2009. július 10. péntek

júl. 10
0:36
Celtic: a glasgow-i vezetők felfigyeltek Tisza Tibor játékára (She)
Skót források szerint a Celtic vezetői felfigyeltek az Újpest támadójára, Tisza Tiborra, így elképzelhető, hogy a magyar játékos Glasgow-ban folytatja pályafutását. Az ügyben hivatalos fejlemények még nincsenek, de egy biztos, a két klub közötti együttműködés növeli a klubváltás esélyét.
júl. 10
1:12
Tenisz: véget ért az első kör Newportban, Santoro továbbjutott (She)
Befejeződtek az első forduló küzdelmei a Newportban zajló, 500 000 dolláros összdíjazású ATP-tornán. A második helyen kiemelt Fabrice Santoro két szettben, 6:3, 7:5-re verte meg az olasz Flavio Cipollát, így bejutott a legjobb 16 közé.
júl. 10
4:48
Jól fest ez a hokis (Blikk)
DUNAÚJVÁROS — Peterdi Imre (29) nem esik kétségbe, ha ki kell festenie egy lakást.
júl. 10
4:52
NB I-es focikomédia (Blikk)
A futballklubok vezetői továbbra is azon vitáznak, a Sport Tv vagy a DigiTV ajánlata az előnyösebb. Mikor lesz döntés?
júl. 10
4:56
Oxigénkúrán a motoros (Blikk)
BUDAPEST — A modern technikát is beveti Németh Balázs (21), hogy mihamarabb visszatérhessen a gyorsasági motoros világbajnokságra.
júl. 10
5:00
Így néz ki Hamilton új autója (Blikk)
NÜRBURG — Régi idők szuperkocsijával hangolt a Forma–1-es világbajnokság vasárnapi Német Nagydíjára Lewis Hamilton (24).
júl. 10
5:04
Haladás: szenvedés és továbbjutás (Blikk)
KARAGANDI — A továbbjutást kiszenvedte, de egyik legjobb játékosát elveszítette a Haladás futballcsapata Kazahsztánban, az Irtis Pavlodar elleni Európa-liga-selejtező mérkőzés viszszavágóján.
júl. 10
6:39
Rács mögött az indiai teniszező "kérői" (Behaviour)
Az indiai rendőrség őrizetbe vett két fiatalembert, akik a teniszező Sania Mirza eljegyzését próbálták megakadályozni.
júl. 10
7:30
Tenisz: rács mögött az indiai Sania Mirza „kérői” (She)
Az indiai rendőrség őrizetbe vett két fiatalembert, akik a teniszező Sania Mirza eljegyzését próbálták megakadályozni.
júl. 10
7:48
Arany-kupa: Guadeloupe két forduló után továbbjutott (She)
Az Arany-kupa C-csoportjának 2. fordulójában Mexikó nem bírt Panamával. A három kiállítással tarkított mérkőzésen 1–1-es végeredmény született.
júl. 10
7:50
MTK: Zsidai László és Vadnai Dániel ott lehet a REAC ellen (She)
Az MTK Budapest hétközi, Budaörs elleni felkészülési mérkőzését (4–0) több labdarúgó is kihagyta sérülés, illetve betegség miatt.
júl. 10
8:06
Real Zaragoza: Jermaine Pennant a spanyol csapatban folytatja (She)
Jermaine Pennant közel áll ahhoz, hogy a Real Zaragozában folytassa pályafutását. A legutóbb a Liverpool alkalmazásában álló, de a Portsmouthban kölcsönben szereplő angol középpályás pénteken írhatja alá szerződését a spanyol csapattal.
júl. 10
8:08
Nyíregyháza: továbbra is csatárokra vár a nyírségi csapat (She)
Továbbra is az FC Aaraunál készül Aco Sztojkov, a Nyíregyháza Spartacus támadója. A hírek szerint a svájciak igényt tartanának a macedón válogatott labdarúgóra, így ha megegyeznek „anyaklubjával”, a DVSC-vel, külföldön folytathatja pályafutását.
