2009. július 23. csütörtök

júl. 23
0:36
Törökország: Vassell két évre írt alá az Ankaragücühöz (She)
Kétéves szerződést kötött az Ankaragücü együttesével Darius Vassell.
júl. 23
6:03
Az egész magyarságot gyalázták (Behaviour)
Sajnos ismét úgy készülhet az ország azon része, amelyet egyáltalán lázba hoz ezen a szinten a labdarúgás, hogy a magyar csapatok a nemzetközi kupaszezon legelején már kárhozatra vannak ítélve. Ma az Európa Liga selejtezôinek második fordulójában az Újpest és a Haladás is érdekelt, de valljuk meg ôszintén, egyik egylet sem táplálhat sok reményt a továbbjutást illetôen.
júl. 23
7:15
Szerepcsere! Ronaldo iráni filmben játszik (Behaviour)
Iráni filmdrámában vállal szerepet Ronaldo, a brazilok világbajnok futballistája.
júl. 23
7:30
Vasas: továbbra sem írta alá a befektető az adásvételi szerződést (She)
Továbbra sem oldódott meg a Vasas élvonalban szereplő labdarúgócsapatának sorsa, a befektetőjelölt még nem írta alá az adásvételi szerződést, így a Vasas SC tegnap összeülő elnöksége sem tudta áldását adni az ügyletre.
júl. 23
7:32
Felkészülés: az Inter után a Milan is kikapott a Club Américától (She)
A mexikói Club América második mérkőzését is megnyerte a World Football Challenge elnevezésű tornán: az Inter legyőzése után a Milant is megverte 2–1-re magyar idő szerint csütörtök hajnalban.
júl. 23
7:34
Világjátékok: Székely Lilla országos csúccsal döntős (She)
Már az első nap délelőttjén megdőlt egy rekord. A búvárúszók 50 méteres számában Székely Lilla 16.92 másodperces eredménnyel, hatalmas országos csúccsal futamában a negyedik helyen végzett, és a nyolcadik helyen verekedte be magát a fináléba a világjátékokon. A magyar lány egy századdal volt jobb a másik futamban ötödikként célba érő koreai riválisánál.
júl. 23
7:48
Kolumbia: 46 évesen tér vissza a profik közé a Törpe (She)
A korábbi kolumbiai válogatott labdarúgó, Anthony de Avila 46 évesen tér vissza a profik közé az América de Calí csapatában.
júl. 23
8:42
Videó: nézze meg a Milan és a Club América meccsének góljait! (She)
A Club América 2–1-re legyőzte a Milant a World Football Challengen. Tekintse meg a találkozó góljait Filippo Inzaghi szép találatával és Oguchi Onyewu hibájával!
júl. 23
8:44
Kecskemét: Szivics nyilvánosságra hozná a fizetési listát (She)
Ismét karakán véleménye volt a Kecskeméti TE-Ereco élvonalbeli labdarúgócsapata szerb vezetőedzőjének, Tomiszlav Szivicsnek egy kényes kérdésről.
júl. 23
8:46
Ökölvívás: Haye Valujevvel bokszol, nem Vitalij Klicskóval (She)
A brit David Haye visszalépett az ukrán Vitalij Klicsko elleni, őszre tervezett meccstől, és inkább az orosz Nyikolaj Valujevvel bokszol.
júl. 23
9:00
Győr: a román középpályást tesztelik, a litván védő elment (She)
Román középpályást tesztel a Győri ETO FC élvonalbeli labdarúgócsapata.
júl. 23
9:02
E-l: bombariadó a Steaua szálláshelyén, a román sajtó szerint elmaradhat a meccs (She)
Akár el is halaszthatják a Steaua–Újpest Európa Liga-selejtező mérkőzést amiatt, hogy a bombariadó volt az éjszaka abban a hotelben, ahol a román futballcsapat tagjai voltak elszállásolva – közölte reggeli híradásában a Realitatea román hírtelevízió.
