchester United Giuseppe Rossi és Federico Macheda után újabb fiatal olasz tehetséget igazolt, az Empoli jobbhátvédjét, a 16 éves Alberto Massaccit.
júl. 4
2:06
Hertha: Szalaival erősítene Dárdai klubja - lépertesülés (She)
Német sajtóértesülések szerint a Bundesligában szereplő Hertha BSC a legutóbbi szezont a Real Madrid tartalékcsapatánál töltő Szalai Ádámmal erősítené meg keretét.
júl. 4
2:10
Kecskeméti TE: Romániából érkező labdarúgókat tesztel a klub (She)
A Soproni Ligában újoncévében ötödik helyen végző KTE-Erecohoz három román és egy magyar állampolgárságú játékos érkezett pénteken próbájáéktra – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a kecskemetite.hu.
júl. 4
5:06
Armstrong, a király visszatér (Blikk)
Lance Armstrong (37) ismét rajthoz áll a Tour de France-on!
júl. 4
5:08
Sáfránék Európa-bajnokságot nyertek (Blikk)
Mátyás és Mihály az EB-siker után az augusztusi világbajnokságon is a legjobb kenupáros akar lenni
júl. 4
5:10
Irány Anglia, utaznak a Ferencváros labdarúgói (Blikk)
Három esztendő után ismét az NB I-re készülnek a Ferencváros labdarúgói
júl. 4
6:21
Talmácsi és a hollywoodi mosoly (Behaviour)
Végre magyar versenyzőnek is szurkolhatunk a Laguna Seca-i nagydíjon, hiszen ide csak a legnagyobb kategória látogat el, ám Talmácsi Gábor már ebben a mezőnyben szerepel. A Kaliforniában rendezett versenynek nem a 125 és 250 köbcentis versenyek a betétfutamai, hanem az amerikai szövetség három kategóriájának küzdelmei. Teljesen más a hangulata ennek a helyszínnek, mivel a bokszokban csak a MotoGP…
júl. 4
7:12
Real Madrid: Pérez elmondta, még két játékost igazolnak a nyáron (She)
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez elmondta még futballista megvásárlását tervezik a nyáron, hogy végleges legyen a csapat kerete.
júl. 4
7:14
Kézilabda: négycsapatos tornákkal készül a Hódmezővásárhely (She)
Négycsapatos villámtornákkal készül a szeptember 2-án induló szezonra az ASA-Consolis Hódmezővásárhelyi NKC együttese. Farkas József átalakult csapatának legfontosabb feladata a védekezés összehangolása lehet.
júl. 4
7:30
NHL: Teemu Selänne jövőre befejezi pályafutását (She)
A 2009–2010-es szezon végeztével befejezi pályafutását Teemu Selänne, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Anaheim Ducks finn játékosa.
júl. 4
8:42
Barcelona: növekszik a katalán klub 438 millió eurós adóssága (She)
Xavier Sala, a Barcelona gazdasági vezetőjének beszámolójából kiderült, hogy a katalán klub a 2007–08-as idény végére 438 millió euró adósságot halmozott fel.
júl. 4
8:44
Arany-kupa: Kanada legyőzte a Fradi-játékossal felálló Jamaicát (She)
Elkezdődött a CONCACAF-zóna válogatottjainak tornája, az Arany-kupa: magyar idő szerint péntek éjjel az A-csoport első fordulóját játszották le, melyen Kanada és Salvador győzött.
júl. 4
9:00
Ferencváros: a csapat az éjjel megérkezett Sheffieldbe (She)
A 100%Fradi információi szerint a Ferencváros sikeresen megérkezett az angliai Sheffielbe, és a csapat játékosai ma már edzenek is.
júl. 4
9:02
MotoGP: Talmácsi úgy véli, jobb eredményre is képes az új pályán (She)
Talmácsi Gábor életében először motorozott Laguna Secában, és a 16. helyen zárta az első szabadedzést az Egyesült Államok Nagydíján. A magyar motoros szerint javulhat az ideje, ha kevesebbet hibázik.
júl. 4
9:18
DVTK: Szélpál a Debrecen játékosa lett, de az ősszel még marad (She)
A Diósgyőr hivatalos honlapján adta hírül, hogy Szélpál Tamás a Debrecen futballistája lett, miután a két klub pénteken megállapodott egymással.
júl. 4
9:36
Doppingbotrányokra számít a Tour de France-on Bodrogi (Infostart)
Szombaton a monacói egyéni időfutammal megkezdődik a 96. Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny. Az immár francia színekben szereplő Bodrogi László ezúttal korábbi súlyos sérülése miatt nem indul a világ legnehezebbnek tartott viadalán, helyette az osztrák körversenyt szeretné teljesíteni a következő napokban. A világbajnoki ezüstérmes sportoló szerint nem Lance Armstrong a Toud fő…
júl. 4
9:39
Talma 16. az első szabadedzésen (Metropol)
Talmácsi Gábor június 12-én kötött szerződést a Moto GP-ben érdekelt Honda Scot csapattal, azóta két futamon indult.
