2009. július 26. vasárnap

júl. 26
0:00
Soproni Liga: „Lefociztak minket a pályáról” - Tomiszlav Szivics (She)
Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco vezetőedzője szerint az FC Videoton taktikailag nőtt csapata fölé, ezért kaptak ki simán, 6–3-ra a Soproni Liga 1. fordulójában. A fehérvári csapat tréner, Mezey György úgy véli: a mostani siker biztató lehet a jövőre nézve.
júl. 26
0:18
Felkészülés: Koman Vladimir adta meg a kezdőlökést a Barinak (She)
Felkészülési mérkőzésen a Lecco otthonában aratott 3–1-es győzelmet a Bari.
júl. 26
0:36
Tenisz: Davigyenkóval játssza a hamburgi döntőt Mathieu (She)
Az orosz Nyikolaj Davigyenko lesz a francia Paul-Henri Mathieu ellenfele a hamburgi tenisztornán, miután nagy csatában megverte David Ferrert az elődöntőben.
júl. 26
4:12
Mozgástippek nyaralóknak! (Blikk)
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy már nem kell külföldre utaznunk ahhoz, hogy 30-40 fokos hőségben nyaralhassunk. A hazai üdülőhelyeken is ugyanolyan forróság vár, így hasonlóan készüljünk az itthoni és a tengerparti nyaralásra is.
júl. 26
4:48
Csodacsapat lesz a lesz Szpari? (Blikk)
A játékosok azt remélik, a nyolc között végeznek.
júl. 26
4:52
Ibrahimovic ma katalán lesz (Blikk)
BARCELONA ‒ Véget vethettek a találgatásnak a Barcelona futballcsapatának drukkerei.
júl. 26
4:56
Alonso indul az élről (Blikk)
BUDAPEST — A Renault kétszeres (2005, 2006) világbajnok pilótája, a 2003-as Magyar Nagydíj győztese, Fernando Alonso (27) nyerte a 24. Forma–1-es Magyar Nagydíj időmérő edzését tegnap.
júl. 26
5:00
Ha hétfő, Arsenal! (Blikk)
BAD WALTERSDORF — Hétfő este hétkor a Haladás focicsapatának vendége lesz az Arsenal. Az együttes és francia menedzsere, Arséne Wenger (59) az ausztriai edzőtáborból érkezik a Rohonci útra.
júl. 26
5:04
Talmácsi: rossz időmérő (Blikk)
DONINGTON PARK — Talmácsi Gábor (28) csak az utolsó, a 17. helyről vághat neki a Brit Nagydíjnak ma, a gyorsasági motoros világbajnokság tizedik futamán.
júl. 26
7:30
Liverpool: Skrtel és el-Zhar is hazarepült az ázsiai túráról (She)
Martin Skrtel és Nabil el-Zhar is visszarepült Angliába a Liverpool labdarúgócsapatának ázsiai körútjáról, mert mindketten térdsérülést szenvedtek.
júl. 26
7:32
Felkészülés: Ortega góljával győzte le a River az Evertont (She)
Ariel Ortega 27. percben szerzett találatával az argentin River Plate 1–0-ra legyőzte az angol Evertont felkészülési mérkőzésen.
júl. 26
7:48
MLS: Hercegfalvi Zoltán csapata nem bírt Beckhamékkel (She)
Döntetlen játszott egymással az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján Hercegfalvi Zoltán együttese, a Kansas City Wizards és a Landon Donovant, valamint David Beckhamet is felvonultató Los Angeles Galaxy. A mérkőzés 1–1-es végeredménye Claudio López 26., illetve Donovan 33. percben lőtt találata után alakult ki. Hercegfalvi Zoltánt nem nevezték a mérkőzésre.
júl. 26
8:24
Vizes vb: vizsgálatot indítottak az ausztrál csapatorvos ellen (She)
Vizsgálat indult az ausztrál úszóválogatott orvosa ellen, mert engedély nélkül vitt be Olaszországba, a vizes világbajnokságra gyógyszereket. Az csak később dől el, hogy Michael Makdissi ellen kezdeményez-e eljárást az illetékes hatóság.