júl. 23
9:03
Bombariadó a Steaua szállásán (Metropol)
Bombariadó volt egy fővárosi szállodában csütörtökre virradóan - közölte a BRFK sajtóügyletese az MTI érdeklődésére. A Realitatea román hírtelevízió úgy tudja, hogy a bombariiadó miatt akár el is maradhat a mai Újpest–Steaua labdarúgó mérkőzés.
júl. 23
9:18
Tenisz: eső miatt nem játszották le a meccseket Indianapolisban (She)
A nagy eső miatt mindössze két párosmérkőzést játszottak le magyar idő szerint szerda éjjel az Indianapolisban zajló ATP-tornán.
júl. 23
9:36
NB II: csatár érkezett, kapus érkezhet Tatabányára (She)
Erősített csatárposzton az NB II Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya labdarúgócsapata.
júl. 23
9:36
Csak a pályán legyen románverés! (Blikk)
Fogadkoznak az újpesti futballisták, hogy a mai (DigiSport, 19.45), Megyeri úti visszavágón ledolgozzák kétgólos hátrányukat, s a román Steauával szembeni párharcban továbbjutnak az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójába.
júl. 23
9:54
Bombariadó volt a Steaua budapesti szállodájában (Infostart)
Akár el is halaszthatják a Steaua-Újpest Európa Liga selejtező mérkőzést amiatt, hogy a bombariadó volt az éjszaka abban a hotelben, ahol a román futballcsapat tagjai voltak elszállásolva - közölte reggeli híradásában a Realitatea román hírtelevízió.
júl. 23
9:54
NB II: Rákospalotáról erősített a Videoton második csapata (She)
A székesfehérvári klub hivatalos honlapja, a vidi.hu információja szerint a korábban a REAC-ban szereplő Rása Gergő 2+1 éves szerződést írt alá a Videoton FC-vel, és a klub második csapatában játszik majd.
júl. 23
9:56
E-l: a Steaua vezetői nem kérnek halasztást az UEFA-tól (She)
Ahogy arról beszámoltunk, éjjel bombariadó volt az Újpest elleni Európa-liga-meccsre érkező román Steaua csapatának szálláshelyén. A klub elnöke, Valeriu Argaseala a román ProSport lapnak elmondta, jelentették az esetet az UEFA illetékeseinek, de nem kérik a ma esti mérkőzés elhalasztását.
júl. 23
9:57
A kis Piquet nagyon akar (Metropol)
Dobogós helyet remél a hétvégi Magyar Nagy­díjon Nelson Piquet Jr., akinek eddig is kellemes emlékei fűződnek a mogyoródi pályához – derült ki a tegnapi kerekasztal-beszélgetésen.
júl. 23
10:12
NB II: Kovrig Ákos továbbra is Szolnokon futballozik (She)
Eldőlt, hogy továbbra is a Szolnoki MÁV FC labdarúgója marad Kovrig Ákos.
júl. 23
10:30
BL: Észt ellenfél vár a Lokira (Blikk)
A svéd focibajnokot búcsúztató Debrecen 154 milliót keresett már a BL-selejtezőben.
júl. 23
10:32
Utcán töltötték az éjszakát a Steaua játékosai (Blikk)
Nem sokat pihenhettek a Steaua focistái az UTE elleni meccs előtt: bombariadó volt a budapesti szállodájukban, így hajnali egytől ötig kénytelenek voltak az utcán várakozni.
júl. 23
10:48
NB II: siófoki labdarúgó próbajátékon a német hatodik ligában (She)
Nagy valószínűséggel a német hatodosztályú Hartheim együttesében folytatja pályafutását az élvonaltól a legutóbbi szezonban elbúcsúzó BFC Siófok labdarúgója, Tusori Richárd – adta hírül a sonline.hu.
júl. 23
10:51
Foci: a bombariadó ellenére, nem kérték a halasztást a románok (Behaviour)
Megerősítette az éjszakai bombariadó hírét az MTI-nek a Steaua labdarúgócsapatához közelálló, magát megnevezni nem kívánó személy, aki maga is az utcán töltötte az együttes tagjaival az időt hajnali öt óráig. Valeriu Argaseala, a román klub elnöke elmondta, nem kérték a mérkőzés elhalasztását.