júl. 4
9:54
NFL: négymeccses eltiltást kapott a doppingoló Pace (She)
Négymeccses eltiltást kapott a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New York Jets védője, Calvin Pace, mert tiltott teljesítményfokozót mutattak ki a szervezetében.
júl. 4
10:30
Videó: Waltner duplája a Mattersburgban az Újpest ellen (She)
A Mattersburg 3–0-ra legyőzte az Újpestet felkészülési mérkőzésen. Az osztrák csapatban két gólt szerzett Waltner Róbert. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
júl. 4
10:32
Női kosárlabda: a Pécsnek 50 százalék esélye van az Euroligára (She)
Pécsen továbbra is nagy az izgalom, hogy maradhat-e euroligás a MiZo Pécs női kosárlabda csapata. Nos, úgy tudjuk, erre minimum 50 százalék az esély, ha pusztán matematikailag szemléljük az eseményeket: a 22 garantált hely mellett ugyanis még kettő kiadó, és ezekre négy klub pályázik.
júl. 4
10:48
Női kosárlabda: Euroliga-győztes centerrel erősíthet a Szeged (She)
A Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata történetében először az Euroligára készül. A klub elöljárói a holt szezont természetesen megpróbálják felhasználni arra, hogy megerősítsék az immár Bencze Tamás dirigálta együttest.
júl. 4
11:24
Newcastle: Kádár felépült, edzője szerint a felnőtteknél játszhat (She)
Kádár Tamás, a Newcastle fiatal magyar védője a csapat hivatalos honlapjának beszámolója szerint teljesen felépült sérüléséből. A Szarkák másodedzője, Chris Hughton pedig úgy nyilatkozott, Kádár a következő idényben a felnőtt csapat tagja lehet.
júl. 4
11:26
Getafe: Kakát öccse is követheti a spanyol bajnokságba (She)
A Marca értesülései szerint eléképzelhető, hogy a Getafe megveszi Kaká öccsét, Digaót a Milantól.
júl. 4
11:42
Vitorlázás: a mezőny fele már a célban van a Kékszalagon (She)
Szombat késő délelőttig a mezőnynek már több mint a fele befutott a balatonfüredi célba a 41. Kékszalag vitorlásversenyen.
júl. 4
12:00
Bayern: Beckenbauer szerint a Realnak nincs pénze Ribéryre (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke elmondta, úgy gondolja, a Real Madridnak már nem maradt pénze arra, hogy megvegye Franck Ribéryt.
júl. 4
12:02
Chelsea: Cole nem hosszabbít, mert a Real Madridba akar menni? (She)
Az angol Sun napilap információi szerint Ashley Cole, a Chelsea védője visszautasította klubja szerződéshosszabbításra tett ajánlatát, és a Real Madridba igazolhat.
júl. 4
13:12
Felkészülés: az NB I-es csapatok mára tervezett edzőmeccsei (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő összes csapat elkezdte a felkészülést, és ma több felkészülési is játszanak a csapatok, Szombathelyen pedig négy gárda részvételével megrendezik a Király-kupát.
júl. 4
13:30
FTC: a Villarreal korábbi játékosait tesztelik a zöld-fehérek (She)
Az Angliában edzőtáborozó Ferencvároshoz több külföldi játékos is csatlakozik a mai napon – adta hírül a 100% Fradi. Az északír Keith Gillespie érkezéséről már korábban beszámoltunk, de rajta kívül többek között a 24 éves Villarreal-nevelés spanyol Carlos Alcantarát is teszteli Bobby Davison vezetőedző.
júl. 4
13:33
Öngyilkos lett a profi világbajnok bokszoló (Behaviour)
Több ezren vettek búcsút szombaton Managuában Alexis Arguellótól, korábbi profi ökölvívó világbajnoktól, Managua főpolgármesterétől.
júl. 4
13:48
Universiade: döntetlent játszott a női futballcsapatunk (She)
Harmadik csoportmérkőzésén megszerezte első pontját a magyar női labdarúgócsapat, miután 1–1-et játszott Japánnal. Ennek ellenére a D-csoport negyedik helyén végzett, ahonnan a csoportutolsókat tömörítő második szakaszba jutott, így legjobb esetben a tizenharmadik helyen végezhet.
júl. 4
13:51
Öngyilkos lett a Ring Lovagja (Metropol)
Több ezren búcsuztak el Managuában Alexis Arguellótól, korábbi profi ökölvívó világbajnoktól.
júl. 4
14:24
Kézilabda: a veszprémi hölgyek hét játékossal erősítettek az NB I-re (She)
Veszprém-Barabás KC néven hétfőn kezdi meg a felkészülést a női kézilabda bajnokság újonca. A csapat vezetőedzője, Gyurka János sajtótájékoztató keretében hét új kézilabdázót mutatott be a média képviselőinek.