júl. 26
8:42
Atlétika: Pars Krisztián nyerte meg az Elit Games fődíját (She)
Pars Krisztián megnyerte a finnországi Lapinlahtiban rendezett dobóversenyt is, és harmincezer dollárt kasszírozott az Elit Games fődíjának elnyerésével.
júl. 26
8:44
Primera División: Dani Parejo a Realból igazolt a Getaféhez (She)
A Getafe leigazolta a Real Madrid játékosát, Dani Parejót. A középső középpályás hárommillió euró ellenében került a madridi kiscsapathoz, és a Realnak két éven belül opciós joga van a visszavételére.
júl. 26
9:36
Formula-1: Massa állapota stabil, jobban van (She)
Az éjszaka mesterséges altatásban tartott Formula–1-es pilóta, Felipe Massa állapota stabilizálódott. Stefano Domenicalli, az F1-es Ferrari csapat vezetője szerint a Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedő versenyző jobban van, de a CT-vizsgálatokig altatásban tartják.
júl. 26
9:39
Kanadával játszanak a magyar női pólósok az elődöntőért (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott hétfőn a kanadai csapattal találkozik az elődöntőbe jutásért a római vizes világbajnokságon, miután a tengerentúliak szombaton simán legyőzték a németeket.
júl. 26
9:57
Massa állapota változatlanul stabil (Metropol)
Továbbra is súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban van Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája, akit a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen talált egy leszakadó alkatrész. Massa várandós felesége Budapestre érkezik.
júl. 26
9:59
800 g-os alkatrész találta el Massát (Metropol)
Mintegy 7-800 g-ot nyom az az acélrugó, amely a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen találta Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját.
júl. 26
10:30
Felipe Massa családja megérkezett Budapestre (Infostart)
Továbbra is súlyos, de stabil a koponyasérülés miatt tegnap megműtött Felipe Massa állapota. A Ferrari brazil pilótája a Forma-1-es Magyar Nagydíj tegnap délutáni időmérő edzésén sérült meg súlyosan. A 28 éves versenyzőt fejen találta egy, az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó, ezután pedig nekiütközött a gumifalnak.
júl. 26
10:30
Formula-1: Massa 190 km/h-s sebességgel csapdódott a falnak (She)
Mintegy 7-800 grammot nyom az az acélrugó, amely a Formula–1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen találta Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját.
júl. 26
10:48
Vizes vb: Kis Gergő az első magyar döntős Rómában (She)
Kis Gergő 3:45.68-as időeredményével a nyolcadik helyen döntőbe jutott a római vizes világbajnokság férfi 400 méteres gyorsúszó számában. Bernek Péter 3:49.43-mal kiesett.
júl. 26
10:51
Kis Gergő országos csúccsal döntős 400 gyorson (Metropol)
Kis Gergő egy hónappal ezelőtt felállított országos csúcsát megdöntve jutott be a 400 méteres gyorsúszás vasárnap esti döntőjébe a római vizes világbajnokságon.
júl. 26
10:51
Továbbra is súlyos, életveszélyes állapotban van Massa (Behaviour)
Továbbra is súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban van Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája, akit a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen talált egy leszakadó alkatrész.
júl. 26
10:53
Magyar Nagydíj - 800 g-os acélrugó találta el Massát (Behaviour)
Mintegy 7-800 g-ot nyom az az acélrugó, amely a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen találta Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját. A 28 éves versenyzőt súlyos, életveszélyes állapotban szállították a Honvéd Kórház intenzív osztályára, ahol még szombat délután megoperálták.
júl. 26
10:55
Budapestre jön Massa várandós felesége (Behaviour)
Budapestre jön Felipe Massának, a Ferrari brazil pilótájának a várandós felesége, miután férjét fejen találta egy leszakadó alkatrész a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén.