júl. 23
11:06
Nincs halasztás - video és fényképek a Steaua "kilakoltatásáról" (Infostart)
Megerősítette az éjszakai bombariadó hírét az MTI-nek a Steaua labdarúgócsapatához közelálló, magát megnevezni nem kívánó személy, aki maga is az utcán töltötte az együttes tagjaival az időt hajnali öt óráig. Valeriu Argaseala, a román klub elnöke elmondta, nem kérték a mérkőzés elhalasztását. Tugomir Frajman, az UEFA ellenőre megerősítette, nincs halasztás.
júl. 23
11:06
Európa-liga: a 2. selejtezőkör teljes csütörtöki programja (She)
Csütörtök este a 2. selejtezőkör visszavágóit rendezik az Európa-ligában. Az Újpest a román Steauát, a Haladás a svéd Elfsborgot fogadja.
júl. 23
11:08
Bundesliga: még ma bejelenti a HSV Rozehnal szerződtetését (She)
Német sajtóértesülések szerint még ma bejelenti a Hamburger SV David Rozehnal, a Lazio védője szerződtetését.
júl. 23
11:09
Magyar–román futballháború: bombariadó volt, meccs lesz (Metropol)
Bombariadó miatt az utcán töltötték az éjszaka egy részét a Steaua labdarúgócsapatának tagjai. A román játékosok nagyon kimerültek, de nem kérték a mérkőzés elhalasztását. Időközben Magyarországra érkeztek a Steaua szurkolói, a konvojt rendőrök kísérik.
júl. 23
11:24
Jorkyball: Magyarországon rendezik a Bajnokok Ligája döntőjét (She)
Jövő júniusban Magyarország ad otthont a jorkyball Bajnokok Ligája-döntőnek, a sikeres lebonyolítás pedig felvezetése lehet a 2011-es Európa-bajnokság hazai megrendezésének.
júl. 23
11:26
NB II: korábbi válogatott labdarúgót igazolhat a Hévíz (She)
Középső védőt keres a Hévíz FC, ezért az NB II Nyugati csoportjában induló klub vezetősége felvette a kapcsolatot Salamon Miklóssal.
júl. 23
11:27
Besenyei: a Corvus kész csoda (Metropol)
A budapesti Red Bull Air Race futamot évről évre várjuk. Nemcsak látványos mivolta miatt, de azért is, hogy egy magyart is láthassunk az akadályok közt manőverezni, és lehetőleg a dobogó legmagasabb fokára állni a végén. Idén nemcsak azért drukkolhatunk, hogy Bese­nyei Péter, a versenysorozat szülőatyja előkelő helyen végezzen, hanem azért is, hogy már egy magyar géppel tegye.
júl. 23
11:42
Póker: a főverseny győztesei jótékony célokért fognak össze (She)
A 2006-os WSOP-n a csúcsra érő Jamie Gold megnyerte jótékony céljainak a WSOP tavalyi főversenyének győztesét, a dán Peter Eastgate-et.
júl. 23
11:44
Inter: Ibrahimovic megúszta kéztörés nélkül; Vieira műtét előtt? (She)
Nem súlyos Zlatan Ibrahimovic csuklósérülése – jelentette az olasz Datasport. A támadó a Chelsea elleni vesztes előkészületi meccsen sérült meg, csakúgy, mint Patrick Vieira.
júl. 23
12:00
NB II: újabb ferencvárosi játékossal erősítene az újonc (She)
Tovább erősítene az NB II-es újonc Szigetszentmiklósi TK labdarúgócsapata.
júl. 23
12:02
Spanyolország: az Espanyol védőjével erősített a Sevilla (She)
Az Espanyol labdarúgócsapata elengedte a kétszeres UEFA-kupa-győztes Sevillához Sergio Sánchezt. A 23 éves belső védő a transfermarkt.de információja szerint 3 millió euró ellenében négy évre írt alá új klubjához.