júl. 10
8:10
Liverpool: Steven Gerrard hosszabbított a Poolnál - hivatalos (She)
Steven Gerrard aláírta új szerződését a Liverpoolnál. Az angol válogatott játékos 2013-ig kötelezte el magát a „vörösökhöz”. A középpályás áprilisban jelentette be, hogy hosszabbít a csapatnál, hivatalosan azonban csak most szignózta az új kontraktust.
júl. 10
8:42
Románia: a fegyelmi bizottság kizárta az Argest az élvonalból (She)
A hivatásos labdarúgóliga fegyelmi bizottsága kizárta a román élvonalból az Argest, miután többségi tulajdonosa, Cornel Penescu ellen vádat emeltek játékvezetők megvesztegetése miatt.
júl. 10
8:45
Óriási! Phelps ismét világcsúcsot úszott (Behaviour)
Immár a férfi 100 m-es pillangóúszás világcsúcstartója is Michael Phelps, aki 50.22 mp-es eredménnyel nyerte a szám fináléját az Egyesült Államok országos bajnokságán, Indianapolisban.
júl. 10
9:00
Labdarúgás: ecuadori győztese van a dél-amerikai Szuperkupának (She)
Az ecuadori LDU Quito nyerte a Recopa Sudamericanát, azaz a dél-amerikai Szuperkupát, miután a döntő visszavágóján hazai pályán verte meg 3–0-ra a brazil Internacionalt.
júl. 10
9:03
Phelps világcsúcsot úszott 100 m pillangón (Metropol)
Immár a férfi 100 m-es pillangóúszás világcsúcstartója is Michael Phelps, aki 50.22 mp-es eredménnyel nyerte a szám fináléját az Egyesült Államok országos bajnokságán, Indianapolisban.
júl. 10
9:21
Tudják kit kapott a Haladás a második fordulóra? (Behaviour)
A csütörtökön zárult első fordulót követően kialakult a selejtező második fordulójának párosítása a labdarúgó Európa Ligában.
júl. 10
9:54
Sakk: újra egymás ellen játszik Anatolij Karpov és Garri Kaszparov (She)
Nosztalgiameccs keretében újra asztalhoz ül egymás ellen két orosz legenda, Anatolij Karpov és Garri Kaszparov.
júl. 10
9:56
Kosárlabda: férfi és női bajnokikat közvetít az RTL Klub (She)
A férfi és női tagozat megállapodott az RTL Klub kereskedelmi televízióval arról, hogy a 2009–2010-es idényben minimum harminc bajnoki mérkőzést, valamint háttérműsorokat és szakmai beszélgetéseket közvetít a csatorna.
júl. 10
9:58
Videó: Potemkin Károly bombagólt lőtt a norvég Rosenborgnak (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Potemkin Károly, a feröeri NSÍ Runavík csatára az Európa-liga selejtezőjének visszavágóján gólt lőtt a norvég Rosenborgnak (csapata 3–1-re kikapott, és kiesett). Nézze meg a magyar támadó bombagólját!
júl. 10
10:12
Paks: Tököli Attila parádézott a bosnyák ezüstérmes ellen (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Paksi FC a bosnyák FK Slavija Sarajevo elleni felkészülési mérkőzésen. Tököli Attila mesterhármasával 3–0-ra nyertek Gellei Imre tanítványai a Sopronban rendezett összecsapáson – olvasható a klub hivatalos honlapján.
júl. 10
10:15
400 ezer dollár érkezett az MLSZ-hez (Behaviour)
Megérkezett a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a nemzetközi szövetség (FIFA) által korábban zárolt 400 ezer dolláros támogatás, ezzel pedig véglegesen lezártnak tekinthető az MLSZ Kentaro céggel folytatott vitás ügye.
júl. 10
10:30
MLSZ: megérkezett a szövetséghez a zárolt 400 ezer dollár (She)
Megérkezett a Magyar Labdarúgó-szövetséghez a FIFA által korábban zárolt 400 ezer dollár. Erről a szervezet honlapja, az mlsz.hu adott tájékoztatást.
júl. 10
10:32
Juventus: Zdenek Grygera távozhat, Martín Cáceres érkezhet (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus labdarúgócsapatának cseh hátvédje, Zdenek Grygera a görög Panathinaikoszhoz szerződhet.