júl. 26
11:06
Vizes vb: Hosszú Európa-csúccsal elődöntős 200 vegyesen (She)
Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn is bejutott a délutáni elődöntőbe női 200 méter vegyesen a római vizes világbajnokságon.
júl. 26
11:24
Mezey György győzelemmel tért vissza, a bajnok kikapott (Infostart)
A labdarúgó NB I nyitó fordulójában a Honvéd hazai pályán 3-1-re győzött a Kaposvár ellen. A Videoton 6-3-ra kiütötte idegenben a Kecskemétet, a Zalaegerszeg 2-1-re nyert a Paks, az MTK pedig, vendégként, 1-0-ra a Pápa ellen. A legjobbjait pihentető Debrecen a 94. percben kapott tizenegyes-góllal szenvedett vereséget Diósgyőrben.
júl. 26
11:24
Bolton: angol válogatott védővel erősített Gary Megson csapata (She)
A Bolton Wanderers három évre szóló szerződést kötött két védővel, Zat Knighttal és Sam Rickettsszel.
júl. 26
11:27
Barrichello szerint figyelmeztetés Massa balesete (Behaviour)
Rubens Barrichello, a Brawn GP brazil pilótája figyelmeztető jelnek tartja Felipe Massa szombati balesetét, amelyben honfitársa súlyos sérüléseket szenvedett egy leszakadó alkatrész miatt a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén.
júl. 26
11:42
Hosszú Katinka Európa-csúccsal elődöntős (Infostart)
Hosszú Katinka Európa-csúccsal jutott be a 200 méteres vegyesúszás vasárnap esti elődöntőjébe a római vizes világbajnokságon. Döntőbe jutott az országos csúcsot úszó Kis Gergő 400 gyorson.
júl. 26
11:42
MTK: Urbán Gábor a görög élvonalban folytathatja karrierjét (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az MTK-s Urbán Gábor hamarosan egy görög első ligás klubhoz utazik próbajátékra.
júl. 26
11:44
Barrichello szerint figyelmeztetés Massa balesete (Infostart)
Rubens Barrichello, a Brawn GP brazil pilótája figyelmeztető jelnek tartja Felipe Massa szombati balesetét, amelyben honfitársa súlyos sérüléseket szenvedett egy leszakadó alkatrész miatt a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén.
júl. 26
12:36
A Tetű 60 méterről lőtt góllal vágott vissza Beckhamnek - videókkal (Infostart)
Claudio López, becenevén El Piojo, azaz Tetű az MLS, az amerikai profi liga történetének egyik legszebb góljával vágott vissza David Beckhamnek. A napokban a Kansas City Wizardhoz igazolt Hercegfalvi Zoltán csapata 1-1-re végzett a Los Angeles Galaxyvel.
júl. 26
12:38
Eldőlt: 2016-ig biztosan lesz Magyar Nagydíj (Infostart)
Bernie Ecclestone jogtulajdonos és Varga Zoltán a sportért is felelős önkormányzati miniszter a Hungaroringen aláírta a megállapodást, amelynek értelmében meghosszabbították a Magyar Nagydíj szerződését a 2012 és 2016 közötti időszakra.
júl. 26
12:39
2016-ig biztosított a Forma-1-es Magyar Nagydíj jövője (Behaviour)
Aláírták vasárnap a Hungaroringen azt a szerződést, amely biztosítja a feltételeket a Forma-1-es Magyar Nagydíj megrendezéséhez egészen 2016-ig. A megállapodást Bernie Ecclestone, a Forma-1 jogtulajdonosa és Varga Zoltán sportért is felelős önkormányzati miniszter látta el kézjegyével Mogyoródon.
júl. 26
12:54
Bayern: Beckenbauer szerint Ribérynek nem jelent semmit a klub (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke szerint Franck Ribérynek semmit sem jelent a klubhűség.