júl. 23
12:03
Eto'o állítólag megegyezett az Interrel (Metropol)
Spanyol sajtóértesülések szerint Samuel Eto'o elfogadta az Internazionale ajánlatát, így a kameruni labdarúgó közel került ahhoz, hogy a milánói alakulathoz szerződjön az FC Barcelonától.
júl. 23
12:03
Újpest-Steaua: mégsem halasztják el a mérkőzést (Behaviour)
Az eredeti időpontban, csütörtökön (ma) 19:45 órától megrendezik az Újpest FC-Steaua Bucuresti Európa Liga-selejtező labdarúgó-mérkőzést.
júl. 23
12:18
BL-selejtező: a Levadia saját stadionjában fogadja a DVSC-t (She)
Az észt bajnok Levadia Tallinn július 29-én magyar idő szerint 18 órakor (helyi idő szerint 19 órakor) saját stadionjában, a Kadrioruban fogadja BL-selejtezőn a DVSC-TEVA labdarúgócsapatát. A visszavágót augusztus 5-én 20 órakor rendezik Debrecenben.
júl. 23
12:36
NB II: erősítések Cegléden, alakul a keret a bajnoki rajtra (She)
Több új játékossal is megállapodott a másodosztályban szereplő Ceglédi VSE vezetősége a napokban.
júl. 23
12:38
Közlekedés: Häkkinen szondáztat a Nyugatinál és az Oktogon közelében (She)
A kétszeres Formula–1-es világbajnok, Mika Häkkinen a magyar rendőrséggel közösen szondáztatja az autósokat a mai nap folyamán a Nyugati tér és az Oktogon közelében – erről a korábbi pilóta ma délelőtt számolt be sajtótájékoztató keretében.
júl. 23
12:40
Hollandia: három magyart tesztel a másodosztályú Emmen (She)
Három fiatal magyar játékos szerepel próbajátékon a holland másodosztály 2008–2009-es szezonjában 13. helyen végző FC Emmennél.
júl. 23
13:12
NB II: rutinos középpályással erősített a Békéscsaba (She)
Rutinos középpályással erősített a Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE: Makra Zsolt érkezett az NB II Keleti csoportjában szereplő együtteshez.
júl. 23
13:15
Szerdán játszik Tallinnban a Debrecen (Metropol)
Jövő szerdán, magyar idő szerint 18 órától játszik az észt Levadiával Tallinnban a DVSC-TEVA labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája selejtezőjében.
júl. 23
13:48
NB II: új igazolások és keretszűkítés Kozármislenyben (She)
Három új játékosa van eddig a Kozármisleny NB II-ben szereplő labdarúgócsapatának: a szakmai stáb a horvát-szerb kettős állampolgár Szasa Vojnics-Delics és a Barcsról érkező Kollega Krisztián után szerződtette a vajdasági Takács Tamást, aki hároméves szerződést kötött a klubbal.
júl. 23
13:50
Formula-1: fiatal pilótákkal indulhat 2010-ben a Manor (She)
A svájci Motorsport Aktuell értesülései szerint két fiatal pilóta pályázik eséllyel a 2010-ben újoncként induló Manor Formula–1-es istálló autóinak vezetőülésére.
júl. 23
13:52
Szabadidősport: elhalasztják a Balaton-átúszást (She)
Elhalasztja a szombatra tervezett Balaton-átúszást a szervezőbizottság.
júl. 23
14:06
Bundesliga: a Colo-Colo gólzsákját szerződtetheti a Dortmund (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata csatárt keres Alexander Frei távozása után: Hajnal Tamás együttese német sajtóértesülések szerint a Colo-Colo gólzsákját, az argentin Lucas Barriost szerződtetné.
júl. 23
14:08
Bayern München: Ribéry még mindig sérült, több meccset kihagy (She)
Legalább két előkészületi mérkőzést kell kihagynia Franck Ribérynek, a Bayern München francia klasszisának.
júl. 23
14:10
Barcelona: a katalán klub bejelentette Keirrison átigazolását (She)
A Barcelona hivatalos honlapján tette közzé, hogy megszerezte a Palmeiras 20 éves támadóját, Keirrisont.

Keresés