júl. 10
10:51
Phelps világcsúcsot úszott 100 m pillangón (Metropol)
Immár a férfi 100 m-es pillangóúszás világcsúcstartója is Michael Phelps, aki 50.22 mp-es eredménnyel nyerte a szám fináléját az Egyesült Államok országos bajnokságán, Indianapolisban.
júl. 10
11:06
Ökölvívás: Balzsay Károly nem akarja meghódítani Amerikát (She)
Érdekes nyilatkozatott tett a Fejér Megyei Hírlapnak Balzsay Károly. A Bokszvilágszervezet (WBO) veretlen nagyközépsúlyú világbajnoka ugyanis kijelentette, hogy nem igazán foglalkoztatja az amerikai karrier.
júl. 10
11:08
Kvíz: nyerjen jegyet az FTC-Hertha mérkőzésre! (She)
Játsszon velünk! Töltse ki helyesen a Képes Sport Online kvízét és nyerjen jegyet a július 14-i Ferencváros–Hertha BSC találkozóra! A helyes megfejtők között 10 db 2 fő részére szóló jegyet sorsolnak ki. A nyerteseket e-mailben értesítjük. A sorsolás július 14-én lesz.
júl. 10
11:10
Fulham: Boudewijn Zenden Gera Zoltán csapattársa lehet (She)
Boudewijn Zenden Gera Zoltán csapattársa lehet az angol Fulhamben – erről a Marseille holland labdarúgója beszélt a De Telegraaf című lapnak adott nyilatkozatában.
júl. 10
11:24
NHL: bejelentette visszavonulását Joe Sakic - hivatalos (She)
Visszavonult Joe Sakic, az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) szereplő Colorado Avalanche játékosa. A kanadai hokis 20 szezon után akasztotta szögre a korcsolyáját.
júl. 10
11:42
Universiade: magyar tiltakozás a Hegedüsnek okozott sérülés miatt (She)
Nyílt levélben tiltakozott a belgrádi universiadén részt vevő magyar válogatott az egri Hegedüs Gábort a szerdai magyar–görög férfi vízilabdameccsen érő súlyos atrocitás miatt.
júl. 10
11:44
Formula-1: Mark Webber volt a leggyorsabb az első tréningen (She)
A Formula–1-es Német Nagydíj első szabadedzésén az ausztrál Mark Webber (Red Bull-Renault) volt a leggyorsabb. A második helyen a brit Jenson Button (Brawn-Mercedes) végzett, a harmadik a brazil Felipe Massa (Ferrari) lett.
júl. 10
12:00
MOB: ösztöndíjjal és elismeréssel segítik az edzők munkáját (She)
A július 1-jén indult Bay Béla sportágfejlesztési program keretében ötven edző kapott ösztöndíjat a Magyar Olimpiai Bizottságtól, amely egyelőre saját erőforrásaiból biztosítja az anyagi hozzájárulást.
júl. 10
12:18
Liverpool: Esteban Cambiassóval erősíthetnek a „vörösök” (She)
Az Inter futballistájával, Esteban Cambiassóval erősítené meg a középpályáját a Liverpool – írja a skysports.com.
júl. 10
12:20
Hull City: Zamora és Frazier Campbell is Halmosi klubtársa lehet (She)
A Hull Daily Mail szerint a Hull City ajánlatot tett Bobby Zamoráért és Frazier Campbellért.
júl. 10
12:21
Átvették diplomájukat a MOB Bay Béla-ösztöndíjasai (Metropol)
Pénteken vette át diplomáját az az 50 edző, aki a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Bay Béla sportágfejlesztő programjának keretében összesen 60 millió forintos támogatásban részesül.
júl. 10
12:36
Sporting: Liédson boldog a szerződéshosszabbítással (She)
Sok találgatás után a portugál Sporting CP brazil támadója, Liédson meghosszabbította szerződését a lisszaboni klubbal. A 31 éves csatár három plusz egy évre írt alá a Sportinghoz, amelynél elmondása szerint új otthonra talált.