júl. 26
12:56
Vizes vb: Gyurta országos csúcsa sem volt elég a középdöntőhöz (She)
Gyurta Dániel országos csúcsot úszott 100 méter mellen a római úszó-világbajnokságon. Az olimpiai ezüstérmes kiválóság 1:00.26-tal Güttler Károly szakállas rekordját adta át a múltnak, ám így sem tudott bejutni az elődöntőbe a rendkívül erős mezőnyben.
júl. 26
12:58
Vizes vb: szoros brazil, magabiztos macedón győzelem (She)
Magabiztos, 11–4-es győzelmet aratott a macedón férfi vízilabda válogatott Kazahsztán ellen a római vizes világbajnokságon. Brazília ezzel szemben alaposan megszenvedett a Dél-Afrika elleni sikerért.
júl. 26
13:12
Formula-1: Massát néhány percre felébresztették (She)
Néhány percre felébresztették az altatásból Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját, akit a Forma–1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen talált egy leszakadt alkatrész.
júl. 26
13:15
Massát néhány percre felébresztették (Metropol)
Néhány percre felébresztették az altatásból Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját, akit a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen talált egy leszakadt alkatrész.
júl. 26
13:17
2016-ig biztosan lesz futam (Metropol)
További öt évvel meghosszabbították a Magyar Nagydíj 2011-ig szóló szerződését, így biztossá vált, hogy 2016-ig rendeznek Forma-1-es futamot a Hungaroringen.
júl. 26
13:30
Felesége érkezésekor felébresztették Massát (Infostart)
Felipe Massát családja érkezése után felébresztették a kómából, majd visszaaltatták - jelentette az InfoRádió munkatársa. A brazil versenyző állapota stabil, nem rosszabbodott. Jó remény van teljes felépülésére, de bővebbet csak napok, esetleg hetek után tudhatunk majd.
júl. 26
13:32
Gyurta Dániel 16 éves országos csúcsot döntött meg (Infostart)
Gyurta Dániel országos csúccsal a 20. helyen végzett a férfi 100 méteres mellúszás előfutamában, ezzel nem jutott be a vasárnap esti elődöntőbe a római vizes világbajnokságon.
júl. 26
13:48
Vizes vb: döntőbe jutott a 4x100 méteres női gyorsváltó (She)
Remek eredményt elérve döntőbe jutott a 4x100 méteres női gyorsváltó a római világbajnokságon. A Dara Eszter, Verrasztó Evelyn, Mutina Ágnes, Hosszú Katinka összetételű négyes 3:37.64-es idővel kvalifikálta magát a délutáni fináléba.
júl. 26
14:06
Formula-1: kövesse velünk élőben a 24. Magyar Nagydíjat! (She)
Hamarosan elkezdődik a 24. Magyar Nagydíj, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashat itt, az NSO-n!
júl. 26
14:08
Vizes vb: Brazília új vb-rekorddal jutott döntőbe 4x100 m gyorson (She)
A brazil férfi 4x100-as gyorsúszó-válogatott 3:11.26-os új világbajnoki rekorddal jutott a vasárnap délutáni fináléba a római vizes világbajnokságon.
júl. 26
14:24
Dortmund: 2008 legjobb góllövője aláírt Hajnal csapatához (She)
A Borussia Dortmund szerződtette a Colo-Colo gólzsákját, az argentin Lucas Barriost. A 24 éves támadó négy évre írt alá Hajnal Tamás csapatához.
júl. 26
14:45
Hosszú Katinka Európa-csúccsal elődöntős (Metropol)
Hosszú Katinka Európa-csúccsal jutott be a 200 méteres vegyesúszás vasárnap esti elődöntőjébe a római vizes világbajnokságon.
júl. 26
15:00
MotoGP: Julian Simón sikerével ért véget a 125-ös futam (She)
Eső miatt félbeszakították a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentiméteres kategóriájának versenyét Doningtonban. A szünet utáni ötkörös, rövidített második felvonás a spanyol Julian Simón győzelmével ért véget. A második helyen Simone Corsi, a harmadikon Scott Redding végzett.

Keresés