júl. 4
14:26
Cselgáncs: Szabó Nikolett aranyérmes a látássérültek Eb-jén (She)
Szabó Nikolett aranyérmet nyert a látássérültek debreceni cselgáncs Európa-bajnokságán, az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.
júl. 4
14:28
Kézilabda: Gál Gyula lehet Igor Vori utódja Zágrábban (She)
A horvát CO Zagreb kézilabdacsapatának vezetősége még keresi az együttes első számú beállósát miután Igor Vori meglepte a csapatát, és szerződést bontott a csapattal. A lehetséges utódok között elsősorban a norvég Frank Lökét és Gál Gyulát emlegeti a horvát sajtó.
júl. 4
14:42
Real Madrid: kétszer annyi pénzt követel a klub a mezszállítótól (She)
Nyári nagybevásárlása során többek között Cristiano Ronaldót, Kakát és Karim Benzemát is megszerző Real Madrid a hírek szerint arra kérte mezszállítóját, hogy az eddigi 30-ról 60 millió euróra növelje éves támogatását.
júl. 4
14:44
Ökölvívás: nagyközépsúlyú szupertorna Balzsay nélkül (She)
Nagyszabású ötletet eszelt ki az amerikai Showtime televízió. A csatorna elkézelései szerint a világ legjobb nagyközépsúlyú bunyósai egymás elleni bokszolnának egy körmérkőzés-sorozat keretében.
júl. 4
14:46
Fulham: Gera Zoltán is elutazik a csapattal Ausztráliába (She)
Roy Hodgson, a Fulham menedzsere kijelölte 22-es keretét, amellyel elindult az ausztráliai túrára.
júl. 4
15:18
Tenisz: Szávay Blanka továbbjutott a selejtező első fordulójából (She)
Szávay Blanka 6:2, 6:1-re megverte Imre Ivettet a budapesti GDF Suez Grand Prix selejtezőjének első fordulójában a Római Teniszakadémián. Argyelán Csilla és Kapros Anikó ugyanakkor az első meccsét követően búcsúzott a tornától. Szávay Blanka a következő körben a magyar származású, de svájci állampolgárságú Bacsinszky Tímeával mérkőzik, aki erőnyerő volt az első fordulóban.
júl. 4
15:36
Parasport: Boronkay Péter aranyérmes lett a triatlon Eb-n (She)
A parasportolók között szereplő Boronkay Péter aranyérmes lett a Holtenben zajló triatlon Európa-bajnokság szombati versenynapján.
júl. 4
15:38
Real Madrid: Cristiano Ronaldo úgy érzi, megéri az árát (She)
Saját bevallása szerint megéri az érte kiadott 94 millió eurót Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál szerzeménye, akit a Manchester Unitedtől szerződtetett rekordösszegért a királyi klub.
júl. 4
16:12
NBA: Türkoglu a Toronto Raptorsban folytathatja pályafutását (She)
Számos amerikai forrás szerint az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntősétől, az Orlando Magictől távozó Hedo Türkoglu a Toronto Raptorsban folytathatja pályafutását.
júl. 4
16:30
Liverpool: a „vörösök” érdeklődnek a svájci Gökhan Inler iránt (She)
Szigetországi értesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokság ezüstérmese, a Liverpool az Udinese török származású svájci középpályásával, Gökhan Inlerrel erősítené meg keretét.
júl. 4
16:32
Universiade: szerb tékvandós ellen esett ki Néma Norbert (She)
A belgrádi universiade negyedik napján Néma Norbert a tékvandó 58 kilogrammos férfi mezőnyében a szerb Ninoszlav Babics ellen esett ki a nyolcaddöntőben.
júl. 4
16:48
Serena elbánt nővérével (Infostart)
Serena Williams nyerte a női egyest az angol nyílt teniszbajnokságon. A fiatalabbik Williams-nővér a döntőben 7:6, 6:2-re győzött a címvédő Venus ellen.
júl. 4
17:24
Arsenal: az „ágyúsok” megkezdték a tárgyalásokat Melóért (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik helyén záró Fiorentina hivatalos közleményben tudatta, hogy az angol Arsenallal megkezdődtek a tárgyalások Felipe Melo és Emmanuel Eboué játékjogáért.
júl. 4
17:27
Serena visszavágott Venusnak (Metropol)
Az amerikai Serena Williams nyerte a női egyest Wimledonban, miután a szombati döntőben győzött testvére, Venus Williams ellen.
júl. 4
17:42
Universiade: a legjobb 32-ig jutottak férfi tőrözőink Belgrádban (She)
A legjobb 32 jelentette a végállomást férfi tőrözőink számára a Belgrádban zajló universiadén.
júl. 4
18:00
Universiade: csoportelső lett a férfi vízilabda-csapat (She)
Egy góllal, 9-8-ra győzött a férfi vízilabda-csapat az Egyesült Államok ellen a belgrádi universiade negyedik napján, így mindhárom mérkőzését megnyerve csoportelsőként jutott tovább.

Keresés