júl. 10
12:38
Debrecen: Leo Mineirótól elbúcsúztak a bajnokcsapatnál (She)
Elköszönt Leo Mineirótól a DVSC-TEVA, így már csak Bajner Bálint szerepel próbajátékon a magyar bajnokcsapatnál – olvasható a klub honlapján.
júl. 10
12:40
Nyíregyháza: Dénes Zsolt két évre aláírt a nyírségiekhez (She)
Dénes Zsolt kétéves szerződést kötött a Soproni Ligában szereplő Nyíregyházával. Erről a szpari.hu adott tájékoztatást.
júl. 10
13:12
Ferencváros: Lee Hendrie is a zöld-fehérekkel készül (She)
A 100%Fradi információi szerint Lee Hendrie a Ferencvárossal készül, a játékos azonban csak edz a magyar csapattal, leigazolni nem fogja a klub.
júl. 10
13:14
Öbölátúszás: az eredeti tervekkel ellentétben vasárnap (She)
Az eredeti tervvel szemben nem szombaton, hanem vasárnap rendezik meg Balatonfüred és Tihany között az idei MÁV-Start Öbölátúszást.
júl. 10
13:15
Magyar fallabdás a világ élvonalában (Metropol)
Krajcsák Márk bízik benne, hogy Londonban már a fallabda is ott lesz az olimpiai sportágak között.
júl. 10
13:30
Sárkányhajó-vb: magyar arany- és ezüstérem Dél-Koreában (She)
Egy-egy arany- és ezüstérmet nyert a magyar sárkányhajó-válogatott a dél-koreai Ulszanban zajló csapat-világbajnokság pénteki, 200 méteres futamain. A legendás kenus, Wichmann Tamás 61 évesen ismét vb-dobogóra állhatott.
júl. 10
13:32
Universaide: tizenharmadik helyen végzett női labdarúgócsapatunk (She)
Kétszer is hátrányba került, mégis győzött 3–2-re a magyar női labdarúgócsapat Írország ellen a belgrádi universiade tizedik napján.
júl. 10
13:34
DVTK: az alpolgármester szerint ma rendeződik a csapat működése (She)
Mint ismeretes, a Magyar Labdarúgó-szövetség felülvizsgálta a DVTK első osztályú licencét, és kötelezte a csapatot a közelgő tulajdonosváltással kapcsolatos társasági szerződés bemutatására; az egyettesnek 30 napon belül egy pro-licences vezetőedzőt is találnia kell – olvasható a klub honlapján. Az új tulajdonost ma jelenthetik be, erről Miskolc alpolgármestere, Orosz Lajos nyilatkozott a Borsod…
júl. 10
13:48
Zalaegerszeg: Wallendorfban (Nagyfalva) játszik a Csank-csapat (She)
Az ausztriai Wallendorfban (Nagyfalva) csap össze a Zalaegerszeg a lengyel Górnik Lecznával. A felkészülési mérkőzést a heves esőzések miatt kénytelenek a ZTE Aréna helyett a határ túloldalán fekvő burgenlandi település pályáján lejátszani – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 10
13:50
Kajak-kenu ob, válogató: Benedekék legyőzték az Eb-ezüstérmest (She)
A Medveczky Erika, Benedek Dalma duó legyőzte a világkupagyőztes, Eb-második Szabó Gabriella, Csipes Tamara kettőst 1000 m-en a kajak-kenusok idei országos bajnokságán, a szegedi Garantiqa-kupán, amely több számban is válogató az év fő eseményére, a kanadai Dartmouthban augusztus 13. és 16. között sorra kerülő világbajnokságra.
júl. 10
14:06
Roma: Vucsinics megerősítette, marad a fővárosiaknál (She)
Mirko Vucsinics marad az AS Roma együttesében, és cáfolja azon híreszteléseket, melyek szerint áttenné a székhelyét Olaszországból a Premier Leauge-be – adta hírül a Roma Channel.
júl. 10
14:24
Anglia: a QPR menedzsere, Magilton örül Buzsáky visszatérésének (She)
Az angol másodosztályú Queens Park Rangers menedzsere, Jim Magilton angol újságíróknak elmondta, együttese sokat erősödik a sérült játékosok, köztük a magyar Buzsáky Ákos visszatérésével.

Keresés